Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ati avut probleme cu PS4 pana acum??

Voters
116. You may not vote on this poll
  • Nu, totul este ok si merge perfect din prima zi

    89 76.72%
  • Am avut probleme, s-au rezolvat la garantie

    8 6.90%
  • Da, iar acum nu mai merge deloc

    2 1.72%
  • Am avut mai multe probleme, dar s-au rezolvat

    6 5.17%
  • Inca nu am probleme, consola insa e galagioasa si se incalzeste mereu

    11 9.48%
Page 9 of 57 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 1123

Thread: Rata defectiunilor - PS4

  1. #161 SP
    Junior Member Ghassan's Avatar
    ce penibil ii STFU asta . idiot

  2. #162 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Pt cei interesati,le gasiti in Practiker.Costa 7 lei punga cu 8 picioruse,si se potrivesc de minune cu consola.
    Attached Images Attached Images picioruse1.jpg picioruse.jpg

  3. #163 SP
    Junior Member AXL2686's Avatar
    Nu stiu ce sa intaleg prin incazlit...poate sa detalieze cineva...? Eu o am de 1 saptamana , jucat AC si Fifa 14 se incalzeste dar nu exagerat de tare am observat ca in zona sursei spate de tot dreapta unde intra cablu de alimentare acolo e mai cald.

    Sunt curios cum o sa se comporte in The Division, The Witcher 3

    Fun Fact pentru mine Sad Fact pentru AngelOfPain ... am primit consola in aceeasi zi si curier a mea INCA merge ...

  4. #164 SP
    Member Buyk's Avatar
    Procesoarele respectiv placile video de la AMD lucreaza la temperaturi mai mari ,deci nu as vedea un motiv ingrijorator chiar si la o temepratura de 70 grade !

  5. #165 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by Ghassan View Post
    ce penibil ii STFU asta . idiot
    stfu face acelasi lucru si dincolo (forumul celalalt)..!bine ca a plecat de aici

  6. #166 SP
    Junior Member Ghassan's Avatar
    se intoarce iara .

  7. #167 SP
    gug
    Junior Member gug's Avatar
    Quote Originally Posted by AXL2686 View Post
    Nu stiu ce sa intaleg prin incazlit...poate sa detalieze cineva...? Eu o am de 1 saptamana , jucat AC si Fifa 14 se incalzeste dar nu exagerat de tare am observat ca in zona sursei spate de tot dreapta unde intra cablu de alimentare acolo e mai cald.

    Sunt curios cum o sa se comporte in The Division, The Witcher 3

    Fun Fact pentru mine Sad Fact pentru AngelOfPain ... am primit consola in aceeasi zi si curier a mea INCA merge ...
    La fel si la mine pe Fifa si AC se incalzseste dar nu exagerat. De când am instalat si NBA 2k14 care ocupa 44 GB si împinge puțin PS4, se simte cum merge mai tare cooler-ul.

    Când intru înapoi in Fifa sau AC revine la normal.

  8. #168 SP
    Junior Member Storm78's Avatar
    Toate echipamentele electronice se incalzesc mai ales in zona sursei.

  9. #169 SP
    Junior Member sydaxxx's Avatar
    Odata pornita consola, in home screen,fantele din spate scoteau un aer foarte cald pentru un could start,dar si fan ul era foarte deranjant.


    Very noisy PS4 fans - PlayStation Forum

  10. #170 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Am si eu consola de doua zile. Momentan nu am probleme. Am jucat Killzone, Resogun si demo FIFA 14. Nu mi sa parut sa fie exagerat de calda sau zgomotoasa. Din pacate nu am nici un disc sa testez drive-ul bluray (killzone l-am luat de pe amazon, digital). Sper sa nu fie chiar ala cu probleme. Mai astept cateva zile sa fiu sigur ca functioneaza ok si votez si eu ca merge brici

  11. #171 SP
    Member dinamovistu's Avatar

    Rata defectiunilor - PS4

    M-am hotarat. O sa cer alta consola. Nu mi se pare ok sa fie mai zgomotoasa decat PS3 phat. Si in Assassin's Creed e la fel de zgomotoasa ca si in Killzone. Si daca nu vor sa imi dea alta o returnez. Am incercat diferite pozitii(ale consolei). Si vertical fara a obtura ventilatia. Chiar se aude tare in joc (AC4 si Killzone). Tot aud ca la altii e silentioasa. Nu e vorba ca nu vreau sa o aud insa la mine cam exagereaza. E ca un laptop cu procesorul in 100%.
    Un alt test usor de facut e ca din momentul in care am inchis AC4 (close application) au trecut 10 minute de stat in dashbord si inca nu a scazut la minim turatia coolerului. A stat turat la fel ca in joc inca 5 minute. Si scade ff incet. Asa face si la voi?

  12. #172 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu face asa, la mine pana acuma in nici un joc nu m-i sa turat coolerul, Joc KZ si 2-3 ore si scoate acelasi zgomot pe care il scoate si cand aprind consola. Daca o ai intrun loc aerat fara sa aibe consola obstructii prin partile laterale si spate as zice ca nu e normal ce t-i se intampla.

  13. #173 SP
    Junior Member alphacristi's Avatar
    mi se pare cam imposibil sa iti stea coolerul la aceeasi turatie si cand ii dai drumu si cand joci
    daca intradevar ti se intampla asa inseamnaa ca e o problema ( cel mai probabil microcontroler-ul care iti regleaza turatia )

  14. #174 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Pana la urma am facut retur la comanda. Am vorbit cu cei de la altex sa le zic de problema.
    Mi-au propus doua variante: sa verifice ei consola sa vada daca are problemele semnalate de mine (zgomotoasa pe partea de cooling) si daca se adevereste ca are probleme sa mi-o inlocuiasca. A doua varianta era sa returnez consola (nu au trecut inca 10 zile lucratoate - consola achizitionata online) si sa imi dea banii inapoi. Am ales returul si banii inapoi.
    Au fost foarte OK pe partea asta cei de la Altex. Am dus-o eu personal in Orhideea pentru a nu mai astepta dupa curier. Tipul de acolo mi-a spus ca s-au intors destul de multe cu problemele semnalate si de mine. Adica consola zgomotoasa.
    Faza e ca acum nu stiu ce sa fac. Iau alta, face la fel, o returnez si pe asta? Pana cand? Momentan mai astept. Poate mai schimba ei ceva. Deja la controller au schimbat materialul stickurilor.

  15. #175 SP
    Banned Venom's Avatar
    De unde stii ca au schimbat materialul stickurilor?

  16. #176 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Pentru ca am comandat un alt controler separat si a venit acu 2-3 zile. Si e diferit la atingere la stickuri. Nu mai e cauciucul acela moale. E mai rugos/abraziv.

  17. #177 SP
    gug
    Junior Member gug's Avatar
    Quote Originally Posted by dinamovistu View Post
    Pentru ca am comandat un alt controler separat si a venit acu 2-3 zile. Si e diferit la atingere la stickuri. Nu mai e cauciucul acela moale. E mai rugos/abraziv.
    Asa este. Cel din pachetul cu consola are un material mai fin pe stick-uri care dupa cateva ore de utilizare se vede puțin o urma de uzura.

    Controlerul cumpărat separat are cauciucul mai rugos/abraziv si nu prezintă urme de uzura dupa același timp de utilizare ca si cel din pachet.

  18. #178 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Aceeasi chestie am observat si eu la cauciuc.Cel venit cu consola dupa maxim 6-8 ore in care l-am folosit deja a inceput sa se cojasca.Cel cumparat separat nu are nici o problema dupa aproape 2 luni de jucat aproape zilnic.Consola mi se pare foarte silentioasa,doar cand o pornesc parca are niste sunete cam ciudate de parca ar crapa ceva inauntru

  19. #179 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Ma alatur si eu taberei cu probleme -

    Azi am luat consola - Gamer bundle -

    1. ajuns acasa / instalat totul /logat pe contul de CZ - imediat -> system update / dupa ce am pus KZ:SF -> update - dau sa ma joc ... eroare

    CE-34878-0

    Am citit pe site la sony

    CE-34878-0 Application has crashed. Step 1: Close the application, install the latest system software and game update, and restart the system.
    Step 2: If the error occurs again, back up your saved data, and then go to [Settings] > [Initialization] and choose [Initialize PS4].

    https://support.us.playstation.com/a...tail/a_id/5111

    Facut reinitializare (completa de SO) (dupa ce am stat aproape 2 ore) pentru ca am ales FULL nu Quick am revenit la setarile initiale.

    2. Pasul 2 setari initiale - nu mai bag contul de PSN - reinstalez SF / si patch ul -> erroare (imi scapa acum codul de erroare) - verificat - intrat in safe mode si facut Rebuild Database

    3. Pasul 3 restartat / reinstalat joc / reinstalate patch - pornit joc ... mergea sacadat ( nu extrem de tare insa sesizabil) dupa nici 2-3 min (chiar dupa intro erroare -> disk or hard disk failure)

    4. Pasul 4 intrat din nou in safemode - reinitializare PS4 - intrat cu consola fara account pe PSN logat - ca si "guest" - jocul a mers normal (fara sacadare) pentru aproximativ 30 -40 min (am terminat cap 1 si am jucat un pic din cap 2 - pentru ca eram prea obosit si tracasat/surmenat si frustrat)

    Concluzia - maine voi face ultima incercare, daca nu merge sa ma loghez pe PSN si sa ma pot juca in conditii normale - consola PS4 va fi returnata la magazin si nu cred ca ma voi mai atinge de asa ceva pana la viitorul Craciun.

    Imi pare extrem de rau mai ales ca a fost un impulse buy, nefiind "convins" deloc sa cumpar consola - insa m-a atras pretul (pentru gamer edition si faptul ca contine un bundle destul de bun de jocui) - ca fapt divers pentru cei care tot ridica in slavi Romania si ca exista console PS4 in stock - la fel e si in Polonia, cred ca Saturn avea cel putin 100 bucati expuse (versiunile "vanilla" / "SF bunddle" / "gamer edition" ) in shopul unde am fost eu, presupun ca e o situatie generalizata (eu am vazut consola si la alte magazine in vitrina, insa doar versiunile vanilla sau KZ:SF)

    Deci un mare thumb down din partea mea ca si first experience - aproape 7 ore pierdute azi citind pe net si cautand solutii miraculoase pe youtube/forumuri .. etc. RUSINE SONY - aceasta este un produs PREMIUM care ar fi trebuit sa aibe un QA extrem de exigent, oare n-am invatat nimic din experienta Xbox 360 din 2005.

    (PS: am gasit sute de posturi cu aceeleasi probleme ca si ale mele - deci nu sunt singurul).

  20. #180 SP
    Admin MonkY's Avatar
    rodarkone: din pacate ai patit cam ca si mine, si aproape sigur e HDD-ul busit. Sorry for that... Eu n-am putut sa rezist, si l-am schimbat eu, manual. Dar daca tu tot l-ai luat local, da-le la garantie cu el in cap...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 57 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast

Similar Threads

  1. Rata defectiunilor - Xbox One By AndRewqp in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 140 Last Post: 31-01-2017, 19:33
  2. Rata defectiunilor - Wii U By MonkY in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 6 Last Post: 05-01-2014, 22:46
  3. Zelda Wii ar putea rata anul 2010 By erik95 in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 18-11-2009, 22:46

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts