Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Gorilla vrea sa bata safirul

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Gorilla vrea sa bata safirul

    Desi titlul pare sa prezinte un nou film din seria Godzilla, de fapt acesta ne aduce in lumina reflectoarelor un nou proiect al celor de la Corning. Acesta se numeste Project Phire si se pare ca rezultatul sau va fi o noua iteratie din seria Gorilla Glass. Practic cel tarziu la sfarsitul acestui an Corning va veni pe piata cu o sticla ce va fi la fel de rezistenta la caderi si socuri precum Gorilla Glass 4, dar care totodata se va bate cu safirul in ceea ce priveste rezistenta la zgarieturi.

    Stim cu totii ca desi productia de safir a crescut in ultimii ani (desi avem inca intiparit in memorie fiasco-ul celor de la GT Advanced Technologies), acesta ramane inca la un pret mult prea mare pentru majoritatea producatorilor. Astfel safirul ramane in continuare o alegere doar pentru produsele "de lux" (cum ar fi Apple Watch sau smartphone-urile de la Vertu), si o alternativa mai ieftina ar fi binevenita.

    Ca un bonus, cei de la Corning au discutat si despre Iris Glass (care a fost prima oara prezentat la CES 2015). Iris Glass va fi ajuta producatorii de TV-uri sa realizeze modele care sa fie la fel de subtiri precum telefoanele, si care sa aiba margini minimaliste (poate chiar mai mici decat cele prezente la noua serie Sony Bravia 4K).

    Va reamintesc ca in momentul de fata Gorilla Glass se regaseste in peste 3 miliarde de device-uri electronice (printre care si iPhone 6/6 Plus sau Galaxy Note 4/Edge). Le doresc la cat mai multe si astept noul rival pt. sapphire!
    Attached Images Attached Images corning_gorillaglass_project_phire.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Corning anunta Gorilla Glass 4 By MonkY in forum Tech News
    Replies: 3 Last Post: 23-12-2014, 14:37
  2. Replies: 32 Last Post: 12-02-2014, 16:26
  3. Corning: Lotus XT bate Gorilla Glass 3 By MonkY in forum Tech News
    Replies: 0 Last Post: 17-05-2013, 17:35
  4. Replies: 14 Last Post: 15-01-2013, 00:18
  5. Valve vrea PS3 By erik95 in forum Console News
    Replies: 22 Last Post: 25-02-2010, 11:05

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts