Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 144

Thread: Custom PS4 Uncharted 4

  1. #1 SP
    Banned Templier's Avatar

    Custom PS4 Uncharted 4

    Dragi prieteni,

    Dupa cum o parte din voi stiti de ceva timp am inceput sa fac console cutom. Aceasta initiativa am avut-o cand am inceput sa vad pe net diverse console customizate si am zis sa incerc si eu. De la GBA Steampunk pana la GameCube Resident Evil 4 am incercat diverse modele si acum am zis sa Level Up si sa incerc sa fac un PS4, my own PS4 . Motivele pentru care fac acest proiect sunt evidente : ca imi place sa fac asa ceva si pentru a dezvolta poate si intr-o afacere.

    M-am hotarat sa imi pun la bataie consola pentru ca nu imi permit sa cumpar una pe care sa lucrez. Consola sper sa ajunga sa fie expusa la Centrul Comercial Orhideea in data lansarii jocului Uncharted 4, asta daca ma inteleg cu ei si imi dau ceea ce vreau adica bani. Daca doriti sa votati/comentati pe poll-ul de pe FB pentru a vedea consola expusa la ei as fi profund recunoscator

    https://www.facebook.com/events/6153...8162061674254/

    Spre deosebire de proiectele trecute acum as vrea sa documentez acest proces si o sa pun poze de pe parcurs.

    Asa ca ENJOY!

    P.S. orice sprijin in materie de share/like/ marketing este apreciat

  2. #2 SP
    Member Hansel31's Avatar
    nu am inteles bine, tu vrei sa iti dea bani cei de la carrefour sa iti expuna consola ta? poate invers

  3. #3 SP
    Banned Templier's Avatar
    de ce ar fi invers? face parte din campania lor de a promova jocul.

  4. #4 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Templier eu te sustin , incercarea moarte n-are, insa cred ca cel mai bine ar fi sa te bagi pe siteurile de afara , acolo prinde cel mai bine chestia asta.

  5. #5 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Eu zic sa ceri o copie a jocului in schimb, suma mai mare oricum nu ai nicio sansa sa primesti. In fond, nu cred ca ar convinge pe multi consola custom sa cumpere jocul daca nu erau deja interesati de el, deci Altex nu va avea un profit de pe seama ta si nu au de ce sa fie interesati. Daca vrei sa faci o afacere din asta, mult mai multe sanse ai pe forum. Un posibil client deja ai gasit.

  6. #6 SP
    Member Hansel31's Avatar
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    de ce ar fi invers? face parte din campania lor de a promova jocul.
    pentru ca te promovezi pe tine

  7. #7 SP
    Banned Templier's Avatar
    @ poiuyt sigur dau si pe site-urile din afara. mersi de sustinere

    @ Espiritus mi-a mai spus cineva acelas lucru dar nu sunt de acord cu el. materialele pana acum m-au costat 500 lei fara consola. este un element de marketing si asa cum ei pana la urma isi fac postere pe care MG/Sony/... le platesc nu vad de ce nu ar plati si pt asa ceva. tipografia nu merge la MG sa le spuna "va dam bani, lasati-ne sa va printam postere " nu vad de ce eu as face ceva gratis. expunere pot sa am si pe FB pt milioane de oameni. la evenimentul asta o sa participe sute de oameni care oricum si-ar fi luat jocul, cu sau fara lansarea lor oficiala.

  8. #8 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Ce "cutom"? ca nu vad nici o diferenta in poza aia.

  9. #9 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Bănuiesc că vrei o colaborare cu cei de la Altex/MG, nu cu cei de la Carrefour, cum spune cineva mai sus? Baftă cu proiectul, o să trimit mesajul tau unei cunoștințe, poate te ajută.

  10. #10 SP
    Member Hansel31's Avatar
    tu ai alocat un buget de 500 lei si faci comparatie intre tine si Sony sau MG , si vad ca nu ai idee despre marketing si ce inseamna aceasta, chiar crezi ca ii ajuti tu pe cei de la altex sa isi vanda produsul mai bine prin simplu fapt ca te duci tu cu o consola custom sa le faci lor vanzare? eu ti-am zis tu nu realizezi ca tu iti faci reclama la produsul tau, iar pentru chestia asta orice firma iti cere bani, chiar daca ii ajuti tu sa vand mai mult, iti vinzi si tu produse pe carca lor si acest lucru nu este acceptabil

  11. #11 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    bai Dupree, dar ce esti mah asa negativ..lasa omul

    eu cunosc pe cineva ce nu stia sa-si schimbe un bec la plafoniera , cauta diy-uri ,iar acum are service bmw autorizat ..

  12. #12 SP
    Banned Templier's Avatar
    @Kratos e poza de inceput. o sa postez poze de-a lungul procesului sa vedeti cum evolueaza

    @Dant3 corect.multumesc

    @Hansel tu nu intelegi. pe data de 10 Mai MG organizeaza o lansare oficiala a jocului. consola poate face parte din aceasta lansare/ eveniment. nu am zis ca ii ajut sa vanda jocuri ci pur si simplu este una din atractiile evenimentului. pentru acea atractie eu vreau bani. ca pentru orice alta atractie de la diverse evenimente. de Revelion sa stii ca firma care a dat cu artificii a fost platita de Primarie , la saloanele auto persoana care isi aduce Ford Model A isi primeste bani samd...
    reclama la produsul meu nu exista. eu nu am un produs pe care sa il dau ci un serviciu care se poate aplica pe mai multe arii. daca le faceam in serie atunci se punea problema de a vinde un produs.eu vand o imagine, un concept.

  13. #13 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am vorbit cu cineva deja, am înțeles că ați negociat ceva. Mai bine ceri o ediție de colecție a jocului si un voucher pentru alte cumpărături. Te înțeleg că vrei cash, dar deocamdată ești necunoscut. Sper sa îți iasă proiectul, să vă înțelegeți până la urmă, îți țin pumnii. Trebuie să înțelegi o chestie, în acest moment tu ți-ai face cea mai mare reclamă prin ei, dar până la urmă ar fi o situație win-win.

    PS: Sper să nu înțelegi greșit, mi-am spus o părere sinceră.

  14. #14 SP
    Banned Templier's Avatar
    mersi Dant3. as vrea sa colaborez cu ei dar nu gratis sau sa imi dea un joc ca pe ala il iau si eu oricum. am si spus ca sunt deschis la negocieri dar 4 free nu

  15. #15 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Templier, eu cred ca ai niste conceptii de marketing care nu se aplica absolut deloc pe piata din Romania. Inteleg ideea pe care o prezinti, dar ce doresti tu nu este realizabil in Romania, nu exista investitii in asa ceva in Romania. Daca nu ai o cunostinta undeva intr-o corporatie de genul, care sa incerce sa faca ceva, nu cred ca ai vreo sansa sa te bage cineva in seama. Nu ti-o spun ca descurajare, ci doar pentru ca am impresia ca esti cam prea optimist cu ce doresti sa primesti la final. Mai mult de un joc nu cred ca iti vor oferi cei de la Altex/MG.

    Eu zic sa faci ce ti-ai propus, vazand si alte lucrari facute de tine sunt convins ca va iesi ceva interesant. Ai sanse apoi daca doresti sa faci un profit sa vinzi consola separat punand-o la vanzare pe forumul nostru sau pe ebay. Asta daca urmaresti profitul.

  16. #16 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Care e numarul de console custom pe care crezi ca il faci anul asta? Ce ti-ai propus?

  17. #17 SP
    Banned Templier's Avatar
    depinde de finante. mai am pe acasa un n64, ps1 si cam atat. nu am ceva specific in minte, depinde de inspiratie si bani

  18. #18 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bafta man cu proiectul! Sper sa reusesti, chiar si in Romania!

    Eu insa nu inteleg cum de speri sa iti accepte cineva o expunere a unei console... o consola care nu se stie cum va arata in final. Probabil ca le poti arata schite, un desen, ceva... dar de la niste planuri la produsul finit stii ca mai e mult de munca. Sau poate ea este gata dar nu ai aratat-o (inca) si aici.

    Stiu ca si eu le-am propus diverse colaborari de-a lungul timpului (legat de CG) si de cele mai multe ori mi-am luat reject din start. Gandeste-te ca asta s-a intamplat in timp ce proiectul era live, cu un nr. de x vizitatori, x unici, niste ani in care am aratat ca e un proiect stabil and so on. Imagineaza-ti reactia lor daca le-as fi propus o colaborare cand CG-ul nici macar nu era up and running...

  19. #19 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Si mai e o problema.... Pretul. Lumea nu cumpara consola ca nu e 1100 ron si e 1400. Crezi ca 600-700 lei vor da pe o cosmetizare? Eu de exemplu am consola luata la pre-order si am investit intr-un kit de la Niko pentru a putea avea HDD SSHD de 2TB. Deci clar nu pot folosi template-urile ce le creezi acum chiar daca sa zicem ca as vrea si imi permit.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  20. #20 SP
    Banned Templier's Avatar
    so far ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Coperti/Covers Custom By sindweller in forum Console Club
    Replies: 28 Last Post: 15-02-2017, 03:09
  2. Custom controllers / gamepads By MonkY in forum Console Club
    Replies: 2 Last Post: 15-05-2015, 18:45
  3. Custom Nintendo NES By ilie11 in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 5 Last Post: 06-06-2014, 11:18
  4. PS4 trophies / Custom Soundtrack By weezyfbaby in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 1 Last Post: 22-02-2014, 16:59

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts