Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 26 of 26

Thread: Apple cheama la apel noul MacBook si Apple Watch

 1. #21 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Da, e posibil sa se fi vorbit si sa standardizeze, cumva, noul USB-C.

  Gandeste-te ca Apple nu a renuntat doar la Lightning, dar a renuntat si la MagSafe pentru asta, deci trebe sa fie ceva bun.

 2. #22 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  E o bijuterie si Pixel ala, orice vreti sa ziceti. Daca rula Windows si avea minim 256gb il luam fara sa clipesc, e mai frumos decat seria Macbook Air/Pro.

  Imi place sa vad nebunii de genul asta, indiferent de la cine. Ce a facut Apple e in sfarsit o inovatie pe care o asteptam de mult timp. Probabil prima generatie o sa se vanda mai greu, dar ma astept ca generatia a doua sa fie exact ce trebuie, avand mai multe USB-C si alte nebunii care lipsesc acum. Nu cred ca poti comenta ceva fata de Macbook, pe bune acum. Nu e pentru oricine, e clar, dar ca si realizare e ceva incredibil. Degeaba zicea Monky de comparatia cu Surface 3. Ala e mai usor, dar nu are tastatura cum trebuie, touchscreen la un laptop mi se pare o inutilitate si OSX ruleaza impecabil pe specificatiile noului Macbook. Procesorul e asemanator cu ce e in entry level pe Air, 8GB RAM si HD 5300 sunt indeajuns pentru orice. Nu veniti cu povesti despre gaming sau cine stie ce editare foto/video, nu ala e publicul tinta al laptopului.

  Eu as fi luat unul daca avea 2 porturi de USB-C. Atat mi-ar fi lipsit mie si il luam fara sa ma gandesc. Si de fapt, de ce sa mint, inca ma gandesc serios sa iau unul. Pe Space Grey arata de ma doare inima.

 3. #23 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Chief, eu m-am legat doar de faptul ca in 2 ani, Pixel ala n-a evoluat aproape deloc (ma refer la design). Comparativ cu ce poate un MacBook (nu ma refer la Air sau Pro), ar trebui sa fii nebun sa dai 999$ pe lowest Pixel model, decat 1299$ pe MacBook. Parerea mea, desigur.

  Lasand deoparte design, greutate, grosime, etc... un MacBook ruleaza binemerci un Chrome si aplicatiile sale, rulezi OSX sau Windows pe el fara probleme, pe cand un Pixel nu poate rula nicio aplicatie de Mac sau Windows. Numai faptul asta si ar trebui sa insemne ca pret cel mult 50%.

 4. #24 SP
  Senior Member Razzosinni's Avatar
  Aveti aici si un video despre povestea noului MacBook.


 5. #25 SP
  Senior Member poiuyt's Avatar
  L.E.

  ha, nu credeam ca mai este postat si il bagasem si eu

 6. #26 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Degeaba se face atata baza despre Core M... in acest moment este cel mai bun procesor mobil de la Intel. Eu am crezut ca o sa fie mai mult spre Atom decat spre i-uri, dar am vazut teste in care bate pana si i5-urile cu U (dual core). Unde mai vorbim ca un Intel Core M 5Y71 are un TDP de 4.5W, fata de un Intel Core i5 4300U care are 15W... de 3 ori mai putin. Si asta cu un acelasi turbo de 2.9Ghz, cu 4MB cache fata de 3MB cache... cu HD Graphics 5300 fata de 4400. Eu nu pot decat sa spun Bravos Intel! Pentru un CPU de portabile, mi se pare genial. Cred ca pt. MacBook e perfect.

  Iar celor care li se pare mult la 1299$, le recomand sa vada cat costa o solutie flash PCIE de 256GB super rapida. Un Surface Pro de 256GB si 8GB costa fix cat MacBook-ul, si e produs "vechi" de aproape un an. Alegerea e a fiecaruia... eu de exp. am vrut sa poata fi tableta atunci cand am nevoie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts