Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Fitbit achizitionaza firma romaneasca Vector Watch

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    Fitbit achizitionaza firma romaneasca Vector Watch

    Anul 2016 a fost un an interesant in materie de stiri din domeniul tehnologic, culminand cu premiul primit de Samsung pentru Galaxy Note 7 drept "telefonul favorit al teroristilor in Europa". Acum lasand gluma la o parte, una din stirile serioase ale 2016 a fost achizitia firmei Pebble recunoscuta pentru smatwatch-urile sale de catre firma Fitbit. Si se pare ca nu s-au oprit aici. Astazi am aflat ca start-upul romanesc alcatuit din fosti membrii ai companiei Citizen, Vector Watch, al carui produs era renumit ca fiind primul smartwatch cu autonomie de 30 de zile, a fost achizitionat tot de catre Fitbit.

    La ora actuala nu stim exact suma tranzactiei dar daca luam in considerare suma investita in crearea Vector Watch (aproximativ 15 milioane de $, din care aproape 12 milioane primite de la GeCad) speram ca actionarii Vector Watch sa nu fi facut o tranzactie paguboasa.

    Acum daca tragem putin frana de mana si ne uitam retrospectiv la piata smartwatchurilor consideram ca degeaba a pornit cu avant si curaj sa cucereasca inimile cumparatorilor avizi dupa tehnologie, cel putin in ultimul an a stagnat, chiar si gigantul Apple luand in considerare sa renunte la Apple Watch. Iar privind la cele 2 achizitii facute de FitBit nu putem crede decat ca incearca sa isi elimine din concurenta, pregatindu-se pentru o eventuala revenire in forta a cererilor pentru smartwatchuri.

    Update:
    Official statement from Fitbit confirming the deal.

    Fitbit can confirm it has acquired specific assets from Vector Watch, a highly respected wearables company based in Europe and known for its innovative and cross-functional approach to design and development. The deal excludes Vector Watch's hardware products. As with our recently announced acquisition of Pebble assets, Vector brings valuable industry expertise that will help accelerate the development of new products, features and functionality. With the addition of the Vector Watch team, we are establishing a cutting-edge development center in Bucharest, Romania, further building our global engineering capabilities and expanding our presence in EMEA.
    Attached Images Attached Images maxresdefault.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Mult succes romanilor nostri din aceasta companie, sper ca aceasta miscare sa fie una de bun augur pentru ei!

  3. #3 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Guys, cititi cu atentie update-l lui Leo. Nu au cumparat compania Vector, au cumparat doar partea software/magazinul de aplicatii - software platform & design team.

  4. #4 SP
    Member Hitman's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Guys, cititi cu atentie update-l lui Leo. Nu au cumparat compania Vector, au cumparat doar partea software/magazinul de aplicatii - software platform & design team.
    Asa este...o informatie interna, se pare ca o sa mai avem un an de dezvoltare/suport pe partea de soft, ceea ce dupa mine este o problema.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 16 Last Post: 17-11-2015, 23:45
  2. Abatia - revista banda desenata romaneasca By AzFaust in forum Carti si Comics
    Replies: 1 Last Post: 13-05-2015, 14:30
  3. Strike Vector EX By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 21-03-2015, 06:08
  4. Muvix.ro - Netflix in varianta romaneasca By AndRewqp in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 1 Last Post: 08-02-2010, 12:21

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts