Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 117 of 155 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 ... LastLast
Results 2,321 to 2,340 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #2321 SP
    Member Hider141's Avatar
    Aici cred ca e vorba de diferenta fina dintre garantia tehnica si cea de conformitate. Ai aici explicatia mai pe larg.

    Pe scurt (din ce am inteles eu):
    - garantia tehnica o da producatorul, poate fi de la o luna de zile pana la 10 ani sau pe viata, si vizeaza orice defect aparut in perioada garantiei
    - garantia de conformitate are o durata de 2 ani conform legislatiei din Romania, si se refera in principal la specificatiile produsului. Din ce am inteles, daca de exemplu tu cumperi un monitor cu luminozitate de 350cd/mp si in termen de 2 ani constati ca luminozitatea sa a scazut poti cere aducerea sa la conformitate (prin reparare sau inlocuire). Sau la DS4 daca thumb stick-ul stang incepe sa faca figuri atunci inseamna ca e neconform si in perioada celor 2 ani trebuie sa ti-l inlocuiasca/repare oricand se intampla asta.

    Dar asteapta sa-ti confirme si alti colegi daca e ok ce am scris.

  2. #2322 SP
    Member toto's Avatar
    O intrebare e la Altex primesti factura in cutie dar nu este nici un certificat de garantie in cutie sau macar trimis online cum fac cei de la Emag , cum se procedeaza in cazul unui defect ?Considera garantia valabila din data emiterii facturii ?A avut cineva de a face cu asa ceva ?Consola fiind comandata online .

  3. #2323 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Simplu, suni la ei zici numaru de comanda si ceri garantia, o sa primesti tot prin curier gratis

  4. #2324 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Poti sa trimiti o solicitare in acest sens si prin formularul online, numai sa le specifici nr comenzii pt care vrei garantia.
    Totodata, te poti duce cu factura la un Altex/MG si iti completeaza pe loc.
    Nu inteleg de ce se complica asa, plus curier inca o data pt o hartie, dar asta inseamna organizare de...

  5. #2325 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by Giogio View Post
    Salut. Sunt user nou, n-am avut decât ps3, pe care l-am folosit ocazional în jocuri de tip single player. Acum doresc achiziționarea unui ps 4 pro deși n-am nici măcar un tv full hd. M-am gândit totuși că va fi o investiție de viitor și poate vine și un tv în curând . Ideea este că ieri am tot încercat să-mi cumpăr așa că am cutreierat mai toate magazinele( flanco, mediagalaxy, eMAG și bineînțeles Altex) . N-am găsit decât stoc pe depozit asta însemnând să dau comandă să-mi ajungă în magazin în zilele următoare. Cum nu prea am răbdare am găsit și pe olx un user care vinde un ps pro cu garanție, achizițonat de pe Amazon, plus 5 jocuri, două dintre ele fiind instalate pe HDD. Am stat de vb puțin cu omul prin mesaje, mi-a spus să nu îmi fac probleme, garanția fiind internațională, chipurile la un centru Sony se rezolvă. M-am gândit la politica Apple și a lor garanție internațională; aici ar fi nelămurirea mea. Dacă aparatul se strică sunt acoperit cu cei doi ani?? Sfatul vostru este să aștept să-mi comand online să o desigileze personal sau luată și sh??



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Pe pagina trecuta colegii spuneau ca unele modele mai vechi (6C) e posibil sa aiba probleme cu racirea, spre deosebire de altele mai noi (6D).
    Daca cumperi din magazin una noua e mai probabil sa primesti un model nou si sa scapi de posibilele probleme

  6. #2326 SP
    Member toto's Avatar
    Va multumesc !Am vorbit cu ei si au zis ca-mi trimit garantia prin curier .Probabil ca la toti e aceeasi chestie si e bine de stiut .

    ---------- Post added 06-02-2017 at 16:27 ----------

    Consolele cu data code 6C , nu cred ca au probleme cu racirea , doar sunt mai galagioase , cel putin la cea pe care am avut-o inainte 6C , vibra destul de tare ceea ce amplifica sunetul ventilatorului .Am pus chiar niste bureti de bucatarie sub ea sa atenueze vibratiile dar tot mare lucru nu am reusit sa fac.

  7. #2327 SP
    Member Giogio's Avatar
    Deci în cele din urmă, în momentul în care voi primi consola, mai bine cu factura și numărul comenzii să mă duc într-un magazin în zilele următoare sau să o cer online prin Curier...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #2328 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Daca ai vreun magazin prin apropiere, du-te acolo. Ce rost are sa te mai stresezi prin curier, etc?


    Sent from my iPad using Tapatalk

  9. #2329 SP
    Member Giogio's Avatar
    Întrebam doar pentru a fi sigur că merge și-n magazin. Deocamdată nici nu a sosit pachetul. Am dat comanda duminică seara și-l aștept cu sufletul la gură .


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    ---------- Post added 07-02-2017 at 00:47 ----------

    Mi-a ajuns acum câteva minute. Bineînțeles, fără garanție. Încerc să trec pe la ei chiar astăzi cu factura. Mă gândeam că e ditamai cutia și n-are nic


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #2330 SP
    Member Giogio's Avatar

    PS4 Pro

    Îmi poate spune cineva de ce când vreau să-mi adaug cardul să plătesc contul ps plus îmi spune The credit card is not valid? Plecase check your entries carefully... ce naiba, doar știu pe dinafară numărul cardului și m-am asigurat de trei ori... sa aibe legătură cu deblocarea acestuia din sistem de către ing pentru plățile ps?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  11. #2331 SP
    Member toto's Avatar
    Eu am primit certificatul de garantie de la ei , banuiesc ca trebuie completat de ei caci e in alb , are doar stampilele si semnaturile lor .
    O sa trebuiasca sa merg cu consola su pot lua eu datele de pe ea sa le dau , o idee ceva ?

  12. #2332 SP
    Member Hider141's Avatar
    Quote Originally Posted by Giogio View Post
    Îmi poate spune cineva de ce când vreau să-mi adaug cardul să plătesc contul ps plus îmi spune The credit card is not valid? Plecase check your entries carefully... ce naiba, doar știu pe dinafară numărul cardului și m-am asigurat de trei ori... sa aibe legătură cu deblocarea acestuia din sistem de către ing pentru plățile ps?
    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Da, poate avea legatura. Se tot spune atat aici cat si pe alt forum ca la ING sunt implicit blocate platile catre PSN la cardurile emise recent (cred ca si la cele emise in ultimii 2 ani), si trebuie sa suni la ei ca sa le deblocheze.

  13. #2333 SP
    Member chris diaz's Avatar
    @toto, nu face prostia sa te duci la Altex pentru a-ti trece angajatii de acolo datele tale personale pe certificatul de garantie. Campurile sunt special lasate in alb, daca ai vreo problema cu acea consola o duci la garantie si abia atunci iti completeaza cei din service datele.

  14. #2334 SP
    Member Giogio's Avatar
    Am sunat la ing, mi-am pus tranzacții de 100 de lei pe zi deschidere, chipurile nu-i bine, într-un final mi-a fost recunoscut numărul cardului dar când dau să-mi pun banii în wallet mi se comunică iar printr-un mesaj că nu merge. Am luat apoi un alt card Transilvania și a mers în 5 minute. Problema se pare ca era la ing .
    Bine măcar că am rezolvat cu alt card . Mâine încerc să trec printr-un magazin Altex să-mi dea și garanția. Îmi stă pe creier în caz de doamne ferește .


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #2335 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    PS4 Pro Boost Mode Tested: Just How Fast Is It?


  16. #2336 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    Nu vreau sa trollez dar dacă tot te-ai uitat la film și ai tras concluzia, pune și gândurile tale proprii, nu doar filmul....

    -= Sent from a parallel universe through a wormhole =-

  17. #2337 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sunt diferente micute de cele mai multe ori, dar in unele jocuri exista beneficii reale. In unele jocuri problematice precum Unity, avem 30fps all the time, inainte aveam pe la 23-24fps, cea ce pe mine m-a facut sa-l las pentru ca mi se parea nejucabil, poate acum chiar il voi juca pana la capat. In Project Cars sunt peste 10fps diferenta, cea ce e impresionant zic eu. Dar in altele, gen BF4 nu sunt diferente decat de 2-3fps, la fel si Mirror's Edge.

    Bioshock Infinite si primul Tomb Raider stau acum la 60fps, dar jocuri precum GTA 5, Witcher 3 si altele pe care le-as fi vrut testate nu au fost.

    Per total, parerea mea e ca boost mode trebuie pornit ca aduce beneficii uneori impresionante jocurilor fara suport de PS4 Pro.

  18. #2338 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by ro_explorer View Post
    Nu vreau sa trollez dar dacă tot te-ai uitat la film și ai tras concluzia, pune și gândurile tale proprii, nu doar filmul....

    -= Sent from a parallel universe through a wormhole =-
    Ce concluzie sa trag? Nu te poti uita si tu la clipul respectiv si sa vezi? Cred ca era destul de explicativ titlul acestuia. Concluziile le trag cei de la Digital Foundry in clipul respectiv, in urma analizei.
    Cert este ca acest Boost Mode mi l-am dorit de cand a fost anuntat Pro-ul, iar multi au returnat consola tocmai din lipsa acestei imbunatatiri in jocurile fara Pro Patch.

    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Sunt diferente micute de cele mai multe ori, dar in unele jocuri exista beneficii reale. In unele jocuri problematice precum Unity, avem 30fps all the time, inainte aveam pe la 23-24fps, cea ce pe mine m-a facut sa-l las pentru ca mi se parea nejucabil, poate acum chiar il voi juca pana la capat. In Project Cars sunt peste 10fps diferenta, cea ce e impresionant zic eu. Dar in altele, gen BF4 nu sunt diferente decat de 2-3fps, la fel si Mirror's Edge.

    Bioshock Infinite si primul Tomb Raider stau acum la 60fps, dar jocuri precum GTA 5, Witcher 3 si altele pe care le-as fi vrut testate nu au fost.

    Per total, parerea mea e ca boost mode trebuie pornit ca aduce beneficii uneori impresionante jocurilor fara suport de PS4 Pro.
    Oamenii au zis ca vor mai testa si alte jocuri. Din cate am vazut pe YouTube, in clipurile altor utilizatori, in Witcher 3 nu mai are frame rate drops in zona aceea cu mlastina. La fel, Just Cause 3, care are multe probleme de frame rate, merge destul de fluid in acest mod. Am inteles ca si GTA V beneficiaza de asta.
    Singurul joc de care am auzit ca se comporta ciudat, in sens ca prezinta o experinta mai slaba in Boost Mode, este Soma.

  19. #2339 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Ce concluzie sa trag? Nu te poti uita si tu la clipul respectiv si sa vezi?
    Vrei sa îți explic acum principiile din spatele unui forum? Ideea de baza este ca unii mai citesc forumul de pe dispozitive mobile în timp ce, de exemplu, sunt în ședințe, sau poate la cursuri, sau poate în timp ce așteaptă la semafor sau sunt prinși în trafic. Eu caut sa citesc informație, nu sa ma uit la filme pe Youtube. Dacă e sa îmi caut informația aia pe Youtube e suficient să pun "ps4 pro boost mode" in câmpul de căutare de la YouTube și gata, am găsit 10000000 de filme despre subiect.
    [/end_offtopic]

    -= Sent from a parallel universe through a wormhole =-


  20. #2340 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    marog.. suna interesant modul asta, sunt curios daca o sa simt diferente in bf4 cu el on, caci prin comparatie cu BF1 se misca super nasol.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 117 of 155 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts