Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Pentax Q10, un nou aparat foto mirrorless

  1. #1 SP
    Member iUser's Avatar

    Pentax Q10, un nou aparat foto mirrorless

    Compania Pentax-Ricoh a dezvaluit ieri un nou aparat foto din Seria Q. Este vorba despre Q10, model ce continua seria lansata anul trecut. Acest model a fost creat pentru cei ce isi doresc o camera mica, dar performanta, Q10, fiind capabil sa filmeze in format Full HD si sa surprinda pana la 5 cadre pe secunda, datorita senzorului CMOS 1/2.3″ BSI, cu rezolutia de 12.5 MP si sensibilitatea nativa ajungand pana la ISO 6400.

    Modul face detection a fost si el imbunatatit, reusind acum sa recunoasca pana la 12 persoane, mai mult, utilizatorul are posibilitatea de a edita imaginile direct din meniul aparatului, totul intr-un device de numai 200g (cu baterie si obiectiv).

    Stocarea imaginilor si a filmarilor se va face pe un card SD sau SDHC. Ecranul aparatului este de tip LCD si masoara 3". Pentax Q10, vine impreuna cu un obiectiv de 5 - 15 mm, insa va putea fi achizitionat si cu dublu kit ce contine obiectivele 5 - 15 si 15 - 45 mm.

    Pentax Q10 va fi disponibil in magazine din luna octombrie, la pretul de 500�, pentru pachetul de baza sau 700�, pentru kit-ul dublu.
    Attached Images Attached Images pentax_q10.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu de ce, dar nu ma atrage deloc genul acesta de "mirorrles". Mi se par niste struto-camile. Nici compacte cat sa le tii in buzunar/borseta... dar nici DSLR-uri cat sa zici ca ai un body generos de care trebuie sa tii cu "strasnicie". Grrr.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Sfat achizitionare aparat foto mirrorless By AlanPoe in forum Foto & Video
    Replies: 3 Last Post: 20-11-2013, 17:56

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts