Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 765 of 903 FirstFirst ... 265 665 715 755 763 764 765 766 767 775 815 865 ... LastLast
Results 15,281 to 15,300 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

  1. #15281 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    OMG. dupa ce ca era super deranjant ala pe spate si mi se reflecta in ecranul TV-ului si pe picioare, de am fost nevoit sa pun un skin pe deasupra, acum mai e un LED pe fata, ca sa te rupa la ochi noaptea si sa te faca sa te uiti in controller. Ce naiba mai urmeaza ? Sa pune LED-uri colorate in butoane ? Lasere sa-ti lumineze toata camera ?

  2. #15282 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Sa scoata un ELITE cu o duzina de butoane...

  3. #15283 SP
    Member flightcrank's Avatar

  4. #15284 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Astia sunt tampiti... LED/light-bar-ul ala de pe consola il "foloseam" pentru chestii de ordin practic -- de exemplu nu mi se mai scoate consola din priza cand se face curatenie (in timp ce da jos cu viteza luminii datorita WI-FI-ului genial).

    Dar sa puna un LED pe touch-ul ala (sau cum s-o numi, eu ii spun BIG menu button), mai bine il scoteau cu totul (si-asa e mai mult un gimmick), sau il faceau mai mic (idee $ony!) si re-pozitionau butonul de share de exemplu (alta idee $ony!).. sau o noua baterie! (cea mai idee $ony!).

    Stiu ca au vrut sa vina si ei cu ceva nou (hop si ei in Slim bandwagon, ca doar asa scot un PS4 S, sa nu cumva sa le-o ia inainte M$ iar ei sa nu aiba un SKU slim).. nu au vrut sa investeasca o tona in design/patente/etc, dar daca ceva nu e stricat, de ce sa "repari" sau sa "imbunatatesti".

    Sunt curios cine si-ar dori asa ceva.. sau cum au ajuns ei la concluzia asta. Niste feedback a fost adunat de undeva, studii, mizerii, etc.
    Eu unul nu-i vad deocamdata utilitatea. Este prea mult si cel existent deja.

  5. #15285 SP
    Junior Member faststrike's Avatar
    pe bune creste pretul la plus? ( devine mai scump decat xbox live si jocurile oferite vor fi in continuare tetris ?
    personal nu cumpar live pentru jocurile gratuite, le cumpar si pe acelea fiindca au oferte ff bune insa pentru multiplayer...

  6. #15286 SP
    Member Victor420's Avatar

  7. #15287 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    OMG. dupa ce ca era super deranjant ala pe spate si mi se reflecta in ecranul TV-ului si pe picioare, de am fost nevoit sa pun un skin pe deasupra, acum mai e un LED pe fata, ca sa te rupa la ochi noaptea si sa te faca sa te uiti in controller. Ce naiba mai urmeaza ? Sa pune LED-uri colorate in butoane ? Lasere sa-ti lumineze toata camera ?
    Urmează un controller Elite făcut cu cei de la Razer, din ala care luminează ca un brad de Crăciun

  8. #15288 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Un alt link pentru cine nu a vazut inca


  9. #15289 SP
    Member Buyk's Avatar
    Nu cred ca controllerul are un alt LED in plus, ci pur si simplu a facut partea touch-padului in zona aia putin transparenta si se vede lumina de la ledul deja existent.

  10. #15290 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Exact, nu Este un led in plus, acolo este o mica zona transparenta


    Sent from my iPad using Tapatalk

  11. #15291 SP
    Member Striker09's Avatar
    Seamana cu PS3, varianta 2 de design, poate super-slim sa fie cu linii?

    Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

  12. #15292 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sigur te va orbi noaptea acest far. pare un concept asemantator cu ps3slim, cel putin dpdv al materialelor




  13. #15293 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Omfg !!!
    Imi doresc foarte mult ca acel led din touch sa se poata anula , e pur si simplu stupid sa ai doua leduri, asta mai lipsea scoth peste touch...

  14. #15294 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    avand in vedere ca este un singur led, greu de crezut ca se va putea anula. cred ca s-a pus acolo ca sa nu te mai uiti in spatele controllerului sa vezi ce player sau daca controllerul este activ, asa are si XO. era o idee sa scoata de tot ledul din spate, dar din cate stiu este necesar pentru camera de la ps.

    intrebarea este, are baterie mai buna? sunt materiale mai bune? ca se vad anumite modificari, de exemplu partea cu d-pad, nu mai este lucioasa, ci este mata, deci sunt toate sansele ca acest controller sa fie mult imbunatatit.

    PS: nice avatar of avatar poiuyt

  15. #15295 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Acest Slim e un fâs dacă nu au schimbat blocul optic, daca nu au pus o baterie mai buna in controller, ciupercile par schimbate, e bine. Dacă au eliminat mufa pentru audio optic sunt tâmpiți. Eu nu o văd în unboxing. Prețul ar trebui să fie undeva pe la 300$ dacă "citește" și filme 4K. Dacă nu o sa fie player 4K au pierdut bătălia cu Ms pe această parte. Dar o pot câștiga cu Neo, doar daca se apropie foarte mult de Scorpio, acel prototip de 5.5 teraflops ar fi binevenit. Eu m-as întoarce și aș scoate din buzunar 500$, nu mai mult, noroc că mi-am recuperat banii pe consola veche. Toată nebunia asta și-a atins scopul, de-abia aștept 7 septembrie, ora 10 seara.

  16. #15296 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mie imi place ca se vede led-ul ala acolo, sunt sigur ca n-o sa ma deranjeze cum nici ala din fata nu a avut absolut niciun efect asupra atentiei mele (si am jucat in toate conditiile de luminozitate + sunt la maxim 1m de ecran si nu vad nicio reflexie... probabil pentru ca am un joc afisat si nu ma holbez la un ecran negru ). Nu-mi place totusi ca n-au schimbat materialul de pe stick-uri, acolo trebuia cel mai mult lucrat. Macar bateria sa fie mai buna.

    Iar consola mi se pare ok cum arata, ma bucur ca in sfarsit am butoane normale pe ea si nu prostiile astea cu touch care numai probleme au facut. Si in sfarsit mufele usb sunt departate, era un calvar sa bagi cabluri sau stick-uri late unul langa celalalt. Intr-adevar, ii duc lipsa led-ului, era un feature cool si vedeai mai bine daca era pornita/in stand-by consola. Singurul lucru care nu imi place e ca in spate este in continuare oblica, iar daca iti tii consola pe orizontala si vrei sa bagi un cablu in spate trebuie s-o intorci de tot ca altfel nu vezi nimic.

    All in all, daca nu-i repar problema de disc eject constant pe care o am la PS4, s-ar putea sa upgradez la slim, asta daca nu imi ia ochii Neo si merita pretul scump pe care sigur il va avea.

  17. #15297 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Eu mi-am luat un controller nou de curand si tine mult mai mult bateria la el si se incarca mult mai repede, asadar cred ca si astea sunt mai ok

  18. #15298 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    ca informare sa va uitati pe spatele la cutia de la controller, ca este trecut anul in care a aparut pe piata. Cele mai noi (crystal) sunt 2016, deci ar trebui sa fie imbunatatite.

  19. #15299 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Aha, m-am edificat deci! nu este un LED nou, este o zona transparenta..

  20. #15300 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Consola Slim a ajuns si pe la noi, eu nu am văzut-o personal dar mi-a spus cineva că este în depozitul Flanco. Cel mai probabil săptămâna asta ajunge si la Altex si emag, dacă nu cumva e deja

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4275 Last Post: 17-04-2024, 21:38
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts