Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 21 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast
Results 321 to 340 of 402

Thread: No Man's Sky

  1. #321 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Trebuie sa iti imbunatatesti scannerul la multi-tool.

  2. #322 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar

  3. #323 SP
    Member xenocid's Avatar
    PSN Ro refuza rambursarea:


    Bună ziua,

    Vă mulțumim pentru email-ul trimis.

    Referitor la politica de rambursare, răspunsul oficial ne confirmă că articolele ce se regăsesc pe internet nu sunt și nu pot fi luate ca declarații oficiale.

    Astfel, pentru No Man's Sky politica de rambursare nu diferă față de celelalte jocuri.

    În ceea ce privește stabilitatea și conținutul produsului, un patch a fost lansat pentru a soluționa problemele de sistem, urmând să fie lansate noi actualizări, pentru a aduce jocul la nivelul publicității.

    Dacă întâmpinați diferite probleme tehnice în timpul jocului, vă sfătuim să comunicați aceste probleme producătorului, pentru a fi rezolvate la următoarea actualizare.

    În cazul în care aveți și alte întrebări, ne puteți contacta utilizând datele de contact ce se regăsesc mai jos, sau răspunzând direct acestui e-mail.

    Cu stimă,

    Dan
    Suportul PlayStation

  4. #324 SP
    Member marv's Avatar
    good for them! Asta e singurul leac pentru preorder si first day buy. In felul acesta cumparatorii o sa fie mult mai atenti pe ce dau banii data viitoare si producatorii o sa fie mai atenti cu produsul final.

  5. #325 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Se numeste înșelătorie, pot fi dati in judecata, pacat ca in România durează 10 ani un proces.

  6. #326 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Nu dureaza 10 ani ci vreo 2 ani si ceva.
    In ce priveste raspunsul responsabilului PSN Romania, sa puna dracului mana sa citeasca legislatia internationala (dar si romana) cu privire la faptul ca poti cere inapoi banii pe un produs de care te declari nemultumit.

  7. #327 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cred ca sunt niste constrengeri acolo totusi, nu e de-ajuns sa fii doar "nemultumit".

  8. #328 SP
    Member Hider141's Avatar
    Asa-i.
    Totul a pornit de la o "stire" conform careia Valve ar da refund la toti posesorii de NMS, indiferent de cat timp au cumparat jocul sau de cate ore s-au jucat (peste cele 2 pentru care se acorda refund in maxim 14 zile de la achizitie), dar e numai partial adevarat.
    Doar pentru anumite motive (de exemplu probleme de performanta sau reclama falsa) acorda refund fara sa tina cont de conditiile standard. Si din cate cred chiar si in cazurile astea ramane la latitudinea celui care analizeaza cererea de refund daca o accepta sau nu.

  9. #329 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu l-am mai jucat de la lansare cand foloseam un cont imprumutat, dar acum ca am mai jucat vreo 3h pot spune ca merge la fel de prost ca atunci Mi se pare aiurea si faptul ca tin minte ca facusem un update in primele 2-3 zile, dar ieri la instalarea jocului de pe disc, deci de la versiunea 1.00, ultimul update nu a avut decat 800MB. La cate probleme si discutii au fost, tot update-ul pentru joc de la lansare pana acum are doar 800MB.

    Eu incep sa cred ca jocul nu mai vai primi suport vreodata, mi-e sa nu-l faca inaccesibil fara conexiune la internet. Sa scoata un patch sa il poti juca si offline, atat macar sa ii mai faca, la altele oricum nu mai sper.

  10. #330 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Care suport, e mort și așa așa rămâne, hoțul ăla a plecat în Cuba.

  11. #331 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cica inca ar mai lucra la patch-uri: No Man’s Sky: Sean Murray and Hello Games patch update, Reddit changes revealed | Gaming | Entertainment | Daily Express

    Acum stiu ca multi ati fost impotriva jocului de la inceput, iar pe jumatate va dau dreptate, dar mie cel putin inca imi place (oarecum) si m-as bucura sa mai umble la el in continuare. Dar dupa ce am vazut un update de doar 800MB dupa atatea luni, parca sunt pus putin pe ganduri. Bine, raportat la cei doar 6GB care ii ocupa jocul, poate e o proportie similara cu jocurile mai mari.

  12. #332 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu sper sa ai dreptate si sa fie exact cum spui tu. Din păcate asa am sperat si eu când a fost vorba de alt joc, acum e mort și îngropat și ăla, deși Ubi se bate cu pumnul în piept ca-i "dă revive".

  13. #333 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ubi nu da revive, Ubi scoate sequel.

  14. #334 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mai cumpără fratele lui Dan Spataru

  15. #335 SP
    Member tudort's Avatar
    Şi-au cam dat cu stângul în dreptul atât publisher-ul cât şi developer-ul la acest titlu. Or fi câștigat ei ceva acum. Dar nu văd ce speranțe mai au cei de la Hello de a fi luați în serios dacă trag pe sfoară şi mint cumpărătorii.

    Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk

  16. #336 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Si eu aveam sperante mari de la acest proiect, dar instinctul mi-a spus sa mai astept si bine am facut. Nu merita nici 50 RON in conditiile actuale si cu toata pledoaria de minciuni servite oamenilor. Intr-adevar, un proiect indraznet si daca ar fi avut decenta necesara, fie ar fi angajat oameni care sa ii ajute sa fac content-ul din declaratii sa devina real, nu doar pe hartie (scuza ca "totul e procedural bla bla si sunt milarde de planete, se poate sa nu ajungi si tu acolo la cele prezentate in trailere" nu tine), fie il amanau pana cand aveau un produs care sa reflecte ideile lor creative de la inceput de drum.

    Au mai raspuns putin dupa lansarea de PS4 pentru ca era si lansarea PC pe teava si aveau nevoie sa cash-out dupa, cu banii aia multi. E bine ca multi au inteles ceva si nu i-au lasat sa scape, cerandu-si banii inapoi. Sean ala e probabil in Aruba si isi plange in pumni pentru ca oamenii s-au luat de ei ca nu raspundeau sau, atunci cand o faceau, dadeau raspunsuri vagi la intrebarile oamenilor. Ultimul lui tweet este de pe data de 18 August, va dati seama ca nici nu mai stie parola sa se logheze acolo.

    Amazing.

  17. #337 SP
    Member Hider141's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    ...Sean ala e probabil in Aruba si isi plange in pumni pentru ca oamenii s-au luat de ei ca nu raspundeau sau, atunci cand o faceau, dadeau raspunsuri vagi la intrebarile oamenilor. Ultimul lui tweet este de pe data de 18 August, va dati seama ca nici nu mai stie parola sa se logheze acolo.
    Ar trebui totusi sa ne fie mila de el ...poate l-a sechestrat vreo turista rusoaica cu proportii 90-60-90 si nu-l mai lasa sa iasa din camera de hotel.

  18. #338 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    A fost si hype-ul prea mare. Daca-l lansau ca un indie la pret de $30 si fara sa-i faca "marketingul" pe care l-au facut, altfel statea treaba.

  19. #339 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Din pacate observ ca dati cu pietre in el in conditiile in care nici nu l-ati jucat. Eu nu iau apararea jocului, dar nu e in niciun caz pe cat de prost/slab il faceti voi, mai ales ca majoritatea nici nu l-ati jucat.

  20. #340 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu l-am jucat si sunt de acord cu tine. Jocul nu e SLAB, dar lumea se astepta sa fie mult mai bun si diferit, tocmai pentru ca hype si pentru ca deziluzii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 21 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast

Similar Threads

  1. Wayward Sky By tudyniuz in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 0 Last Post: 16-06-2015, 11:30
  2. Replies: 0 Last Post: 07-12-2014, 13:01
  3. Replies: 0 Last Post: 10-06-2014, 06:57
  4. Replies: 0 Last Post: 25-06-2011, 15:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts