Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 28 of 155 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 ... LastLast
Results 541 to 560 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #541 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Pai normal ca sunt si oameni nemultumiti.Am platit pt next gen si dupa 3 ani,5-6 jocuri AAA(bune) ,ghici ce?...si au dat oamenii seama ca i au lasat pe cei cu uhd cu ochii in soare.ca ps 4 e depasit.Sper sa nu vanda 10 milioane de Neo in 3 ani.Sa vedem cati dintre actualii posesori de ps4,o sa si vanda consola si tv ul,pt a achizitiona Neo si un uhd.

  2. #542 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Din păcate o să vândă, din păcate lumea o să se învețe cu tâmpenia asta... O sa auzi multe voci cu replica asta:
    "Lasă ba, dam noi bani pe telefon o dată la doi ani, nu mai contează, bani sa fie"

    @Espiritus faza cu alesul nu merge acum după 3 ani, dacă ar fi lansat două console in urma cu 3 ani aveam de ales. Acum te alegi cu un șut în fund, ești învechit...

  3. #543 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Dar experienta pe care tu o vei avea in continuare este aceeasi. Jocurile vor fi dezvoltate in continuare deci eu ca om care am cumparat recent PS4 nu pierd nimic. Castiga altii care isi permit si Neo, dar cu ce ma afecteaza asta? Eu unul nu merg pe principiul "sa moara si capra vecinului", so yeah, cat timp experienta mea nu se schimba, pot sa scoata si o suta de console intermediare pana la PS5.

  4. #544 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Te va afecta la optimizare, o sa vezi peste ceva timp cand jocurile pentru PS4 nu vor fi asa bine optimizate, rulate sub FullHD si sub 30 fps. Asa cum a aparut Shadow of Mordor si Dragon Age Inquisition pe PS3 si era nejucabil, cam asa diferente vom vedea in viitorul nu foarte indepartat intre PS4 si cel nou, whatever nume ar avea.

  5. #545 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Uite care e problema, Sony poate sa bata moneda cat vrea ca vor fi lansate jocuri pe ambele console, PS4 si NEO, developmentul a ajuns sa coste mai mult decat PIBul unor tari de dimensiuni mici, astfel ca developerii la un moment dat o sa zica, gata nu mai e relevant din punct de vedere financiar si vom scoate doar pe platforma mai performanta si mai usor de dezvoltat. Sony nu poate decat studiourilor proprietare sa le impuna dezvoltarea pe ambele PS-uri pentru ca developerilor daca nu le va convine nu vor mai dezvolta pt. PS si vor dezvolta pentru altii. De fapt asta e problema, sa nu iti strice experienta prea curand

  6. #546 SP
    Junior Member cristimunte's Avatar
    nu neg ca in primul rand avem nevoie de jocuri,dar consolele actuale sunt limitate din puctul meu de vedere si al multora,de ce ne mai trebuie console noi atunci?ce nu puteau sa scoata jocuri bune pe xbox 360 sau ps3?

    suntem in 2016,ala e hardware de 2011 poate.oricat le-ai optimiza,hardware-ul e limitat.de ce v-ar conveni sa va jucati unele jocuri subhd si multe la 30fps nu stiu,daca ar tine 7 ani peste ceva vreme jocurile vor rula pe low si sub 30fps.eu as vrea sa tina 7 ani dar cu hardware-ul asta e imposibil.la xbox 360 si ps3,hardware-ul era mult mai capabil in momentul lansarii.

  7. #547 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Dacă Naughty Dog poate,restul de ce nu?

    Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk

  8. #548 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Studiourile gen Naughty Dog, Santa Monica Studios, etc., fiind studiouri first - party Sony, au avut probabil acces timpuriu la consola PS4 pe măsură ce era în dezvoltare, dacă nu chiar au avut un cuvânt de zis în dezvoltarea consolei. Se cuvine deci sa credem ca ei știu cel mai bine de ce e capabila consola și de aceea depun efortul necesar, știind de dinainte ca se poate. Un alt developer, sa zicem Ubisoft, probabil nu s-ar încumeta la același volum de munca fiindcă nu ar ști puterea reala a consolei și produsul ar putea ajunge sa coste mai mult, având câștiguri de performanță minime.

    Așa și cu următoarea consolă, oricare ar fi numele ei. Studiourile proprietare Sony se vor zbate cât de cât sa arate ok jocurile și pe PS4 (pana vor impune asta cei de mai sus) , iar studiourile third - party își vor muta repede atenția către consola mai nouă, în funcție de cât de repede va crește în vânzări. Deci da, va fi exact ca în perioada în care au apărut jocurile cross-generation pe ps3 și ps4.

    Cat de mare va fi țeapa pentru cei cu Old Mcdonald PS4 va depinde de cât de bine se va vinde New Kid PS4.

    Poate asta nu se va întâmpla în cazul în care PS4 Neo va avea același GPU doar cu frecvență ceva mai ridicată ca cel din PS4. Dar dacă vor merge pe varianta cu alt GPU mult mai potent, asta se va întâmpla aproape sigur.

    Până atunci eu mă voi bucura cât pot de consolă.

  9. #549 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    Asa cum a aparut Shadow of Mordor si Dragon Age Inquisition pe PS3 si era nejucabil, cam asa diferente vom vedea in viitorul nu foarte indepartat intre PS4 si cel nou.
    Nu este o inductie corecta. Asa as putea spune si eu: cum The Last of Us a fost un joc fantastic chiar si la finalul ciclului de viata a consolei, la fel se va intampla si acum. Vezi tu, cateva exemple nu fac o regula, iar jocurile spuse de tine sunt nasoale si pe generatia actuala comparativ cu concurenta lor, so yeah.

    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Sony nu poate decat studiourilor proprietare sa le impuna dezvoltarea pe ambele PS-uri pentru ca developerilor daca nu le va convine nu vor mai dezvolta pt. PS si vor dezvolta pentru altii.
    Fals. Sony poate impune orice vrea oricarui developer care vrea sa lanseze pe platforma lor. Mai mult de jumatate din vanzarile jocurilor sunt de obicei pe PS4, daca cineva vrea "sa dezvolte pentru altii" va muri de foame, din pacate.

    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Dacă Naughty Dog poate,restul de ce nu?
    Iti pot enumera multe jocuri mai complexe, cu mecanici mai bine gandite si gameplay mai placut decat Uncharted 4, ca sa vezi ca nu doar ND poate face treaba buna. Iti pot spune si indies mai complexe si cu mecanici mai bine gandite daca stau bine sa ma gandesc. Jocuri cu o grafica mai realista nu iti pot spune, totusi, dar daca numai grafica e importanta pentru tine iti recomand real life. Are Herăstrău la poligoane si texturi de nu e adevarat.

    In alta ordine de idei, eu planuiesc sa inot impotriva curentului si sa imi cumpar un PS3 pe cand apare Neo. Am realizat ca sunt zeci de jocuri bune pe care le-am ratat, iar pe generatia actuala apare tot cate un joc bun la 2-3 luni, dar pe care il termin in 2-3 zile. Sa fie sanatosi, ca se depune praful pe consola in ritmul asta.

  10. #550 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Dacă Naughty Dog poate,restul de ce nu?

    Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
    Fiindca Naughty Dog nu scot jocuri multiplatform, care sa necesite o mai atenta optimizare, astfel incat, intre varianta de PS4 si varianta de Xbox One sa nu fie diferente covarsitoare. Din pacate, la jocurile multiplatform, cei mai oropsiti de soarta sunt jucatorii de PC, care in multe cazuri au fost trasi in jos ca nivel calitativ (vezi Watch Dogs si alte cazuri), pentru ca varianta de PC sa nu depaseasca prea mult variantele de console.
    Insa acum, dupa aproape 3 ani, producatorii de jocuri nu isi mai permit ca sa scoate variante de PC la acelasi nivel calitativ cu cele de consola, iar un exemplu ar fi jocul Doom, pe care l-am achizitionat digital pentru PC, iar pe Ultra bate de departe versiunile PS4 si Xbox One, atat calitativ cat si ca framerate.
    Daca acum consolele sunt depasite rau de tot, imaginati-va cum va fi peste 2 ani, 720p si sub 30 fps. De ce sa stau 5 ani cu o vechitura si sa dau 259 lei pe un joc de vechitura ? Aduceti-va aminte de Call Of Duty Black Ops 3, variantele PS3 si Xbox 360, care costau 259 lei, desi erau ciuntite rau grafic si nu dispuneau de campania singleplayer.
    Ar mai fi ca avantaj de luat in calcul si faptul ca iti cumperi consola, trec cei 3 ani si moare, evident dupa trecerea garantiei. In loc de acelasi produs invechit, ai parte de unul net superior, ca performanta si suport de stocare. Eu vad ca pe un avantaj major schimbarea ciclului de viata o data la 3-4 ani, fiindca din 2010 incoace am schimbat 3 console ps3 (un phat de 80 gb, un slim de 320 gb si un superslim de 500 gb).

  11. #551 SP
    Member Victor420's Avatar
    Nu o sa fie mare diferenta intre platforme, si in nici cum caz cum a fost diferenta dintre PS3-PS4. Neo nu are cum sa vanda la fel de multe exemplare ca si PS4 ce vorbim aici! Toti developerii o sa aibe ca si target PS4 prima oara si daca mai au buget fac si o versiune NEO calumea. Daca nu, maresc rezolutia sau detaliile la umbra si gata De ce credeti ca sunt asa de multe jocuri cu framerate unlocked? Nu ar avea sens dpdv economic sa lase in urma PS4!

    Espiritus, esti vocea ratiunii pe topicul asta. Majoritatea comenturilor de aici cad in niste capcane logice cum ar fi:

    https://yourlogicalfallacyis.com/the-texas-sharpshooter
    https://yourlogicalfallacyis.com/slippery-slope
    https://yourlogicalfallacyis.com/burden-of-proof
    https://yourlogicalfallacyis.com/no-true-scotsman

  12. #552 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Este greu de crezut ca vor iesi jocuri pe ps neo care sa nu iasa si ptr ps4. MS a anuntat deja ca toate titlurile lor exclusive vor rula pe toate versiunile de console inclusiv xbone-ul clasic. Sony daca nu face la fel si daca mai punem si prefigurata putere mai mare a lui Scorpio, si-ar taia singuri craca de sub picioare. Multe din jocurile cross gen rulau pe consolele vechi dar aratau grafic sub variantele de ps4 si xbone. Sincer sa fiu daca ma uit la unele titluri iesite pe actuala generatie cum ar fi infamous, uncharted, the order, tomb raider, star wars si chiar far cry sau batman, mi mi se pare ca arata foarte bine si as fi foarte multumit sa mai joc doi trei ani jocuri care sa se prezinte astfel.

    Basca faptul ca horizon zero dawn si god of war aratau foarte bine in gameplayurile de pana acum, au fost anuntate ptr ps4 in 2017 si din ultimele experiente cu majoritatea jocurilor importante sunt sanse ca macar unul din ele sa iasa de fapt in 2018. Cand deja neo va fi pe piata. Si daca vor arata ca in prezentari si vor iesi la 1080 cu 30 pe ps4 si in 4k cu 60fps pe neo, nu imi voi cumpara neo ptr asta.

    In plus din ce inteleg, ambele companii vor pastra in mare sistemul de operare, salvarile etc. Ceea ce inseamna ca nu se va cere o atat de mare diferenta in programare si optimizare a jocurilor ca in cazul ps3-ps4. Mai degraba va fi vb de un scale down al anumitor aspecte grafice cum ar fi rezolutia, fps, unele detalii etc.

  13. #553 SP
    Member Hider141's Avatar
    Ai dreptate. Din documentul Sony "scapat" pe internet acum cateva saptamani asta se intelege. Jocurile trebuie sa ruleze neaparat si pe versiunea actuala de PS4, iar versiunea de Neo poate sa difere doar cu cateva artificii grafice, texturi la rezolutie mai mare si sa ruleze la un framerate mai mare decat versiunea actuala de PS4 (plus evident, rezolutie 4k).

  14. #554 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Quote Originally Posted by Hider141 View Post
    Ai dreptate. Din documentul Sony "scapat" pe internet acum cateva saptamani asta se intelege. Jocurile trebuie sa ruleze neaparat si pe versiunea actuala de PS4, iar versiunea de Neo poate sa difere doar cu cateva artificii grafice, texturi la rezolutie mai mare si sa ruleze la un framerate mai mare decat versiunea actuala de PS4 (plus evident, rezolutie 4k).
    Pai si nu crezi ca acele artificii grafice, texturi mai bune si framerate mai mare, vor face mai atractiv PS4 Neo ? Cand o sa vedeti ca dati 259 lei pe un joc nou aparut, la fel ca si detinatorul unui PS4 Neo, iar acesta din urma se va bucura la aceeasi bani de o experienta de joc net superioara voua, oare nu veti face pe rand pasul la PS4 Neo ?

  15. #555 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    nope.

  16. #556 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Asa spun multi dar unii dintre ei si-au scos la vanzare PS4-urile. Si nu cred ca vor sa renunte definitiv la consola.

  17. #557 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    aaa, bine, sa fie clar, eu vb doar pentru mine. daca mi-as scoate ps4 la vanzare ar fi doar ptr ca imi expira garantia

  18. #558 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    in unele locuri exista extindere de garantie

  19. #559 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by cristimunte View Post
    nu neg ca in primul rand avem nevoie de jocuri,dar consolele actuale sunt limitate din puctul meu de vedere si al multora,de ce ne mai trebuie console noi atunci?ce nu puteau sa scoata jocuri bune pe xbox 360 sau ps3?

    suntem in 2016,ala e hardware de 2011 poate.oricat le-ai optimiza,hardware-ul e limitat.de ce v-ar conveni sa va jucati unele jocuri subhd si multe la 30fps nu stiu,daca ar tine 7 ani peste ceva vreme jocurile vor rula pe low si sub 30fps.eu as vrea sa tina 7 ani dar cu hardware-ul asta e imposibil.la xbox 360 si ps3,hardware-ul era mult mai capabil in momentul lansarii.
    Imposibil ? Dude, Rockstar a scos GTA 5 pe X360 si PS3 si mergea mai mult decat decent. Spui despre optimizare ca nu conteaza, ca nu are cum sa ajute, spune-le asta si alora de la Apple care cu 2 core-uri "omoara" octa-core-uri lejer (off-topic)...

  20. #560 SP
    Member chris diaz's Avatar


    Tu consideri ca in 2013 GTA V mergea mai mult decat decent pe xbox 360 si ps3 , intr-o rezolutie de 720p si avand un fps care scadea drastic si pana la 20 ? Sigur, putem vorbi la superlativ despre faptul ca un hardware vechi din 2005-2006 rula GTA V, dar asta-i alta mancare de peste.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 155 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts