Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 92 of 92

Thread: Detroit: Become Human

  1. #81 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Chapter:Russian Roulette

    Nu pot vizualiza revista 4'.5.', este singura care imi lipseste pentru trofeu.A mai intampinat cineva probleme cu oricare dintre reviste?
    Cred ca va trebui sa sterg salvarea si sa-l rejoc, dar prima data incerc cu "new story".
    Attached Images Attached Images detroit_-become-humana-_20190730165417.jpg detroit_-become-humana-_20190730163155.jpg

  2. #82 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Pentru mine este trist cand cineva isi iroseste o mica parte din viata, pentru obtinerea unui trofeu care in viata reala nu are nicio acoperire. Eu m-am bucurat de joc, pierzand timpul la el, de 2 ori, o data pe ps4 slim, o data pe ps4 pro.

  3. #83 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Pentru mine este trist cand cineva isi iroseste o mica parte din viata pentru a juca un joc video care in viata reala nu are nicio valoare. Eu unul m-am bucurat de o carte de dezvoltare personala in loc sa ma joc detroit de 2 ori, o data pe ps4 slim, o data pe ps4 pro.

  4. #84 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Tu confuzi câteva ore de joc, versus câteva zeci de ore pentru a-l platina, sau cum dracului se numește. Sunt oameni cărora nu le iese din prima și pierd foarte mult timp, doar vor găsi ultima chichita. La asta mă refeream. Și am dubii că ai citit cartea aia, doar faci un comentariu care să fie contra la ce am spus mai sus. Ca să nu mai spun că jucatul meu de 2 ori, pe ps4 slim și ps4 pro, mi-au adus bani pe un site de specialitate.

  5. #85 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Fiecare se distreaza cum vrea. Daca e trist sa iei trofee, e trist si sa te joci fara sa le bagi in seama, pentru ca ambele activitati sunt o pierdere de timp. Nu o sa vezi un trophy hunter sa te arate cu degetul ca dai banii pe un joc si il abandonezi inainte sa iei platina (i.e. pierzi content, esti cost inefficient etc.); mi se pare normal sa faci la fel si sa respecti stilul de joc al fiecaruia.

  6. #86 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Nu e vorba de a nu respecta persoana... Știm cu toții că într-un joc, găsim unele itemuri, ori trofee, sau mai puține. Sunt lucruri care au prea puțin legătură cu jocul în sine, ori derularea acestuia. Asta-i realitatea și poți căuta pe net, majoritatea gamerilor parcurg o poveste găsind puține itemuri ori trofee, posibil rare. Iar asta nu le schimbă percepția despre joc. Din fericire pentru tine, Espiritus, ești la o vârstă când ai timp berechet. Adăuga + 10 ani la vârsta ta și mai stăm de vorbă.

  7. #87 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Din comentariile tale Chris Diaz reiese că și tu ai timp berechet dacă intri in polemici cu userii pe forum doar de dragul de a-ți expune punctul de vedere despre cum pentru tine e trist că cineva se joacă pt. trofee. Dar hai să ne apucăm să ii explicăm lui ConuGeo cum e treaba cu timpul lui pt. că el fix asta căuta cand a pus o întrebare aici pe topic.

  8. #88 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Eu nu am intrat in nicio polemica cu membrul de forum, Conu Geo. De altfel, il respect enorm. Doar mi-am exprimat o parere. Tu nu faci altceva decat un atac la persoana.

  9. #89 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Sunt suprins cat de putin s-a discutat despre Detroit: Become Human aici. In genul pe care il abordeaza, e printre cele mai bune jocuri.

    Am reusit si eu sa-l joc abia acum. Consider ca David Cage e printre cei mai bun scenaristi de jocuri. Detroit bate grav multe filme de calibru mare. L-am jucat cu sufletul la gura, si am pornit un al doilea playthrough imediat.
    Scenariul este extrem de bun, si incredibil de variat. A fost o munca titanica sa filmezi, sa animezi si sa gandesti atatea ramificatii.

    Animatiile sunt extrem de bune, in special cele faciale, dar nu mai sunt etalonul in industrie, cum erau pe vremea PS3, cand Quantic Dream domina la capitolul asta. Reamintesc aici TLOUII, clar superior, apoi Detroit, si la lunga distanta, restul. Cu toate astea, prezentarea e la nivel inalt, dar cum a zis si razvanrazy, jocul arata superb in majoritatea cazurilor, dar sunt si momente de PS3. Se vede ca engine-ul in-house si-a cam atins limitele.

    Un alt aspect care mi-a placut au fost personajele grase, obeze chiar.
    In sfarsit avem un joc care arata oamenii asa cum sunt, si average, si perfecti si urati etc. spre deosebire de 99% din jocuri in care avem doar dorienipopa peste tot.

    Ca puncte negative as nota:
    - texture streaming; foarte multe scene in care dura si pana la 7-10 secunde pana ca texturile low-res sa fie inlocuite cu cele high-res.
    - parul a ramas tot la nivel de PS3, ma asteptam macar la ceva gen TressFX, ca doar s-a putut in 2014 (Tomb Raider: Definitive Edition)

    Am reusit in primul playtrough



    In al doilea playthrough am incercat sa iau alte alegeri si sa duc jocul spre un evil android mayhem, dar scenariul a fost imprevizibil si am reusit


    Strict in categoria de gen pe care o abordeaza, Detroit: Become Human mi se pare un joc de 9.5.
    A fost o experienta mult superioara unui film, care clar merita macar 2 playtrough-uri.
    Eu sigur am sa ma reintorc la el din cand in cand. Macar pentru North


    Fun fact, story-ul din background-ul jocului, cel despre conflictul SUA - Rusia, e foarte similar cu ce se intampla acum IRL.

  10. #90 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Acum am inteles ca dupa fiecare capitol poti sa rejoci anumite faze ca sa vezi cum se desfasoara diferit povestea.

    Cand l-am jucat/terminat eu, ori nu exista optiunea, ori nu am gasit-o, dar stiu ca as fi vrut sa rejoc finalul, pentru ca am luat o decizie ciudata din greseala si...aia a fost.

  11. #91 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Poti rejuca capitole in functie de ce flowchart-uri ai disponibile.
    Sunt multe sectiuni (chiar capitole) care vor lipsi pentru ca sunt legate de decizii luate anterior, asa ca tot trebuie sa reiei din urma multe scene, ca sa deblochezi altele, care si ele la randul lor vor influenta multe lucruri pe parcurs, pana spre final.
    E foarte greu sa poti vedea tot ce are de oferit jocul.

  12. #92 SP
    Manager paul's Avatar
    Vanzari de 6 milioane unitati:
    Attached Images Attached Images e61cosyxiamjax-.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 28-10-2015, 03:14
  2. Replies: 0 Last Post: 17-12-2011, 08:42
  3. Replies: 0 Last Post: 20-10-2011, 16:20
  4. Replies: 0 Last Post: 12-07-2011, 19:44
  5. Become a server in Far Cry 2 By GeOKeR in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 14-10-2008, 10:44

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts