+ Reply to Thread
Page 27 of 28 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 LastLast
Results 521 to 540 of 542

Thread: RCS & RDS lanseaza cel mai rapid internet din Romania la 1Gbps!

  1. #521 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Eu stiu sigur ca la transfer de voce daca nu mai ai relee RDS in zona si treci pe Vodafone, NU ESTE TAXABIL. Si cred ca e valabil si la transfer de date.

  2. #522 SP
    Member Hitman's Avatar
    Vad ca intr-adevar nu este lumea foarte multumita de ei. Ai doar 300mb in roaming ca si date. Cred ca o sa mai astept totusi.

  3. #523 SP
    Administrator MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Hitman View Post
    Salutare! Sunt tentat sa renunt la abonamentul meu de la Varzafone si sa trec la RDS in materie de telefonie mobila. Din cate am vazut stau relativ prost cu semnalul, dar am inteles ca oricum intra pe roaming pe vodafone acolo unde nu au ei. Ca si abonamente sunt cu 2 clase peste vodafone.
    Ca preturi or fi cei de la RDS mai OK (cu doua clase cum spui tu), dar ca telefonie sunt cu vreo 30 de clase sub Vodafone si Orange. Au atat de multe probleme si atat de prost semnalul, incat in 9 cazuri din 10 imi dau seama instant ca ma suna cineva de pe RDS (la fel si eu cand sun de pe RDS, am mari sanse sa se auda robotizat, prost, etc.). Deh, cat dai, atata face...

  4. #524 SP
    Member Hitman's Avatar
    Ai dreptate...eram foarte incantat de internetul dat...dar degeaba este mult daca nu ai pe unde sa il folosesti.

  5. #525 SP
    #$&#%#*$! RonanN1's Avatar
    Mai oameni buni de unde saracia schimb parola la Digi Storage? Am cautat de m-am plictisit...

    Scuze de offtopic.

  6. #526 SP
    Administrator MonkY's Avatar
    RonanN1: pai daca nu ai gasit in contul tau de Digi (cel principal unde ai toate serviciile), suni la ei.

  7. #527 SP
    #$&#%#*$! RonanN1's Avatar
    Am cautat prin digicare si n-am gasit ce-am cautat (decat alte parole). Am crezut ca pot rezolva fara telefon. Bine ca nu-i caz urgent ca stateam toata ziua la telefoane, lol.

    Am gasit pana la urma fara tel.

    In caz ca mai vrea cineva pe viitor:
    1. Intrati pe contul digicare
    2. Administrare servicii
    3. Digi Storage (sau pe care vreti voi sa-l modificati)
    4. Click utilizator (sub conturile mele)
    5. Schimbare parola

  8. #528 SP
    Member MrGad3tGuy's Avatar
    Salut,

    ce router folositi pt fibernet 1000 in afara celui de la rds? ptr ca nu-mi place asta de la ei....

    mersi

  9. #529 SP
    Administrator MonkY's Avatar
    Salut! Eu folosesc Asus RT-AC87U, Asus RT-AC68U (a inlocuit un AC66U) si un Asus RT-AC1200G+ (cel mai slab dintre ele). Cred ca-mi place Asus (mai ales cu Merlin custom firmware).

    Btw, in caz ca nu ati observat, RDS a ridicat upload-ul la limita de 500Mbps (cu download de 1Gbps). UPC-ul a ramas la 25Mbps upload. Wow!

  10. #530 SP
    Senior Member bicky1310's Avatar
    Tare firma RDS! In noiembrie 2015 am comandat si eu un stick internet 3G. A trecut atunci ceva vreme si nu m-a contactat nimeni, dar nici eu nu am mai zis nimic pt ca nu am mai avut nevoie. Azi am primit mail si sms ca este disponibil si rezervat 7 zile in locația lor din oraș. O fi bine așa? N-a trecut mult timp, zic eu

  11. #531 SP
    Administrator MonkY's Avatar
    Holy molly... Asta e pe sistemul: comand si eu un 3G, si pana imi ajunge stick-ul, 4G-ul deja e demodat

    De curiozitate, ce explicatie ti-au dat? Au dat de un loop temporal, ceva?

  12. #532 SP
    Senior Member bicky1310's Avatar
    Inca nu am fost pe la ei si nici nu i-am sunat, iar in mesaj nu era nici o explicație. Din coincidenta s-ar putea sa am totuși si acum nevoie de el deci tot raul spre bine.

  13. #533 SP
    Member nina's Avatar
    l-am trimis pe taica meu sa mareasca abonamentul la internet la cel de 1000Mb/s si raspunsul a fost numai cel de 100Mb/s e valabil in oraselul meu
    stau la bloc si e fiberlink doar
    in mod normal mi-ar ajunge 9-10MB/s doar ca facaletii astia de la rds imi limiteaza viteza de download indiferent daca as downloada sau nu o luna
    cand am maxim 2.7MB/s(20Mb/s),cand 9-10 MB/s(70-80Mb/s).asa e de mai bine de 3 ani.m-am saturat de ei si alt provider ok nu am aici la munte

  14. #534 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Nu inteleg de ce esti atat de suparat. 21Mbps e o viteza decenta. Sigur nu poti downloada un sezon Game of Thrones 4k in 6-7 min dar pentru jocuri, torrenti, navigare net, youtube ar fi ok. La ce intampini dificultati, ca poate te ajutam altfel.

  15. #535 SP
    Administrator MonkY's Avatar
    nina: foarte curios ca tu la bloc, in oras, ai maxim 100Mbps... in timp ce la mine la tara (comuna), ma tot bat la cap sa trec la ei ca au 500Mbps (si in curand 1000). Inca mai am perioada contractuala cu UPC-ul, dar dupa ce se termina, le spun ADIO si sa nu mai aud de ei.

  16. #536 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    De multe ori simt ca routerele astea gigabit cand dau de 8-12 deviceuri conectate simultan...incep sa gafaie. De parca au fost create cu gandul ca deh....poate nu are toata lumea gigabit...si poate nu are toata lumea mai mult de 3 device-uri in casa. Asta in timp ce eu am vreo 5 device-uri in casa care stiu AC, daramite 5 GHz.

  17. #537 SP
    Administrator MonkY's Avatar
    Un router bunicel (sa zicem Asus RT-AC87U) are un anumit throughput pe banda de 2.4Ghz, un anumit throughput pe banda de 5Ghz, un maxim throughtput pe LAN, si unul pe WAN (de obicei se ia in considerare cel mai des throughputul de WAN to LAN). In functie de ce chestii ai active (gen Adaptive QoS, Ai Protection, Traffic Analyzer, firewall, DoS protection, etc.) merge si el mai bine sau mai putin bine. Insa, cu 12 device-uri care sa "suga" gigabit simultan, la o simpla matematica (in care sa zicem ca e totul perfect si impartit in mod egal), nici-unul din device-uri nu va prinde mai mult de "amaratul" de 100Mbps.

    Prin urmare, iti recomand intai de toate sa verifici ce si cum ai setat pe router. Sa pui ultimul update de firmware si sa folosesti un picut bandwith analyzer-ul (daca stie routerul asa ceva), ca sa vezi ce/cum mananca cel mai mult. Joaca-te cu QoS-ul ca sa limitezi anumite servicii si da prioritate la altele (de exp. in cazul nostru prioritizezi consola, sa nu ai lag sau alte alea indiferent cine/ce mai downloadeaza prin casa).

    Pe de alta parte, poti ajunge frumusel ca mine, sa ai 3 routere in casa... 4 switch-uri cu management and so on. It's crazy, but it works!

    P.S. Dar nu uita, ca si in cazul meu, intrucat toate ies pe aceeasi conexiune, am acelasi maxim WAN to LAN throughput. Singura diferenta e ca sunt administrate toate cele in asa fel incat sa nu ma trezesc ca pica tot daca descarca frigiderul update de firmware

  18. #538 SP
    Junior Member emad18's Avatar
    Salut am si eu o mica problema,daca ma puteti ajuta. Am un abonament RDS 1GB si router kaon de la rds, merge internetul pe pc si pe consola sa downloadez si sa vorbesc cu nat open all services dar nu mi merge multiplayer sa ma conectez la nici un joc pe care il am.

  19. #539 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Suni la ei, ceri routerul in modul bridge, cumperi un router ca cele recomandate de Monky de 1000 de ori, apoi configurezi in dmz pc-ul sau faci porturile necesare fiecarui joc "port forward"

  20. #540 SP
    Member nina's Avatar
    Quote Originally Posted by Harkonnen View Post
    Nu inteleg de ce esti atat de suparat. 21Mbps e o viteza decenta. Sigur nu poti downloada un sezon Game of Thrones 4k in 6-7 min dar pentru jocuri, torrenti, navigare net, youtube ar fi ok. La ce intampini dificultati, ca poate te ajutam altfel.
    acei 20 Mb/s,din pacate,e viteza maxima pe torrente romanesti.pe consola daca vreau sa imi downloadez un joc sa zicem de 30GB nu prind sub nici o forma 20Mb/s si nu este o viteza deloc constanta adica cand am vreo 400Kb/s cand 15 Mb/s cand 3 Mb/s.trebuie sa stau cam o zi pana downloadeaza.acel download se mai opreste si nu stiu care e cauza,indiferit ca e un free to play din store sau de la ready to install un joc vechi sau nou
    eu folosesc internetul in casa,taica meu rar cateva minute pe skype

    acum am o perioada scurta iar pe 80Mb/s si aici nu e o viteza constanta pe consola dar e super bine 40-80Mb/s,undeva la 12gb pe ora

    sunt la 25 km de brasov dar aici e ca la tara.avem blocuri destule doar fiindca in comunism a fost uzina 6 martie (tohan) si celuloza.altfel cred ca erau pe aici numai stane si campuri de cartofi

+ Reply to Thread
Page 27 of 28 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 17 Last Post: 07-01-2016, 22:37
  2. Replies: 0 Last Post: 31-12-2014, 15:00
  3. Replies: 4 Last Post: 16-12-2013, 18:00
  4. Replies: 2 Last Post: 26-09-2013, 18:33
  5. Kinect-Cel mai ieftin pret din Romania By nebunu1 in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 53 Last Post: 19-01-2012, 14:53

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts