Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 25 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 LastLast
Results 441 to 460 of 499

Thread: Clubul Android

  1. #441 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Faza zilei (vine de la Sundar Pichai - Google SVP): "We've literally solved thousands of bugs." E vorba de urmatoarea versiune de Android (Marzipan), desigur...

    Acum vin eu si intreb: "Care zeci de mii de bug-uri dom'le, ca mie lumea imi spune ca nu exista asa ceva pe Android!?"

    In alta ordine de idei, Now on Tap e interesant:



    Si un developer preview la Android M:


  2. #442 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    M-ul ala vine de la marzipan? Are u kidding me?

  3. #443 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    după o lună de utilizare a unui terminal cu Android, pot spune cu mâna pe inimă că am făcut cea mai mare prostie atunci când am hotărât să renunț la iOS.

  4. #444 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    La capitolul software update (oricat de mult crede lumea ca sunt eu fanboy android) Apple e rege hands down, apare softul, bum toti posesorii de iphone de la x versiune de telefon incoace au softul in maxim 3 zile, din cauza asta s-ar putea sa spun bye bye android foarte curand. Las aici articolul asta Why an Android addict isn't excited for Android M - CNET

  5. #445 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Google introduced several changes to its software platform this year, with the launch of Android M. The software giant finally heeded user calls for more control over apps and data, with an improved permission system. Through Android M, apps will ask for permissions when you access them of their features, rather than at the time of installation as was the norm before. In addition, custom tabs for Chrome will now allow apps to access the internet without opening up Chrome. It’s also the time of month when Google updates its Play Store, and you can finally download Play Store 5.5.8 as well.

  6. #446 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Folosesc si eu un One M9 de vreo trei zile si trebuie sa spun ca mi se pare uimitor. Venind de la iOS, mi se pare mai bun in toate modurile posibile. Sunt extrem de placut surprins de cum se prezinta Android in momentul asta. In primul rand, am fost interesat sa vad performanta, iar adevarul este ca nu m-a dezamagit deloc. Chiar si dupa ce am instalat o tona de teme si launchere, ruleaza fara probleme.
    Buba mea fundamentala cu iOS a fost fontul, iar de la 7 incoace ma scotea din minti faptul ca era atat de subtire si trebuia ca de fiecare data cand imi alegeam un wallpaper (cam singura posibilitate de customizare pe iOS, de altfel), sa aleg unul inchis la culoare. Daca era prea deschis, trebuia sa ma chiorasc in telefon ca sa vad ora in lockscreen. Aici am luat o aplicatie si am avut zeci de variante.
    O alta mare bucurie e ca am scapat de iTunes. Imi place sa vad ca in raport cu transferul de fisiere, telefonul se comporta exact ca un USB si pot pune fisiere de pe PC pe telefon fara probleme. Gata cu sistemul tampit care trebuie sa imi stearga toata muzica din telefon atunci cand dau sync, care functioneaza ca porcu' pe Windows, iar daca nu am Mac-ul la indemana, e o corvoada si mai mare. Are si HTC o chestie asemanatoare, se numeste Sync Manager, dar e o mizerie inutilizabila, gandita de vreo 10 ori mai prost decat iTunes.
    Tot legat de iTunes, IN SFARSIT, pot sa imi pun ringtone-uri fara sa fiu nevoit sa le cumpar din Store-ul lor sau sa imi conectez iarasi telefonul la PC si sa trec printr-un proces cel putin anevoios pentru ceva ce se mandreste ca "it just works". Aici am luat aplicatia, am selectat ringtone-ul si gata.
    Desi nu sunt si nu am fost niciodata un mare fan al ideii de customizare a telefonului, e placut sa stiu ca pot sa fac cam ce vreau eu cu telefonul si sa pot schimba fonturi, iconite, teme si asa mai departe. Inteleg si apreciez enorm si abordarea pe care o are Apple, fiindca sunt multi care nu dau doi bani pe aspectul asta si vor pur si simplu un produs care sa faca un anumit numar de lucruri. Daca il si cumpara de la o firma care ofera stabilitate si are un customer service de nota 10, atunci cu atat mai bine. Ce am constatat, insa, e faptul ca nu am gasit niciun launcher care sa imi placa atat de mult ca iOS 1-6. Nu stiu daca o sa mai vad vreodata o interfata atat de intuitiva, atat de bine pusa la punct si atat de frumoasa. Foarte multe posibilitati sunt pe Android si am gasit, fara indoiala, ceva ce sa imi placa foarte mult, dar nimic ca vechiul iOS.
    Restul partilor bune ar fi mai mult legate de hardware - bateria ma tine mult mai mult decat la iPhone, sunetul e mult mai bun, display-ul e o bijuterie, becul LED pentru notificari e foarte util, telefonul are si teme proprii, iar camera are o tona de tweak-uri. Are si card MicroSD, dar telefonul vine oricum cu 32GB, ceea ce pentru mine e suficient. Am primit si 100GB in Google Drive (mult mai intuitiv si mai usor de utilizat decat iCloud-ul) pentru 2 ani. Ca dezavantaje, as putea sa spun ca pozitionarea butoanelor e de-a dreptul cretina (atat butoanele de volum, cat si cel de power sunt pe o singura parte), iar camera e cel mult mediocra.

    Ce cred eu ca e necesar in lumea Android in momentul asta nici macar nu tine de software. Ar fi frumos sa inceapa mai multi producatori de telefoane sa foloseasca materiale premium. Bine ca avem octa core-uri, cate 4GB RAM si display-uri QHD, dar noi le tinem intr-un plastic ieftin. Samsung chiar s-a straduit anul asta, dar nu le-a prea iesit (zic eu), gama Xperia nu ma atrage deloc, iar LG foloseste un leather dubios. De-asta imi place foarte mult Apple si chiar daca nu sunt atat de frumoase ca anii trecuti, iPhone-urile actuale sunt inca in fruntea industriei din punctul asta de vedere.

    Singura problema pe care o am cu Android e comunitatea. Istericii aia care polueaza tot Internetul cu comentariile lor tampite, de cele mai multe ori lasate pe thread-uri/articole/video-uri Apple.

    Astept sa vad cum va rezista telefonul in timp. Pana una alta, am iPhone 6 de cand a aparut si inca merge ca in prima zi. Astept si eu sa vad pe Android bug-uri, malware, reboot-uri random si alte cele. In momentul acesta, insa, si poate ca e prea devreme sa ma pronunt, nu am absolut niciun motiv pentru care sa ma intorc la iOS.

    Edit : Linistit, Dant3. Apropo, v-am spus ca urasc tastaturile pe Android?
    Attached Images Attached Images screenshot_2015-09-25-10-29-37.png

  7. #447 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Îmi pregătesc niște popcorn

  8. #448 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De la Google Event:


  9. #449 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    As our smartphones and gadgets transform in terms of hardware, software’s started to catch up nicely as well. Today’s operating systems themselves come with a variety of new features that complement hardware upgrades and enhance user experience even the more. After all, if it weren’t for software, our devices would be only pieces of silicon, metal and glass, capable of functioning as quite efficient paper weights.

  10. #450 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Android 6.0 Marshmallow review:


  11. #451 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hehe, mi se pare doar mie sau noul smartphone Acer pare a fi inspirat dupa un laptop Alienware? Vad ca deja se trece la 10 Core-uri... Dzeule... Nu ca m-ar fi impresionat vreodata Mediatek-urile, dar totusi... Detalii pe Acer's Predator Gaming Smartphone, Pictured.
    Attached Images Attached Images acer-predator-gaming-smartphone2.jpg acer-predator-gaming-smartphone-1.jpg

  12. #452 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Yup, asa pare. Imi place, nu ca mi-as lua asa ceva, dar mi se pare interesant si ma mir ca pana acum nu a facut nimeni telefoane care sa semene atat de mult cu vreo carcasa de calculator sau in cazul asta un produs Alienware. Huse de genul insa am vazut destule.

  13. #453 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Sigur este Acer? Mie mi se pare ca este Jade
    Attached Images Attached Images jade_phone.jpg

  14. #454 SP
    Member florindragos21's Avatar
    A primit cineva Android 6.0 pana acum?
    Mie unul nu mi se pare cine stie ce, ba mai rau in messenger nu se mai creeaza "bula" aceea, se deschide messengerul direct...

  15. #455 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Problema aia ii de la messenger, n-are legatura cu OS-ul. Multi useri au avut-o in trecut dar "s-a reparat" in timp.

  16. #456 SP
    Member florindragos21's Avatar
    Foarte corect, dar mi se pare puțin de neacceptat pt facebook să nu optimizezi aplicațiile din timp ținând cont ca ți se oferă pe tavă OS-ul cu mult timp înainte să îl primească publicul de rând.
    În fine, spre să se remedieze, singurul lucru pozitiv în toată treaba cu messengerul de la fb era aceea 'bulă' prin care puteai să faci mai multe lucruri în același timp pe același ecran.

  17. #457 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu mai e mult si se ajunge aici
    Attached Images Attached Images imageuploadedbytapatalk1449583253.058687.jpg

  18. #458 SP
    Junior Member AfyLynx's Avatar

  19. #459 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cool, ia sa-l incerc si eu. De curiozitate, poti sa instalezi orice aplicatie de Android in Remix OS, sau nu functioneaza decat ceea ce este preinstalat? Oricum, sunt curios cum Dzeu emulezi touch-ul si multitouch-ul cu mouse-ul

    ---------- Post added 16-01-2016 at 13:43 ----------

    Am incercat sa pornesc si eu Remix OS 2.0... Din pacate, imediat dupa bootare, ramane scris "A N D R O I D" si nu se mai intampla nimic. Se pare ca lui Skylake nu-i place Android-ul

  20. #460 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Nope, lu Android nu-i place Skylake , are magazin play din ce vad eu acolo deci e posibil sa gasesti pe magazin multe aplicatii compatibile. Il incerc si eu maine sa vad daca pe intel pentium caruta core al meu de pe leptopiset merge.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 25 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4273 Last Post: 25-03-2024, 12:54
  2. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23484 Last Post: 07-02-2023, 22:50
  4. Clubul de narghilea By Uziwood in forum Offtopic
    Replies: 36 Last Post: 25-10-2015, 20:11
  5. Clubul F.C. Steaua By octav in forum Health, Food & Sports
    Replies: 366 Last Post: 21-10-2011, 00:19

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts