+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Campionat FIFA 18

 1. #1 SP
  Member SilviuGabriel's Avatar

  Campionat FIFA 18

  Acesta este un campionat amical, ca relaxare dupa o zi de munca/scoala/facultate. Sunt bineveniti toti pasionatii de FIFA. Pentru inscriere este necesar sa lasati un post cu PSN ID, nume forum. Limita de inscriere in campionat este pana duminica, 27.05.2018, ora 23:00. Dupa aceea putem incepe campionatul in cazul in care vom fi peste 8 jucatori. La inscrierea in campionat se considera ca ati citit regulamentul si sunteti de acord sa-l respectati 100%.*

  Organizare campionat

  1. Formatul campionatului este de tip liga, existand o liga valorica (in cazul in care numarul participantilor ne va permite <<minim 16>>, vom avea 2 grupe de tip A, B in care se poate promova si retrograda)
  2. Fiecare participant va juca manse tip tur-retur (meciurile se vor juca în unul după celălalt)

  Organizare cupa

  1.Toti jucatorii din campionat au obligatia sa participe in cupa.
  2. Meciurile din cupa sunt tur-retur DOAR in faza grupelor.
  3. Grupele vor fi trase la sorti inainte de inceperea campionatului (sambata 26.05.2018)

  Echipe folosite

  Echipele folosite vor avea MAXIM 4 stele jumatate. Pe parcursul unui sezon nu se va folosi o echipa de mai mult de 4 ori. Daca este depasit, acel meci va fi pierdut la masa verde.
  Echipa oaspete trebuie sa aiba numar egal sau inferior de stele cu cea a gazdelor (ex. Daca gazda isi alege o echipa de 4 stele, tu ca oaspete poti folosi o echipa de 3 stele jumatate, dar nu poti folosi una de 4 stele jumatate)

  Jucarea meciurilor si postarea rezultatelor

  1. La inceperea fiecarui sezon se va trage la sorti ordinea jucarii meciurilor, in campionat precum si in cupa.
  2. Voi face o lista cu datele celorlati participanti pentru a va fi mai usor sa va gasiti adversarul (ID forum, ID psn, numar de telefon).
  3. Aveti OBLIGATIA sa jucati meciurile in termenele pe care le stabilesc. Voi stabili termene de 3-4 zile pt o etapa astfel incat sa nu poate fi invocat timpul ca scuza pt nejucarea meciurilor. Daca intr-un caz exceptional 2 jucatori nu se pun de acord asupra zilei si orei pt disputarea meciurilor, atunci acestea se vor disputa obligatoriu pana la ora 23:00 in ultima zi disponibila (ziua deadlineului).*
  4. Jucati meciurile in online friendlies, dupa ce va intelegeti in prealabil cu oponentul. Setarile folosite sunt "Half lenght 6 mine, Game speed normal, Squad type online". Orice problema, situatie, orgoliu, nelamurire se rezolva in particular intre jucatori, dar atentie! cu maxim de respect, nu va apucati sa va balacariti pe forum sau altfel, riscati excluderea.
  5. Dupa jucarea fiecarui meci tur-retur din campionat sau din cupa este OBLIGATORIU sa postati rezultatul pe forum conform exemplului:
  Id forum jucator gazda (echipa folosita) - Id forum jucator oaspete (echipa folosita) x-y
  Id forum jucator oaspete (echipa folosita) - Id forum jucator gazda (echipa folosita) x-y
  6. Rezultatele lasate pe psn sau pm nu vor fi luate in considerare. Trimiteti rezultatele in maxim o ora de la jucarea manselor tur-retur. Nu trimiteti rezultate false si nu jucati cu o alta echipa decat cea stabilita. Nu contati pe partener sa trimita el rezultatele (cel mai bine ar fi sa stabiliti dinainte cine posteaza rezultatele).
  7. In fazele eliminatorii departajarea intre 2 jucatori care au incheiat un meci tur-retur cu 2 egaluri sau cu cate o victorie fiecare la aceeasi diferenta de scor se va face dupa regula golului in deplasare, iar daca nu se va putea aplica aceasta regula atunci se va mai juca inca o partida cu tot cu prelungiri daca este nevoie pe teren neutru.
  8. Daca un meci se deconecteaza in minutul X la scorul a-b, se incepe un meci nou si se joaca fix (90-X+5) minute. Scorul obtinut pana in acel minut se aduna cu scorul din meciul precedent. Daca unui jucator i se deconecteaza de 2 ori partida pierde cu 3-0 meciul respectiv.
  9. Nu trageti de timp (pase repetate intre fundasi) si nu faceti alte magarii de genul asta sau veti fi eliminati din competitie fara drept de insciere ulterioara.
  10. Gazdele au obligatia sa-si contacteze adversarul pt jucarea meciurilor cu cel mult 24 de ore inainte de termenul limita. Gazdele care cu 24 de ore inainte de termenul limita nu si-au contactat adversarii vor pierde meciurile cu 3-0.
  11. La 2 meciuri (tur-retur) nejucate in campionat, jucatorul in cauza este exclus. Pentru accederea in fazele superioare ale cupei, este obligatoriu sa aveti toate meciurile jucate pe teren.
  12. Orele oficiale de disputare a meciurilor sunt intre 18:00 si 23:00, exceptie facand situatia in care cei 2 jucatori care au de disputat meciuri se inteleg sa joace meciul oricand au disponibilitate.*
  Note: -Inscrierea in sezonul 2 se poate face doar la finalul primului sezon.
  -Voi updata saptamanal un document excel pentru a ne fi mai usor sa urmarim numarul de puncte, datele jucatorilor, echipele folosite
  -Pentru a ma contacta nu ezitati sa-mi dati un PM pe consolegames sau pe PSN.

  Imi rezerv dreptul ca in cazul in care nu pot rezolva o problema sau un conflict din cadrul campionatului dupa Regulamentul de mai sus, sa iau ce decizie mi se pare mai corecta.
  Regulametul poate fi schimbat in cazul in care veniti cu idei sau o regula este absurda. Pentru a nu exista discutii intre jucatori cu referire la ora de disputare a meciurilor, puteti sa specificati orele la care puteti fi disponibili pentru a juca mansele tur-retur (in functie de programul fiecaruia)

 2. #2 SP
  Junior Member heruand30's Avatar
  nume forum : heruand30
  id psn : heruand30

 3. #3 SP
  Junior Member flllorin's Avatar
  nume forum : flllorin

  id psn : grasu

 4. #4 SP
  FIFA Fan gvingi76's Avatar
  Nume forum: gvingi76
  PSN ID: gvingi1976


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 5. #5 SP
  Junior Member MikaelMkl's Avatar
  User Forum : MikaelMkl
  PSN ID : Mkl21Mkl

 6. #6 SP
  Member flaviusdani's Avatar
  Nume forum : Flaviusdani
  Psn id : wwflayww

 7. #7 SP
  Junior Member Nicomachedonu's Avatar
  Nume forum : Nicomachedonu
  Psn id : NicoMachedon

+ Reply to Thread

Similar Threads

 1. Campionat FIFA 18 By adixus in forum Microsoft Xbox One
  Replies: 0 Last Post: 10-02-2018, 11:27
 2. Campionat FIFA 17 By adixus in forum Microsoft Xbox One
  Replies: 0 Last Post: 30-12-2016, 22:03
 3. Campionat Fifa 13 By Phander in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 0 Last Post: 05-12-2012, 17:00
 4. Campionat FIFA 11 By selea in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 11 Last Post: 23-12-2010, 20:51
 5. Campionat Fifa 10 CG - inscrieri By AndRewqp in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 108 Last Post: 22-10-2009, 11:53

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts