Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 134 of 155 FirstFirst ... 34 84 124 132 133 134 135 136 144 ... LastLast
Results 2,661 to 2,680 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #2661 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Ei, dar nu a fost intentionat..

  2. #2662 SP
    Member Fuc26's Avatar
    Salutare, am PS4 pro din noiembrie anul trecut, il folosesc la un TV Philips 4k 55PUS6501, toate bune si frumoase pana azi cand l am pornit si surpriza...."black screen"
    Am intrat in Safe Mode si am schimbat HDCP din automatic in 1.4 Only si merge......
    Nu stiu ce concluzie sa trag, de ce pana acum a mers si de azi nu mai merge pe 2.2? Mentionez ca n am sesizat nici un update la ps sau tv......

    Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk

  3. #2663 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Incearca cu alt cablu hdmi 2.0

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk

  4. #2664 SP
    Member Fuc26's Avatar
    Acum am incercat ai tot nu merge
    Am schimbat portul si tot nu merge
    Interesant e ca nu spune ca n are semnal
    Doar black screen iar ledul consolei este alb
    Semnal audio am dar nu si video

    Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk

  5. #2665 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Probabil de la TV este problema, philips are un soft ciudat.. mai stiu pe cineva ce nu mai putea folosi functiile smart din cauza de nu stiu ce licenta philips, iar dupa un update de la ei si-a revenit.

  6. #2666 SP
    Member Fuc26's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    Probabil de la TV este problema, philips are un soft ciudat.. mai stiu pe cineva ce nu mai putea folosi functiile smart din cauza de nu stiu ce licenta philips, iar dupa un update de la ei si-a revenit.
    Exact asta a fost problema
    Si a facut TV ul update de soft si si a revenit

    Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk

  7. #2667 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Salut

    Am ramas in urma destul de mult cu forumul si noutatile de pe PS4
    Am decis sa imi schimb consola PS4 ( de la orange cu reducerile de vara - ce vremuri ) cu PS4 Slim (mai silentios ) sau Pro ( mai puternic dar mai scump si zgomotos )

    Doresc sa stiu de la voi cei care ati probat infinit mai mult ca mine pe un Samsung Led normal - PS4 slim ( care e mult mai silentioasa ca prima editie de PS4 pe care o am eu ) si PS4 PRO ruleaza in general la fel in jocuri precum Fifa si jocurile scoase pana acum ? ma refer atat la grafica cat si la cursivitate .

    Pe youtube am vazut multe video uri cu demo ul de la fifa 18 ( PS4 VS Ps4 pro ) in comparatie cu Zoom In e adevarat si diferentele sunt notabile
    Daca ar fi facute comparatiile de pe youtube pe un TV led/lcd as opta pt Pro - daca ar fi facute pe TV uri 4K sau pe TV uri diferite - as opta pt Slim
    Din cauza acestei diferente mi am pus problema Pro ului - pana la aparitia PS5 ului - undeva in 2019 se pare .

    Cred ca s a adesat aceasta intrebare de 100 de ori doar ca eu nu am mai intrat de mult timp pe aici si cele 134 de pagini de aici sunt un pic cam multe pt mine deci apelez la intelegerea voastra

  8. #2668 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus
    PS4 Pro este mai puternica si ofera o experienta mai buna de joc indiferent daca e conectata la un televizor 4K sau FHD, multe jocuri avand optiunea de a juca in FHD la 60FPS sau cu texturi imbunatatite. Daca pretul mai mare nu este o problema, raspunsul este clar Pro.
    Totusi, daca te intereseaza doar Fifa si alte cateva jocuri de duzina, ti-as recomanda sa iei slim si sa economisesti niste bani. Pro straluceste mai degraba in jocuri precum Horizon sau Nioh, si cu siguranta merita mai mult daca te joci multe jocuri. My 2 cents.

  9. #2669 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Totusi, daca te intereseaza doar Fifa si alte cateva jocuri de duzina, ti-as recomanda sa iei slim si sa economisesti niste bani.
    Eu zic sa economiseasca mai multi bani si sa nu-si ia nici un slim. Cgx, daca ai deja PS4 de ce ai vrea un slim in loc? Ia-ti un PRO daca vrei sa o schimbi, in rest nu prea inteleg de ce sa dai banii pe un lucru pe carew il ai deja. Sau mai asteapta si ia-ti un Xbox One X cand apare.

  10. #2670 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Mi-am comandat Pro ul la Emag - ajunge in 2 zile .. Ps4 goes to OLX .

    Slim era mai silention ( am prima generatie avion de ps4 ) , avea garantie 2 ani si avea maneta noua ( asta a mea merge in toate jocurile dar la Fifa face figuri deci cam trebuia sa iau alta ) - ma costa 300 de ron diferenta PS4 vandut la second si Slim ul la 1 149 oferta pe emag azi .
    Deci era o afacere buna ca o maneta noua ajungea tot pe acolo - si aveam si ceva silention si cu garantie .

    Am preferat insa alta avion incazit numit Pro pt ca .. fifa 18 e posibil sa arate mai bine pe PRO si pe un Led normal fata de ps4 normal .. sa nu mai zic fifa 19 care va fi si mai optimizat pt Pro .

    Eu cred ca trendul la ei va fi Pro ul de acum incolo si restul ce pica pe Ps4 normal - va avea o grafica mai proasta patratita ( la Fifa 18 demo am vazut deja prea multa ceata invaluid terenul ca sa acopere randarile proaste iar la bari se vad deja patratele ce nu erau pana acum la celelalte fifa ) . Asta am vazut eu cu ochiul liber - no motive de hate baieti Deci totul optimizat pt Pro si rezolutii mai slabe neadaptate complet pt PS4 normal .

    Si da - ft urata chestie pe care o face SONY - obligandu ma practic sa merg pe Pro datorita acestor semnale clare pe care le am tot analizat la rece de 2-3 zile .

    oricand imi pot lua un Oled cu HDR si etc si ca optiune e preferabil sa am deja Pro ul . iar o 100 de euro pot sa o am tot timpul in buzunar ca nu e mare chestie si sa regret ca nu am dat o cand a trebuit .
    pofta de un horizon sau GOW 4 poate aparea oricand si Pro e mai adaptat sa ii tina piept .
    la revanzare se vor recupera macar 50 de euro din cei 100 de diferenta oricum .

    balanta s a mai inclinat si in functie de PS 5 - am luat toate zvonurile si se pare ca estimativ cam in 2019 va apare - ceea ce inseamna 2 ani de gaming - iar pt mine e prea mult - daca era sa apara la anu mai rabdam un an si treceam direct pe 5 asa imi vine greu sa mai rezist fara potentialul macar al Pro ului .

    X box ul nu este deloc in gratiile mele deocamdata pt ca sunt ft familiarizat cu Ps ul daca ati sti voi cum e sa joci pe PS 1 si 2 cand eram copil jocuri lungi ( resident evil ) FARA card de memorie in el si sa il lasi peste noapte in priza ca sa poti continua jocul dimineata ca nu mai puteai de somn plus ca nu ma pot adapta manetei deloc pt Fifa .. imi vine efectiv pe dos

    sper sa nu returnez Pro ul si sa iau Slim ul ca oricum schimbarea o fac 100% acum revin cu pareri - si sper ca cele scrise mai sus ajuta si pe altii care sunt in situatii similare cu mine

  11. #2671 SP
    Member renatoman's Avatar
    e o alegere buna, eu am luat la inceputul anului slimul si sincer acum imi pare rau.

  12. #2672 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Ai facut o alegere inteleapta, sa o folosesti sanatos!

  13. #2673 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Emag ul a reusit cu greu sa imi livreze consola Ps4 Pro ( am prins o resigilare la 1570 Ron )

    Acum imi reintroduc conturile PSN si in Idle nu se aude deloc - revin cu pareri in jocuri ( pregatit sa o anunt turnului de control aerian cand o sa isi ia zborul )

    Vreu sa confirm si un nou data code : 7B ! scris pe spatele consolei

  14. #2674 SP
    Junior Member Sergiu26's Avatar
    Credeti ca daca las consola aici are destula aerisire sau vor fi probleme de supraincalzire?
    Attached Images Attached Images 22054641_1680828861927628_1843231412_n.jpg 22054647_1680828851927629_1247079009_n.jpg

  15. #2675 SP
    495
    Member 495's Avatar
    daca nu poti face o gaura in spate, eu as lua consola de acolo. plus ca se vad urat cablurile.

  16. #2676 SP
    Junior Member Sergiu26's Avatar
    Din pacate nu pot face o gaura in spate...l a asta m am gandit si eu are nevoie de aerisire buna inca nu stiu unde sa o pun

  17. #2677 SP
    Member G@by's Avatar
    Cel mai bine e ca la inceput, s-o mai controlezi, sa vezi ce "spune" ea...
    Asa, ca unul altul spune ca e ok sa nu, nu e sigur.
    Uite, de ex la mine, acea nisa e mai lata (incape si XBOX-ul, dar acum e mutat), dar mai putin inalta. Adica ar mai fi trebuit o jumatate de cm, ca sa pun controlerul pe consola.
    In spate, mobilierul e lipit de perete, deci...
    Cu toate astea, pare ca se simte foarte bine.
    Totusi, cand cred ca o folosesc mai mult, o trag un sfert in afara. Sa poata trage mai usor aer rece.
    Ieri am bagat o ora de curse in Project Cars II si IMEDIAT dupa asta, am inchis jocul si am ramas in meniul consolei. Atunci mi-am dat seama ca zgomotul facut de cooler-ul de la volan (care porneste la nevoie, e un Thrustmaster T300 volanul), era singurul care se auzea.
    M-am dus la consola, ca s-o aud, aproape am pus urechea pe ea. Cooler-ul mergea la minim. Ca atunci cand navighezi prin neniu, sau cand o mai folosesti pe Youtube, chestii usoare.
    Chiar si dupa ce s-a oprit cooler-ul de la volan (cam dupa 1 min), bazaitul specific bazei acestuia, tot era mai puternic decat zgomotul (fasaitul)consolei.
    M-am pozitionat intre consola si volan, fiecare fiind la un metru de mine.
    Deci nu a necesitat o racire suplimentara, in speta, nici la tine, nu ar trebui sa fie vreo problema. Dar repet, in perioada urmatoare de functionare, sa o controlezi mai des.
    Oricum i se incalzeste zona unde sunt radiatoarele, dar sa nu fie exagerat, sa friga, sau sa foloseasca (prea) intens cooler-ul.
    Daca vezi ca se incinge rau, poti incerca in prima faza cu un suport, sa o pozitionezi vertical. Isi face racirea mai bine.


    Si acum si ceva ce ma intereseaza pe mine...
    De ce am dat detaliile din ultima parte ? Am o nelamurire cu decibelii...
    Deci incalzirea consolei, e in stransa legatura cu turatia (zgomotul) cooler-ului, adica al consolei.
    Ceva nu se leaga, in legatura cu mult hulitul zgomot al Pro-ului.
    Inca inainte de a lua consola, am citit de la mai multi, cum ca e mai zgomotoasa decat Phat-ul, chiar cu mult, mai ales daca e conectata la un TV 4K. Ba au facut retururi, au incercat mai multe console.
    Am citit, deci am stiut, mi-am asumat si sincer sa va spun, ma gandeam ca oricum nu am facut niciodata un caz din nivelul de zgomot.
    Eu, ce-i drept, am pus-o doar la un full HD de 80cm, stiu ca asta conteaza mult dar, mai conteaza acum si ca efectiv ...e "muta".
    Mi-e absolut foarte clar ca este mai silentioasa decat fostul Phat, care a "lucrat" in aceleasi conditii, in aceeasi locatie.
    Deci se "vede" asta, de pe luna, ca sa zic asa...
    Ma intreb, sa fie diferente si la consolele Pro, asa cum era cu racirea la primele PS4 Phat ? De doar unii se plang de nivelul zgomotului... ?
    Sau conteaza asa de mult rezolutia TV-ului ?
    In fine, acum pt mine cel putin, conteaza ca din ce se ... aude, nu stresez consola in niciun fel...
    Lucreaza la relanti...
    Initial eram pornit sa-i iau un sistem de racire suplimentar, dar nu se merita.

  18. #2678 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Nici la mine nu prea se aude daca joc un joc fara patch de Pro, dar in Horizon cu 4K (sau cat o fi rezolutia) + HDR, cam zboara putin.

  19. #2679 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Sergiu26 View Post
    Din pacate nu pot face o gaura in spate...l a asta m am gandit si eu are nevoie de aerisire buna inca nu stiu unde sa o pun
    De ce nu poti sa faci o gaura in spate? E un PAL... posibil ca nici macar atat (de obicei la mobilier pe spate se pune placaj din acela ieftin)... Dai frumos gaura ca la cele de birou, eventual pui si un capacel frumos de aluminiu, si gata... ai 2 in 1: iti trec si firele si ajuta si la aerisire.

  20. #2680 SP
    Member G@by's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Nici la mine nu prea se aude daca joc un joc fara patch de Pro, dar in Horizon cu 4K (sau cat o fi rezolutia) + HDR, cam zboara putin.
    Pacat ca nu am si eu jocul, sa fac o incercare, ca oricum, daca e sa faca zgomot, asta e, asa trebuie,...ce sa faci ?
    M-am uitat pe cutia de la PC II si are si el pach pt Pro. Acu', poate ca si pach-urile astea difera, poate conteaza asa de mult pe ce TV reda, asa ca, de asta spuneam, deocamdata, in situatia si configuratia asta, consola isi face treaba fara sa "transpire".

    Legat de gauri in spate, asa am facut eu in alta camera, unde acea nișă, e complet obturata de un player, un TV Recorder, o boxa "central" si un receiver AV.
    Am cumparat niste freze de dat gauri in PAL, de alea care decupeaza, ca sa nu faca mult rumegus.
    Am dat gauri de vreo 8 cm in diametru, in placajul din spate, cu o distanta intre ele de vreo 5 cm, atat in partea de sus, dar si cateva jos, ca sa se faca schimbul de aer.
    Si treaba e buna. Cel putin receiverul ala AV, din contructie e facut sa se incinga, dar totul e ok deocamdata.
    Iar gaurile alea daca s-ar vedea, nu ar arata asa de rau, oricine le-ar vedea ar spune ca asa e mobila facuta. Mai ales daca le dai cu masuratori facute, sa fie toate la acelasi nivel si distanta. Uite, "jandarmul" meu a vazut si nu a spus nimic ca i-am bortelit mobila. Ca e si genul care nu mai poate ea de console si de jocuri...
    Si la urma urmei, despre cine mai trece pe la tine, crezi ca-si baga capul in nisa aia si sa-ti numere gaurile ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 134 of 155 FirstFirst ... 34 84 124 132 133 134 135 136 144 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts