Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 855 of 903 FirstFirst ... 355 755 805 845 853 854 855 856 857 865 ... LastLast
Results 17,081 to 17,100 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

  1. #17081 SP
    Member mittyredstar's Avatar
    Quote Originally Posted by musat View Post
    Sa modat? Ok si ce daca? Poate o sa functioneze pentru jocurile single player pentru ca pe MP nu o sa functioneze. Din acelasi motiv pentru care nu poti sa te joci NICI un joc piratat pe un server oficial.
    Bun raspuns, de parca tu te poti juca MP fara sa platesti abonament (excluzand jocurile la free)

  2. #17082 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Ce legătură are abonamentul cu piratarea?

  3. #17083 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Poate nu prea mai am eu tangenta cu.. o anumita lume, dar mai are rost sa-ti bati capul, in ziua de azi, cu jocuri piratate si console modate?
    Daca nu ai bani, esti student, etc, cu un minimum de efort financiar iti poti lua un joc fizic, il termini, il pui la vanzare pe OLX sau mai stiu eu unde, si iti cumperi altul cu banii luati de pe el. Si tot asa.
    Daca ai bani, sunt promotii peste tot, atat fizice cat si digital.
    Inteleg ca pe unii nu-i intereseaza componenta online, dar sincer, atata bataie de cap, pentru ce? In plus mai e mult pana departe. PS4, in acest caz, ma indoiesc ca va ajunge curand /vreodata (modat) ca PS3.
    Ma rog, poate imi scapa mie ceva, si intr-adevar unii sunt foarte interesati, curios si pasionati de "modat".

    PS: la cate variante sunt in ziua de azi, cate platforme, cate jocuri, timp sa ai.

  4. #17084 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    E si o chestie psihologică, mai ales pt cei care s-au obișnuit cu torentii unde poți descarca zeci de jocuri și filme intr-o săptămână si sa-ti alegi doar ce-ti place, restul sa le stergi fara sa pierzi nimic. Cum să-și cumpere oamenii aia doar un joc-doua pe luna? Cand ar putea lua gratuit cate vor ei? Cam asa gândesc unii. Am un prieten care cat de cat câștigă ok (sta in UK) si e pasionat de filme. I-am tot zis ca de ce nu-si cumpără filmele preferate pe bluray, ar avea și calitate mai buna, si-ar face o colecție ca si asa se uita periodic la unele filme. Mi-a zis ca nu ar da niciodată bani pe un Bluray original cat încă mai există binecunoscutul site romanesc de torenți. Si ca i se par scumpe filmele originale. I-am zis de Netflix si mai ca nu mi-a zis ca sunt fraier ca mi-am făcut abonament. In schimb pachetele de țigări nu lipsesc niciodată si alea nu's scumpe.

    Pt oamenii ăștia pirateria e ca un drept care li se cuvine pt ca s-au născut in România si au/au avut venituri mici. Un fel de răzbunare pe sistem.

  5. #17085 SP
    Member Hider141's Avatar
    Spune-i doar sa aiba grija, fiindca risca sa primeasca acasa scrisori de "multumire" pentru descarcarea de pe torrente.
    Asta mi se pare cea mai mare tiganie. Sa lucrezi in UK, unde de voie, de nevoie, tot ramai cu o suma mai mare de bani la sfarsitul lunii in comparatie cu Romania, dar tot sa te zgarcesti la 56 de lei cat costa costa un abonament premium la Netflix.

  6. #17086 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Cu siguranta istoricul poporului nostru impinge la astfel de practici, dar nu ar trebui sa fie scuzabil. Mai ales ca sunt multi care castiga decent-peste medie si si-ar putea permite un joc sau doua pe luna sau la cateva luni. Jocuri super bune nu ies chiar luna de luna, deci nu se pierde vreun joc de referinta. Cand nu ai avut nimic si ai luat praful de pe toba, atunci cand prinzi, scapi ca vaca in lucerna. Iei tot, fie ca iti place sau nu, sa fie acolo. Chiar as putea spune ca se dilueaza experienta cand joci orice pe banda rulanta, nici nu mai poti sa apreciezi ceva la adevarata valoare.

    Aici intervine lacomia, gandul ca faci o combinatie, prostesti pe cineva, nu esti tu idiot sa iti faci ca altii cont pe Netflix/HBO Go/Prime sau sa dai banii pe stream de muzica. Blasfemie. Listadefisiere e baza pentru multi. Asta e doar unul din multele lucruri la care suntem in urma fata de vestici.

    Sunt unii care se gandesc ca acum isi iau o consola special pentru offline, pe care sa pirateze la greu orice joc pe care ar vrea sa il joace, dar pe care nu era dispus sa dea bani nici macar SH. Preturile acestor console au explodat, sunt vanate peste tot. Ca o conluzie, cam ca in orice domeniu, romanul nu invata decat cu frica (BAN, amenzi, inchisoare, avertismente, pedepse fizice/verbale, etc). Pana atunci, fiecare isi vede de a lui.

  7. #17087 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Nu as zice ca e tipic romanesc, francezii au avut acelasi comportament in ce priveste pirateria nu cu mult timp in urma.

    Cum au rezolvat?
    - Au implementat un sistem prin care sa poata detecta descarcatul torentilor.
    - Au introdus un sistem drastic de amenzi (suma creste cu fiecare amenda primita)
    - Au folosit parghiile media pentru responsabilizarea populatiei. Aparent nu erau constienti de consecintele pirateriei - companiile inregistreaza pierderi -> angajati concediati -> introducerea unor noi metode de monetizare (rings a bell?).

    A functionat in sensul ca nu mai descarca torrent, folosesc alte metode acum

  8. #17088 SP
    Member renatoman's Avatar
    hai ma sa fim seriosi oricine a auzit de vpn, la noi oricum nu intereseaza pe nimeni ce, cat si cum tragi. am un amic care si-a facut contu de file list posta sa traga toata lumea, nu mai poate el de piraterie sau de politie..

  9. #17089 SP
    Member Hider141's Avatar
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    Au folosit parghiile media pentru responsabilizarea populatiei. Aparent nu erau constienti de consecintele pirateriei - companiile inregistreaza pierderi -> angajati concediati -> introducerea unor noi metode de monetizare (rings a bell?).
    Asta cu pierderi de profit e cel mai mare bull**** de care se folosesc EA, Ubisoft si alte studiouri varza.
    Daca un joc e bine facut atunci ii va aduce profit studioului care l-a produs indiferent daca e piratat sau nu.
    De exemplu Witcher 3 n-a avut nicio protecție, a fost piratat in draci, dar tot le-a adus profit polonezilor. Stii de ce? Pentru ca e un joc bun, apreciat de multi, iar pana la urma o mare parte din cei care l-au piratat l-au achizitionat, macar in semn de respect fata de CD Projekt.

    Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

  10. #17090 SP
    Member mittyredstar's Avatar
    Ps4 nu v-a fi "modat" precum Ps3, asta e clar, se vor exploata vulnerabilitati lasate tacit de sony in continuare. De ce asta, simplu, o consola ce se stie ca se poate si ''moda'' inseamna vanzari uriase = profit sony. Despre webkit exploit stia sony de la firmware 1.76 si au facut ceva in sensul asta ? .....mda l-au petecit asa de ochii lumi. Titlurile bune de jocuri tot se vor cumpara in original, piratarea jocurilor nu e aparuta de ieri si sunt constienti toti, stati calmi...nu falimenteaza nimeni din asta Incepand din faza de proiect>dezvoltare>finalizare si lansare pe piata sunt luate in calcul toate aspectele, inclusiv "piratarea".
    In alta ordine de idei, hai sa nu fim ipocriti sau lupi moralisti pe aici.....toti am folosit / folosim torente sau am descarcat vreun film/soft de pe internet. O zi faina in continuare

  11. #17091 SP
    Member Hider141's Avatar
    Faza cu vanzarile pica, fiindca nu prea ai sanse sa mai gasesti in magazinele fizice sau online PS4 'phat' cu firmware-ul ce permite jailbreak.
    Eventual o bucata uitata intr-un colt de depozit, dar slabe sanse.

    Daca ar gasi o vulnerabilitate asemanatoare pe firmware-ul cu care ies din fabrica modelele Slim si Pro atunci da, le-ar oferi un boost considerabil la vanzari.

  12. #17092 SP
    Member mittyredstar's Avatar
    Hider141.....baga o cautare pe net ''exploit ps4 5.01'' si ai sa fii surprins .

    PS:Sper sa nu fiu inteles gresit, nu incurajez ori sa promovez "modarea" ps4, fiecare e liber sa decida pt el, daca v-a folosi sau nu aceste vulnerabilitati lasate intentionat de sony.

  13. #17093 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by Hider141 View Post
    Asta cu pierderi de profit e cel mai mare bull**** de care se folosesc EA, Ubisoft si alte studiouri varza.
    Daca un joc e bine facut atunci ii va aduce profit studioului care l-a produs indiferent daca e piratat sau nu.
    De exemplu Witcher 3 n-a avut nicio protecție, a fost piratat in draci, dar tot le-a adus profit polonezilor. Stii de ce? Pentru ca e un joc bun, apreciat de multi, iar pana la urma o mare parte din cei care l-au piratat l-au achizitionat, macar in semn de respect fata de CD Projekt.
    huh? si CD Projekt pierd o gramada de bani din cauza pirateriei. Ca inca sunt pe profit bravo lor, dar asta nu inseamna ca nu pierd bani, logica elementara.

    Apoi daca nu iti plac jocurile Ubi si EA nu le mai cumpara, nu te razbuna pe ei furand.

  14. #17094 SP
    Junior Member faststrike's Avatar
    Salutare ! Am ps4 de vreo 3 ani si de mult ma "macina" o intrebare )) pe consola ii las sa se joCe si pe verisorii mei mai mici care imi modifica mereu setari in jocuri , gen sensitivity in shootere, etc.
    Eu de fel folosesc numai sensitivity si toate setarile default + subtitrare si treaba asta ma ajuta ff mult in shootere fiindca ma obisnuiesc cu aceeasi miscare de analog, insa de multe ori le gasesc "****ed up " cum s-ar spune si imi ia 20 de min sa imi dau seama cum erau inainte )
    Anumite jocuri nu au optiunea reset to default la settings/options. Exista vreo modalitate sa dau gen un hard reset unui joc din meniul consolei ?
    Multumesc !

  15. #17095 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Ar fi indicat sa faci un cont secundar de pe care sa ii lasi sa se joace, astfel iti vei pastra setaripe intacte pe contul tau.
    Cat despre un hard reset din meniul consolei, nu stiu sa existe asa ceva.

  16. #17096 SP
    Junior Member faststrike's Avatar
    Am gasit...se face un backup la salvarea jocului intr-un online storage, se sterge apoi fisierul, se porneste jocul si setarile sunt toate default. Apoi poti muta fisierul din cloud in sistem.
    Insa mult mai buna treaba cu contul secundar.

  17. #17097 SP
    Junior Member IBogdAn3L's Avatar
    Salutare, stie cineva la ce ora se schimba jocurile ps plus?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  18. #17098 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Pai depinde pe ce regiune ai contul. Pe US se face pe la 10 seara, marti, iar pe EU nu stiu sigur. Cred ca dupa 2 noaptea, miercuri dimineata.

  19. #17099 SP
    Junior Member IBogdAn3L's Avatar
    Am inteles. Am pe Ro contul


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  20. #17100 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Caută cu search jocurile și ar trebui să le poți descărca.

    Pe contul de RO apar cu free.

    Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 855 of 903 FirstFirst ... 355 755 805 845 853 854 855 856 857 865 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4273 Last Post: 25-03-2024, 12:54
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23484 Last Post: 07-02-2023, 22:50
  3. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 147 Last Post: 21-10-2022, 12:14
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts