Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 28 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 ... LastLast
Results 461 to 480 of 550

Thread: Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4

  1. #461 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Acum am văzut și eu că există butoanele alea. Este ok acum.

    Sent from my EVA-L09

  2. #462 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    Quote Originally Posted by ro_explorer View Post
    Le-am scris si un mail, sunt curios ce o sa raspunda, daca o sa raspunda.
    Incredibil .. au raspuns (cei de la Hori USA). Au spus ca asa ceva nu ar trebui sa se intample si ca produsele lor sunt de top (bla böa bla). Pe scurt, s-au oferit sa mi-l inlocuiasca dar sa le trimit unitatea mea ca sa studieze ce s-a intamplat. Le-am spus ca e scump sa trimit dracia in US asa ca au revenit cu o noua adresa din UK ... acum astept hartiile pentru UK si gata, mi-l schimba direct de la fabrica. Interesat.

    Ca sa fiu sincer, nu ma asteptam la un asemenea feedback ... o bulina alba pentru ei. Sa vad cun o sa se finalizeze treaba si, cel mai important, sa vad cum ma descurc fara sistem pe perioada cat o sa fie in tranzit (ca, de ex, nu am jucat deloc overwatch cu controllerul ... banuiesc ca o sa trebuiasca sa reinstalez si sa configurez adaptorul folosit anterior - CronusMax+)

  3. #463 SP
    Junior Member bonoman's Avatar
    Am facut un filmuleț pt cei pe care ii interesează Xim 4 si am facut mișcări bruște si repede ca sa vedeți cât de bine si fluent se mișcă Xim 4 ca sa nu mai fie nedumeriri cum ca nu își merita banii. Este cel mai bun pana acum asa ca o sa va lămuriti de ce spuneam in postările trecute despre Xim4
    Nu analizați modul cum am jucat ca nu ma interesa asta ci mișcarea fluenta si rapida pe care o da acest dispozitiv. Este ca si pe PC daca ma credeti, doar cateva setări in joc trebuiesc făcute o singura data ( aim assist trebuie Off).
    Am sa mai fac un filmuleț cu alt joc FPS si am sa le urc pe amândouă sa le puteți vedea.
    Aviz celor care sunt împotriva acestui dispozitiv !!! nu are rost sa începeți iar aceeași polemica!!! Pun filmele pt cei pe care ii interesează acest dispozitiv. Eu folosesc doar in FPS-uri xim4 caci nu ma descurc, in restul jocurilor controlerul este cel mai bun( ieri am terminat Gold of War cu controler


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    ---------- Post added 23-02-2017 at 18:03 ----------

    Filmele le pun in seara asta , cum am putin timp


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #464 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Man, stai calm, nu te mai scuza, am prieteni care joacă la fel, tot cu XIM, asta e, oricum în curând o sa putem juca cu mouse și tastatură "by default", fara alte accesorii. Fiecare cum vrea si cum poate, eu mă joc pentru relaxare, nu sunt foarte bun dar nici prostul din curtea școlii Nu ma văd jucând cu mouse și tastatură, am ajuns prea comod. Daca am sa o fac, sigur voi face bani din asta

  5. #465 SP
    Junior Member bonoman's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Man, stai calm, nu te mai scuza, am prieteni care joacă la fel, tot cu XIM, asta e, oricum în curând o sa putem juca cu mouse și tastatură "by default", fara alte accesorii. Fiecare cum vrea si cum poate, eu mă joc pentru relaxare, nu sunt foarte bun dar nici prostul din curtea școlii Nu ma văd jucând cu mouse și tastatură, am ajuns prea comod. Daca am sa o fac, sigur voi face bani din asta
    Doar in FPS nu ma descurc si atunci folosesc Xim. Cineva cerea păreri de la cei care il folosesc si vad ca nimeni nu ia răspuns. Pun cateva filme azi


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #466 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Cred ca oamenii care vor sa-si ia asa ceva, s-au uitat pe Youtube si si-au facut deja o parere. Nu stiu daca cele postate de tine vor fi super relevante pentru ei, ca sa fiu sincer. Nu te mai obosi sa iti justifici alegerea, faci cam ce vrei atat timp cat Sony permite asta.

    As a side note, am bagat si eu ceva timp in FPS-uri pe controller (BF1 lately). Usor usor, de la K/D negativ, am ajuns la 0 sau pe plus, de cele mai multe ori. Punctele veneau intotdeauna, doar ca era mai greu cand vine vorba de 1 vs 1 sau sa tintesc dupa bajeti pe campul de lupta. Nu aveam acea reactie foarte rapida. Nu sunt vreun "Fazer" acum sau ce mai e la moda zilele astea, dar mi-am imbunatatit jocul. Deci, se poate. Trebuie doar sa vrei.

  7. #467 SP
    Junior Member bonoman's Avatar
    aici am pus un filmulet facut:


  8. #468 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    Multumesc mult pentru filmulet. Stiu ca mi-ai dat o mana de ajutor si eu acum le cer pe amandoua dar, crezi ca ai putea sa bagi in cadru si mana cu mouse-ul ?
    Ma intereseaza mai mult sincronizarea si liniaritatea dintre miscarea mouse-ului si controlul din joc.

    Pana una alta "am muscat glontul" (cum ar zice americanul) si am bagat niste bani si intr-un gaming pc ... pana acum Paragon si Overwatch am jucat pe el in comparatie directa cu consola ... Paragon e IDENTIC dpdv al controlului (caci il jucam cu MKB nativ si pe consola, fiind singurul joc care stiu sa aiba asa ceva) dar Overwatch e clar diferit (totusi nu asa de mult pe cat ma asteptam). Adaptorul (in cazul meu Hori TAC Pro) are clar un pic de latenta in raspuns fata de un mouse real pe un PC ... dar se comporta aproape la fel ..... grafica insa ... HUH ... dupa ce fac o sesiune pe PC in 1440p cu totul pe HIGH/ultra/epic ... cand revin pe consola parca am redus setarile grafice (dar asta e alt subiect de discutii).

  9. #469 SP
    Junior Member bonoman's Avatar
    Ok, o sa îți pun


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #470 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    Quote Originally Posted by ro_explorer View Post
    Sa vad cun o sa se finalizeze treaba .....
    Dupa cateva mailuri in care mi-au mai cerut niste detalii si apoi dupa alta serie de mailuri in care am fost transferat de la HORI US la HORI UK mi-au cerut sa le trimit unitatea ca sa mi-o schimbe caci vor sa studieze cauzele din care s-au exfoliat tastele.

    Azi am ridicat de la posta unitatea noua, sigilata, care avea atasata si scrisoarea asta ...

    Bravo lor, chiar nu ma asteptam sa se implice atat doar pentru o problema estetica.
    Attached Images Attached Images imag0154.jpg

  11. #471 SP
    Junior Member faststrike's Avatar
    Salutare ! Desi in paginile anterioare am criticat decizia voastra in privinta folosirii mouse-ului pe consola si nu am absolut nicio problema in a juca shootere din controller , doresc sa va cer o parere ( doar celor care au testat ) cu privire la folosirea unui astfel de dispozitiv. Ar cam fi Hori, xim4 care am i teles ca este cel mai bun. Care din ele merita cumparate? Am observat ca exista si variante mai ieftine, gen aten etc dar a testat cineva ? Hori si xim mi se par extrem de scumpe. Mentionez ca nu vreau feeling ca pe pc fiindca stiu ca nu il voi gasi, insa mi.as dori ceva similar.
    Multumesc, va rog sa nu ma injurati sau sa-mi criticati alegerea

    Re: revin cu noi nelamuriri dupa ce am vizionat filmul postat de colegul de mai sus care a folosit xim4. ATENTIE! Nu critic sau ceva, dar cum ti s-a parut controlul mouse-ului? Intreb fiindca din filmulet mi se pare ca nu poti avea un aim precis, nici macar satisfacator la nivelul unui controller. Imi da impresia ca ai avea o oarecare dificultate in a tinti inamicii. Repet! Nu o lua ca o critica, insa sa fiu sincer filmuletul tau mai mult m.a bagat in ceata referitor la xim4... esti la inceput intr-ale shooterelor ( nimeni nu s.a nascut invatat ) sau este destul de mult delay si mouse acceleration astfel incat controllul devine greu ? Se pare ca este mult mai usor din controller fata de xim4, personal daca as fi fost acolo nu as fi avut o problema sa fac frag pe tine.
    Ps: multumesc pt filmulet astept reply.

  12. #472 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    Nciodata nu vei obtine printr-un emulator de controller un efect 1:1 cum e pe PC. Poti ajunge aproape dar nu exact la fel.
    Limitarile sunt cam asa:
    1. compensarea accelerarii nu poate fi facuta perfect si mereu va exista o neliniaritate (ori ajungi cu tinta mai repede in punctul de destinatie ori nu revine in aceeasi pozitie in care te asteptai). Dupa ce setezi diversii parametri ai emulatorului trebuie sa petreci o perioada exerrrsand pentru a construi 'muscle memory' pe setarile respective.
    2. controllerul are o viteza maxima de miscare pe axele X-Y ... este destul de usor sa atingi acea limitare cu un emulator si prin urmare ce vei experimenta (prin comparatie cu un PC) este ca te astepti ca sa faci o intoarcere 180 de grade instantanee si de fapt ecranul tau se limiteaza ... inca o limitare cu care trebuie sa te inveti.

    Cat despre XIM sau Hori ... ambele merg bine cu setarile de rigoare (fine tuning) dar ce preferi sa ai pe masa, depiunde de cat de mult esti dispus sa muti fire si sarme.
    - XIM mecesita mouse si tastatura separate si trebuie sa ai si controllerul original conectat prin USB la el (pentru hardware ID). Are avantajul unui panou de control remote prin BT de pe un android dar cand vrei sa te joci (daca folosesti acelasi combo mouse+keyb de la PC, va trebui sa transferi conectorii mereu dintr-o parte in alta).
    - Hori este stand-alone 100% ... il bagi in consola si te joci. Reglajele de finete insa ori le faci ad-hoc prin combinatoa de butoane aferenta (ceea ce mie mi se pare extrem de anapoda .. dar na, o inveti si pe asta daca e cazul) sau grafic, prin aplicatia originala de control si reglaj dar asta necesita sa bagi tac-ul in PC si apoi inapoi in consola ...

    Nu exista device-ul perfect dar, dupa cum spuneai si tu, dintre toate cele din top sunt TAC 4 pro si XIM ... care ti se potriveste tie, depinde numai de preferintele personale.

  13. #473 SP
    Junior Member bonoman's Avatar

    Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4

    Poate filmulețul nu arată exact ce vrei sa vezi dar îți spun ca in realitate Xim 4 este cel mai bun. Am sa fac un film cu mișcarea mâinii cu mouse si ecranul in fundal ca sa vedeți despre ce vorbesc (este extraordinar) doar ca in joc trebuie făcute cateva setări lainceput( aim assist of etc...)
    Daca cineva vrea sa joace cu mouse si tastatura il sfătuiesc sa cumpere doar Xim 4, restul sunt mult mai slabe si sunt bani aruncați.
    Nu am nici un motiv sa laud un produs mai ales ca am dat atâția bani pe el dar spun ca este foarte bun din simplul motiv ca : este foarte bun



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  14. #474 SP
    Junior Member faststrike's Avatar
    Pai da man dar acum depinde si de tine... de asta te intreb... ce experienta ai in shootere? Ca daca din controller esti pilaf si din nouse esti un jucator prost nu ma ajuta.. vreau parerea cuiva care are cat de cat experienta din controller si sa-mi zica exact daca xim4 l.a ajutat un pic... no offence dar vreau o parere 100 % valabila

  15. #475 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    Nu e vorba de ajutat sau nu. Sunt jucatori foarte buni cu controller, mai ales ca pe console ai aim assist mereu din cauza acuratetii mai mici a tintei cu stick. Daca incepi sa joci cu controller, devii bun cu controller. Pentru cei care au avut ani de PC in spate insa, adaptarea la nivel cat de cat acceptabil cu controler nu e chiar asa de usoara. Eu ma descurc decent cui controllerul daca e vorba de shootere (am jucat Destiny doar cu controllerul mai bine de un an de zile) ... dar tinand cont ca-s batran si ca memoria miscarilor la mine in cap este implementata cu mouse si tastatura, ma simt mult mai bine cu asa ceva.
    Sa spunem asa:
    - pe consola, un mouse si tastatura care emuleaza controlerul nativ nu va reprezenta un avantaj decat pentru cei care au un handicap in a utiliza un controller (asa, ca mine) ... in rest nu este nici o diferenta de precizie sau performanta.
    - pe PC insa, un controller nu va putea niciodata sa atinga acuitatea unui combo MKB.

    Referitor la acesoriile de mai sus ... cat timp am avut tac-ul la garantie am reinstaurat CronusMAX+ din dotare (statea intr-un sertar). Pot spune ca suporta setari care au dus OVERWATCH la 95% din feelingul de pe PC. AM mai dat un pic pe forumuri si daca vrei sa compensezi aproape total accelerarea introdusa pe controller atunci ai doar 2 optiuni: XIM sau CRONUS. Astea amandoua suporta reglaje cu curbe de accelerare care permit compensare pozitiva/negativa plus curba de acceleratie astfel incat prin niste tatonari ale setarilor poti ajunge la miscare aproape liniara cu mouse-ul ... TAC-ul este mai simplu din punctul asta de vedere dar sunt convins ca se poate implementa software un control al curbei de accelerare ... am sa trimit un "enhancement request" la ei daca tot suntem prieteni acum.

    La cronus imi place ca daca vreau sa joc cu MKB nu trebuie decat sa dau un click de mouse pe computer ca sa activez interfata. Practic nu e vorba de schimbat mufe, cabluri sau alte chestii ... insa e un pic mai greu cu reglajele de finete ... XIM-ul e mai "user friendly" din puctul asta de vedere.

    Ca idee de ce se poate face dpdv al controlului pe cronusmax+, astea sunt reglajele suportate ... snapshot pentru Overwatch (la mine cel putin). Prin comparatie, atasez si un snapshot cu reglajul de accelerare de la TAC (doar +/-, fara curba regalbila .. aceasta fiind predefinita de la producator).
    Attached Images Attached Images capture.png capture2.png

  16. #476 SP
    Junior Member bonoman's Avatar
    Quote Originally Posted by faststrike View Post
    Pai da man dar acum depinde si de tine... de asta te intreb... ce experienta ai in shootere? Ca daca din controller esti pilaf si din nouse esti un jucator prost nu ma ajuta.. vreau parerea cuiva care are cat de cat experienta din controller si sa-mi zica exact daca xim4 l.a ajutat un pic... no offence dar vreau o parere 100 % valabila
    Inainte de a vedea filmulețul , ai citit ce am scris in legătura cu ce am vrut eu sa arat si nu cât de bun sunt ???
    Poate daca nu foloseai acele cuvinte de prost gust (pilaf, jucător prost) îți mai răspundeam , dar cred ca pt moment îți ajunge ce ți-am scris caci mi se pare ca nu suntem pe aceeași lungime de unda.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #477 SP
    Member Kratos666's Avatar
    ^Nu stiu de ce te obosesti cu "profesionistii" astea. De ce nu mergeti undeva sa testati accesoriile astea daca va intereseaza si vreti o parere 100%?!

  18. #478 SP
    Junior Member faststrike's Avatar
    Te rog sa nu te superi, suntem niste oameni maturi si incercam sa lamurim acest topic. Scuze daca te-au deranjat cuvintele mele nu le voi mai folosi.
    Insa opinia mea ramane subiectiva . Ai precizat in filmulet sa nu tinem cont de cum joci fiindca nu asta ai vrut sa arati ci mai degraba cat de bine functioneaza.
    Iar acum te mai intreb o data, mai explicit : jocul slab este din cauza controllului slab sau datorita faptului ca esti la inceput cu dispozitivul?
    Ideea este ca am observat, de miscat se misca dar vreau si din partea ta o parere subiectiva fiindca din filmulet pari a avea probleme cu aimul.
    Acum intelegi?
    Daca vrei sa dai o explicatie relevanta ok, daca nu nu o da si nu mai posta alt filmulet atunci. Sa faci mousul sa se miste poti folosi chiar si cel mai prost produs de pe piata. Aici vorbim de xim care se presupune ca ar fi cel mai bun. Este intr-adevar cel mai bun sau nu?

    Ps pentru ceilalti : de cateva zile joc battlefield 1 pe pc din controller vs userii normali cu mouse&keyboard. Cel mai decent joc l-am terminat ca scout cu scorul de 11 14. In rest am avut meciuri cand am dominat efectiv nu mi.a venit sa cred

    ---------- Post added 23-03-2017 at 21:06 ----------

    Quote Originally Posted by Kratos666 View Post
    ^Nu stiu de ce te obosesti cu "profesionistii" astea. De ce nu mergeti undeva sa testati accesoriile astea daca va intereseaza si vreti o parere 100%?!
    "astia" man, nu "astea". Cunosti cumva un loc in Bucuresti unde poate fi testat produsul? eu nu am auzit de asa ceva

  19. #479 SP
    Junior Member bonoman's Avatar
    Quote Originally Posted by faststrike View Post
    Te rog sa nu te superi, suntem niste oameni maturi si incercam sa lamurim acest topic. Scuze daca te-au deranjat cuvintele mele nu le voi mai folosi.
    Insa opinia mea ramane subiectiva . Ai precizat in filmulet sa nu tinem cont de cum joci fiindca nu asta ai vrut sa arati ci mai degraba cat de bine functioneaza.
    Iar acum te mai intreb o data, mai explicit : jocul slab este din cauza controllului slab sau datorita faptului ca esti la inceput cu dispozitivul?
    Ideea este ca am observat, de miscat se misca dar vreau si din partea ta o parere subiectiva fiindca din filmulet pari a avea probleme cu aimul.
    Acum intelegi?
    Daca vrei sa dai o explicatie relevanta ok, daca nu nu o da si nu mai posta alt filmulet atunci. Sa faci mousul sa se miste poti folosi chiar si cel mai prost produs de pe piata. Aici vorbim de xim care se presupune ca ar fi cel mai bun. Este intr-adevar cel mai bun sau nu?

    Ps pentru ceilalti : de cateva zile joc battlefield 1 pe pc din controller vs userii normali cu mouse&keyboard. Cel mai decent joc l-am terminat ca scout cu scorul de 11 14. In rest am avut meciuri cand am dominat efectiv nu mi.a venit sa cred

    ---------- Post added 23-03-2017 at 21:06 ----------



    "astia" man, nu "astea". Cunosti cumva un loc in Bucuresti unde poate fi testat produsul? eu nu am auzit de asa ceva
    Eu ți-am mai răspuns si in trecut pe la pagina 22 când ne criticai si ne făceai de cacao ca "de ce venim de pe PC pe console" sau de ce folosim emulator , ne făceai " noobi" si atunci tot asa foloseai un limbaj de copil needucat , iar acum te interesează Xim
    Nu vreau sa mai discut cu tine nimic , mi se pare ca esti la alt nivel cu intelectul si nu ne potrivim. Imi pare rau daca te vei simți jignit dar asta este din cauza comentariilor tale.
    Sper ca "disputa" sa se încheie aici si sa postam doar lucruri folositoare celor care citesc. Te rog nu ma mai întreba sau nu-mi mai cere nimic caci nu îți voi mai raspunde.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    ---------- Post added 23-03-2017 at 22:54 ----------

    Comentul tau din pagina 21 cred ca poate sa ii lămurească pe cititori de ce nu vreau sa mai vorbim


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  20. #480 SP
    Junior Member nagy77's Avatar
    Sa vi sa-ti arat eu fake de PS4 , daca n-ai vazut pana acum " te pui cu chinezu " te mananca ca pe orez !


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    ---------- Post added 18-08-2017 at 03:12 ----------



    Sa-mi spui pe ce culoare vrei sa te pacalesc , "daca-ti da fimiu un neuron iti ia mintea razna "



    Sent from my iPhone using Tapatalk

    ---------- Post added 18-08-2017 at 03:14 ----------

    Trebuia so gandesti putin logic " chinezu pana si rakete face fake , crezi ca se loveau ei de jucarii ! "


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    ---------- Post added 18-08-2017 at 03:18 ----------





    Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 28 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 ... LastLast

Similar Threads

  1. Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 5 By paul in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 338 Last Post: 03-04-2024, 22:19
  2. Totul despre accesoriile consolelor Xbox Series X|S By paul in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 103 Last Post: 24-03-2024, 11:28
  3. Totul despre accesoriile consolei Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 236 Last Post: 06-12-2019, 23:57
  4. Totul Despre Emulare pe PC... By Strike105X in forum Jocuri PC
    Replies: 3 Last Post: 09-12-2014, 18:08
  5. Totul despre WoW By Razvan in forum Stories & Other News
    Replies: 0 Last Post: 10-12-2009, 20:30

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts