Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Windows 10 Mobile e disponibil pentru Xiaomi Mi4 LTE

 1. #1 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

  Windows 10 Mobile e disponibil pentru Xiaomi Mi4 LTE

  Sigur titlul stirii nu aduce nimic din elementul Wow mai ales aici pe un site de console gaming. Dar cum smartphone-urile au devenit un centru multimedia si de gaming luand un avans considerabil in ultimii ani, cu o crestere procentuala semnificativa (spun eu) fata de PC-uri / console, intelegem de ce Microsoft este atat de interesat sa ia o "felie din placinta" cat mai mare. Asa ca dupa ce au anuntat in Martie ca lucreaza in colaborare cu producatorul chinez Xiaomi pentru a aduce Windows 10 Phone pe telefoanele cu Android, astazi au lansat ROM-ul precum si programul de instalare, dand acces tuturor posesorilor de Mi4 LTE (obligatoriu sa fie versiunea LTE) sa instaleze ultima versiune a sistemului de operare din Redmond.

  Ce incearca Microsoft sa faca? Din puctul meu de vedere incearca sa aduca WP 10 Mobile pe telefoanele cu Android fara prea mari implicatii (hardware nou, etc), sa isi mareasca cota de piata, sa vanda aplicatii din Windows Store si sa testeze sistemul lor de operare si pe alte platforme. Practic sa se extinda in afara granitelor telefoanelor Lumia. Una peste alta este de urmarit progresul lor, mai ales ca se zvoneste ca lucreaza intens la un Surface Phone metalic cu procesoare Intel care vor fi lansate in a doua parte a anului 2016.

  Sursa: Windows 10 ROM for Xiaomi Mi 4 (LTE Version Only) Released Now!Download Here! - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum
  Attached Images Attached Images xiaomi-microsoft.jpg

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Mi se pare genial ce face Microsoft si totodata haios. Ma gandesc ca a ajuns Windows (fie el si mobile) ca un fel de alternativa Linux pentru PC-uri. Ai Android? Nu vrei sa incerci si un Windows Mobile? E gratuit!

 3. #3 SP
  Senior Member Razzosinni's Avatar
  Mie mi se pare foarte OK. Linux e free de cand lumea, iar OS X la fel (daca excluzi cei 2000$ pe care ii dai pe hardware). Daca stau sa ma gandesc, chiar ar fi fost ciudat ca Windows sa fie singurul sistem de operare care inca sa coste 100-130$.

 4. #4 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
  Incep sa inteleaga si ei ca sistemul de operare din telefoane este doar o interfata intre utilizator si portofelului lui. Ceea ce conteaza cu adevarat in businessul platformelor mobile sunt aplicatiile cumparate. Nu sistemul de operare al telefonului.

 5. #5 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Oricum, tot ramane jenant faptul ca Microsoft deja lanseaza Windows 10 Mobile pentru altii, in timp ce propriile smartphone-uri inca nu au primit update...

 6. #6 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
  E varianta preview!

 7. #7 SP
  Member Encman's Avatar
  Eu inca am versiune veche de windows pe al meu Lumia..

  PS: am vazut scris mai sus ceva legat de asta ... ar fi fost sinucidere sa intre pe o piata unde altii sunt "tatici" si sa apari tu sa ceri bani pentru un OS. Nu sunt CHIAR atat de prosti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Windows Mobile By MonkY in forum GSM
  Replies: 39 Last Post: 08-02-2017, 08:56
 2. Replies: 3 Last Post: 14-09-2015, 13:14
 3. Replies: 0 Last Post: 23-06-2011, 17:33

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts