Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 78 of 155 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #1541 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Serios acuma eu nu inteleg de ce se agita asa multi ca nu merita upgrade-ul la PS4 PRO? Oare daca ar primi produsul si l-ar testa ar mai avea aceeasi parere? Nu inteleg de ce atata fum fara foc cand this ****ing thing nici macar nu e lansat si nu a aparut niciun side by side comparison inca din ce stiu eu. Mai mult decat atat, nu ar conta mai mult o experienta live? adica doua televizoare identice unul stanga unul dreapta ps4 pe unul ps4 pro pe celalalt ruland acelasi joc care beneficiaza si de asa zisul patch sau direct lansat gandit sa profite de avantajele oferite de ps4 pro, ar mai judeca la fel cei care acum sunt impotriva? Eu sunt ok cu faptul ca cine isi va cumpara PRO inevitabil va avea o experienta poate mai buna si mai calitativa decat ce am eu pe ps4. Dar eu sunt multumit si impacat cu ideea asta, si multumit de ce am acum. Vreau PS4 PRO, da, cred ca toti vrem, indiferent de cum am da-o. Ca pentru unii merita sau nu efortul investitia etc. ramane de vazut. Hai fruntea sus si nu va mai contrati, intr-o lume ideala toti am avea PS4 PRO, dar nu se poate, e ok si asa, nu trebuie sa am PS4 PRO ca sa ma joc pe consola. Asteptati sa vedeti ce iese si cum iese.

  2. #1542 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    La altceva ma refeream, la consola.
    Asta spuneam și eu. Degeaba am un PC potent dacă jocurile care-mi plac sunt pe consolă.

  3. #1543 SP
    Banned asperas's Avatar
    Acest upgrade este inutil si la cerut nimeni..ps3 nu mai stie ps2 ,ps4 nu stie nici el ps3 dar ps4 pro va sti ps4 atunci care mai este rostul lui ps4? 40 milioane de iha iha ce vor face cu

    vedeti ''pasiunea'' unui unboxing adevarat ( jimmy boy)!

  4. #1544 SP
    Junior Member ionutph's Avatar
    Pentru MP citisem pe undeva ca procesorul si gpu-ul vor fi subtactate pentru a simula performanta unui PS4 simplu. PS4 Pro cred ca va avea ca dezavantaj zgomotul mai mare.

  5. #1545 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Acest upgrade este inutil si la cerut nimeni..ps3 nu mai stie ps2 ,ps4 nu stie nici el ps3 dar ps4 pro va sti ps4 atunci care mai este rostul lui ps4? 40 milioane de iha iha ce vor face cu

    vedeti pasiunea unui unboxing adevarat ( jimmy boy)!
    Pentru cine nu a înțeles, traduc eu:
    Acest upgrade este inutil si nu a fost cerut de nimeni. PS3 nu este compatibil cu jocurile de PS2, iar in aceleași maniera nici PS4 nu este compatibil cu jocurile de PS3. Asadar, daca Pro este backwards compatibil, care mai e rostul consolei anterioare? Ce vor face 40 de milioane de iha iha cu PS4 acum?

    "Pasiunea unui unboxing adevarat" reprezinta o profunda personificare a unei acțiuni abstracte transpusa faptic in planul concretului. Despachetarea unei cutii devine astfel un simbol spiritual pentru individ, reușind sa ii ghideze existenta spre adevărul primordial al universului.

  6. #1546 SP
    Banned asperas's Avatar
    Bravo Espiritus ca ai inteles INTOCMAI rostul vorbelor mele din postul anterior!

    PS3 (nu mai este) compatibil cu jocurile PS2! PS4 poate rula jocurile tale mai vechi ps1,ps2,ps3 DAR numai daca mai adaugi si un card pe langa pt treaba asta ! Ps4 Pro fara de un nou tv pt el este fix ...! Daca Sony insa vrea sa imi vanda noua generatie (4k 8k hdr bla bla ) e nevoie de mai mult decat acest Pro!

    pai cand Jimmy(clipul cu unbox..) vede aceeasi (mono)casca ,acelasi controller si vezi dom'le avem cablu hdmi 2.0 pe langa acest sandwich marca Sony ce reactie sa mai aiba?

  7. #1547 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Cred ca ti s-a mai spus sa nu mai dezimformezi pe acest topic si sa nu mai pui link-uri cu persoane ce regurgiteaza articole pe youtube dupa cum vor ele.
    Daca nu esti in stare sa intelegi cine este un fanboy si mananca diverse pe unde apuca, mai bine te abtii din a posta. Si poate ca ai avea timp mai mult de 0, daca ti-ai mai scadea putin activitatea de pe topicul asta macar.

    On topic: Dante postase evenimentul de lansare de la MG, care are loc pe 11. Sper sa nu livreze MG precomenzile tot atunci.
    Stiu ca PS4 vanilla l-am primit cu vreo 3 zile inainte de lansare de la Altex, dar nu cred ca mai fac asta si acum.
    N-am inteles nimic ce-ai vrut sa spui. Nu vad cu ce am dezinformat. Enlight me!

  8. #1548 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Cand faci referinta la clipuri de youtube, care apartin fanboy-lor, iar tu le iei ca atare.
    Nu toata lumea de aici este infornata cum trebuie si este posibil sa ia ca atare ce postezi. Nu toti youtuberii sunt de buna credinta. Multi posteaza chestii de cancan legate de console, pentru vizualizari. Tot acestia preiau doar bucatile ce le convin din diverse declaratii ale mai marilor din cele doua tabere, Sony si Microsoft, sau parti din articole ale publicatiilor mari din gaming.
    Poate asta te ajuta si pe tine, sa nu mai iei de bun tot ce zic unii pe youtube.
    Hai sa mai avem rabdare cateva zile si vom avea parte de destule comparatii intre pro si vanilla pe youtube de o sa ne saturam. Asta ca sa vorbim pe fapte si nu pe ce crede cate un fanboy.

  9. #1549 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cam asa arată pe Pro RotTR
    Vad ca ala nu mai merge, încercați aici


    Bonus DF

  10. #1550 SP
    Junior Member ticaaa's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Acest upgrade este inutil si la cerut nimeni..ps3 nu mai stie ps2 ,ps4 nu stie nici el ps3 dar ps4 pro va sti ps4 atunci care mai este rostul lui ps4? 40 milioane de iha iha ce vor face cu

    vedeti ''pasiunea'' unui unboxing adevarat ( jimmy boy)!
    eu l-am cerut
    chiar ma bucur ca apare o consola care sa duca jocurile la detalii mai mari

  11. #1551 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

  12. #1552 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Un joc aleatoriu de ps4 va beneficia de performanta ps4 pro pe Tv la 1080p chiar daca jocul nu a primit patch? La fel cum un joc pc ruleaza proportional mai bine cu cat performanta sistemului e mai buna si asta fara patch-uri sau update driver. Just asking

  13. #1553 SP
    Member tudort's Avatar
    Cred că trebuie patch. Altfel rulează la performanță redusă precum un ps4 normal. Dar Sony încurajează developerii să updateze jocurile pentru a aduce măcar câteva îmbunătățiri pentru cei cu pro asta din motive evidente. Să vândă. Şi astfel încet încet se va departaja ps4pro de ps4. Şi exact când spui că merită să iei pro dacă ai deja ps4 şi schimbările sunt mai mari apare ps5 şi tot așa. La cum avansează şi evoluează tehnologia o să vedem ce ne vom putea permite pentru că vă trebui să ne învățăm să ne mulțumim cu aproape perfect şi nu cel mai nou şi mai bun fiindcă gaming-ul poate era el scump când trebuia să cumperi jocuri multe şi scumpe. Dar acum pentru a beneficia de ce e mai bun trebuie să schimbi şi tv şi consolă în doar câțiva ani. Dacă aștepți 2-3 ani apare noua generație deja. Deci ori te mulțumești să " joci retrospectiv" sau investești bani grei în gaming. Eu unul abia am luat ps4 în vară asta. Am așteptat până iau o ediție limitată în maxim 1000 lei. Şi caut tot la ofertă. Nu cumpăr nici un joc în momentul lansării. Așa am prins division la 200 lei şi acum uncharted la 150 ... nu cred că are rost să plătești prețul inițial fiindcă la noi cel puțin sunt cam exagerate scorurile. Mai trebuie să faci şi altele în viața asta oricum u4 e o bijuterie. Sunt curios ce îmbunătățiri o să aducă pro-ul la acest titlu deja superb.

    Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk

  14. #1554 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    cine isi ia pro-ul din prima zi, pe cine ne bazam pt ''povestioare''?

  15. #1555 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    bun, un exemplu clar ce face un PS4 PRO la o rezolutie de 1080p pentru un joc de PS4. exemplu: Titanfall 2. Decideti voi daca ar merita investita, pentru mine merita. No 4k, No hdr, just a old good 1080p TV.



    PS: le pun asa, ca nu merg cu attach si nu vreau sa le dau scale down.

    ---------- Post added 05-11-2016 at 02:51 ----------

    si recomand cu caldura !

  16. #1556 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    bun, un exemplu clar ce face un PS4 PRO la o rezolutie de 1080p pentru un joc de PS4. exemplu: Titanfall 2. Decideti voi daca ar merita investita, pentru mine merita. No 4k, No hdr, just a old good 1080p TV.



    PS: le pun asa, ca nu merg cu attach si nu vreau sa le dau scale down.

    ---------- Post added 05-11-2016 at 02:51 ----------

    si recomand cu caldura !
    Ai pus screenshots de pe ps4 nu pro. Titanfall deja ruleaza 1080p la 60 fps pe ps4 si e deja un joc dragut. Pacat ca nu se insista pe un joc ca witcher 3, care dupa parerea mea e titlul cel mai complet al generatiei actuale.

  17. #1557 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ai deschis imaginile sa vezi diferentele? nu ai inteles ce am scris din pacate. Tocmai, este un joc care ruleaza deja la 1080P pe PS4 si in acele 4 imagini (2 de PS4 si 2 de PS4 pro ) se vad CLAR diferentele de calitate, texturi, efecte etc intre cele doua modele si bazat pe acest lucru poti sa-ti faci o idee daca merita upgradeul sau nu (DACA NU ai tv 4k sau HDR.)

    PS: daca nu vezi diferentele, eu zic sa te uiti mai atent pe un display mai mare.

  18. #1558 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dupa toate paginile de off-topic, discutii despre 4K, upscale, HDR si alte prosteli, ori nu s-a vorbit despre asta ori mi-a scapat mie prin atatea alte-cele.

    Cum e cu HDD-ul? Se poate schimba ca la PS4 fara pierderea garantiei?

  19. #1559 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Da se poate schimba. Și are și SATA trei.

  20. #1560 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mbon, desi am zis ca nu il iau, dupa tot hate-ul asta cred ca o sa iau si eu un Pro doar asa de-al naibii

    Unde e lansarea din Bucuresti? Cine mai merge? Poate ne strangem mai multi, mai o bere, un mic, o ciftea, etc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 155 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts