Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Moga Ace Power si Logitech Powershell va transforma iPhone-ul

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Moga Ace Power si Logitech Powershell va transforma iPhone-ul

    De-a lungul timpului multe voci din industrie au prevazut faptul ca odata si odata smartphone-urile vor "fura" cat mai mult din piata de portable gaming serios, piata care in momentul de fata este sustinuta decat de Nintendo (cu 2DS, 3DS si 3DS XL) si de Sony (cu PSP si PS Vita). Cei mai multi au "fugit" de ofertele de gaming pe smartphone-uri pentru simplul fapt ca touchscreen-ul nu ii atrage. Si dealtfel ar trebui sa fim seriosi si sa acceptam ca pe un device de 3.5" - 5", cu degetele pe ecran deja pierzi jumatate din ceea ce ar trebui sa admiri.

    Well, cei de la Apple au ascultat acele voci si incepand cu iOS7 au integrat suport pentru controllere hardware. Au existat alternative si solutii pana la iOS7, dar niciodata suportate in mod oficial.

    Primii care si-au facut aparitia pe aceasta scena au fost cei de la MOGA si Logitech, ambele firme fiind arhicunoscute in domeniul de gaming. De la MOGA avem MOGA Ace Power iar de la Logitech avem Powershell Controller + Battery. Ambele gamepad-uri sunt dedicate pentru device-urile mai noi ale celor de la Apple: iPhone 5, iPhone 5S si iPod Touch (generatia a 5-a).

    Dupa cum se poate vedea in imagini solutiile sunt un pic diferite. Astfel MOGA ofera dual analog sticks + shoulder buttons + triggers + D-pad + 4 action buttons, pe cand Logitech nu are decat shoulder buttons, D-pad + 4 action buttons. Ambele au baterii care sa ajute cu extra juice atunci cand va jucati (Logitech a facut publica bateria de 1500mAh insa de la MOGA nu stim exact capacitatea).

    MOGA Ace Power Controller costa 99.99$ si deja se livreaza incepand cu 21 Noiembrie 2013 (in US).
    Logitech Powershell Controller + Battery va costa tot 99.99$ si se va livra worldwide din luna Decembrie.

    In momentul de fata jocurile care suporta gamepad-urile respective nu depasesc numarul 20, dar din ce in ce mai multi developeri ne asigura ca vor introduce suportul respectiv cat de curand posibil.

    Mai multe detalii despre MOGA Ace Power Controller gasiti pe pagina oficiala: MOGA ACE™ POWER Controller for iPhone 5 | MOGAanywhere.com.
    Despre Logitech Powershell Controller + Battery puteti afla mai multe pe pagina oficiala: iPhone PowerShell Controller + Battery - Logitech.
    Discutii extra legate de controllerele iOS puteti gasi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f81...s-controllers/.

    Mai jos aveti si ceva filmulete cu ambele produse.


    Attached Images Attached Images logitech_powershell_controller_vs_moga_ace_power_controller.jpg

  2. #2 SP
    Member lucian43's Avatar
    inovatie ma asteptam ca la un moment dat sa apara o astfet de piesa.
    din cate observ controlerul se conecteaza in orificiul de alimentare, daca e sa pui iphone-ul sa joci 30~60 minute continu ramai fara baterie, esti nevoit sa scoti controlerul ca sa il pui la alimentat

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by lucian43 View Post
    daca e sa pui iphone-ul sa joci 30~60 minute continu ramai fara baterie
    Nu stiu ce iPhone ai tu, dar "vechitura" mea tine cel putin 4-5 ore de gaming intensiv... upto 8-10 hrs (daca e ceva mai light).
    Quote Originally Posted by lucian43 View Post
    esti nevoit sa scoti controlerul ca sa il pui la alimentat
    Nu cred ca ai fost suficient de atent. Amandoua controllerele au port microUSB pentru charging. Deci nu trebuie sa scoti controllerul. Ba din contra, ti se incarca si iPhone-ul si bateria din controller in acelasi timp.

  4. #4 SP
    Member colossus's Avatar
    Eu prefer PowerShell-ul ; Pur si simplu Moga aduce spre ''fizionomia'' tipica a unui controller de consola (fapt ce-i va face furiosi pe traditionalistii PC )
    Designul este superior ,materialele (partile cauciucate) destul de ok ,poti atinge butoanele de volum, ai liber jack-ul castilor ,insa pretul este putin cam zgarcit si partea proasta e ca pt. celelale jocuri iti trebuie aplicatii separate.
    Iar povestea cu bateria incorporata ,nu stiu ce sa zic..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. MOGA controllers By OvilexSoft in forum Android
    Replies: 0 Last Post: 26-03-2014, 17:21
  2. Replies: 5 Last Post: 22-09-2012, 13:46

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts