Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 74 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 1470

Thread: Bloodborne

  1. #1241 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Pe mine ma amuza cum unii ridica in slavi decizii stupide precum cea de mai sus pentru ca asta inseamna "souls like". Sa nu poti pune pauza in single player e stupid si incomod pentru player indiferent de joc, punct. Aceeasi problema am avut-o si la survival mode in Uncharted 4, si acolo s-au mai plans unii pe forumuri dar nu a zis nimeni ca apreciaza decizia, ca e souls like.

    Codpin, sa ma invadeze ce NPC vrea, dar dupa ce imi termin cafeaua si apas pe resume, sunt sigur ca poate sa astepe. Na, e doar artificial inteligent, are destul timp.

    Nu am inteles nici de ce nu il poti compara cu alte jocuri. Cam asta face omul in general, compara lucruri si alege ce e mai bun / se compara cu altceva si evolueaza. Poate tocmai gandirea asta a dus la al n-lea joc lansat de From Software in care nu ai checkpoint inainte de boss. Cica face moartea mai meaningful, eu zic ca imi pierde timpul cu secvente de 3 minute de mers. Puteau foarte bine sa puna un check, iar cei care sunt masochisti si vor sa fie pedepsiti de joc sa il ignore, si asa toata lumea era multumita.

    Dunno, mie mi se pare ca aceste mecanici au fost lasate intentionat cu un singur scop: sa se laude cei care il termina ca sunt mari gameri hardcore. Daca exista si easy mode se putea lauda oricine, asa doar adevaratii fani fac asta. Daca te uiti si pe alte site-uri o sa vezi ca unii mai intreaba chestii sau cer sugestii despre jocuri souls, dar jumatate din raspunsuri sunt "get good"... halal comunitate.

  2. #1242 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    "clears throat"

    I think the correct terminology is "Git Gud".

    Jocul este bun, cu toate neajunsurile lui. Inveti sa treci peste ele. Te mai chinuie un pic, dar multora le place cu BDSM. Este un cult, degeaba vii tu sa spui ca este stupid ca nu are "pause" in single player. "It's a Souls like game, nerd, get with the times!!1one"

  3. #1243 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    E foarte posibil sa fi fost facut primul souls doar ca niste baieti sa se laude ca l-au terminat. Not sure what's wrong with that.

    Au lansat un nou subgenre prin chestia asta. Asta isi doreau. Asta era scopul. De ce orice joc facut pe o oarecare nisa trebuie transformat in ceva pentru absolut toata lumea?
    Souls e souls, witcher e witcher, care e problema?

    Ca orice joc, jocurile din seria souls au avut unele probleme. Majoritatea erau remediate de la un joc la altul. Spre ex DS2 nu are posibilitatea sa folosesti parola ptr co op. Ds3 si BB au.

    Dar unele chestii precum lipsa hartii si natura de puzzle a povestii si lumii sunt game features. Dificultatea si faptul ca jocul nu te lasa sa devii comod sunt game features. Daca nu ar avea astea ar fi o combinatie intre Fallout,
    Witcher si GoW, si deja sunt jocurile alea.

    Eu inainte de bb nu am.mai jucat asa ceva. Dupa 2 ore imi blestemam zilele ca dadusem 60 de dolari pe un joc digital pe care eram convins ca nu il pot juca. Fara harta fara checkpoints la tot pasul, fara poveste lineara.

    Apoi am mai incercat iar si iar, pana la urma am facut platina din ambitie mai mult. Am zis ca nu mai joc asa ceva ever, ever.
    Intre timp l-am terminat de 11 ori. 12 daca pun un playthrough in care am ajutat un prieten.

    By the way, trolli sau pur si simplu "git gooderi" sunt peste tot. Sunt si oameni care vor sa ajute. Dar una peste alta trebuie si omul care se apuca de jocurile astea sa accepte jocul si sa inteleaga in ce se baga.

    Si da, pana la urma poti sa compari orice cu orice, dar daca o faci fara sa intelegi esenta fiecarui obiect din comparatie atunci e cam degeaba.

    Asa compar si eu Sonata pentru clarinet si pian si Bohemian Rhapsody Ambele sunt bucati muzicale superbe, bine facute, opere ale unor oameni talentati. Dar pana la urma nu pot sa zic: dom'le Bohemian e ok asa, dar pana mea ce e cu chitarile alea electrice si versurile alea cu "spit in my eye". Mie daca o bucata muzicala nu are clarinet nu mi se pare buna, fara clarinet e aproape 0.

  4. #1244 SP
    495
    Member 495's Avatar
    cine dafuq se apuca de bloodborne sa se distreze? sa se relaxeze?

    no sir, bb e facut sa fie frustrant si sa ai mici momente de bucurie cand bati nu stiu ce npc/inamic si mari momente de bucurie cand dupa a 300-a oara in sfrsit il bati si nu numai ca il bati pe bossul ala imposibil dar nu ai folosit nicio fiola de viata si inca mai ai juma' din bara de viata!

  5. #1245 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Sunt jocuri de chill pe care ajungi sa le iubești întrun timp în care majoritatea jocurilor iti dau totul mură în gură. Ori îți place ori nu. From Software face aceste jocuri de pe vremea ps1.

    Pauza ai oriunde, omori inamicul de lângă tine si apoi poți să lasi controllerul jos.

  6. #1246 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg ce-i cu discutiile astea aici. Parca ma uit la un thread iOS vs Android sau PS4 vs Xbox One.

    E doar un joc, chill. Puteti sa o luati cum vreti voi, dar daca avea optiunea de pauza, il laudati pentru asta. Asta nu este un feature, este o idiotenie. Daca la MP se presupune ca se intelege motivul, la SP nu se intelege. Nu pot sa merg sa ma usurez sau sa deschid usa apartamentului, pentru ca mor. Daca-mi suna telefonu si mor, ma enervez instant pe persoana respectiva pentru ca si-a permis sa ma sune cand eram in joc.

    Toata lumea spune ca jocul nu este pentru orcine, este "doar un procent de 5% din populatie" care e in stare sa-l joaca. Restu suntem retardati.

    Culmea, e primul meu impact cu un joc de genu si nu mi-a venit sa-l las dupa 5 min sau dupa 2h. Am peste 15-20h in joc si inca-l joc. Este un joc mediu ca dificultate (si asta spune o persoana care a jucat maxim 10% din jocuri pe Hard), complicat artificial de developeri.

    In momentul in care un boss mai are literally 0.01mm la viata si tu ai viata full, are un anumit procent de sansa sa te prinda/atinga si sa te tina intr-o serie de 2-3 lovituri care te omoara. Am patit asta cu fiecare boss, chiar daca urmatoarea bataie am castigat-o lejer.

    Are fff multe minusuri iar voi il laudati pentru asta. Felicitarile mele pentru ca puteti sa vedeti punctele negative ca pe ceva de nisa si sa-l laudati pentru asta.

    Este un joc bun, cu combat excelent (cand raspunde 100% la comenzi - desi din ce am vazut pe youtube, chiar si la NG+11, deci cu o obisnuinta fff mare cu jocul, tot loveste cu o data mai mult decat ar trebui si nu ia comanda de dodge la timp) si cu o lume/harta foarte bine realizata. Mai mare dragul cand, dupa 30 min de la ultimul checkpoint, gasesti o scurtatura care te duce efectiv langa acel checkpoint.

    @495, eu m-am apucat de joc pentru distractie. Asta obisnuiesc sa fac pe console, cu orice joc. Sa ma distrez. Si inafara de cateva momente de frustrare/nervi, majoritatea din cauza deciziilor de a implementa in joc anumite lucruri care cresc artificial dificultatea, jocul este foarte fun.

    In niciun caz nu vreau sa se transforme thread-ul in ceva de hate, pentru ca jocul este bun. Nu are rost sa ne contrazicem efectiv aiurea. Eu doar cer pareri, pentru ca nu sunt genul care sa citeasca cu orele pe wikia pentru ceva ce ar fi trebuit sa-mi fie explicat in joc. Cine vrea sa ma ajute, apreciez. Cine nu, nu este nicio problema

    Ca sa revenim la joc, am descoperit cea mai buna zona de farming in Forbidden Woods. De la checkpoint-ul din padure, pana ajungi inapoi la el (cu ajutorul unui lift) faci lejer 70-80k de blood souls. Si totul in maxim 20 min. Asa ca azi vreau sa mai pierd 2-3h si sa cred in nivel

  7. #1247 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cea mai buna zona de farming este in lecture building, in amfiteatrul ala unde sunt multi care dorm pe scaune. Cureti amfiteatrul, folosești bold hunters mark si repeti. Lampa e foarte aproape de amfiteatru. Fa un search pe google daca nu stii la ce zona ma refer.

  8. #1248 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu stiu pentru ca inca n-am ajuns

    ---------- Post added 06-08-2017 at 15:37 ----------

    Si pentru ca tot vorbeam de rabdare...s-a cam dus. As fi inteles daca era un joc greu, dar nu este. Este doar ingreunat de mecanici idioate.

    Felicitari voua ca puteti aprecia atatea lucruri negative la un joc.

    Personal nu pot sa alerg cate 3 minute printre inamici "pe o scurtatura" doar ca sa ajung la boss si sa ma omoare in 30-50 de secunde. Asta nu e feature. Asta e prostie.

    Preferam sa am un loading screen de 3 minute si sa ma dea mereu inainte de boss fight. Nici nu pot sa ma prind de cum ar trebui sa omor acel boss, cand mai mult timp pierd alergand de nebun dintr-un punct in altu.

  9. #1249 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Despre ce boss e vorba? Sa nu fie ceva boss din zona opțională si sa fii prea mic în level...

  10. #1250 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Despre aia 3 din Forbidden Woods.

  11. #1251 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Aia sunt usor de facut depinde cum ii abordezi

    Sunt altii mult mai greu de facut in dlc

    ---------- Post added 06-08-2017 at 14:52 ----------

    E printre cele mai bune jocuri de ps4 ar fi păcat sa renunți
    E o sabie data draq (Nu mai tin minte exact cum ii spune ) daca faci rost de ea o sa te ajute mult
    Recomand si labirinturile

  12. #1252 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu inteleg ce-i cu discutiile astea aici. Parca ma uit la un thread iOS vs Android sau PS4 vs Xbox One.

    Toata lumea spune ca jocul nu este pentru orcine, este "doar un procent de 5% din populatie" care e in stare sa-l joaca. Restu suntem retardati.
    N-a zis nimeni asta. Exagerezi. In fine cine are de inteles, intelege.

    In alta ordine de idei legat de shadows of yharnam, eu cand i-am batut soloam facut-o fie cu parry folosind pistolul, fie cu shaman bone blade (daca ai in inventar).
    Altfel ar fi trebuit sa fie 1-2 npc's summonable.

  13. #1253 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    La aia am observat ca cel mai bine e sa le reduci viata la fiecare pana aproape de moarte, dar sa nu-i omori. In momentul in care unul moare ceilalți primesc ceva skill-uri noi si devin mai greu de batut.

  14. #1254 SP
    Junior Member Chr0m3's Avatar
    Shadows of Yharnam sunt easy daca te folosesti putin de enviroment. Zona in care te lupti cu ei e destul de larga si poti face atrage cate unul dupa tine ca sa nu te iei de gat cu toti 3 odata. Mai poti si sa te ascunzi dupa pietrele alea funerare sau ce-or fi, dupa care sa ciupesti pe cate unul si sa fugi.

    Farming-ul nu te ajuta mai deloc, decat daca farmezi bloodstones pentru weapon upgrade, sau rune prin chalice. Oricum la o trecere prin joc gasesti mult mai multe bloodstones si rune decat ai nevoie, chiar si fara sa te atingi de chalices, dar la inceput s-ar putea sa te ajute ceva damage in plus. Sa farmezi blood echoes e foarte ineficient pentru ca damage-ul per level in strength/skill e foarte mic comparat cu ce primesti la weapon upgrade si rune.

    Cel mai important ramane tot sa inveti sa faci dodge si sa ataci cand trebuie. De asemenea, visceral-ul te ajuta in majoritatea situatiilor, dar nu-i chiar usor de stapanit. Cu alte cuvinte, git gud... asta e situatia. Nu-i ca la Dark Souls unde te poti ascunde dupa un scut sau poti echipa o armura masiva care sa reduca semnificativ damage-ul primit, la Bloodborne combat-ul e ceva mai greu si se bazeaza mai mult pe reflexe.

    Nu vreau sa fiu rautacios, dar cred ca la Orphan of Kos sau Ludwig arunci pe geam consola cu tot cu TV, in conditiile in care Witch of Hemwick (cel mai usor boss din joc) si Shadows of Yharnam te pun masiv in dificultate.

    Cum au spus si colegii mai sus, jocurile astea nu sunt pentru oricine, dar nici nu e mare filozofie sa le termini sau sa le intelegi, atata timp cat esti interesat bineinteles, dar cand invoci motive gen "Bloodborne n-are buton de pauza, povestea e inexistenta pentru ca nu sunt atent la detalii si nu citesc items/equipment descriptions sau nu pricep ce vor sa spuna personajele" mi se pare ca nu esti interesat sa-l joci si ma indoiesc ca o sa reusesti sa te bucuri de el.

    Atat jocurile din seria Souls cat si Bloodborne sunt inspirate MASIV din Berserk (confirmat si de Miyazaki) si majoritatea elementelor sunt aproape copy-pasted de acolo, incepand de la world setting, events, personaje, echipament, pana la ideile care stau la baza fiecarui joc, exceptie fiind Bloodborne se vede foarte mult si influenta romanelor lui Lovecraft.

  15. #1255 SP
    Member Mishy's Avatar
    Quote Originally Posted by Chr0m3 View Post
    Atat jocurile din seria Souls cat si Bloodborne sunt inspirate MASIV din Berserk (confirmat si de Miyazaki) si majoritatea elementelor sunt aproape copy-pasted de acolo, incepand de la world setting, events, personaje, echipament, pana la ideile care stau la baza fiecarui joc.
    Cam exagerezi cand spui ca sunt inspirate masiv din Berserk. Singurele asemanari pe care le au sunt cateva arme si ceva personaje/inamici pe ici pe colo.

  16. #1256 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mor cand vad comentarii cum ca jocu asta nu e pentru oricine. Jocul NU este greu. Nocul ESTE PROST FACUT!!

    Daca am murit de 5 ori la ei dupa 30s de cand am inceput batalia, nu inseamna ca e greu. Inseamna ca mi s-a luat de fuga aia de 3 minute pana la ei. NU ca sunt ei greu de omorat.

  17. #1257 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Sure bro! Repeta-ti asta in minte pana cand o crezi!

    Sfatul meu este sa dai jocul la schimb cu altul, im not hating dar ma gandesc la sanatatea ta mintala...

    Sorry daca sunt prea aspru dar e o diferenta intre cei care arunca cu laude si cei care arunca cu "idiotenii". Multi rateaza sa ia in considerare elementul "punishing". Ai murit? Ia si mai fa odata aceeasi chestie, mori iar? Fa-o din nou. Dar cand faci cum trebuie si iti iese nu mai e alt joc la fel care sa iti dea acea satisfactie!

    As vrea sa vad prin shareplay cum te bati cu shadows daca se poate. Si cum ajungi la ele. Doar curios, not hating, repet.

  18. #1258 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    Bloodborne

    E ok. Totul e relativ.

    Vrei un joc greu ? Ar trebui sa nu ai nicio alta viata. Ai ajuns la al 4lea boss si ai murit ? Ia-o de la capat si pierzi inca 2-3 zile pana acolo. Pai ce-i asta ?

    Nici nu ma supar cand zice lumea ca e greu. E enervant si frustrant sa faci drumurile alea pana unde ai murit/pana la boss. In rest, e doar un joc normal. Parerea mea.

    Am vazut cum se omoara alea 3. As fi preferat sa incerc eu de 75 de ori fara sa fac drumu ala pana la ele. Nu stiu cand il mai pornesc. Momentan ma delectez cu alte jocuri facute cu cap.

  19. #1259 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Cauta permadeath challenge pe youtube... oamenii isi fac ei jocurile cu regulile lor. Sau cauta "zero deaths, zero hits taken". Sa joci bb sau ds cap coada inclusiv dlc si sa nu fii lovit o singura data... e impresionant!

  20. #1260 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, aia e greu, nu jocul normal. Nu ma mai repet. Trecem peste.

    M-am pus iar la el, cand am ajuns acasa. I-am omorat din prima si am ajuns sub apa, la paianjenu ala, dar nu stiu daca sunt de el momentan. Ma gandesc sa ma intorc in puscarie, sa-l omor pe ala mare cu curent.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 74 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts