Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Am reusit sa fac aproape 4 ore nimic - mobile version

 1. #1 SP
  Junior Member lac12000's Avatar

  Am reusit sa fac aproape 4 ore nimic - mobile version

  La sugestia lui AlanPoe am decis sa impartasesc cu voi experienta mea.

  Totul a inceput intr-o frumoasa seara de mai 2014.
  Imi amintesc de parca ar fi fost ieri, lasarea intunericului, roiurile de tantari care ma piscau si mireasma imbatatoare a ierbi proaspat cosite.
  Lininistea care simteam cum ma cuprinde, neavand legatura directa cu berea ************** cu alcool 0,5%, imi deschidea mintea spre experiente noi, transcedentale.
  Asa ca, urmandu-mi profunda transa, am decis sa imi schimb romul telefonului meu Samsung Gio cu o versiune de cw10 pentru el.
  Intrucat nu mai aveam oricum stoc pe el (aveam enhanced 236 - pt cunoscatori) am decis sa incerc o experienta noua.
  Asa ca, folosind tooluri avansate de cautare si documentare, sintaxe complicate de identificare (a se citi google - how instal gio rom good), am ajuns pe un site (al doilea rezultat, ca primu era dala' platit).
  Avand topicul foarte mare, approximativ 117 pagini, am facut ceea ce ar face orice utilizator serios si experimentat. Am citii primele 2 pagini si pagina 117 si am decis ca sunt documentat suficient.
  Am descarcat romul l-am copiat, am intrat in recovery si l-am instalat.
  Am restartat telefonul si a ramas in ecranul acela frumos de boot in care scria Galaxy Gio.
  Revenind eu cu mare interes la pagina 1 am vazut ca primul boot dureaza mai mult (5 minute minim) ca face cache (cum dracu il face ala la inceput in logo, am gandit eu rapid?), dar explicatia a fost suficient si linistitoare pentru mine.
  Dupa aproximativ inca juma de cutie de bere (tot daia) si vreo 3 tigari **** 8, in care urmaream cu mare atentie sigla Galaxy Gio, care parca mi se parea ca se misca, clipoceste, scade si creste in intensitate am decis ca este momentul sa ma mai documetez pe acesta tema.
  Revenind la utilitarul avansat de cautare (acelasi) am folosit o noua sintaxa avansata ( gio locked on boot) urmata dupa citirea rezultatelor de o alta (how to repair a softbrick galaxy gio) care mi-a oferit ajutorul necesar.
  Folosind tutorialul gasit, in doar 50 de minute am descarcat tot ce aveam necesar si am urmat pasii, complicati de altfel pentru a-l repara. Am apasat butonul de load din odin si am apasat finish apoi.
  Terminand berea cat counterul scadea, am avut ulterior un telefon care intra in recovery.
  Asa ca am inceput sa caut un rom potrivit. Am cautat iarasi ( best rom gio) si l-am gasit si instalat.
  Dragi mei cititori, am un Galaxy Gio care ruleaza acum enhanced 236, o versiune foarte buna pentru acest tip de telefon.
  Mai jos o sa va ofer sursele mele pentru aceasta mirifica experienta:
  Google.ro, cablu bun de samsung (primu era impuscat), calculator si cuvinte potrivite (regasiti cu siguranta sintaxele in text).
  Iata cum, berea si aerul imbatator al unei frumoase seri de vineri, mi-a oferit ocazia, ca in doar 4 ore sa am un telefon functional. Ca la inceput.
  Attached Images Attached Images samsung_gio.jpg

 2. #2 SP
  Gameboy Pisboy's Avatar
  Happen to me a few times )
  Hey, priveste partea buna si recunoaste ca il pretuiesti altfel dupa ce l-ai readus la viata. A fost o experienta....totusi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 56 Last Post: 13-02-2017, 20:04
 2. Replies: 14 Last Post: 13-08-2012, 02:01

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts