Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 23 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 301 to 320 of 446

Thread: Destiny Looking for Raid

  1. #301 SP
    Member nickstr's Avatar
    Quote Originally Posted by kingraa View Post
    1. Ce reprezinta "grimoire", sub levelul care este aratat in dreapta sus cand sunt in "spatiu" ?
    2. Apoi pe fiecare planeta vad ca sunt 2 "misiuni" care nu sunt ca celalalte misiuni. Una e "patrol" si inca o chestie. Ce rol au? Doar de a face EXP ?? Ca oricat le fac nu se termina. Adica ma tot trimite sa accesez alte si alte misiuni.
    3. Apoi, la ce imi foloseste intelectul, discipline si strencth ??
    4. "Esarfa" aia de la brau ma ajuta cu ceva ???
    5. O arma sau armura normala se poate upgrada sa aiba intelect, discipline sau strencth ??
    6. La ce ii ziceti voi "Raid" ?? La luptele 6 vs 6 ?? Ca daca sunt alea eu momentan n-am sanse acolo cu level 11. Am intrat o data, dar 95% din lupta am fost mort. . Oricum o sa am nevoie si de raidurile astea la un moment dat ca sa pot sa "cercetez" arme si armuri mai bune, corect ??
    Multumesc.
    1. sunt niste premii pe care le castigi facand diverse misiuni in destiny, omorand anumiti monstruleti in anumite locuri:
    Grimoire - Destinypedia, the Destiny Wiki - Destiny, Bungie, Activision, Fallen, Cabal, Hive, and more!

    2 Pe fiecare planeta ai Patrol, Strike si Raid.
    Patrol este optiunea de a umbla liber pe planeta respectiva si ai misiuni in diverse zone ale planetei cu care faci experienta cu bountyurile respective precum si reputatie la factiunea care o reprezinti in acel moment. Facand reputatie pentru o anumita factiune cresti in Rank la acea factiune si iti poti cumpara iteme de la vendorul factiunii respective. Patrol - Destinypedia, the Destiny Wiki - Destiny, Bungie, Activision, Fallen, Cabal, Hive, and more!

    Strike este o misiune un pic mai lunga care o faci cu inca 2 oameni, este asemanatoare unui Raid dar mult mai usor. Strike - Destinypedia, the Destiny Wiki - Destiny, Bungie, Activision, Fallen, Cabal, Hive, and more!

    Raid este o misiune mult mai grea, ideal se face in 6 oameni, se poate termina pe normal si pe hard. Daca vrei sa iei rewardurile si de pe normal si de pe hard, acolo unde se poate, trebuie sa termini varianta normal dupa care sa incepi varianta hard. Pentru varianta Hard, mai ales la Crota, trebuie sa ai lvl maxim si iteme bune daca vrei sa supravietuiesti. Raid - Destinypedia, the Destiny Wiki - Destiny, Bungie, Activision, Fallen, Cabal, Hive, and more!

    3 daca te duci cu "mousul" pe fiecare, ca sa zic asa, iti arata fiecare la ce foloseste. Intelectul scade timpul la super, Discipline la grenada si strength la melee.

    4.Cu esarfa de la brau alegi factiunea care vrei sa o reprezinti si toata reputatia castigata se va duce catre factiunea respectiva. Din descrierea ta rezulta ca ai titan prin urmare esarfa este un mark: Mark - Destinypedia, the Destiny Wiki - Destiny, Bungie, Activision, Fallen, Cabal, Hive, and more! , warlock foloseste bond: Bond - Destinypedia, the Destiny Wiki - Destiny, Bungie, Activision, Fallen, Cabal, Hive, and more! , hunterul foloseste cloack: Cloak - Destinypedia, the Destiny Wiki - Destiny, Bungie, Activision, Fallen, Cabal, Hive, and more!

    5. Raid ti-am explicat mai sus. Pentru a face lvl necesar pentru Raid iti recomand sa faci reputatie cu factiunea Vanguard sa faci rank 3 sa iti iei itemele de acolo, in acelasi timp poti sa mergi si cu Crucible bounties sa faci rank si acolo daca vrei un scout rifle bun(
    ). Ideal ar fi sa ai 3 caractere pe care sa faci de Weekly Heroic Strike pentru a strange Strange Coins care sa le folosesti vinerea si sambata la Xur sa iti iei iteme exotice. Iti recomand cumpararea unui head exotic si restul armurii sa fie legendar pentru inceput.

    Fa zilnic:
    - toate bountyurile de la Xander precum si de la Eris
    - un public event ca sa iti iei ascendat shards sa iti upgradezi armurile de la Vanguard si ascendant energy ca sa iti upgradezi armele legendary
    - playlistul de Roc Vanguard Strikes
    Odata ce ai facut lvl 26, recomandabil 28 fa raidul Vault of Glass ai sanse la dropuri exotice, legendare bune cum ar fi [video=youtube;Q1b-F-8fjY4]https://www.youtube.com/watch?v=6-6B6Ug7GLw"]Fatebringer[/URL] ,
    , [URL="https://www.youtube.com/watch?v=Q1b-F-8fjY4[/video]

    De la lvl 30 ideal 31 poti sa faci Crota normal si sa iti iei gear si mai bun.

  2. #302 SP
    Member kingraa's Avatar
    Reputatie pe factiunea Vanguard cum fac ??? Ma duc la Xander si aleg de acolo misiunile date de el ??? Misiunile astea luate de la Xander, trebuie sa le fac doar in Patrol ? In Story nu se da reputatie ? Tot la Xander vad si ce rank am la Vanguard ? Se pare ca am 0 din ce vad eu aici. Cum creste rankul ?
    Ca sa intru in Strike, cum se procedeaza? E suficient sa intru acolo sau se da invitatie cu alti coechipieri? Zice 1-3 jucatori dar si cooperative. Nu inteleg.
    Multumesc de rabdare si bunavointa.

  3. #303 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Sunt 5 facţiuni, Vanguard, Crucible, Dead orbit, New monarchy şi Fluture war cult la care se mai adaugă una specială Eris.

    La Vanguard reputaţia o faci în patrulare.

    Crucible le faci în MP.

    New monarchy, Dead orbit şi Future war cult faci reputaţie la ele numai dacă echopezi bannerul lor, indiferent ce bounty faci Vanguard sau Crucible, la eros faci numai cu bounty de la ea.

    Rank-ul creşte după ce predai bounty la Xander, îţi recomand să ai gear pe tine atunci când predai bounty, îţi da xp mult şi aşa creşti armele şi armurile.

    De la level 3 în sus când faci rank la o factiune primeşti un item legendar de la acea facţiune.

    În strike cu invitaţie sau să ai level, dacă eşti singur îţi caută alţi doi şi intri cu ei, este numai co-op.

    ---------- Post added 30-03-2015 at 13:29 ----------

    Ţi-a explicat destul de bine nickstr, citeşte de câteva ori până înţelegi, când ajung acasă intră în party şi îţi mai explicăm noi acolo.

  4. #304 SP
    Member nickstr's Avatar
    Eu ți-am explicat cum sa faci reputație la facțiuni dar bănuiesc ca nu ai răbdare sa citești sau nu explic eu bine. Pana nu faci lvl 20 oricum n-ai cum sa faci pentru alta facțiune reputație (ai nevoie de lvl 20 pt a echipa Mark uri legendare de la celelalte factiuni)decât dacă intri în Crucible Aka PVP, prin urmare faci numai pt Vanguard. Misiunile acelea unele se fac în petrol unele în misiuni din storyline. Oricum Google is your friend, găsești pe YouTube tot felul de tutoriale. Îți recomand să te joci pana la lvl 18-20 storyline ul te plimba prin mai toate mecanismele jocului.

  5. #305 SP
    Member kingraa's Avatar
    Quote Originally Posted by nickstr View Post
    Îți recomand să te joci pana la lvl 18-20 storyline ul te plimba prin mai toate mecanismele jocului.
    Cred ca deocamdata e cea mai viabila situatie pentru mine. Prea multe chestii deodata. Acum am vazut cum si unde imi creste rankul . Nu stiam unde sa ma uit. Am mai zis, interfata mi se pare mie greoaie.
    Seven, ce inseamna sa am gear pe mine cand predau bounty ?

  6. #306 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    După level 20, Exotice sau Legendare, arme şi armuri, aşa le creşti cel mai repede.

  7. #307 SP
    Member costy29lan's Avatar
    Salut,

    Am reusit si eu sa ajung la level 31, am upgradat tot (casca, armura, cizme, etc) si binenteles sunt legendare.
    Acum am 2 intrebari:
    1. cum cresc mai departe la lvl 32?
    2. unde gasesc nave legendare si ghost?

    https://www.bungie.net/en/Legend/Gea...43009253496739

    Multumesc.

  8. #308 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Level 32 faci cu gear de raid, fin Crota, caută ghosthunter pe google, bagi id şi îţi arată câte mai ai de găsit şi unde să le găseşti.

  9. #309 SP
    Member nickstr's Avatar
    Quote Originally Posted by costy29lan View Post
    Salut,

    Am reusit si eu sa ajung la level 31, am upgradat tot (casca, armura, cizme, etc) si binenteles sunt legendare.
    Acum am 2 intrebari:
    1. cum cresc mai departe la lvl 32?
    2. unde gasesc nave legendare si ghost?

    https://www.bungie.net/en/Legend/Gea...43009253496739

    Multumesc.
    Nave legendare îți pica în strike-uri, dacă ai răbdare sa faci câteva ore playlist-ul de lvl 26 Roc nu are cum sa nu-ți pice. Îți mai pot pica și în crucible, dar mai greu sau cu mult noroc. Am pe cineva în lista căruia i-a picat în crucible gjalahorn. Pe lângă cele din strike-uri mai sunt cele 2 de la VOG și cele 2 de la Crota. Un model pica pe normal, altul pe hard.

  10. #310 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Costy29lan:- sa cresti la level 32 iti trebuie in primul rand DLC-ul. Apoi faci raid-ul Crota (ai nevoie de minim 5 persoane pe langa tine)
    - o alta modalitate sa obtii armuri de nivel 36 light (pt level 32) e sa joci Iron Banner cand apare event-ul (multiplayer) si iti cumperi de la Saladin sau cum il cheama

  11. #311 SP
    Member kingraa's Avatar
    Hai ca incet, incet ma dumiresc si eu cum sta treaba. Cel putin la intrebarile postate mai sus. M-am prins unde sa ma uit, cum sa le fac.
    Oricum, merge greu farmarea, e mult de lucru . Mai imi trebuie 150 experienta si trec la rank 2 la vanguard. Asta e caracterul meu https://www.bungie.net/en/Legend/Gea...43009262709699
    Alte chestii:
    1. Cum se fac "domurile" alea de protectie, scuturile alea unde daca te bagi nu-ti iei shoot? Asta nu m-am prins.
    2. Din ce inteleg din discutiile voastre, voi intrati in raid cu un anumit rand de arme si armuri, si in patrol si boutyuri cu alt rand de arme si armuri ?
    3. Weekly Heroic Strike, l-am facut azi. Cand ma mai lasa sa-l fac ?

  12. #312 SP
    Junior Member sup3rfly's Avatar
    Ok, fara a fi rautacios, unele intrebari mi se pare hazlii, no offence. Eu m-am lamurit singur si foarte simplu cu niste google si youtube. Si ca sa revenim la subiect:
    1. "Domurile" alea, presupun ca te referi la skill-urile care le are clasa Titan si anume subclasa Defender. Este vorba de bubles (mai exact Wards of Dawn), skill care il au numai Titanii cu subclasa Defender. Acest buble este de doua feluri si anume iti da tie si coechipierilor, ori armura, ori weapon damage.
    2. Da, sunt raid-uri la care anumite arme sunt mai bune decat la un PVP/PVE sau chiar alt raid. La fel si armuri, eu unul folosesc gauntlets Dont Touch Me pe Hunter doar in anumite faze.
    3.Aici mi s-a parut amuzant...daca scrie weekly heoic strike sau weekly nightfall strike....le poti face o singura data pe saptamana(regula aplicabila si pentru raid-uri normal si hard sau chest-uri). Reset-ul jocului se face in fiecare marti. Deci o sa mai poti face marti la ora 12pm - https://www.bungie.net/en/Help/Article/12208

    Sunt multe de explicat si este mult de scris, daca nu ai chef sau timp sa cauti...poti sa ma adaugi la friends si cand ma prinzi in joc iti explic ce stiu eu, in timp ce facem un party pentru diferite bounty-uri sau strike-uri. ID: musicinstructor1

  13. #313 SP
    Member kingraa's Avatar
    Stiu prietene si nu ma supar . Din pacate sunt din generatia cand faceam limba rusa la scoala si nu engleza. Ce engleza mai stiu eu acuma se datoreaza juniorilor mei care la fel ca tine se distreaza pe seama mea .
    Ok. Revenind la joc, m-ai lamurit. O sa te adaug la prieteni. Mersi.

    LE. Vad ca nici tu nu esti departe de generatia mea, dar probabil ai avut noroc de engleza si nu de rusa.

  14. #314 SP
    Member costy29lan's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    ... caută ghosthunter pe google, bagi id şi îţi arată câte mai ai de găsit şi unde să le găseşti.
    In primul rand va multumesc celor care au avut rabdare si ati raspuns la intrebari.
    In legatura cu 'ghosthunter', am gasit pagina cu google si este de foarte mare ajutor, dar intrebarea mea este: ce se intampla dupa ce gasesc toate ghost-urile, imi da ceva?
    Nu gasesc in inventory nimic care sa ma lamureasca. Deocamdata am gasit 51 buc,

    Multumesc anticipat!

  15. #315 SP
    Member kingraa's Avatar
    Pe nenea Xur unde-l gasesc ? La turn ? In ce parte ? Stiu ca doar vinerea si sambata, dar unde ?

    ---------- Post added 05-04-2015 at 21:01 ----------

    Si la Vault of Glass nu ma descurc. Ce trebuie sa fac ? M-am uitat pe youtube si am vazut ca intra pe poarta aia, da la mine e inchisa. Ce trebuie sa fac s-o deschid? Ii am pe aia 3 in cercurile alea rosii. Ii omor, da degeaba ca iar apar.

  16. #316 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Vault of Glass eu un raid complex, nu poate fi facut de unul singur. Ai nevoie de o echipa sa ocupe cercurile alea rosii, deodata, care se vor face albe. Dupa ce se construieste spira din mijloc, va debloca poarta. Daca sunteti mai multi interesati add cosminbad pe PSN, ca joc destul de des.

    Xur apare aleatoriu intr-unul din locurile din turn

  17. #317 SP
    Member nickstr's Avatar
    Pentru a vedea unde este Xur in fiecare saptamana te uiti vineri pe destinydb.com, iti zic unde este si ce vinde de asemenea daca se merita cumparat sau nu "Should I Buy It?" – Dragon's Breath & Other Exotics - News - Destiny Database (DestinyDB) Xur dispare duminica la 11

    Cat despre Vault of Glass, ce ti-am zis eu?! Ti-am zis ca, mai ales VoG se face in 6 oameni, o singura data l-am facut in 4 oameni dar eram toti lvl 32 si am avut checkpointul de la Atheon.
    Pe Youtube ai vazut o singura persoana facand tot raidul? Nu cred...
    E posibil sa faci Crota's End singur dar trebuie sa ai itemele necesare si experienta necesara.

    Eu tind sa cred ca tu faci misto de noi... ce psn ai?

  18. #318 SP
    Member kingraa's Avatar
    kingraakingraa
    Ai zis ca in momentul in care am level 26, preferabil 28 sa fac Vault of Glass. Intr-adevar in joc apare ca trebuie facut in coop 6 players.
    Nu, nu fac misto. Chiar m-ati ajutat mult cu explicatiile voastre. Am zis din start ca mi se pare greoaie interfata jocului. Am invatat unde sa ma uit si ce trebuie sa fac. Incet, incet. Din pacate engleza mea lasa de dorit .

  19. #319 SP
    Member nickstr's Avatar
    Exista site-uri pentru a cauta coechipieri pentru raiduri.
    Pentru a programa raiduri la o anumita ora intr-o anumita zi cu comunitate cat de cat restransa si pe care ajungi sa o cunosti poti folosi https://www.the100.io/ dar din pacate engleza e baza de comunicare, asta daca nu gasesti un grup, acolo, de romani.
    Pentru a intra mai repede, instant, in real time poti folosi https://www.destinylfg.net/ dar iar... pentru a intelege bine raid-ul cu oamenii de acolo iti trebuie engleza sa intelegi ce vor sa faci si ce trebuie sa faci.
    Cat despre comunitatea romaneasca... acum cum ti-o fi norocul, multi nu au rabdare sa stea dupa cei noi sa ii invete, altii au rabdare. Unii sunt copii disperati cu progamul lor de copii, altii sunt peste 30 de ani si in general, daca au un job normal, joaca seara si mai sunt studentii care sunt undeva intre.
    Plus ca te-ai apucat intr-o perioada in care multi sunt plictisiti de lipsa de content si se joaca alte jocuri in asteptarea DLC-ului House of Wolves.
    O sa vorbesc cu cei cu care ma joc eu daca vor sa te accepte in grupul nostru divers, daca nu incerc sa te recomand unui alt grup unde majoritatea sunt peste 35 parca si recent au adoptat un jucator nou de care grupul meu nu prea a avut timp si chef.

  20. #320 SP
    Member kingraa's Avatar
    Mersi mult nick. Mama ce mi-as fi luat helmetul ala de la Xur. Stiu, imi mai trebuie o moneda din aia, dar tot l-as fi luat . Astea au fost acum. Banuiesc ca saptamana asta la sfarsit o sa aiba altele. In dreapata la moneda ce apare cu +118 INT ? Sa nu ma trezesc ca am monede dar imi trebuie altceva.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 23 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast

Similar Threads

  1. I'm looking for old console game :) By Kaloyanis in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 2 Last Post: 22-09-2013, 00:42
  2. Problema complicata cu Intel Raid 5 By MonkY in forum Hardware
    Replies: 6 Last Post: 08-12-2012, 13:44
  3. Primul SSD Raid PCIe sare bariera de 1GB/s By MonkY in forum Stories & Other News
    Replies: 0 Last Post: 27-06-2009, 03:08
  4. Replies: 0 Last Post: 22-11-2008, 01:38

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts