+ Reply to Thread
Page 16 of 16 FirstFirst ... 6 14 15 16
Results 301 to 312 of 312

Thread: Gran Turismo Sport

 1. #301 SP
  Senior Member Danny's Avatar

  Cam de astea fac eu in ultima tura. Nu exista unu mai bun ca mine.

 2. #302 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Scapa de driving line. Te face sa gresesti si sa te concentrezi pe a o urmari, in loc sa apreciezi situatiile diferit si sa te adaptezi. Se vede si in videoul de mai sus cum incerci sa te redresezi cat mai pe centrul ei, in loc sa fii atent la intrarile in curba si la momentul de franare.

 3. #303 SP
  Senior Member Danny's Avatar
  Nici nu stiu daca bag vreo data linia aia in seama. Am facut dupa din nou si am castigat cu 25 de secunde in plus fata de locul doi. Urmeaza sa fac Track Experience s-au cum se numeste. Totusi, cred ca ala trebuia sa-l fac prima data si dupa licentele + misiunile.

 4. #304 SP
  Senior Member Se7en Fury's Avatar
  Asta mi-se întâmplă cam la fiecare cursă.  Am început de curând să joc pe transmise manuală.

 5. #305 SP
  Senior Member Danny's Avatar
  Da, e enervant. Si in mine dau astia de zici ca jucam ping pong. Eram o data pe primul si intr-o curba dupa mult drept, am franat mai tarziu si intrat ala din spatele meu cred ca cu full speed.


  LE: Acuma am vazut ca tu erai in MP. Eu ma refer la AI..

 6. #306 SP
  Senior Member Se7en Fury's Avatar
  In general AI are traseul prestabilit, frânează foarte devreme și își păstrează linia indiferent că are mașină în dreapta, dacă a întrat în tine probabil ca ai frânat tu prea devreme sau nu trebuia să frânezi asa brusc.

  ---------- Post added 12-08-2018 at 18:39 ----------

  Am început să joc și eu puțin mai agresiv, am observat ca multă lume nu își păstrează banda în viraje, am câștigat prima cursă pe manual.


 7. #307 SP
  Senior Member Danny's Avatar
  Nu era aproape de mine, chiar foarte in spate si mereu franez dupa semnele de 100 si chiar in drept cu cele de 50. Si chiara daca e asa cum spui tu, nu trebuie sa ma loveasca. De multe ori ies ei de pe drum si nu unul, chiar 2-3 in acelasi loc. AI-ul e prost, sunt multe curse unde plec cu cate 15 secunde fata de primul loc, ii depasesc si ajung pe primul dar mai mult de 3 secunde nu pot sa ma indepartez de locul 2..

 8. #308 SP
  Senior Member PoisonRemedy's Avatar
  Salutare, am o nelamurile cu colegu de camera, i-am dat imprumut ps-ul sa se joace GT sport, si in acele curse multiplayer unde lumea are statsurile blocate la masina ( sunt cu galben ) si cica toti sunt egal, masina lui pur si simplu nu accelereaza sau nu stiu care ar fi problema, pentru ca ceilalti jucatori treci pe langa el de parca ar fi avioane. Eu am 0 experienta in GT sport asa cu nu stiu ce sfaturi sa-i dau. Oare jocul meu e buguit?

 9. #309 SP
  Senior Member Danny's Avatar
  E posibil sa fie busit RT-ul. Am patit o data cu un user de pe forum, aveam masina stock in The Crew si a mea accelera mult mai rapid. Ai alt joc cu masini la care sa incerci daca face la fel?

 10. #310 SP
  Senior Member Se7en Fury's Avatar
  Ai o problemă la R2, accelerație, dacă te uiți atent o să vezi în colțul din dreapta jos unde îți arată accelerația că, urca până la jumate, am avut aceeași problemă la controller-ul original, pe un alt controller îmi merge bine.

 11. #311 SP
  Senior Member PoisonRemedy's Avatar
  Am doua controllere, o sa le incerc pe ambele, la Drive Club de exemplu nu am aceasta problema, acolo accelereaza bine.

  ---------- Post added 24-08-2018 at 21:40 ----------

  Multumesc mult baieti, aia a fost problema, nici nu se compara ce bine merge masina cu celalalt controller Acuma inteleg dc cand jucam split screen desii jucam cu aceeasi masina, una era mereu mult mai rapida si tot castigam Se poate cumva curata acolo sa functioneze bine sau de preferabil sa cumpar una noua?

 12. #312 SP
  Senior Member Danny's Avatar
  Cu asta nu mai pot sa te ajut ca nu ma pricep. E posibil sa mearga reparat, eu stiu ca acel user a schimbat controller-ul la garantie.

+ Reply to Thread
Page 16 of 16 FirstFirst ... 6 14 15 16

Similar Threads

 1. Gran Turismo 6 By Dant3 in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 517 Last Post: 05-06-2015, 15:11
 2. Gran Turismo 6 By Tudoran in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 14 Last Post: 26-11-2010, 21:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts