Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 121 to 137 of 137

Thread: Noul Nexus 7 - 2013

  1. #121 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    De la root

  2. #122 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    De la root
    Era sa zic eu o prostie... ar fi primul device cu Android care a murit de la root in timp ce nu-l folosea nimeni. L-am lasat azi dimineata la 90% baterie... si dupa cateva ore aleluia. A mai facut asa (si cand nu era rootat), dar de obicei pornea dupa ce-i dadeam de vreo 40-50 de ori Power On. Acum ii tot dau Power On de azi dimineata...

  3. #123 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu stiu ce le face MonkY, a mea inca functioneaza ca in prima zi. Bateria e la fel de varza, dar cam atat. Nu mai e la mine ce e drept, dar nu s-a plans de nimic colegul la care a ajuns.

    MonkY, nu ai patit ceva similar si cu primul Nexus 7?

  4. #124 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu, primul Nexus merge la colegul meu si in ziua de azi... E super happy de el (e si rootat, desigur).

  5. #125 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, m-am uitat acum in urma pe topic si era vorba tot de modelul 2013, le confundasem. Are deja 1 an? Du-o la garantie si gata

  6. #126 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am tot zis ca o duc la garantie (face un an in curand)... dar din pacate e de la PCGarage, si e varianta adusa de ei din US. Am avut numai belele cu ei la service (aproape totul e ca la Dant3, din vina utilizatorului, produsul n-are niciodata nimic) - sa ma uit poate reusesc totusi sa apelez la un service Asus or something, asa am mai multe sanse.

  7. #127 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eram ironic...Eu cand am recomandat alt site decat pc garbage mi-ai sters postul si m-ai luat peste picior.

  8. #128 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Normal. Nu pot sa accept reclama la firme care ma trimit la service pe un teren viran... Macar "pc garbage" exista, ma cert cu ei, ma duc cu OPC-ul peste ei in ultima instanta. La uratii aia recomandati de tine imi radeau in nas si spuneau "nu vedeti ca nu mai suntem aceeasi firma?". Tzepari nenorociti - daca aveam o putere ii inchideam in secunda 2 si-i trimiteam la racoare.

    Later edit: gata, am gasit: Garantii Laptop Asus, Service Notebook Asus, Service Autorizat Asus - deci nu e nevoie sa apelez la PCG

  9. #129 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ah, ok daca tu ai probleme cu unii inseamna ca eu mint sau mananc rahat, ma scuzati pt offtopic. De azi nu iti mai raspund la nicio postare, nu vezi decat ce vrei tu iar daca altii au alta parere sau preferinta sunt impotriva conducerii.

  10. #130 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Suntem off-topic, dar ca sa-ti fie clar odata pt. totdeauna (vad ca n-ai inteles nici din discutia anterioara): N-am zis nici una nici alta (ca minti sau mananci rahat), ci am zis doar ca pe mine si pe colegul meu ne-au tzepuit. Am pierdut bani, timpi, nervi cu respectivii... si nu mai vreau sa aud de ei. Daca tie iti place de ei, be my guest, mergi si cumpara de la ei in continuare (chiar nu ma intereseaza ce faci tu in relatia cu ei)... insa imi rezerv dreptul de a nu face reclama sau accepta reclama unora care m-au tzepuit. Pur si simplu. Daca nu poti sa intelegi asta (si e ultima oara cand mai deschid acest subiect), atunci sa fii sanatos!

    P.S. Ai mai spus ca nu mai ma bagi in seama de cateva ori... daca te deranjez eu sau posturile mele, nu inteleg de ce nu dai ignore si gata?

    ---------- Post added 21-07-2014 at 20:11 ----------

    Sorry pt. off-topic...

  11. #131 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ha! Dupa 2 zile de incercari de power on... azi s-a decis sa porneasca. Oricum nu mai conteaza. Reset to default si trimisa jucaria la service.

    Btw, Google nu are nici-o aplicatie de backup complet al tabletei pe un PC (cum are Samsung, Nokia, LG, Apple)?

  12. #132 SP
    \ tudyniuz's Avatar

  13. #133 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai asta e backup-ul (sync-ul) clasic via Google. Care imi pare rau sa o spun, dar nu iti face backup la tot (de aceea am si zis backup complet, nu doar ce vrea Google). Eh, o sa folosesc Titanium Backup ca si pana acum... dar speram sa aiba si Google ceva via PC (cum e iTunes sau Kies).

  14. #134 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dzeule ce stupide au inceput sa devina update-urile Google. Dupa ce n-am mai folosit Nexus-ul ceva timp, zic "hai sa-i fac si eu update la ultimul Android". Mi-a pus 6.0.1. A durat ceva... dupa care optimizare aplicatii (inca o ora). Porneste in sfarsit tableta... alt update (de securitate de data asta). Iar optimizare aplicatii (aceeasi ora). Porneste si dupa asta... inca un security update - January 2016. Aceeasi poveste. Dupa care February 2016. Bai, esti nebun?!? Am terminat dupa jumatate de zi cu update-ul din Martie. Incredibil... mai rau ca la Windows! O sa visez "Android is upgrading..." la noapte! Era oare asa greu sa faca un cumulative update?!?

  15. #135 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu nu inteleg de ce o pastrezi de 3 ani daca din prima clipa nu ti-a placut si te-ai plans constant de ea. Mai ales cand stii care e alternativa pentru tine

  16. #136 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O pastrez pentru ca o foloseste din cand in cand mama... Alternative am si merg foarte bine merci. Oricum ar fi, update-urile astea sunt tot o mizerie... A nu se intelege gresit, nu update-urile in sine nu sunt binevenite... dar o metoda de update care sa fie eventual gandita cu capul si nu cu picioarele ar fi de dorit...

  17. #137 SP
    Member felixanu's Avatar
    Eu inca o folosesc cu placere, dimineata la cafea. O investitie foarte buna la timpul ei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7

Similar Threads

  1. Replies: 11 Last Post: 27-08-2013, 17:42
  2. Noul Xbox 360 - 2013 By MonkY in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 14 Last Post: 01-08-2013, 13:32
  3. Replies: 0 Last Post: 29-07-2013, 12:47
  4. Replies: 50 Last Post: 21-05-2013, 03:29
  5. Google va prezenta noul Nexus luna aceasta By iUser in forum Tech News
    Replies: 3 Last Post: 09-10-2012, 17:41

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts