Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 214 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 124 ... LastLast
Results 461 to 480 of 4276

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #461 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Eu cred ca MS face acum un pas inspre ce va fi in viitor. Acum daca strategia lor o sa intuiasca viitorul in gaming or nu, nu stiu. PS face un joc de asteptare sa vada ce face MS. Daca lui MS ii iese, cred ca asteptatul asta o sa coste PS pe termen mai lung.

    Am observat un trend la console ca atunci cand o companie are succes masiv cu o generatie, o dau in bara cu urmatoarea si apoi trag sa recupereze (ptr ca se culca pe lauri). Vezi PS2 la PS3 la PS4, Vezi XBox 360 la XBox 1. Vezi Wii la Wii U la Switch. PS pare ca se cam complac cu succesul avut cu PS4, nu trag tare. MS fiind patita, trage tare acum. Cred ca XBox X arata acest demers. E o consola buna, dar si un punct de tranzitie. Din pacate ptr MS nu o ajuta exclusivitatile (de aia pe mine nu ma atrage, am PC ptr non exclusivitati)

    O alta chestie e ca deja PS4 si XB 1, vb de cele standard, nu mai fac fata noilor jocuri (vedeti de ex Control sau Jedi Order). Probabil si pentru ca jocurile se fac ptr Pro si X. Devs , prin jocurile lor, imping spre o noua generatie.

    Dar viitorul, peste cel putin 5 ani, duce spre streaming. Cel putin in zona casual gaming. Si ca la filme, the casuals aduc banii, ptr ca nu au pretentii prea mari. Vor sa aiba fun si sa omoare timpul, calitatea e secundara atata vreme cat nu inhiba experienta. Apoi probabil va deveni streamingul asa bun ca nu ne vom mai plange de lag si calitatea imaginii. Odata ce va fi adoptata de un numar X de utilizatori, apoi restul vor veni si ei. Castigatorii sunt intotdeauna cei care intuiesc din timp noul val. Apple a facut asta cu IPhone si a lasat companii ca Nokia in fumul rotilor lor ptr ca s-au miscat prea incet si prea tarziu.

  2. #462 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by Crbl2001 View Post
    Bruh, vorbesti prostii

    Oricum pe mine nu ma intereseaza subiectul asta cu serviciile de streaming.Sunt gamer traditionalist (sau conservator cum imi spun unii) si n-o sa ma mut niciodata pe asa ceva.Chiar de-ar disparea gamingul traditional (ceea ce se va si intampla) eu nu voi trece la serviciile astea.Ma fac retrogamer si tot nu renunt.Dar hai sa ne oprim aici ca deja suntem offtopic *ahem*
    Sunt de aceeasi parere, eu mereu voi fi old school cand e vorba de gaming. Asta ar fi un serviciu pentru cei casual, pentru ca cei mai multi bani sunt la telefoanele mobile si nu poti face toti banii din lume daca nu ii bagi si pe ei in aceeasi oala. Ar fi un serviciu bun pentru mine doar in cazul acela daca m-as duce la un prieten si ne putem juca acolo fara sa duc cu mine consola, altfel eu niciodata nu stau sa ma joc pe metrou sau cand calatoresc, poate altii au rabdare sa faca asta. Ce nu imi mai place ca fiecare o sa vina cu platforma lui, plus jocuri exclusive, deci trebuie sa te abonezi la zeci de servicii pe langa cele cu streaming video, deja e prea mult. Oricum suntem inca la inceput si marea majoritate nici nu au net bun pentru streaming asa ca o sa dureze multi ani. Noi degeaba avem internet bun pentru ca serviciile astea nu vor fi valabile la noi pentru ca nu sunt destui clienti ca sa merite investitia, sunt prea mult care inca cumpara de pe torrente.

  3. #463 SP
    Member bdevil's Avatar

  4. #464 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar

  5. #465 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Fake...

  6. #466 SP
    Member fdkenzo's Avatar

  7. #467 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    New Leak:
    “I am currently working as game tester in a 3rd party studio we are now working on Devkit 2
    PS5
    1.12.6Tflops RDNA 1.5
    2. AMD ZEN 2 @3.6Ghz
    3. 18GB GDDR6+4GB ddr4
    4. [email protected]/S 500GB
    5. Dedicated cores for RT and 3D Audio
    6. Bandwidth 576GB/S
    DS5 on Devkit 3 has a alot of new "tweaks" (my friend reported me working at WWS). No information on Price, Design, reveal and BC
    XSX~.
    1. 11.8Tflops Rdna 1.5
    2. AMD Zen [email protected]
    3. 16GB GDDR6+4GB ddr4
    4. [email protected] GB/s 1TB
    5. Dedicated RT cores (<PS5)
    6. Bandwidth 596GB/S
    XSX is almost final can expect GPU Tflops to be around 12.1 or more and some changes in Ram.”

    4chan, Neogaf, resetera....
    Nu e același?

  8. #468 SP
    Member vladthegamer's Avatar

    Clubul PlayStation 5

    ”Sony has confirmed that the PS5 reveal timeline "will not change", and will follow a similar pattern to PS4's promotional campaign, which was announced in February 2013 and released in November of the same year.”

    https://www.gamesradar.com/ps5-revea...gn=buffer_grfb

  9. #469 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Foarte bine, in 2 ani trec si eu de la Pro la noua "jucarie"

  10. #470 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    https://respawnfirst.com/dualshock-5...n-biofeedback/
    Dualshock 5, Sony Interactive Entertainment’s next-generation controller for PS5,* will seemingly be using biofeedback to modify user-experience. According to a new Sony Patent, the controller will feature sensors to gather biofeedback from the user’s hands during normal use.

    The sensor on one or both sides of Dualshock 5 grips are going to track electrodermal activity (sweat secretion) and heart-rate. The biofeedback will then be used by the PlayStation 5 to make adjustments to a user’s gaming experience. How exactly will this happen and what changes we can expect is unknown.

  11. #471 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sa nu mai bage ba banii in prostii din-astea si sa ma lase sa-mi schimb tara de origine

  12. #472 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    track electrodermal activity (sweat secretion)

    Sa iti dea si ei un warning cand transpiri prea mult pe amaratul ala de controller. Serios, i-am mai vazut pe unii care trei ore cat se joaca au degetele inclestate si il lasa leoarca, nu il mai poate folosi nimeni dupa ei.

  13. #473 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Pe vremea PS3 am stricat controllere din cauza transpirației, desi tot timpul cu un ventilator mic orientat spre maini transpirația a curs pe langa stick-uri înăuntru si încet sa oxidat si stricat pe acolo totul!
    Nu e vorba de degete încleștate si de alte idei care sar in cap unuia ce vede un controler ud!!

    Eu am o boala, de la vârsta de 6 ani transpir excesiv in palme, se numește hperhidroza palmară! Ca tin ceva in mana ca nu tin e tot una!!
    Eu unul sunt un caz extrem la care efectiv ii curgea transpiratia din maini picur după picur, la școală m-am chinuit enorm, caietele mele aratau de parcă le scufundam pe sub apă, de la o vârstă in colo nici nu m-am mai chinuit sa scriu prea mult si nici liceul nu mi l-am terminat.

    Tot timpul cu o batistă in mână pe care o mai storceam ca sa mai poată absorbii ceva! Vara de la atâta transpirat mi se umflau putin si degetele iar spre seara ma ustura si palma care devenea rosie.
    O atingere rece si umedă nu e plăcută si prima impresie a unor fete era ciudata, altele dupa ce înțelegeau despre ce era vorba deveneau empatice si ziceau ca e ok si că nu le deranjează. Oricum de tinut de mână pe fostele? Aproape niciodată ca mă simțeam incomfortabil!

    Lumea ce nu mă cunoștea era mirată de batistă si de cum imi curgeau palmele, eram obosit sa tot dau explicații. La banca sau in locuri unde trebuia sa completez hartii era jale si se uitau la mine ca si la un spectacol de circ!

    Nu mai dau exemple ca ar fi multe dar mai zic ca la prima impresie poate ca nu pare a fi ceva grav dar pe mine ma afectat tare in viață si chestia e ca ma simteam foarte incomfortabil, sa ai tot timpu in cap grija palmelor si sa nu ai liniste ca te deranjează ceva încontinu! Nici nu ma mir ca-s sărit puțin de pe fix!!

    Am vorbit mai sus la trecut că de circa 5 ani folosesc un aparat de iontoforeza care ma ajuta cu această situație, acest aparat medical livreaza curent electric(maxim 58v la 30mAh), cuplez doi electrozi pe carei pun in niste tăvițe, adaug putina apa si imi tin palmele acolo 30 minute. Dupa circa 2 săptămâni de folosire zilnica au inceput sa mi se usuce palmele iar acum pentru menținere vara trebuie sa fac aceste sesiuni cam de 4 ori pe săptămână, iarna scap si cu două.
    Sunt satul sa fac si tratamentele astea dar majoritatea timpului am palme uscate si merită deranjul asta săptămânal, lună la lună si an de an? Merită din plin!!!! Peace of mind over all!!! Bah chiar am trecut si eu si folosesc smartphone-uri ca înainte sa am aparatul doar telefoane cu butoane!

    Chestia e ca de doi ani de zile am tot felul de tendinite la coate, umeri si nu știu dacă nu cumva atata curent si atât de des imi face rău, alti suferinzi care poate au o forma mai usoara de hiperhidroza scapa si cu o sesiune pe săptămână sa mențină efectul dar eu precum am spus am nevoie de multe si incetul cu incetul am putut sa cresc si intensitatea curentului si acum fac cu maxim cât livrează aparatul, 30 mAh.

    Eu am si ridicat multe greutăți prin sali de sport si poate e uzura dar tendinitele mi se vindeca greu, reapar, nu mai prea pot ridica greutăți lucru care ma deprima fiindcă e unul din putinele mele hobi-uri si ma gandesc daca nu imi face si ceva rău atâta doza de curent.

    Nu e un topic PS5 dar citind mai sus de biofeedback, transpiratie si de ce zicea userul Espiritus am zis ca poate aduc la cunoștință lucrul asta, posibil ca acele persoane care lasa controlerul ud au si ei o formă de hiperhidroza si puțină înțelegere pt oamenii bolnavi nu strică!

    Las mai jos pentru idee o poza la cum îmi aratău palmele când transpiram tare si una cu aparatul ce il folosesc
    Attached Images Attached Images dsc02397.jpg dsc02246.jpg

  14. #474 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Astăzi este evenimentul ăla ținut de Sony unde se specula anunțarea noii console?

  15. #475 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nope, probabil ai citit vreun zvon. Noul zvon, prin martie

  16. #476 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    ...Eu am o boala, de la vârsta de 6 ani transpir excesiv in palme, se numește hperhidroza palmară! Ca tin ceva in mana ca nu tin e tot una!!
    Eu unul sunt un caz extrem la care efectiv ii curgea transpiratia din maini picur după picur, la școală m-am chinuit enorm, caietele mele aratau de parcă le scufundam pe sub apă, de la o vârstă in colo nici nu m-am mai chinuit sa scriu prea mult si nici liceul nu mi l-am terminat...
    Ma crezi daca iti spun ca n-am vazut niciodata o persoana cu boala asta?
    Cred ca ai trecut prin multe chinuri cu transpiratia.Si eu ma plang ca stric controllere din cauza grasimii de la floricele/chipsuri.......
    La mine sta treaba asa : ori ma las de fast-food ori de gaming

  17. #477 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Fast food sucks more than i do!!!! Hahaha, baga man un grătar cu o legumă si apoi joci liniștit cu stomacul plin! Ma bucur ca nu m-au prins chestilee astea, nu mananc dulciuri, chipsuri si alte bazaconii de genul. Otrava mea e berea !!! !!!

  18. #478 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Pfoai ce o ardeam pe bere inainte..... dar m-am lasat, la fel cum m-am lasat si de tigari.Si de gratare m-am lasat, inainte nu era duminica sa nu incing un gratar cu prietenii.Mai nou m-am apucat de fast-food, dar sper sa ma las curand
    Dupa cum am observat din toata nebunia asta nu ies eu pe minus cat ies controllere mele.Saracele....
    R.I.P N64, PS2, Gamecube, Xbox 360, PS3, Xbox One & PS4 controllers.Daca nu ma potolesc urmeaza parastasul Joi-Con-urilor de la Switch.

  19. #479 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Pentru tine solutia e simpla: te speli pe maini inainte sa te joci.

  20. #480 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    .....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 214 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 124 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts