Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: Noul flagship HTC vine in martie

  1. #1 SP
    \ tudyniuz's Avatar

    Noul flagship HTC vine in martie

    HTC a inceput sa imparta invitatii presei pentru urmatorul eveniment pe care il va sustine. Conferinta HTC va avea loc pe 25 martie, acolo unde vor prezenta succesorul lui One (nume de cod M8). HTC One a fost lansat in luna februarie a anului trecut si a fost foarte apreciat de presa pentru materialele foarte bune din care este construit. Au existat deja numeroase scapari de informatie care indica specificatiile noului telefon, printre acestea numarandu-se un design nou, un ecran mai mare, doua camere foto pe spate si un senzor de amprente precum cel de pe HTC One Max. Conferinta va avea loc la aproape o luna de la cea Samsung unde se zvoneste lansarea lui Galaxy S5.
    Attached Images Attached Images htc_one_2_m8.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cine a muscat din telefon?

  3. #3 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asa e render-ul, m-am zbatut cu el putin, dar l-am facut si mai rau. Daca nu dai click nu se vede

    Oricum eu unul sper sa fie mai subtire si cu marginile mai mici, in rest nu prea are cum sa dea gres.

  4. #4 SP
    Member colossus's Avatar
    Si pe langa un design nou, un ecran mai mare, cele 2 camere pe spate si senzorul de amprente ,se zvoneste ca va avea si rezolutie 2k (2560 x 1440 pixeli) ceea ce inseamna o calitate a imaginii f buna.
    Nu ca ar fi primul telefon cu 2k (sa nu uitam de ''chinezul'' Vivo Xplay 3S) dar ,suntem in 2014 si e destul de previzibil ca sa ne mai intalnim cu asa ceva.

  5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu deja consider ca astea cu 2K si 4K pe un smartphone sunt aberatii... Nu mai stiu pe ce sa ia banii consumatorilor. Nu exista niciun om pe planeta care sa aiba 20/20 la vedere si care sa distinga pixelii pe asa ceva. In plus, asta inseamna consum mai mare... In loc sa se orienteze spre ceva cat mai eficient la consum, ei adauga ciudatenii de genul acesta.

    Dar despre o baterie dubla, despe faptul ca tine o saptamana cu totul pornit... chiar nu vine niciun producator sa vorbeasca? Eu m-am cam saturat de octocore-uri si rezolutii fantastice. Ma uit la Samsung care cu ai sai 13Mpx de-abia daca se compara cu o amarata de "sapuniera" in 4Mpx... Parca e timpul sa se uite la ce trebuie, si nu la specificatii consacrate, gen "Noi avem contrast 1.000.000.000 : 1" (cand el de-abia daca sare de 10.000 : 1).

    Din pacate... oamenii cumpara astfel de chestii, si producatorii se conformeaza. Astept momentul in care nu se vor mai vinde... poate atunci se vor intreba si producatorii "dar de ce?".

  6. #6 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    True, primul producator care vine sa anunte ca la urmatorul flagship va avea baterie de 1 saptamana in standby cu net pornit, il cumpar indiferent de pret.

  7. #7 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu nu mor dupa o saptamana, 3 zile de heavy usage ar fi perfect, asta in conditiile in care niciun telefon nu reuseste sa ma tina mai mult de o zi si putin.

    Cat despre rezolutie, nu zic nimic pana nu vad. Cam totul de la 350 PPI in sus mi se pare rezonabil, ca sa nu mai vorbesc de 450 pe unde se afla majoritatea acum. Problema e ca rezolutia asta cere putere de procesare mai mare si astfel si un consum mai mare. Iar indiferent ca o face HTC, Samsung sau LG, fragmentare tot va exista. Sunt putine aplicatii de Android facute special pentru 1080p, acum vor fi si mai putine in 2K, multe sunt inca pe la 400x800. Adica am impresia ca nici ei nu stiu in ce se baga. Se lauda cu rezolutia mare insa aplicatii la rezolutia nativa nu prea vor fi. Nu prea sunt nici pentru rezolutii HD, inca sunt doar resized to fit the screen.

    Poate vine Apple cu rezolutia de pe iPad ca sa scape de fragmentare iar atunci un ecran de 2k pe un telefon chiar ar avea mai mult sens.

    In fine, eu de la HTC as fi multumit si cu 1080p Amoled, insa un design mai subtirel, tot metal, o camera mai buna, un Android cat mai nou si curat si neaparat sa nu treaca de 5". Sau cel putin sa nu fie mai mare decat un S4/Nexus 5.

  8. #8 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    sper ca lasarea sa fie cel putin la nivelul celei de anul trecut.

    Online retailer lists full-HD version of Galaxy S5, screenshot confirms QHD display

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Ma_Plictisesti View Post
    sper ca lasarea sa fie cel putin la nivelul celei de anul trecut.

    Online retailer lists full-HD version of Galaxy S5, screenshot confirms QHD display
    Cred ca ai incurcat un picut threadurile. Aici e despre HTC. Samsung e un pic mai incolo: http://www.consolegames.ro/forum/f11...ung-galaxy-s5/

  10. #10 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Here is the first official picture of The All New HTC One
    Singura diferenta majora in design sunt cele 2 camere de pe spate(si display-ul de 5 inch bineinteles)..in rest foarte asemanator cu HTC One, doar ca acesta se va numi ''The All New One''. Eu unul sper sa ii schimbe numele.

    Si o poza cu HTC One alaturi de HTC The All New One
    Attached Images Attached Images htc-one_htc-all-new-one.jpg

  11. #11 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Daca o dau iar in bara cu Ultrapixel si materiale de 2 lei(display cu pixeli morti, carcase dezlipite) eu zic pas. Desi ma tenteaza sa scap de 5s.

  12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca deja unii se joaca cu el


  13. #13 SP
    Ω Pira's Avatar
    @x2z: Eu am avut pt o perioada scurta de timp si 5S, iar acum HTC One-M7 si pot sa zic ca e peste Iphone 5S la foarte multe capitole. Nicidecum materialul nu e prost, cum zici tu. Eu sunt foarte incantat de M7 si toti cu care am interactionat gen dealeri GSM, spun ca pana in prezent M7 e cea mai buna alegere in materie de smartphone-uri si ar fi cam singurul telefon ce nu are lag. Nu stiu daca e chiar asa, insa eu nu am avut erori, lag-uri iar netul merge brici si cand am o liniuta amarata de wi-fi. De 1 luna de cand il am nu l-am restartat deloc si se misca impecabil. E doar o opinie.

  14. #14 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asta e cam exagerata cu lag-ul. Adica au aparut telefoane multe dupa M7, multe cu procesoare mai rapide, mai mult RAM. Ca sa nu mai vorbim de Nexus 5 care e Android pur si cu specificatii mai bune, Note 3 desi are Touchwizz, are 3GB RAM. Adica sa nu exageram totusi. Sa zici ca HTC One e singurul fara lag ma face sa cred ca cine ti-a spus povestea asta sigur lucra de 2 zile acolo, sau incerca doar sa te faca sa cumperi telefonul.

    Oricum, nu mai avem mult de asteptat pana apare modelul nou. Mie mi-ar placea sa il reduca in dimensiuni, mai ales bezel-ul din partea superioara si inferioara. Asta a fost motivul pentru care nu m-am orientat spre One niciodata, am tinut unul aproape o saptamana si atat.

  15. #15 SP
    Ω Pira's Avatar
    Telefonul il luasem deja si am mers cu el sa-mi pun folie la cel mai cautat dealer de la mine din oras, de exemplu. Si ala mi-a spus ca am facut cea mai buna alegere, desi nu avea nici un interes sa ma minta. Btw, tipul ala se ocupa cu telefoane de la inceput de 2000, daca are vreo relevanta. In fine, nu conteaza nimic decat faptul ca-s mega multumit fata de toate telefoanele de pana acum. Imi place cel mai mult si asta e tot ce conteaza.

  16. #16 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Eu am 5s, am avut One(4 chiar) si S4. Dintre toate eu preferam s4, dar pana una alta folosesc iPhone-ul. Ceea ce pot spune insa despre One, este ca are o camera slaba si display-uri indoielnice. Toate cele 4 bucati aveau pixeli morti, ceea ce e inacceptabil pentru un telefon de peste 500 euro.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Noul Sony Z2 se lanseaza in martie By tudyniuz in forum Tech News
    Replies: 6 Last Post: 03-03-2014, 23:42
  2. Xperia Z1 este noul flagship Sony! By MonkY in forum Tech News
    Replies: 50 Last Post: 06-10-2013, 11:27
  3. LG lanseaza la apa noul flagship: G2 By MonkY in forum Tech News
    Replies: 13 Last Post: 11-08-2013, 01:59
  4. MadWorld vine pe 31 Martie By Vami in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 15-02-2009, 17:12
  5. HAWX vine in martie By erik95 in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 06-02-2009, 19:55

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts