Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 28 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 550

Thread: Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4

  1. #21 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    45GBP controllerul pe Shopto. OUCH!!!

    am mers pe firul mentiunii click mechanism din descrierea touchpad-ului si am gasit asta. synaptics a scos de ceva timp deci e posibil ca acel touchpad sa fie un clickpad si sa aiba colturile clickable. si prin asta sa inlocuiasca butoanele select si start (nu neaparat ca functie, ci ca pozitie)

    http://gizmodo.com/5274901/synaptics...-design-to-pcs

    inca o chestie. daca va uitati la poza asta, coltul touchpadului este fix in dreptul mijlocului stickului. incercati pe controller si veti vedea ca este fff usor sa muti degetul de pe stick direct in sus ca sa apesi coltul touchpadului sau ma rog, zona unde ar trebui sa fie el pe controller. tocmai am incercat pe DS3.

  2. #22 SP
    Banned SWTFU's Avatar

  3. #23 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    am scris "poza asta" in postul anterior si am uitat sa pun poza. poza asta. inca o chestie. nivelul intre L1/R1 si touchpad este mult mai mic la DS4 comparativ cu nivelul prezent in DS3 (fara touchpad). asta ar insemna ca si portiunea aia ar putea fi clickable (cu toate ca risti sa apesi si butonul in acelasi timp).
    Attached Images Attached Images controller_06.jpg

  4. #24 SP
    Member b615dub's Avatar
    Singurul lucru care imi place la noul controler este faptul ca au modificat butoanele R2 L2, le-au facut mai concave. De multe ori am intampinat probleme (la jocurile racing) ca imi aluneca degetul de pe buton.

  5. #25 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eu am triggere de cand au iesit pe piata. sunt fff ieftine. din alea de la giotek parca.

  6. #26 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Si eu mi-am luat triggere. Sunt super practice. Atunci cand controllerul cu aceste triggere isi termina energia si iau unul fara, atunci simt cel mai bine diferenta.
    Oricum, noul controller mi se pare ok. Mie imi place cum arata, e mai robust, are o parte dintr-un material aparte, imi scapa cum se numeste. Stiti voi la ce ma refer. Partea aceea cu tachpad e ciudata si inestetica dar daca beculeste eu sunt super incantat.

  7. #27 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    45GBP controllerul pe Shopto. OUCH!!!
    Si care-i faza cu OUCH!!!
    Ca nu inteleg, sincer.

    Tot pe shopto un DS3 e 35 lire si e redus de la 45 lire. Sau vroiai sa fie DS4 (si inca imediat dupa aparite) mai ieftin ca si DS3 (dupa mai bine de 6 ani de cand e pe piata)?

  8. #28 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    mie 45gbp mi se pare mult pentru ca in momentul lansarii tot ce cumperi e scump si se aduna o suma destul de mare. luat singur e ok. pus in context e scump si mergea mai bine un 35. strategia cu hardware ieftin si soft scump functioneaza mai bine decat pe invers. pana una alta vad ca Sony nu se dezminte si continua asa. daca vin si cu un pret de 400gbp ptr consola (sau mai mult) vom asista la o reluare a istoriei ps3 cu o mica mare diferenta. cand s-a lansat ps3 luai aproape toate jocurile pentru ca nu prea aveai ce sa joci. acum, cand e mai usor de dezvoltat, oamenii se vor intrece in oferte, vor da buzna cu jocuri de ps4 si va fi o concurenta acerba, iar cand vor vedea vanzarile initiale slabe (din cauza hardware-ului scump) vor stramba din nas si se vor reorienta. cel care pierde in tot scenariul asta este, pana la urma, Sony iar solutia ar fi sa nu ceara atat de mult pe hardware in prima etapa de viata a consolei. asta este motivul pentru care sper ca va fi cel putin la acelasi pret cu ds3. ma gandesc atat la buzunarul meu, cat si la ei.

  9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Presupun ca va dati seama ca noi ne hazardam in discutii despre niste preturi care nici macar nu sunt oficiale, da? Ce face shopto.net si de unde a scos preturile acelea, cred ca nici macar ei nu stiu... Dar, macar si-au facut super reclama...

  10. #30 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Va vaicariti ca nu sunt console next gen si dupa ca ... Nu sunt bani dafuq?!

    Video Games, Consoles, Accessories - Free Delivery in Uk - Orders before 5.30pm dispatched Same Day - ShopTo.Net - ShopTo.Net

    PS: costa mai puțin decât un smortphone care in jumătate de an e "invechit". Cheers

  11. #31 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    e posibil ca ds3 sa aiba msrp de 45 si au presupus ca si ds4 va avea tot atat. din cauza asta cred ca ds3 apare ca fiind redus de la 45.

    Ma_Plictisesti, eu spuneam de mine. nu trebuie sa generalizezi. MIE, 45 mi se pare mult. daca voua vi se pare putin, ok, asta e.

  12. #32 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    Ma_Plictisesti, eu spuneam de mine. nu trebuie sa generalizezi. MIE, 45 mi se pare mult. daca voua vi se pare putin, ok, asta e.

    Eu repet intrebarea: de ce anume ti se pare mult? Mie mi se pare chiar putin. Si eu si argumentez de ce mi se pare putin: daca un DS3 costa acum 45 (fara reduceri) e logic ca un DS4 n-are cum sa coste mai putin (mai ales ca e si mai "avansat"). In plus accesoriile si jocurile au fost tot timplul scumpe (raportat la pretul consolei).

    Chiar as vrea sa aud un raspuns argumentat...

  13. #33 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar

    Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4

    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Eu repet intrebarea: de ce anume ti se pare mult? Mie mi se pare chiar putin. Si eu si argumentez de ce mi se pare putin: daca un DS3 costa acum 45 (fara reduceri) e logic ca un DS4 n-are cum sa coste mai putin (mai ales ca e si mai "avansat"). In plus accesoriile si jocurile au fost tot timplul scumpe (raportat la pretul consolei).

    Chiar as vrea sa aud un raspuns argumentat...
    Ti-a explicat omul. Spera ca Sony sa mearga pe strategia hardware ieftin , software scump. Un controller tot la hw intra. In situatia in care odata cu PS4 se lanseaza multe jocuri bune, nu vei avea bani sa cumperi consola si accesorii scumpe si inca vreo 4 jocuri. Daca producatorii de jocuri pierd pentru ca nu sunt cumparate, Sony ii pierde pe viitor.
    E adevarat ca este o teorie, nu trebuie neaparat sa aiba dreptate. Timpul ne va arata.

  14. #34 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Vor exista bundle-uri stay chill.Si cine te pune sa cumperi totul din prima zi?

  15. #35 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    RaverX, faptul ca mie mi se pare scump si tie ieftin este rezultatul unei diferente a modului in care noi asociem valorile. Totul depinde de valoarea asociata sumei respective in comparatie cu valoarea asociata produsului. In cazul tau, cele doua valori sunt se intalnesc in dreptul sumei de 45 de lire, de unde rezulta faptul ca tu accepti acest pret. In cazul meu, pur si simplu nu se intalnesc acolo, in sensul ca valoarea asociata produsului este mai mica decat valoarea asociata sumei de 45 de lire (de unde rezulta ca mie mi se pare scump). Aceste asocieri sunt subiective. Se pot explica si ele daca vrei, insa discutia o da in offtopic. In plus de asta, vezi si explicatia de mai sus.

    De asemenea, nu confunda faptul ca nu intelegi ce vreau sa zic cu neacceptarea explicatiei (ca poate fi si asta o cauza). Tu intelegi, dar nu poti accepta explicatia mea (care este subiectiva) pentru ca nu se conformeaza valorilor tale si/sau modului in care iti structurezi tu argumentatia, ceea ce este de inteles. Toti facem asta cand ne confruntam cu asemenea situatii. Mai mult de atat, sincer sa fiu, nu stiu ce as mai putea sa-ti spun.

  16. #36 SP
    Ω Pira's Avatar
    Oamenii astia... cum ai putea vreodata sa-i impaci pe toti?

  17. #37 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu sincer as fi preferat invers. Hardware scump si software ieftin. Pentru ca in final, cei mai multi bani pe jocuri se duc, nu pe consola sau un gamepad pe care-l folosesc cate 5 ani. Hmm, daca stau si ma gandesc bine, exact asa e la Apple... Costa enorm accesoriile si produsele lor, dar ai super tech support, software la pret de nimic...

  18. #38 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Poti sa faci asta daca ai puterea de a vinde foarte mult hardware, in ciuda pretului, pentru ca apoi banii din soft sa vina datorita volumului mare de soft vandut, adica ceea ce face Apple acum marsand pe aura sa exclusivista. Daca nu ai posibilitatea asta, nu poti sa faci asa ceva. Segmentul denumit smartphone a pornit ca o nisa inital si are cresteri fabuloase de la un an la altul pentru ca din ce in ce mai multa lume il adopta si va deveni intr-un final majoritar. Consolele sunt pe dos.

    Consolele nu se bucura de asa ceva din pacate, ramanand un segment care chiar risca sa cunoasca un trend negativ. Ia ca exemplu PS2 care a vandut 150mil. unitati LTD. PS3, la mai mult de jumatate din lifespan (10 ani), abia a trecut de vreo 75 (adica jumatate fata de PS2). Nu are nici o sansa sa-si ajunga tatal din urma. In conditiile astea, daca Sony baga hardware scump si soft ieftin, risca sa vanda PS4 la jumatate fata de PS3 si presupunand ca PS3 ajunge la 100 mil. unitati la finalul carierei, ar insemna ca Sony sa vanda max. 50mil. de PS4. Ar fi crima si pedeapsa.

    PS nu ma omor eu dupa Nintendo, insa uite ca strategia lor cu hardware ieftin (cel putin mai ieftin decat al concurentei) si software scump a dat roade pana acum. vedem cum va fi de acum inainte insa au ei o flexibilitate caracteristica ce le permite sa se pozitioneze intotdeauna diferit fata de ceilalti sau sa se replieze rapid cand lucrurile nu merg prea bine (vezi redresarea 3DS-ului).

  19. #39 SP
    Member maravela's Avatar
    Quote Originally Posted by b615dub View Post
    Singurul lucru care imi place la noul controler este faptul ca au modificat butoanele R2 L2, le-au facut mai concave. De multe ori am intampinat probleme (la jocurile racing) ca imi aluneca degetul de pe buton.
    Eu am rezolvat de ceva timp aceasta problema cumparand 2 trigere care se prind pe butoanele originale. Va recomand si voua.

  20. #40 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Assassin's Creed 4: Black Flag to "take advantage of PS4's horsepower", has "very cool ideas for controller" | PS4 controller, PS4 Games | Official PlayStation Magazine

    Assassin’s Creed 4: Black Flag‘s lead game content manager, Carston Myhill has spoken briefly about the PS4 version of the game, mentioning “enhanced graphics” (as you might hope) and how Ubisoft has “very cool ideas” for the new controller.

    Assassin’s Creed 4: Blag Flag on PS4
    “For PS4, the primary difference is the enhanced graphics, the enhanced visuals” explains Myhill. “Now on our side we’ll be supporting that side of things. You imagine a rich epic vibrant world like the Caribbean is ideal visually to take advantage of the horsepower of the PS4″. He also spoke about the new DualShock 4 and its motion control/touchpad enabled bells and whistles. “We’ll be supporting the new controller as well, we’ve got some very cool ideas for that”. We’ll have to wait to find out what however. “In terms of the other features we’ve got some good ideas and we’ll be revealing those in the coming months”.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 28 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Similar Threads

  1. Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 5 By paul in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 338 Last Post: 03-04-2024, 22:19
  2. Totul despre accesoriile consolelor Xbox Series X|S By paul in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 103 Last Post: 24-03-2024, 11:28
  3. Totul despre accesoriile consolei Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 236 Last Post: 06-12-2019, 23:57
  4. Totul Despre Emulare pe PC... By Strike105X in forum Jocuri PC
    Replies: 3 Last Post: 09-12-2014, 18:08
  5. Totul despre WoW By Razvan in forum Stories & Other News
    Replies: 0 Last Post: 10-12-2009, 20:30

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts