Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 26 of 26

Thread: Mouse + tastatura PS4

  1. #21 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Cum stai pe canapea cu mouse-ul si tastatura? Eu am incercatt ceva rigid pentru mouse dar nu m-am acomodat si am renuntat, am avut TacPro.

    Ce mouse folosesti? Am tetsat eu unul si era ceva diferenta intre un mouse bun (Razer si SteelSeries vs un mouse Logitech de 20 de lei).

  2. #22 SP
    Junior Member relu-ps's Avatar
    Folosesc G402. Daca joci de pe canapea iti recomand Roccat Sova Gaming.. eu mi-am improvizat cu o placa de poli pe care am lipit un pad si tastatura mini A4Tech G100 am mai economisit niste bani.. am mai gasit ceva pe net dar nu e de mine https://www.amazon.de/COUCHMASTER-Er...ds=Roccat+Sova fi creativ.. inventeaza tu ceva

  3. #23 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    interesanta chestia aia pt canapea daca faceau suportul de bauturi mai mare in genul celor din masina

  4. #24 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Nu vreau sa am deaface cu mouse pe consola, eu doar am incercat, de curiozitate si am avut sansa sa testez fara sa investesc sute de euro pentru un amarat de mouse. Ma descurc foarte bine cu controlerul.

  5. #25 SP
    Junior Member bonoman's Avatar

    Mouse + tastatura PS4

    Quote Originally Posted by relu-ps View Post
    De ce sa spui "e cum ai avea un cheat"? Mouse-ul e un controler de care gamerii sunt foarte atasati.. mouse-ul nu tinteste singur.
    Eu folosesc Xim 4 cu mouse logitech G 502 si o tastatura pt o singura mâna Zele Souris ( https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00DAX...3FL&ref=plSrch) si pot să-ți spun ca nu exista nimic mai precis si cu răspuns foarte bun ca si Xim 4. Este într-adevăr scump , dar daca nu ai bani pt Xim eu zic sa nu-ți cumperi altceva ca nu merita. Restul într-adevăr sunt bani aruncați dar Xim 4 cred ca pt mine este foarte bun, nici eu nu ma pot obișnui cu controler in FPS , dar in restul jocurilor il folosesc. Vezi ca sa discutat pe forum in " totul despre accesoriile ......
    sunt f ocupat dar odata o sa fac o captura video si o sa pun ca lumea sa știe despre ce vorbesc. Ca e cheat sau nu ,asta depinde de cum vede fiecare, dar atunci nici ei sa nu folosească volan , casti performante, care si ele dau avantaje fata de alți jucatori. Închei aici ca nu mai vreau sa se discute polemici.
    Nu uita doar : nu îți cumpara altceva inafara de xim4!!!!! Caci ai sa regreți


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    ---------- Post added 12-02-2017 at 21:05 ----------

    Quote Originally Posted by ro_explorer View Post
    Eu fps-urile le joc cu Hori tac pro, restul cu controlerul. Pur și simplu nu am precizie la fps cu controller-ul, asta e, sunt un inadaptat. Oricum, după cum am scris și în topicul cu accesorii, o sa trec pe Xim din cauza ca nu suport calitatea tastelor de la Hori.

    -= Sent from a parallel universe through a wormhole =-
    Inadaptat sunt si eu de aceea am xim4 dar doar in FPS , in rest ma descurc


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    ---------- Post added 12-02-2017 at 21:07 ----------

    Quote Originally Posted by ro_explorer View Post
    Sunt jocuri și jocuri. Nu as putea sa ma imaginez jucând Uncharted, Tomb rider sau The last of us la birou (jocuri de aventura, relaxante, pe care de obicei le consum cu niște cantități apreciabile de bere și snacks ) , cu mouse și tastatura. De altfel, nu ma simt bine jucând Overwatch, Paragon, BF (pvp, mp unde reacțiile de moment și atenția fac diferența între "victory" si "defeat" ) cu controller-ul, de pe canapea, pe un ditamai TV-ul. Am posibilitatea, așadar am ales sa fiu flexibil... unele jocuri le joc pe PC, altele pe consola în stil PC (mkb) și altele tolănit pe canapea.
    Mi-am montat un splitter Hdmi la consola asa ca am imagine simultan și pe TV și pe monitor și mutarea de pe unul pe altul presupune doar instalarea fundului meu pe scaun sau pe canapea.

    Lumea trebuie sa înțeleagă ca suntem diferiți și avem gusturi și nevoi diverse. Dacă exista posibilitatea sa ni le satisfacem, de ce nu?

    -= Sent from a parallel universe through a wormhole =-
    Foarte bine spus


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #26 SP
    Junior Member player_mike90's Avatar
    pot conecta acest kit la ps4 sa pot juca jocuri FPS?
    Tastatura Gaming mecanica HAMA U8113789, USB, Layout US, Mouse Gaming vertical HAMA uRage Vertikill, 4000 dpi, Convertor mouse/tastatura HAMA 54478, PS4/PS3/XBOX ONE/XBOX360.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Adaptor pentru tastatura/mouse By RaverX in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 26 Last Post: 05-10-2009, 13:12
  2. Xbox360 +tastatura & mouse By Noreason in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 12 Last Post: 15-09-2008, 14:04

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts