Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 96

Thread: Clubul Samsung Galaxy (latest: S24, S24+, S24 Ultra / S23 FE)

  1. #21 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Interesant. Nu am incercat Samsung și nu știu pe nimeni cu flagship de la ei, e posibil sa fie de la distribuția lor de Android. Și mie îmi place Pixel, de asta mi-am luat un telefon ieftin cu Android One - o alternativa ieftina care nu m-a dezamăgit nicio secunda.

    E adevarat că nu îl folosesc la altceva in afara de poze, browser, și aplicatii de chat. Sincer sa fiu nici nu vad la ce altceva ai putea folosi un telefon, motiv pentru care nici nu înțeleg oamenii care dau o caruta de bani pe el.

  2. #22 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Eu am un s9 (pt muncă) și s10, luate noi cam la o lună său două duplă lansări, update-uri la zi, o roabă de aplicații pe ambele și merg foarte bine. Dacă s9-le ar putea povesti aventurile de pe șantier...😂+ ca in fiecare vineri facem duș împreună 😂😂

  3. #23 SP
    Junior Member Ultranativ's Avatar
    Note 9, luat la lansare.
    Azi cu toate update-urile la zi, inca e racheta.
    Il folosesc intensiv, pen-ul la munca, ma joc aprox. 3H pe zi, tot ce tine de foto, video e facut cu el, + netflix,youtube sportify.
    Bateria inca ma tine o zi, lejer.
    Racheta.
    Comparatie, inainte am avut iph6, luat nou, dupa 2 ani, bateria ma tine 3h, ecranul incepea sa fac figuri, pierdea semnal si imi lua 1-2 min sa deschid mailurile si store-ul.
    Mi-a fost frica sa trec pe android, dar a prins din urma bine de tot, nu cred ca ma voi mai intoarce pe IOS, singurul motiv pe care m-am bazat cand am luat iph a fost sistemul, dar la cat de bine se tine batranul meu note, il voi schimba cred la note 21

  4. #24 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Ultranativ View Post
    Comparatie, inainte am avut iph6, luat nou, dupa 2 ani, bateria ma tine 3h, ecranul incepea sa fac figuri, pierdea semnal si imi lua 1-2 min sa deschid mailurile si store-ul.
    Haideti totusi sa vorbim on topic iar daca facem o comparatie, sa fie ceva realist, nu doar de dragul de a jigni aiurea.

    Ca fapt divers, pe iPhone 4S, cand dai sa deschizi mail-u sau AppStore-u dureaza 4-5s secunde pana devin functionale. Nici la restart telefon nu dureaza 1 minut pana devine functional.

    Ciudat ca spui asta de Note 9. Ma joc destul de des cu un Note 9 si diferentele dintre "day 1" si acum sunt colosale. Timpul de intrat in aplicatii sau de schimbat intre ele sau de pornit rapid camera si facut o poza sunt mult mai mari decat initial (si stiu pentru ca am testat o gramada la inceput). Acum stai 2-3-4s de cand apesi pe aplicatia camera si faci o poza si o si proceseaza/salveaza. Initial era totul in max 1s.
    Iar la schimbarea dintre aplicatii, daca nu sunt aplicatii din care tocmai ai iesit, dureaza 3-4-5s pana revine la starea anterioara, desi are RAM suficient (are modelu de 512, deci cu 8GB RAM).
    La fel si cand scoti pen-u si-ti pune acel meniu animat. Inainte era absolut instant. Acum dureaza 1-2s, daca nu chiar mai mult.

    Poate ca nu pare mult, dar asta inseamna 2-3-4x mai lent.

    Chiar am facut recent (app 2 sapt) niste comparatii basic intre Note 9 si iPhone X al meu si desi mie mi se pare ca X-u s-a ingreunat teribil in ultima vreme, tot deschide absolut tot putin mai rapid decat Note 9. Incluiv boot time.

    Nu cred ca e cazul ca transformam thread-ul intr-un versus Android v iOS sau sa ne laudam cu ce super telefoane avem noi care dupa 4 ani merg mai bine decat in prima zi.
    Inteleg ca eu am gresit cand am facut comentariul initial si v-ati activat cu totii, dar cred ca ne putem muta pe un thread de Android sau iOS sau sa facem unu de versus, cu teste reale si fapte reale, in care sa discutam civilizat.

    E un fapt arhi cunoscut faptul ca toate telefoane se incetinesc in timp, iar pe Android, acest lucru se intampla mai rapid decat ar avea sens dpdv hardware si de cat ar trebui sa faci pasu la urmatoarea generatie.

    Faptul ca e device-ul tau si te-ai obisnuit cu el si nu-ti mai dai seama de diferenta aia de 2-3s in plus fata de day 1, nu inseamna ca nu a incetinit, ci ca te-ai obisnuit tu cu el.

  5. #25 SP
    Junior Member Ultranativ's Avatar
    Complet de acord cu tine, tot cea ce am vrut sa scot in evidenta, a fost faptul ca azi Androidul sta mai bine decat era inainte in termeni de long-term(lucru unde IOS era inbatabil) ba chiar pot spune ca IOS a inceput sa scada din punc de vedere al duratei de viata.
    In rest, nu poti da gres nici cu Iph nici cu Samy, parerea mea
    App X-ul sotiei mele se tine la fel de bine ca note-ul

  6. #26 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

  7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Yay, are 120Hz dar e de nefolosit, pentru ca nu merge decat in 1080p. Si cine isi ia un telefon asa scump sa stea in 1080p?!? Cine, cine?

  8. #28 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    2160p ftw
    Mi-am modat S9-le si acum am ecran 4k nu ca toti fraierii baa manca-v-as gura voastra

  9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Neaparat sa-i faci si overclock!

  10. #30 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Deja lucrez la asta.
    Din Exynos il fac Atomicos

  11. #31 SP
    Manager paul's Avatar

  12. #32 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vad ca n-au schimbat si "update policy" si tot doar 2 ani e "folosibil" telefonul. Nu inteleg ce-i in capul lor de nu fac ceva in privinta asta, mai ales de cand scot telefoane cu pretul asta...

    Samsung will still only give your $1,000+ Galaxy S20 two major Android updates

    Unless noted otherwise, most of the company’s smartphones get monthly security patches for 3 years and quarterly patches for a year after that, but only two years of full software support.

    What does full software support mean in this case? Samsung will only provide major platform upgrades for its Android devices for two years. Given Android’s current release schedule, that means the Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, and the Galaxy Z Flip will get no more than 2 major Android updates — namely, Android 11 and Android 12.

    We’ve seen this pattern play out before, too. Earlier this year, Galaxy S8 users were up in arms because their 2-year-old flagship wasn’t scheduled to get Android 10, but that outcry didn’t change a darn thing. While, yes, Google only provides full software support for an extra year on its Pixel lineup, that’s still another full year!

  13. #33 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E prima data cand vad asa ceva. Cei de la AndroidPolice au revenit cu update pe review-ul de la Galaxy S20 Ultra si au scazut nota de la 7 la 6.

    Review aici - Our Galaxy S20 Ultra review, one month later: Disappointment rising

    I and several other members of the AP team have been using the Galaxy S20 Ultra for the last few weeks, and if anything, our opinions of the phone have worsened in that time. In fact, we made the decision to drop the initial 7/10 score to a 6. It's just a disappointing device.

    Ryne says he's "distinctly unimpressed" after using the S20 Ultra. Not all of the negativity is because we made him stop using his beloved Galaxy Z Flip, either. We agree on the basics here: the battery life and display are good, but the software comes with its fair share of annoyances. Perhaps most galling, the new camera setup is, in a word, bad. Oh, and the price. Charging $1,400 for this phone is obscene.

    Samsung's camera processing simply hasn't kept up with the competition, and packing in more advanced hardware isn't cutting it. There was an update recently that seems to have mostly fixed the autofocus, but the image quality is still substandard. You can take some nice photos with this phone, but most of them look like they came from a mid-range device—edges are constantly oversharpened, and details are blurred. The dynamic range is also extremely inconsistent. I'm getting used to the feeling of abject disappointment when I look at the gallery after snapping images. My wife, who rarely comments on image quality, told me some photos I shared of our dog looked "soft," and she was completely right. Ryne says the S20 Ultra "takes terrible photos." Emphasis his. Here are some more samples.

  14. #34 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Eu nu-i dadeam nici 5.Fara niciun fel de gluma.Samsung de cativa ani scoate camere foto pt telefoane, nu telefoane.

  15. #35 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Culmea e ca inclusiv camera e foarte slaba.

  16. #36 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Si mai culmea e ca telefonul in sine un dezastru.
    Dar asta e parerea mea bineinteles.

  17. #37 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    De fapt pe hartie, telefonul pare foarte bun. Argumenteaza-ti putin parerea/concluzia. Chiar sunt curios de ce-l consideri un dezastru.

  18. #38 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Mi-am expus parerea pe pagina trecuta. Dar ca sa fac un rezumat, noul Samsung nu este nimic altceva decat un rehash pt mine.

  19. #39 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ah. Am recitit acum. Deci ca un rezumat, este un dezastru pentru ca upgrade-ul hardware este prea mic, exact cum fac toti producatorii de la an la an. Ok

  20. #40 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Mai bine ai lasa vrajelile astea de-o parte.Eu am vorbit serios, si am mentionat deja de 2 ori ca este strict parerea mea.Putem sa purtam si noi o discutie constructiva ?
    Plus ca fiecare avem dreptul la opinie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 38 Last Post: 26-07-2023, 23:58
  2. Replies: 2 Last Post: 04-09-2020, 15:38
  3. Replies: 23 Last Post: 18-04-2013, 11:03
  4. Replies: 7 Last Post: 24-05-2012, 14:04
  5. Replies: 2 Last Post: 25-11-2011, 16:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts