Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ati avut probleme cu DS4? Cat va tine bateria?

Voters
87. You may not vote on this poll
  • Nu am avut niciun fel de problema

    38 43.68%
  • Da, am avut probleme legate de calitatea materialelor

    18 20.69%
  • Da, am avut probleme legate de functionare

    6 6.90%
  • Bateria tine sub 5 ore

    11 12.64%
  • Bateria tine intre 5-7 ore

    36 41.38%
  • Bateria tine intre 7-10 ore

    12 13.79%
  • Bateria tine peste 10 ore!

    1 1.15%
Multiple Choice Poll.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 75

Thread: DualShock 4 - DS4 - Probleme si solutii

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    DualShock 4 - DS4 - Probleme si solutii

    Avand in vedere faptul ca discutiile despre gamepadul consolei PlayStation 4 si problemele sale apar in mod repetat (chiar ciclic as putea spune), am decis sa facem un thread dedicat pentru asta. Primul scop ar fi acela de a afla exact cat va tine bateria la DS4 (care de cele mai multe ori este execrabila), si eventual de a afla daca sunt batch-uri diferite (pentru ca unii se lauda cu autonomie mai mare chiar si de 12 ore, in timp ce la mine in 12 ore trebuie sa le incarc de 2 ori).

    Totodata, o sa va rog sa postati aici ce alte probleme ati mai intampinat la DS4, si cum le-ati rezolvat. In cazul meu primele 2 gamepad-uri deja vor replacements. Butoane blocate (in special R1), analoagele ale caror materiale s-au desfacut (motiv pt. care va recomand asa ceva).

    In cazul in care ati schimbat bateria originala, o sa va rog sa postati si cu ce ati inlocuit (puneti si un link va rog) si ce diferenta de autonomie ati reusit sa castigati. La fel, postati modul in care va incarcati gamepad-ul (eu de exp. am un charger de priza cu 6 porturi - fiind langa fotoliu imi este mai usor asa decat sa las tot timpul PS4 in standby si DS4 legat la el).

    Aveti aici un ghid despre modul in care puteti schimba bateria. Voi pune mai jos si un filmulet.
    Aici aveti un ghid despre inlocuirea stick-urilor analoage.
    Si un ghid pentru inlocuirea butoanelor defecte.

    Voi face si un poll la care va rog sa selectati in mod corect toate cele. Pentru a avea un rezultat relevant, testul de autonomie/baterie o sa va rog sa-l faceti cu DS4 setat cu LED-ul pe DIM (cea mai mica luminozitate), cu vibratii si speaker activate.

    Atunci cand postati despre ce probleme aveti la DS4, va rog sa scrieti si ce aveti tiparit pe spatele sau. Trebuie sa fie ceva de genul (Nu stiu exact care ar fi batch number-ul, dar ma interesez si revin):
    • MODEL CUH-ZCT1U WIRELESS CONTROLLER 5V ~ 800mA
    • ANATEL No. 2307-13-6223
    • FCC ID: AK8CUHZCT1
    • IC: 4098-CUHZCT1
    • 4-473-498-11 F1
    • MADE IN CHINA
    Attached Images Attached Images sony_dualshock4.jpg

  2. #2 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    MonkY, fa si tu 5-7 ore, 7-10 ore. Categoria 5-10 e prea mare.

  3. #3 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    o sa cronometez daca viitoare cand ma joc si o sa raspund, dar sincer e putin exagerat, fara sa se supere lumea pe mine, pana ieri nimeni nu a avut asa mari probleme cu bateria sau DS4, astazi pare a fi cel mai prost produs, dar daca e nevoie de asa ceva sa se linisteasca lumea, asa cum au fost si threadurile cu "defectiunile", e bine venit. e ca la mythbusters

  4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AndRewqp: inseamna ca ai sarit peste toate posturile mele in care ma plangeam de DS4 si mi se dadea peste nas cu "esti hater mah, DS4 e sublim". Probabil ai sarit si peste review-ul de acum mai bine de 1 an: http://www.consolegames.ro/forum/f59...aystation-4-a/ in care PS4 a fost depunctat foarte mult din cauza la DS4. Si atunci inca nu mi se bulisera butoane si nici nu se "scorojise" material-ul de pe analog sticks.
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    MonkY, fa si tu 5-7 ore, 7-10 ore. Categoria 5-10 e prea mare.
    Am facut pentru tine asta

  5. #5 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    7 ore cu vibrații si chat, led Dim
    10-11 ore fara vibrații, fara chat, led Dim.

    Se încarcă in două ore când consola este lăsata in rest mode sau 3 ore daca il încarc de la alta sursa, tv sau pc. In momentul in care led-ul portocaliu se stinge, controllerul este încărcat 100%

    LE: consola cumpărată in septembrie 2014, versiunea Glacier White

  6. #6 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu il incarc direct cu un incarcator de telefon , ma tine peste 7 ore , singura chestie negativa au fost ciupercile care s-au tocit dupa 4 luni asa , peste ele am pus unele de la Altex si inca sunt ca noi.

    seria de pe spate nu mai exista , deoarece imi transpira mainile foarte mult si s-a albit abtibildu'..in prima faza s-a dus stratul de celofan (n-a mai avut lipici) si dupa s-a albit ce era sub el.

    ps4 l-am luat in 29.01.2014

  7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Atentie, mare atentie la bateriile pe care le gasiti pe piata. Faptul ca au un sticker de 2000mAh, nu inseamna ca si au atat (ba chiar am citit de cazuri in care dupa instalarea unei chinezarii de "2000mAh", autonomia a scazut la jumatate fata de cea oficiala de 800mAh). So... beware!

    ---------- Post added 23-03-2015 at 19:49 ----------

    Sunt curios cei care spun ca lor le tine peste 10 ore... ce date aveti trecute pe spate. Puneti si cand le-ati achizitionat, poate ne dam seama daca modelele mai noi au baterie mai mare or something.

  8. #8 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    In afara de faptul ca mi s-a ros un pic cauciucul de pe analog, dar am pus repede niste thumbstick (best stuff ever) nu am avut niciodata probleme. Le am inca din prima zii de cand le-au lansat la noi si bateria de obicei ma tine intre 7-9 ore chiar daca ma joc mult. Mie personal imi place mai mult DS4 decat alea de la XO infinite ori mai mult pentru ca sunt mai confortabile.

  9. #9 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Nu am sarit MonkY, eu chiar am zis in threadul celalat, ca discutia este veche, ca s-a vorbit despre si ca si "fanboy" Sony, inclusiv eu, sunt dezamagiti de durata bateriei, dar dupa cum ziceam, s-a vorbim foarte mult despre asta acum un an si jumatate, nu mai este un subiect de actualitate si niciun secret. NU cred ca a zis cineva ca este multumit de acest lucru sau ca a negat aceasta problema si nu s-a descoperit "apa calda" stim deja lucrurile astea.

    repet ! ambele console au avantaje si dezavantaje stiute de mult timp, daca am sta sa vorbim doar despre lucruile negative, care au fost deja dezbatute, nu ajungem nicaieri. cine iese castigat din toata aceasta discutie? unde vom ajunge? si nu cred ca unii dintre noi putem fi numiti fanboy daca am acceptat aceste lucruri si nu ne deranjeaza, dar majoritatea care sunt derajati au alta consola primary.

    ps: sper sa nu se supere nimeni

    PSS: este ca si cum imi iau XO si ma duc pe threadul dedicat si ma plang ca rezolutia in anumite jocuri e inferioara versiunii PS4 sau ca XO ocupa mai mult spatiu ca si PS4 sau ca are sursa externa si ma deranjeaza aceste lucruri, lucruri arhicunoste de catre membrii acestei comunitati.

  10. #10 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si eu am chestiile alea de cauciuc, dar le-am pus fara sa se fi stricat ceva inainte. Imi plac mult pentru ca ajuta foarte mult la grip. Imi aduc aminte cand jucam Fight Night 4 pe Xbox360 faceam bataturi, maneta avand niste chestii pe stickuri. Cand l-am jucat pe PS3 apoi, nu am mai patit treaba asta. Dar acum cu prostioarele alea pe maneta astept un nou Fight Night ca sa vad daca fac bataturi sau nu.

    Pe mine ma tine 5-7 ore. Led la minim si vibratii on. Pentru chat folosesc altceva, nu controllerul.
    Attached Images Attached Images speedlink-stix-controller-caps-ps4-1.png speedlink-stix-controller-caps-ps4.png

  11. #11 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    daca ma joc 2-3 ore il incarc a doua zi dupa ce mai joc inca 2-3 ore , uneori uit si a 3-a zi sunt pe drojdie

    ---------- Post added 23-03-2015 at 19:57 ----------

    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    fac bataturi sau nu.


    mie mi s-a cojit buricul degetului mare de la mana stanga..deh, BF si alergatul(click + stg-drp si inainte ) ...in exces.

  12. #12 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    monky chiar sunt curios cum de ti s-au stricat butoanele, nu cred ca te-ai jucat asa mult pe ps4
    Eu unul il am din decembrie anul trecut impreuna cu 2 ds4 si am o medie de 5-6 h gaming pe zi, inafara ca mi sa ros putin analogul stang la amandoua ds4 si am pus thumbstick-uri alta problema nu am avut
    Ma tine unu incarcat asa mult dar in alea 12 h+ de joaca 2h cel putin sunt pauzele iar cand s-a descarcat complet dureaza 4-5 sec sa il folosesc pe celalalt

  13. #13 SP
    Member seven1994's Avatar
    Eu unul nu am nici cea mai mica problema cu durata de viata a bateriei pt ca nu am sesiuni atat de mari incat sa se descarce complet.Poate e si din cauza ca vin de pe xbox 360 si eram satul sa dau bani pt baterii.Singurul inconvenient al meu este ca nu au pus optiunea sa opresti controllerul cand vrei pt ca uneori ma uit la stream si controllerul sta pornit degeaba

  14. #14 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Chiar poti face asta prin doua metode:

    1) manual:
    Hold PS button
    Go to adjust devices
    Select turn off device
    Pick dualshock 4.

    2)automat:
    To have it turn off automatically after not being used for a while:

    choose the settings option from the menu on the top of the main screen (far right, next to the power symbol, toolbox icon)
    scroll down and choose 'Power Save Settings'
    choose 'Turn Off DUALSHOCK 4 Automatically'
    select 10, 30, or 60 minutes as the idle time before the controller is turned off automatically (selecting off will return it to always-on)

  15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by seven1994 View Post
    Eu unul nu am nici cea mai mica problema cu durata de viata a bateriei pt ca nu am sesiuni atat de mari incat sa se descarce complet.
    Hai sa fim seriosi si sa nu o dam in extrema cealalta... Sa inteleg ca te-ar deranja sa-l incarci odata pe saptamana sau chiar mai rar?!? Deci de-asta fac nebunii smartphone-uri de tin maxim o zi... pentru ca nu deranjeaza.
    Quote Originally Posted by seven1994 View Post
    Poate e si din cauza ca vin de pe xbox 360 si eram satul sa dau bani pt baterii.
    Ma faci sa rad. Sa inteleg ca tu de rechargeables nu ai auzit? Eu folosesc aceleasi baterii de vreo 5-10 ani. N-am mai dat un leu de-atunci. Si fara suparare, dar gamepadul de la Xbox 360 tine O LUNA cu 2 rechargeables de 2500mAh.

  16. #16 SP
    Member seven1994's Avatar
    Ba am auzit,dar am tinut xboxul o luna(pe care si acum incerc sa il vand fara succes)si nu se merita investitia.Normal ca mi-ar fi placut daca tinea mai mult,dar nu mi se pare ceva foarte grav(doar parerea mea)
    Chiar nu stiam ca il pot opri manual,mersi!

  17. #17 SP
    Member tzuik's Avatar
    Oricât de mult mi-ar plăcea DS4 ca funcționalitate, în termeni de calitate este destul de mizerabil.

    La nici 2 săptămâni de când mi-am luat PS4, butoanele de L2 și R2 de la unul dintre cele 2 controllere scârțâiau ca naiba. Noroc că l-am schimbat fără probleme, pe garanție. Acum, după câteva luni bune, uneori iar parcă dau semne ușoare de scârțâială. Plus bateria, care nici aia nu e prea grozavă. Și asta în condițiile în care Dualshock 3-urile vechi de aproape 5 ani n-au absolut nicio problemă. /rant

  18. #18 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Ma joc de la 8 si Pana acum abia m-i sa consumat o liniuta la ds4

    ---------- Post added 24-03-2015 at 13:33 ----------

    A mers incontinuu

  19. #19 SP
    Member Snake's Avatar
    Dar ce joci tu acolo? Sah?

  20. #20 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu, s-a jucat pe Xbox pana acum

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Probleme si solutii PC By AndRewqp in forum Hardware
    Replies: 976 Last Post: 09-10-2023, 12:18
  2. Replies: 644 Last Post: 31-08-2023, 13:32
  3. Solutii pt monitor fara boxe By gmn in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 10 Last Post: 05-01-2015, 21:11
  4. Customizare DS4 By EdenIsNotEnough in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 3 Last Post: 23-03-2014, 17:32
  5. Hauppauge HD PVR (Probleme si solutii) By eXist in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 28-03-2011, 15:05

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts