Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 128 of 155 FirstFirst ... 28 78 118 126 127 128 129 130 138 ... LastLast
Results 2,541 to 2,560 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #2541 SP
    495
    Member 495's Avatar
    eu zic ca esti prea optimist cu modarea, nu ajungi asa usor la gpu+cpu, ca-s impreuna parca si mai vrei sa si montezi un aio...

  2. #2542 SP
    Admin MonkY's Avatar
    495: il va monta in afara carcasei daca nu are spatiu, nu-i bai. Exista multe proiecte de water cooling pe PS4 Pro, nu ar fi singurul care incearca.

    Khufu: problema este ca multi inca citesc articole de genul acesta si isi cumpara un PS4 Pro sperand ca vor avea o consola mai rece si mai silentioasa decat PS4. Ceea ce imi pare rau sa o spun, nu este adevarat. Eu n-am auzit niciodata al meu PS4 facand asa cum am auzit pe la cei cu PS4 Pro... O fi un batch cu probleme? Habar n-am. Cert este ca nu are cineva ceva cu PS4 Pro... aceleasi doleante le aveam si pe vremea primelor Xbox 360-uri... care se supraincalzeau si deveneau avioane. Microsoft si-a invatat lectia. Sony de ce n-ar face-o?

  3. #2543 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Îmi pare rău să spun dar prea exagerați cu zgomotul, și al meu se aude dar nu este așa deranjant. Vorbiți de parcă ați avea aspirator în loc de consolă.

  4. #2544 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Un aspirator, in medie, scoate 70dB de la 1 metru. Nu stiu daca as putea spune ca "merge linistita in bf1", inteleg de ce sotia omului nu poate sa doarma.
    pai nu stiu care e treaba, insa mie aspiratorul mi se pare mega galagios prin comparatie ,insa da, am masurat si tot 70db face si aspiratorul, totusi ca si comparatie atunci cand vorbesti normal (nu tipat) tot 70db scoti, asta cu aplicatia din telefon(si nu pari galagios).. si sincer nu mi se par comparabile zgomotele.. in fine.

  5. #2545 SP
    495
    Member 495's Avatar
    principalul motiv pt care am trecut la pro a fost ca era silentioasa fara de ps4 vanilla. daca inainte aveam foenh, acum am church mouse. poate a venit canicula pe la voi si se incalzeste mai tare, fanurile nu fac fata, eu am in jur de 25 de grade in casa acum (foarte cald pt uk) si nu se aude decat beepul de la pornire, si cdul cand se invarte. nu cred ca am eu singurul pro silentios din lume.

    mai deschideti un geam. nu mai jucati pe mute. incercati casti.

  6. #2546 SP
    Member chris diaz's Avatar
    @Poiuyt, am descarcat si eu 2 aplicatii pe telefonul mobil si am asa : calculator 30db, vorbit normal 40-44 db, uscator par (foen) 50 db, mediu ambiental 35-40 db (casa cu fereastra larg deschisa, prin care patrunde zgomotul strazii). Nu am chef sa stau sa vad cat imi arata la un aspirator, dar banuiesc ca un 70-80 db ar fi pe-acolo,asa ca se explica deranjul resimtit.

    Chiar acum a trecut cineva cu masina si a turat motorul foarte mult, aplicatia aratandu-mi 45 db. Cand tastez, impreuna cu zgomotul strazii nu sare de 41 db. Deci?

    Poiuyt, este posibil ca tu, ori sa te fi obisnuit cu galagia consolei, ori sa fi genul care vorbeste tare, altfel nu-mi imaginez cum poti scoate 70 db numai din vorbit. Eu am scos 68 db cu ajutorul unui mic tipat.

    Am folosit aplicatiile Sound Meter si Sonometru, pe ultima avand valori mai mici decat cele aratate mai sus.

  7. #2547 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    pai nu stiu care e treaba, insa mie aspiratorul mi se pare mega galagios prin comparatie ,insa da, am masurat si tot 70db face si aspiratorul, totusi ca si comparatie atunci cand vorbesti normal (nu tipat) tot 70db scoti, asta cu aplicatia din telefon(si nu pari galagios).. si sincer nu mi se par comparabile zgomotele.. in fine.
    Iti spun eu care e treaba, sunetul de la consola e super sexi si de-asta nu e deranjant. Aspiratorul ma irita si pe mine, insa PS4 scoate muzica.
    Daca nu ma crezi, uite cate like-uri are clipul asta. Unii ar spune ca e apreciat pentru scopul educational, insa inregistrat fara microfon profesional, la el in camera, nici macar cu o aplicatie de masurat presiunea sunetului, e clar ca e un Noise Test cel putin retardat. Aprecierea vine din sansa de a asculta o consola care se tureaza la maximum fara sa o tii pe a ta pornita 5 ore cu Uncharted 4.


  8. #2548 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post

    Chiar acum a trecut cineva cu masina si a turat motorul foarte mult, aplicatia aratandu-mi 45 db. Cand tastez, impreuna cu zgomotul strazii nu sare de 41 db. Deci?
    nu inteleg de ce te deranjeaza un fan de consola cand ai asemenea "scandal" pe langa casa.

    Daca deschid geamul (stau langa un parc si canta pasarelele) am tot 60-70db.. ti-am zis in momentul in care se incarca totul si joc sunetul ramane undeva la 45db , oricum , daca n-as sta sa ascult pe mute si as avea sa zicem geamul deschis nici nu as stii ca este pornit play-u.. in schimb as stii clar ca este pornit aspiratorul (adica n-as putea sa vorbesc la telefon si sa aud cu aspiratorul pornit ,dar as putea lejer sa vorbesc la telefon in timp ce merge ps-ul intr-un joc pt ca practic nu se aude pe fundal )


    mie masuratorile alea mi se par irelevante , primul meu ps4 din 2013 facea o galagie infernala (si tot nu se compara cu un aspirator) , ps pro abia daca se aude (probabil ca sunt si jocuri unde sunetul fanului il ajunge pe cel al ps4 prima varianta ) si am incheiat.

    ---------- Post added 19-06-2017 at 16:17 ----------

    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Iti spun eu care e treaba, sunetul de la consola e super sexi si de-asta nu e deranjant. Aspiratorul ma irita si pe mine, insa PS4 scoate muzica.
    inregistrat fara microfon profesional, la el in camera, nici macar cu o aplicatie de masurat presiunea sunetului, e clar ca e un Noise Test cel putin retardat.
    n-am prea inteles ironiile si nici daca ma faci retard ca am facut un clip fara microfon profesional , nu iti inteleg nici fanteziile sexuale , in clipul ala arata clar ca este ok pro-ul comparativ cu prima varianta de consola pe care am avut-o.

    nu stiu de ce imi place sa ma lupt cu morile de vant, masochist si eu

  9. #2549 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Bai frate, dar nu sunteti normali, auzi si tu ca se aude ca un aspirator. Unii comenteaza aiurea cand nici macar nu au folosit vreodata un Pro, iar altii probabil au avut doar ghinionul sa nimereasca un batch cu niste probleme. Dar sa faca ca un aspirator PS4PRo? Ba baieti, ce naiba, radem si glumim si noi, dar chiar sa comparam consola asta cu un aspirator? Am eu unul dinala mic de masina, pana si ala e mai galagios, ce mama naibii.

  10. #2550 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Acum daca tot veni vorba despre aspiratoare, nu mai le dati exemplu asa usor pt. ca si in lumea lor sunt modele si modele... eu am avut acum ceva vreme un Philips FC9170 care se ducea la peste 70dB, de scula mortii. N-am mai rezistat pur si simplu... la fiecare curatenie cu aspiratorul imi ieseau creierii pe nas. Am facut ceva research si am trecut la un Rowenta Silence Force Extreme care desi e chiar mai puternic (la suction), e la un frumos "tors" de vreo 60 dB. E decent, dar nu l-as suporta nici pe el mai mult de 30 min. prin zona.

    Acum nu va suparati pe mine (sau puteti sa o faceti linistiti), cei care imi spuneti ca la 70dB pe voi nu va deranjeaza... ori e ceva masurat gresit acolo (si nu sunt de fapt 70dB), ori e ceva ****ed up in lumea voastra. In a mea, la 70dB il iau si-l arunc frumos pe geam! Cu tot 4K-ul lui, cu checkerboard cu tot... Indiferent ca scrie Sony, Microsoft sau Nintendo acolo... Mi-a ajuns zgomotul de la ragalia de Xbox 360 (primele generatii cel putin)!

  11. #2551 SP
    Member Giogio's Avatar
    Mi-au dat vestea cea mare că voi primi o nouă consolă. Primesc banii defapt și îmi voi lua alta...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  12. #2552 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    ca tot s-a stabilit si asta avem ca si concluzie generala : nu cumparati ps4 PRO !
    asta daca stati prost la capitolul aspiratoare, cumparati ps4 slim daca totusi tineti cu tot dinadinsul sa aveti un ps4 prin casa ( totusi de evitat si asta pt ca are pana si asta un fan indesat prin el ).

    acum sa trecem peste , mai interesant ar fi de vazut / discutat daca sony mai vine cu un ps4 pro X sau mai asteapta 2 ani pana la ps5.. tinand cont ca prin toamna AMD vine cu "bunatati".

  13. #2553 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu, eu nu sunt asa categoric impotriva PS4 Pro. Daca mi-as lua, fie as cauta o revizie fara problema asta (daca intr-adevar exista), fie as moda-o. Sunt constient de faptul ca pe unii nu-i deranjeaza... sau poate unele sunt mai silentioase decat altele (ceea ce ar spune multe despre CTC-ul chinezilor de la Sony). In acest moment, cu sau fara galagie... PS4 Pro e #1 console to have! Pana la X1X, dupa care PS5, PS5 Pro, X2Y... si tot asa. Sper sa ne auzim si peste 20 de ani, sa vedem cine bate... ca de auzit am si eu speranta ca in atatia ani, vor inventa o metoda de racire care sa produca 0dB. Amen!

  14. #2554 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Concluzia ar fi alta @poiuyt, sunt unele modele PS4 Pro cu probleme. Nimeni nu indeamna sa nu se cumpere PS4 Pro. Poate ca si la mine se rezolva cu un trimis in service si schimbat consola cu alta. Dar n-am mai avut rabdare de asa ceva. Imi pare rau ca nu am inregistrat toata treaba, ca sa vedeti in ce hal facea. Acum, nu dau cu pietre in consola, dar o buna perioada de timp voi sta potolit. Astept totusi o noua revizie, trebuie sa dea un raspuns lansarii Xbox X, iar una dintre povestile vehiculate pe net ar fi ca vor scadea pretul consolei PS4 Pro la 350$, lucru care se poate face cu o noua revizie (nou format fizic al consolei).

  15. #2555 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    @Chris diaz Poti incerca inca un PS4 Pro de la alt magazin fiind sanse mari sa nimeresti una ok din alt lot. Si eu pot confirma ca PS4 Pro pe care il am acum e mai silent decat PS4 phat alb cumparat la aparitie in 2014 (1080p si 4k). Initial cumparasem un phat negru in ianuarie 2014 si era avion. Se tura f tare si mai tinea inca 10 minute dupa ce o treceam in stand by. Am returnat-o, initial baietii de la Altex au zis sa le-o dau in service pentru a verifica problema etc. Le-am zis ca eu pot returna fara nici un motiv in cele 14 zile asa ca mi-au dat banii inapoi.
    Parerea mea e sa mai incerci una. Ce ai de pierdut in afara de faptul ca trebuie (daca e la fel de galagioasa) sa o faci retur? Dar de castigat ai o gramada.
    La una poate fi ghinion si ramai cu gandul la alt exemplar, la doua deja te convingi si poti sa astepti la anul pt urmatorul PS.


    Sent from my SM-G955F using Tapatalk

  16. #2556 SP
    Member Giogio's Avatar
    Cu mine au fost de treabă. S-au rugat practic să-mi recuperez banii pentru că beneficiez de mai multe avantaje. Unu la mână s-a ieftinit și o voi achiziționa la 1750, în plus primesc garanția nouă...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    ---------- Post added 19-06-2017 at 03:42 ----------

    Eu n-am fost deranjat de sunet. Era chiar ok. Mie mi-a crăpat acum să sperăm că nimeresc una la fel de silențioasă


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #2557 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Ma bucur ca ai rezolvat Giogio.
    Exact acelasi lucru ma intrebam si eu poiuyt, dar nu stiu ce sa zic (inca). O vreme vor merge in "paritate" cele 2 console, chiar daca XBOX ONE X (of ce nume lung) va veni cu niste "cai" in plus. Nu cred ca vor fi mari diferente intre cele 2 pe 4K (in afara de o rezolutie "dinamica" pe ici pe colo).. pentru ca publisheri/bani.
    Oricum, e posibil ca urmatoarele 2 console M$ si $ony (XBOX TWO/PS5), sa sparga bariera (actuala) de rezolutie 4K (dynamic sau nu) si vor impinge limita FPS. Sa vedem cat de ieftina va fi tehnologia. Ca sa vedem ceva peste vreo 2 ani, cam deja ar trebui sa inceapa sa se miste lucrurile, de aceea, este foarte interesant ce va anunta in toamna AMD.

  18. #2558 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    Sa va spun povestea mea cu PS4 Pro. A venit ieri dimineata, eram incantat la maxim. Instalez tot ce trebuie, fac actualizari de firmware, cont PSN, instalez The Last Of Us Remastered, Until Dawn si Deus Ex Mankind Divided. Actualizez si jocurile in cauza.
    Se cuvine a mentiona ca locuiesc la curte, iar camera in care tin tv si consola (ca de altfel si PC-ul), se afla pe partea cu o strada intens circulata, deci din strada se aude continuu cate ceva.
    Pornesc The Last Of Us Remastered. Consola PS4 Pro devine foarte galagioasa. Si pe un PS4 model 1216b ce l-am avut, se auzea, dar parca acum este si mai galagioasa. Motivul gasit pe net ar fi ca si daca te joci in 1080p, jocul este randat la 1800p si ulterior rezolutia este scazuta la 1080p. Bun, am scos afara discul cu The Last Of Us si am bagat Until Dawn. Si in acest caz se aude destul de deranjant (tinand cont ca acopera, ca zgomot, vacarmul strazii).
    La Deus Ex Mankind Divided urla in draci. Parca e aspirator.
    Aseara am facut cerere de returnare a banilor iar acum tocmai am predat-o curierului. N-am de gand sa tin in casa asa ceva. Scuze baieti, poate am nimerit eu una cu problema, dar nu sunt genul care sa astepte sa vada daca, dupa returnarea din service, ar mai fi fost sau nu galagioasa.
    Bine ca nu am cumparat si jocul Horizon Zero Dawn, fiindca ma cam mancau degetele.
    Pana la anul cand vor apare jocurile ce m-ar interesa, nu voi mai cumpara niciun PS4.
    Sunt profund dezamagit de aceasta experienta cu PS4 Pro, de nervii facuti si timpul pierdut.
    N-ai nimerit consola cu probleme, efectiv asa face pt ca se incalzeste tare la rezolutie mare, asta e.
    TOTUSI TU AVEAI O REZOLVARE! dar n-ai stiu s-o aplici si anume: daca nu ai TV 4K atunci puteai foarte bine sa setezi consola sa mearga DOAR pe rezolutie 1080p si sa nu stea pe AUTOMATIC. Astfel garantez ca orice joc rulai mergea cu ventilatorul cam pe 0. Stiu asta pt ca am incercat si e asa face. E perfect silentioasa. DACA insa ii dai 4K e aspirator, inteleg ce ai descris Deci era mai bine daca intrebai aici intai.

    ---------- Post added 19-06-2017 at 19:52 ----------

    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu cred ca ai prins una cu probleme, pentru ca nu sunt singurul care a mai zis pe forum dupa ce a trecut la Pro ca e o consola mult mai silentioasa decat FAT. Iar faptul ca mai e cineva cu aceasi problema nu ma face decat sa cred ca e o problema la ultimele revizii.
    Nu era cu probleme, citeste ce i-am raspuns eu ca e normal cum facea consola.

    ---------- Post added 19-06-2017 at 19:54 ----------

    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    Din ce am citit pe net, consola se comporta galagios la toate titlurile ce au primit patch pentru ea. Am inteles ca PS4 slim n-ar avea asemenea probleme. Asadar in jocurile ce au primit patch pentru PS4 Pro, chiar daca vrei sa te joci in 1080p, consola randeaza intern jocul la 1800p dupa care il scoate in 1080p, cu alte cuvinte, ar munci cam la fel ca la 4k, dupa care prin checkerboardind, urca la 2160p in cazul 4k sau scade la 1080p.
    Sa mai cumpar din nou un PS4 slim nu ma incanta, vroiam mai multa putere sub capota, acum astept, poate vor scoate o alta revizie fara probleme.

    L.E. @Espiritus, am avut versiunea 1216 care crede-ma, in The Last Of Us Remastered se simtea altfel decat in alte jocuri, in sensul ca era putin galagioasa. PS4 Pro face ca un monstru fata de acel PS4 detinut de mine, in special in Deus Ex Mankind Divided.
    Ti-am raspuns in primul post. Vezi mai sus. Se poate forta un PRO sa mearga DOAR in 1080p.

  19. #2559 SP
    Member Giogio's Avatar
    Degeaba are nu știu ce configurație xbox one, dacă nu are suficiente exclusivități


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  20. #2560 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by Giogio View Post
    Să mă țineți la curent dacă ați avut probleme cu eroarea pe care am relatat-o acum ceva timp. Încă aștept confirmarea din service și cauza... Rulați câteva jocuri digitale, eu acolo am avut probleme.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Am rulat multe jocuri digitale pe PRO si no problem...

    ---------- Post added 19-06-2017 at 20:05 ----------

    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    nu inteleg de ce te deranjeaza un fan de consola cand ai asemenea "scandal" pe langa casa.

    Daca deschid geamul (stau langa un parc si canta pasarelele) am tot 60-70db.. ti-am zis in momentul in care se incarca totul si joc sunetul ramane undeva la 45db , oricum , daca n-as sta sa ascult pe mute si as avea sa zicem geamul deschis nici nu as stii ca este pornit play-u.. in schimb as stii clar ca este pornit aspiratorul (adica n-as putea sa vorbesc la telefon si sa aud cu aspiratorul pornit ,dar as putea lejer sa vorbesc la telefon in timp ce merge ps-ul intr-un joc pt ca practic nu se aude pe fundal )


    mie masuratorile alea mi se par irelevante , primul meu ps4 din 2013 facea o galagie infernala (si tot nu se compara cu un aspirator) , ps pro abia daca se aude (probabil ca sunt si jocuri unde sunetul fanului il ajunge pe cel al ps4 prima varianta ) si am incheiat.

    ---------- Post added 19-06-2017 at 16:17 ----------



    n-am prea inteles ironiile si nici daca ma faci retard ca am facut un clip fara microfon profesional , nu iti inteleg nici fanteziile sexuale , in clipul ala arata clar ca este ok pro-ul comparativ cu prima varianta de consola pe care am avut-o.

    nu stiu de ce imi place sa ma lupt cu morile de vant, masochist si eu
    poiuyt, no offence bro dar ai probleme de urechi. ti-or fi infundate. Dar mie imi place asa: PC - 0 noise (adica maniac cu "saibe" de cauciuc chiar si la HDD sa nu le auzi cu caraie), PS4 vechi - 0 noise orice i-am dat, aer conditionat pe ventilatie minima - 0 noise, am si un NAS-PC in aceeasi camera cu astea si ala scoate fix, dar fix - 0 noise. Acuma ia tu si pricepe cum dracu face PRO-ul cand joc 4K in Rise of Tomb Raider pe un viscol din ala penal )) pai e aspirator tata. Si cand ies din joc, in meniu ventilatorul in maxim 5-7 secunde scade la 0. Deci e clar nu?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 128 of 155 FirstFirst ... 28 78 118 126 127 128 129 130 138 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts