Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Cum ar fi ca Sony sa urmeze exemplul Microsoft cu privire la backward compatibility?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Ar fi super!

    23 88.46%
  • Nu ma intereseaza.

    2 7.69%
  • Nu stiu.

    1 3.85%
Results 1 to 12 of 12

Thread: Backward compatiblity for PS4

  1. #1 SP
    Member Gigi Kent's Avatar

    Post Backward compatiblity for PS4

    Am vazut in ultima vreme mai multe discutii pe tema backward compatibility pentru PS4 si ma intrebam care e opinia posesorilor de PS4.
    Imi amintesc ca la momentul cand Microsoft a dat vestea (E3 2015) am fost foarte incantat de idee dar ca in orice domeniu parerile sunt impartite.
    Asadar stimati posesori de PS4 sunt curios daca v-ar incanta ideea sau nu.

  2. #2 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    E cineva care nu ar fi incantat de idee? Poll-ul asta mi se pare redundant.

  3. #3 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    pe cat suntem noi de incantati, pe atat e de putin probabil sa se intample. sony a lansat un serviciu contra cost de streaming al jocurilor din generatia precedenta si scopul lor nu e sa permita gamerilor sa se poata juca jocurile pe care deja le detin ptr PS3 pe generatia actiala, ci sa stoarca bani de la ei in plus prin abonamentele PS now, sau "inchirieri" de jocuri prin PS now.

    acelasi lucru e valabil si cu serviciul EA access ce exista pe Xbox one si Origin si care a fost oferit si celor de la Sony. Sony au spus pas motivand ca "nu aduce valoare utilizatorilor lor, si ca aduc ei destula valoare prin PS+". la partea asta cred comentariile ar fi de prisos.

  4. #4 SP
    Member Darthstone's Avatar
    Eu cred ca ne vor face o suspriza si vor anunta backward compatibility sau un sistem asemanator la E3.

  5. #5 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu va mai faceti iluzii, ei incearca sa impinga Playstation Now de cativa ani, doar nu-s nebuni sa se impuste singuri in picior si sa aduca asa ceva pe PS4.

  6. #6 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Since backwards compatibility was too hard to implement, Sony thought they could offer select PS3 games that players might have a hankering to replay, while making themselves and the publishers a few bucks in the process. In a vacuum, this isn’t a bad idea. PS Now does work pretty well, and even if prices have been wonky, chances are PS4 owners aren’t dying to play old PS3 games all the time. When the craving hits them, they can spend a few bucks a play Uncharted or God of War or what have you, or try something else they never got around to.
    source: https://www.forbes.com/sites/insertc.../#627d9486627d


    Cam exact ce a scris tudyniuz mai sus. E ca si cum ai lansa o consola noua si anunti ca aceleasi jocuri exclusive le scoti si pe PC si te miri de ce adversarii au vanzari mai mari.

  7. #7 SP
    Member MAGNUS2's Avatar
    nu are treaba ce vrem noi sau ce vrea Sony, realitatea e ca nu se poate b.c. ps3 pe ps4, cele mai puternice pc-uri cu i7 titani si altele, emuleaza jocuri simple ca Persona 5 la 15 fps, pai atunci cum vreti voi sa emuleze ps4 care e 10% din pc-ul ala?

    inainte sa vorbiti despre niste lucruri, trebuie sa si aveti o idee despre ce vorbiti, ps3 e 100% diferit de ps4, una e Cell architecture, alta e x86 architecture, nu se compara cu xb360/xb1 care sunt ambele pe un semi windows bazat pe direct x, aia e jucarie

  8. #8 SP
    Junior Member KodiaK's Avatar
    Backward compatibility, adica sa joc jocuri de PS1/2/3 cum au fost ele facute atunci, nu mi se pare deloc interesant. Ar arata ca draq intinse pe TV-urile din ziua de azi. Da stiu, poate par prea mofturos, dar poa' sa fie cel mai cel joc, daca grafica este jalnica nu am nici o satisfactie sa il joc.
    In schimb remastered editions, DA, sunt all for it. Ar trebui inclusa si optiunea aia in Poll.

  9. #9 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^ Un mare intelept spunea: "sa joci un joc pentru grafica e ca si cum ai te-ai uita la porn pentru story."

    By the way, stii cumva ce grafica au jocurile in care apare personajul de la avatarul tau?

  10. #10 SP
    Junior Member KodiaK's Avatar
    Da stiu ce grafica au, si este oribila dupa standardele de astazi
    Idee este ca toate sunt bune la timpul lor. Grafica revolutionara de acu 10-15 ani este considerata obsolete astazi, la fel cum si ceea ce ni se pare acum ultimul ragnet, o sa fie luat in ras peste 10 ani.
    Asta nu inseamna ca nu am apreciat jocurile vechi la vremea lor, le-am apreciat chiar foarte mult, insa le-a trecut vremea si nu acum nu prea mi-ar mai face placere sa le rejoc. In afara de ceva nostalgie, care dispare dupa 1-2h nu as simti mare lucru.
    Lucrurile evolueaza, si odata ce te-ai invatat cu mai bine, este forate greu sa renunti.

    Pe de alta parte insa nu am zis nicaieri ca DOAR grafica conteaza, ci am zis ca SI grafica conteaza. Este o diferenta destul de mare, ceea ce ma face sa ma bucur de mai putin jocuri poate decat altii. E mai greu sa gasesti un joc si cu grafica+poveste buna, decat un joc doar cu grafica/poveste buna

    In concluzie, in cazul meu, solutia ideala este remasterizarea jocurilor vechi

  11. #11 SP
    Member pufy's Avatar
    Suna bine ce zici tu, doar ca mie personal nu imi convine sa platesc 60 $ pentru un joc cu un reskin.

  12. #12 SP
    Junior Member KodiaK's Avatar
    Pai a fost vreunul care sa coste atat? Ca nici mie nu mi se pare corect sa ceri full price pe un remaster. Eu am cateva (Uncharted:Nathan Drake Collection, TLoU Remastered, Beyond Two Souls+Heavy Rain, God of War Remastered) si cred ca cel mai scump a fost Uncharted-ul (130lei) dar sunt totusi 3 jocuri incluse

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Backward Compatibility - Xbox One By RonanN1 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 44 Last Post: 02-08-2020, 14:28
  2. Replies: 11 Last Post: 07-04-2014, 13:11

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts