Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 138 of 155 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 ... LastLast
Results 2,741 to 2,760 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #2741 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    de ce sa se mute ?

    PS4 PRO este o consola direct legata de Tv ul pe care este proiectata - Led 1080 - Led 4K +-HDR10 - Oled 4k+hdr10

    eu consider ca e foarte constructiva discutia si foarte necesara pt cei care avem sau ne vom achizitiona PS4 Pro sau TV ul pt Pro .

    daca mai ai si alte subiecte de deschis despre Ps4 Pro - te ascult si sunt sigur ca si ceilalti useri vor participa - dar atata timp cat se discuta ceva interesant si complet necesar Ps4 PRO special nu vad dc sa muti discutia la general unde se discuta de alte 3 console si filme si etc despre Tv uri .

  2. #2742 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    Quote Originally Posted by Vespa View Post
    Eu unul nu as lua in prezent nici oled ( inca nu sunt destul de mature ghosting la greu la majoritatea tvurilor
    Ce ghosting visezi? Oled, ca tehnologie, are cel mai mic ghosting nativ din toată industria TV.
    Poate vrei sa spui burn-in ... ca la plasme, aia da. Trebuie sa fii atent sa nu lași imagini statice prea mult timp căci după aceea durează ceva pana își revine (dar își revine).

  3. #2743 SP
    Junior Member Vespa's Avatar
    Quote Originally Posted by ro_explorer View Post
    Ce ghosting visezi? Oled, ca tehnologie, are cel mai mic ghosting nativ din toată industria TV.
    Poate vrei sa spui burn-in ... ca la plasme, aia da. Trebuie sa fii atent sa nu lași imagini statice prea mult timp căci după aceea durează ceva pana își revine (dar își revine).
    Burn in, faint ghost, retenție a imaginii. Despre asta ziceam. Eu la.plasma nu am.avut așa ceva. Am avut intenția să cumpăr un tv oled dar daca găsești un dealer sincer de la Altex, Flanco etc o sa.iti spună ce probleme au eu ele. Eu unu as.mai aștepta câțiva ani pentru un oled. Oricum sunt cam.scumpe acum. Am luat în final un Sony 65ex9305 și sunt f mulțumit. Lcd-ul e acum in culmea tehnologiei. Stau cu el linistit câțiva ani.
    P.s. eu am.alta problema, daca merita sau nu sa iau un ps4 pro. Mai am un ps4 aniversary edition și aș vrea să îl pun la păstrare.

    Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk

  4. #2744 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    Quote Originally Posted by Vespa View Post
    Burn in, faint ghost, retenție a imaginii. Despre asta ziceam.
    Asta e altceva decat "ghosting". Ghosting inseamna cand la miscare de cadre cu continut diferit o parte din cadrul vechi ramane activ si are strict legatura cu timpul de raspuns al panelului (10-25 ms tipic pentru un LCD si 0.1ms pentru un OLED).

    Cat despre retentie, eu nu trebuie sa intreb nici un dealer (serios sau nu) caci am un oled acasa (un B6, model 2016). Am considerat ca au trecut suficient de multi ani ca sa se maturizeze tehnologia. OLED-ul este acum la aceeasi calitate la care erau plasmele in maturilatatea lor maxima, doar ca e mult mai performant pe partea de imagine (si consuma o fractiune din cat consumau plasmele).
    Tinand cont de ce poate generatia curenta de OLED, daca ai bugetul pentru asa ceva nici nu merita sa te uiti la LCD-uri. Daca intra bugetul in calcul atunci da, iei un LCD foarte bun la 50% din pretul unul OLED.

    Quote Originally Posted by Vespa View Post
    P.s. eu am.alta problema, daca merita sau nu sa iau un ps4 pro.
    Daca ai tv 4K hdr CLAR DA, MERITA !

  5. #2745 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Suntem atatia utilizatori de oled aici, care suntem foarte multumiti de cum arata imaginea folosind aceasta tehnologie si mai ai nevoie de parerea lui "Aghiutza" de la Altex? El a vazut oledul doar expus in magazin si setat Demo Mode si Vivid.

  6. #2746 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Si cu tavanul la 12m cu 300 de neoane deschise...
    Acasa se vede INSTANT diferenta dintre oled si lcd. Personal, n-as putea sa ma intorc la lcd, oricati niti ar avea, orice functii ar avea. Are backlight si il vezi. Chiar si cele istete cu FALD, au un numar limitat pe care nu il poti compara cu cele ~8 milioane de “zone” de pe un oled 4K.

    Sa va dau un exemplu care chiar are legatura cu ps4. Cand pornesti consola si apare acel logo alb PS pe fundal negru. Faza asta ma face sa zambesc de fiecare data si imi aduce aminte de ce am ales sa merg pe oled.

  7. #2747 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Lol, prin ultima faza am trecut și eu, dupa ce am injurat setarea din primele zile.
    Quote Originally Posted by 495 View Post
    . Cand pornesti consola si apare acel logo alb PS pe fundal negru. Faza asta ma face sa zambesc de fiecare data .
    PS: Eu zic ca ar trebui sa mutam discuția în altă parte, mai ales ca avem topic dedicat.

  8. #2748 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    Baieti,acum am iesit si eu din pestera, aceasta consola ruleaza toate jocurile la 60fps? si cum sta treaba cu "nu ruleaza 4k nativ". Sigur s-a discutat aici dar acum m-am trezit si eu.Sunt indecis cand vine vorba de achizitionarea unui Ps4 Pro sau a unui Xbox one X..cu toate ca am luat forum-urile la rand

  9. #2749 SP
    Member MAGNUS2's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Am inteles. Deci daca Sony nu e, nimic nu e.
    Hai sa lasam fanboysmele!

    Si negrul n-o sa fie niciodata negru pe un LCD, oricat de bun ar fi el. Unele scumpe se apropie mult, dar de ce ai luat the next best thing, daca poti lua Oled cu banii aia.
    si HDR nu o sa fie niciodata asa de bun pe un OLED, OLED oricat de bun este el in unele domenii, 1) nu e destul de luminos, 2) are burn in, burn in il descalifica din prima secunda pt mine, nu stau sa am grija de el ca de un bebelus

    si sa fie clar un lucru, oricat de bune sunt OLEDURILE, nici-un OLED nu bate Sony Z9D care este LED

  10. #2750 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu rulează toate jocurile la 60 fps, nici la 4k. In plus de asta, pentru a beneficia 100% de toata puterea consolei jocurile trebuie sa fie updatate de către developeri anume pentru pro. Pentru cele vechi fara update exista "boost mode" in meniul consolei, dar mai mult de cateva frame-uri în plus nu câștigi. Mi-am luat Pro recent și sincer nu merita diferența de preț intre el si slim (joc pe tv 4k). Eu am luat-o ca mi s-a pus mie pata, nu regret achiziția, dar pot fi obiectiv si sa recunosc ca nu merita sa schimbi ps4 normal cu pro. Uita-te pe YouTube la analizele celor de la Digital Foundry si sigur vei fi lămurit.

  11. #2751 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Eu zic asa...daca ai deja ps4...nu se merita upgrade ul. Daca n ai deloc..intre ps4 slim si pro..as alege Pro ul..

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk

  12. #2752 SP
    Member G@by's Avatar
    Pai d.p.d.v hardware, X-ul sta mai bine decat Pro, dar asta pana la PS5 foarte probabil.
    Deja cu Pro mai toate jocurile "stau" la 60 fps (totusi nu toate ), asta din ce se spune si din testele facute de unii pe youtube (poti cauta acele teste), dar iti dai seama ca X-ul fiind mai puternic, duce si mai bine.
    Ca PRO-ul nu e nativ 4K si ca face o emulare, asta cam asa au spus-o si cei de la Sony, dar daca ai un TV de genul, nu o sa intampini probleme. X-ul in schimb, poate rula si blu disc-uri 4K UHD, Sony, nu.
    In mare isi fac ambele bine treaba, mai conteaza la alegere si jocurile scoase in exclusivitate pentru o consola sau alta, care iti plac mai mult. Si poate ar conta si cat de prietenos iti pare un meniu sau altul.
    Xbox-ul se vrea sa acopere si o utilitate multimedia, Sony fiind mai dedicat jocurilor.
    Eu am atat Xbox (nu X), cat si Pro si sincer sa-ti spun, daca as lua treaba de la zero, acum as lua X-ul, ca e cea mai puternica consola. Eu in schimb am apucat si am luat volan pentru PS, iar acum sunt oarecum legat de el, plus ca legat de redat discuri, am ultimul player de la Sony (X800), care e varful lor de gama si ruleaza tot ce e aparut pe piata. De aceea am si facut upgrade-ul de la Phat la Pro si nu de la Xbox One standard la X.
    Pe de alta parte, daca esti sau daca vei fi muscat de microbul unei casti VR, deocamdata doar Sony o ofera (vorbind doar de console). PRO ruleaza mai bine cu o casca VR, decat unul normal, asa ca si asta a contat pentru mine.
    Grea alegere, dar trebuie facuta din propria initiativa, ca sa nu dai vina mai tarziu pe cineva.
    Bafta multa...

  13. #2753 SP
    Member gabridinu's Avatar
    De acord cu ce zice si colegul de mai sus. Mai trebuie luat in considerare si daca vrei sa joci online. Pe ce platforma joaca cei mai multi prieteni de ai tai..

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk

  14. #2754 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    Multumesc pentru raspunsuri baieti, as ramane la PS datorita exclusivitatiilor, dar ma atrage si cea mai puternica consola din lume (xbox x). Sunt interesat ca jocurile sa ruleze la 60fps, asta e cam singurul motiv pt care as face trecerea, dar dupa ce am vazut lista de pe ign..parca as ramane la slim

  15. #2755 SP
    Member G@by's Avatar
    Si slim-ul este ok, dar daca te mai gandesti, poate prinzi un WE cu vreo promotie, sau chiar Black Friday (multi il asteapta, concurenta o sa fie mare ) si iti iei un Pro la un pret bun. Pai nu se stie cum suna viitorul pe termen scurt, ce jocuri mai ies si sa nu-ti para rau. Ca sa vinzi apoi Slim-ul si sa cumperi Pro, pierzi bani mai multi decat daca ai lua acum direct un Pro.
    Exista posibilitatea ca sa-tiniei slum si sante tot intrebi, "oare cum ar fi fost cu Pro ?". Te macina o stare de genul asta.
    Acum diferenta intre ele este de vreo 2 jocuri, ca pret. As spune ca nu e atat de mare. Iar daca prinzi o promotie, daca ai puterea sa astepti, chiar se merita sa iei direct un Pro, ca sa-ti iei de-o grija pana la PS5. Parerea mea.
    Dar tu sa faci asa cum crezi ca e mai bine...

  16. #2756 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by ACT View Post
    Multumesc pentru raspunsuri baieti, as ramane la PS datorita exclusivitatiilor, dar ma atrage si cea mai puternica consola din lume (xbox x). Sunt interesat ca jocurile sa ruleze la 60fps, asta e cam singurul motiv pt care as face trecerea, dar dupa ce am vazut lista de pe ign..parca as ramane la slim
    Ia-ți Pro de sărbători, daca nu ai consolă deja. O sa găsești pachete faine.

  17. #2757 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Daca nu ai TV 4K si poate si HDR, nu merita Pro-ul din punctul meu de vedere. Fata de Slim, ruland in 1080p, ai framerate ceva mai stabil si cateva detalii grafice in plus la unele jocuri cu suport de Pro. Si da, Pro-ul are iesire audio optica, in caz ca asta conteaza pentru tine, iar Slim-ul nu are.
    Daca ai TV 4K sau urmeaza sa iei unul in viitorul apropiat, nici nu se pune problema. Recomand Pro-ul. Nu iti va rula toate jocurile la 60 fps in niciun caz, dar cele cu patch vor rula la o rezolutie mai mare decat 1080p, unele chiar pana la 4K nativ. La fel daca vrei VR, e musai Pro-ul pentru o experienta mai placuta.
    De ce ai alege Xbox One X? Doar daca nu te intereseaza exclusivitatile PS, care momentan sunt destule si multe din ele bune, si te-ar interesa doar jocurile multi platform, care pe XOX vor rula mai bine decat pe Pro, cel mai probabil, si la o rezolutie mai aproape de 4K. Nici acesta nu va rula toate jocurile 4K nativ, ci va folosi aceleasi tehnici de pe Pro, gen checkerboarding. Iar din cate se lauda cei de la MS, vor oferii mai multe beneficii pentru cei cu TV 1080p decat ofera Pro-ul.

  18. #2758 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Quote Originally Posted by MAGNUS2 View Post
    si HDR nu o sa fie niciodata asa de bun pe un OLED, OLED oricat de bun este el in unele domenii, 1) nu e destul de luminos, 2) are burn in, burn in il descalifica din prima secunda pt mine, nu stau sa am grija de el ca de un bebelus

    si sa fie clar un lucru, oricat de bune sunt OLEDURILE, nici-un OLED nu bate Sony Z9D care este LED
    De unde le scoti astea?!
    E cel mai bun la tine in casa probabil, vino te rog cu niste dovezi, sunt curios cine spune ca tv-ul ala e mai bun decat un oled.

    Trebuie inteles odata pentru totdeauna, oled-ul nu are burn in, eventual are image retention, plasma are burn in, a fost tehnologia mea preferata pana la oled. Cu oled-ul nu mi-am batut capul si nici vorba de burn in, la plasma trebuia dupa 1-2 ore de joc sa fac pauza si sa las ecranul sa se curete, altfel riscam sa imi ramana impregnat definitiv hud-ul.

    Inteleg ca sunteti frustrati, ca v-ati luat led si cautati motive sa il faceti mai bun decat e, dar incercati sa fiti obiectivi. E aiurea ca cineva neinformat sa citeasca toate aberatiile astea.

  19. #2759 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Nu are rost sa mai faci polemica cu el. Eu am renuntat si nu i-am mai raspuns, cand am vazut ca n-am cu cine.

  20. #2760 SP
    Junior Member Vespa's Avatar
    Eu unul voi trece sigur la oled in cativa ani. Dar cu diagonala minim 65; preferabil 75. Sony sau Pansonic. Acum am fost prudent iar pretutile sunt cam prohibitive pentru mine la ce modele as cumpara. Nu stiu de tv samsung cu quaantum dot, cat de bune si ce viitor au dar sincer nici nu ma prea interseaza.


    Sent from my iPad using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 138 of 155 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts