Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 137 of 155 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 ... LastLast
Results 2,721 to 2,740 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #2721 SP
    Member MAGNUS2's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    multumesc frumos deci sa inteleg asa :

    samsung led non 4K - nota 5 sa zicem ca imagine pt ps4 pro

    samsung 4K non HDR - nota 8

    samsung 4K HDR nota 10 in acest moment ?

    deci e o mai mare diferenta non 4K si 4K decat 4K non HDR si 4K HDR sa inteleg?

    nu se mai fac televizoare 4k non HDR de prin 2014, toate tvurile 4K au HDR, dar limitat, exista doua tipuri de HDR, HDR8 si FullHDR(wide color gamut + 10bit panel + HDR10 + high TV brightness)
    e mai mare diferenta intre 1080p si 4k HDR8 vs 4K HDR8 si 4K FullHDR, pentru content care suporta 4K si HDR

    daca contentul nu suporta 4k si HDR, ceea ce este adevarat 90% pt ps4 pro, nu prea se merita upgrade de la 1080p, daca nu ai tv 4k deja, cel mai bine e sa astepti ps5, pana atunci apar tvuri si mai bune, la bani mai putini

    dupa exemplul tau cam asa este:

    Tv 1080p + ps4 pro = nota 4
    Tv 4k HDR8 + ps4 pro = nota 6
    Tv 4k FullHDR + ps4 pro = nota 10

  2. #2722 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by xenocid View Post
    HDR pe tv e ca tranzitia de la alb-negru la color. Sunt cateva filme pe Netflix (Daredevil, ST Discovery) care utilizeaza din plin HDR. E greu de explicat dar diferenta e radicala fata de acelasi film urmarit pe un ecran non-HDR.
    Daca vrei sa vezi un 4k HDR excelent, încearcă Grand Tour pe Amazon Prime Video. E cu doua clase peste ce poate Netflix.

  3. #2723 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    multumesc tuturor pt detalii

    Samsung UE50KU6072U ar fi deci un Tv 4k HDR8 ?

    iar daca as proba PS4 Pro ul cu fifa 18 care e 4K - ar trebui sa faca mai mult zgomot decat acum corect ?

    ca as muta putin ps ul in living ca sa il probez

  4. #2724 SP
    Junior Member Vespa's Avatar
    alte culori in afara de alb si negru mai sunt sau in curs de aparitie?


    Sent from my iPad using Tapatalk

  5. #2725 SP
    Member aleksandrel's Avatar
    Salut. Am Pro de la lansare si am si Tv 4k Hdr10. Joc jocurile in 4k hdr si pana acum la nici un joc nu a facut zgomot. Singurul zgomot care il face e atunci cand intru in joc cateva minute pana porneste jocul, in rest e silentios.
    P.S: Si am jucat aproape toate jocurile AAA ce au aparut.

  6. #2726 SP
    Junior Member player_mike90's Avatar
    se merita acest tv pentru consola mea ps4 pro Sony Center , Televizoare, Aparate foto, Telefoane si Accesorii

  7. #2727 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    In banii astia, sincer, mai degraba un OLED de la LG. La Flanco au avut o promotie si era B7 de 55" la 6400. Sigur vei gasi reduceri pt B6 sau B7 in urmatoarea perioada.

  8. #2728 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    Sony-ul ala pus langa un B6 isi face reclama singur la HDR ... le-am vazut in showroom unul langa altul (si eu am un B6 acasa) ... pur si simplu B6-le arata ca o lumanare pe pe langa sony ca putere luminoasa (care conteaza enorm la efectele HDR).

    Bineinteles ca nivelul de negru nu e comparabil la nici un LCD cu ce scoate un OLED ... dar acuratetea si uniformitatea de culoare sunt perfecte si la Sony-ul ala (nu e entry level .. nici mid, e in zona high-end).

    Daca ai bugetul pe la 6-7000 ron pentru un TV, trebuie sa studiezi foarte bine ce vrei sa pui in casa ... si SOny-ul asta e un candidat serios.

  9. #2729 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Eu nu stiu de cate luminozitate aveti voi nevoie, dar mai ales daca te joci seara si iti da ceva 1000 de niti, te duci la somn repede.
    Mie mi se pare prea luminos B6, sincer sa fiu, mai ales in filme HDR cateodata.
    Daca te uiti/joci mai mult ziua, efectul nu e asa mare.
    Poate si faptul ca negrul e negru pe OLED face ca impactul luminozitatii sa fie mai mare pentru mine.

    BTW, presupun ca stii de faptul ca in magazin televizoarepe nu sunt setate cum le setezi tu acasa. Daca Sony era pe Vivid si B6 pe Eco sau o setare cu OLED light scazut, normal sa ti se fi parut ca o lumanare. Sunt mai luminoase LCD-urile, dar sa nu exageram.

    Ai un review de la rtings pentru asta:
    http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900e

    Poti face si comparatii pe site-ul asta, in caz ca vrei sa vezi si alte TV-uri. Modelul de pe pagina este # din US, dar ai mai jos si corespondentul ca model # din UK/EU.

  10. #2730 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Se uita ca e vorba de peak brightness, nu de full screen brightness. Una e sa ai o fereastra alba de 5% la 1000 nits si una e sa ai 1000 nits pe un alb full screen (nici nu se poate, cred). Recunosc ca ar fi mai fain ca oledul sa poata macar 1000 nits, pt acele sclipiri de soare, acele faruri, stele, orice e mic si foarte luminos. Pt ASTA trebuie sa ai multi niti. Acolo se vede diferenta intre un panel luminos si un panel mai lenes. Cu cat un panel poate un peak brighness mai mare, cu atat poate rezolva mai mult detaliu in zonele de alb, highlights in scenele normale.

    Bineinteles ca oledul are avantaje cu negrul absolut. Imediat orice detaliu e langa negru, pare mai luminos, mai colorat, mai viu si de aici si lipsa noastra de interes cand vine vorba de "mii de niti", cel putin in cazul meu.

    Mi se pare o greseala sa dai bani pe un lcd, cand cu aceeasi bani poti lua un oled, chiar cu aceeasi diagonala. Aveti exemplul lui @dinamovistu, care a incercat top of the line de la samsung, lcd de peste 10.000 de lei si dupa vreo 3-4 trimise inapoi, a ales oledul. Nu conteaza cat costa, sau ce firma e, pe lcd ai clouding, blooming, contrast slab. Cat par sa ai in cap, il smulgi cand te uiti la un film, si barele negre de sus si jos sunt albastre, gri in loc sa fie negre.

    le: acum am observat ca e topicul de pro, credeam ca e cel de tvuri pt consola, my bad. daca un moderator ar putea sa mute posturile, sa curatam topicul, ar fi mai ok. sorry din nou.

  11. #2731 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    @keanu, le-am setat eu cu mâna pe amândouă ca eram curios. Am cerut voie
    Oricum, era doar o observatie. Îmi place b6-le

  12. #2732 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Poate si faptul ca negrul e negru pe OLED
    negru e negru si pe un panou ips bun de la sony si nu e nici o vrajeala, acum cu ultimele update-uri si hdr-ul se vede foarte misto si "limpede" ( nu stiu cum reusesc cu checkerboard si artificii de tot felul sa scoata ceva bun din combinatie ,insa pot) , unde arde focul sau sunt umbre sau e un colt intunecat separat de lumina se vede foarte misto si natural (parca 3D cumva) , eu sunt de parere ca daca n-ai bani de un OLED de la sony , atunci ia un ips bun de la sony sau ochii mei sunt defecti..

    normal , conteaza foarte mult si cum iti faci setarile

  13. #2733 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Am inteles. Deci daca Sony nu e, nimic nu e.
    Hai sa lasam fanboysmele!

    Si negrul n-o sa fie niciodata negru pe un LCD, oricat de bun ar fi el. Unele scumpe se apropie mult, dar de ce ai luat the next best thing, daca poti lua Oled cu banii aia.

  14. #2734 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai fiecare lauda ce are acasa. Ce nu e clar?

  15. #2735 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    Ma ... eu am un LG OLED65B6 acasa (de care sunt foarte multumit si nu l-as schimba cu nici un LCD, oricare ar fi el) dar pe partea de HDR (strict pe partea de HDR, nu vorbesc de altceva), un Sony LCD high-end se comporta mai bine (probabil si alte modele/branduri dar fizic nu le-am vazut unul langa altul decat cazul de mai sus). Sony au ei ceva al lor cand vine vorba de procesare de imagine (prin procesoare si prin panelurile folosite) ... ceva ce ceilalti inca incearca sa egaleze, ca sa zic asa.

    Oricum, am deviat mult de la topic .... PS4Pro a ramas undeva in urma ....

  16. #2736 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Da, panel-uri LG in oledurile Sony .

    Am observat ca poiuyt scrie pe forum tot ce ii trece prin cap, amuzant .

  17. #2737 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Toata lumea stie ca lg face ecranele , pana si alea din iphoane..totusi , nu aberez , insa da , pozitia in cazul de fata nu ma avantajeaza.
    In fine , cumparati lg pt ca ei furnizeaza “ecranele”..de ce sa luati de la intermediari ?!

    Ingerule , ce sa-i faci , asa-i la pubertate, dar totusi ai dreptate intr-o privinta, uneori bat toba pe loc..

  18. #2738 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Babulu, ne ajuti te rog cu setarile TV-ului?

    Multumesc.

  19. #2739 SP
    Junior Member Vespa's Avatar
    Multa lume face panouri, nu numai lg. Samsung ( ei fac ecranele pentru apple ) toshiba, aoc, sharp, etc. Mult mai mult conteaza ce e in spatele panourilor. Eu unul nu as lua in prezent nici oled ( inca nu sunt destul de mature ghosting la greu la majoritatea tvurilor ) iar ca firma lg aproape niciodata. Au ingineri de imagine destul de modesti. Sony si Panasonjc mai stiu cu imaginea, nu degeaba lucreaza cu companii mari de film sau produc ele filme. Sau ce echipamente de video pentru produd filme au. Nu am auzit de camere video lg sa fie folosite la fimarea vreunui film. Sa nu uitam ca prima camera 4k 60 fps 4.4.4 e un panasonic.
    p.s. am un amic in itala care are o fabrica de piele si produce si vinde pilea la mari filme de moda. El castiga sa zicem 10 per bucata, gucii castiga 1000 de lei per bucata. Restul e ceea ce face cu pielea. Cam asa s si cu panourile pentru tv.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  20. #2740 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Da mutati-va frate pe topicul de televizoare!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 137 of 155 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts