Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 83 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 ... LastLast
Results 181 to 200 of 1659

Thread: Clubul Xbox One X

  1. #181 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry ca sunt Toma Necredinciosul... dar m-ai facut sa revad scena:



    34:26:00 Music starting
    38:42:00 Music stoping
    38:56:00 GoW trailer starting

    Deci dupa ceasul meu sunt fix 4 minute si 16 secunde. Care la 4 dimineata mi s-au parut o vesnicie. Dar, noi sa fim sanatosi si Kratos sa mai traiasca 100 de ani... desi nici asa nu cred ca o sa ajunga pe Scorpio!

  2. #182 SP
    Banned Templier's Avatar
    toate discutiile astea ar trebuii sa se reduca la o singura intrebare: sunteti gamer sau tech nerd? ( poate se face si un poll pe seama asta )
    eu ca si gamer nu ma intereseaza de teraflopi si 4K ci ma intereseaza jocurile. PS3-ul era foarte puternic si a contat asta?nu! am avut jocuri superbe pe PS3, U3,GoW3, TLOU... si sincer,dpmdv nu au adus foarte multe lucruri in plus noile console. touchpadul de la DS4 rar cand il folosesc. ma repet cu PSV care si-a "luat-o" din lipsa de JOCURI!
    M$ sunt disperati si incearca de toate. varianta Slim, Scorpio sincer le-am vazut in generatia anterioara la $ony gand promiteau de toate dar jocuri nu scoteau.

  3. #183 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai Templier, s-ar putea ca Microsoft fix pe asta sa mizeze. Adicatalea, daca tot nu au reusit sa aduca mai multe jocuri exclusive pe Xbox, atunci unificand cu PC-ul si ducand exclusivele Xbox acolo, probabil spera sa se intample lucrul acesta si in sens invers: mai multe exclusivitati de PC pe Xbox. Sunt multe jocuri bune pe PC care si-ar merita un joc pe console... asa cum sunt sigur ca sunt multi cu PC-uri care si-au dorit Halo, Forza, Titanfall, Gears of War, Quantum Break, Crackdown, Sunset Overdrive, Killer Instinct, Dead Rising & co... si iata ca le vor avea (sau le au deja). Teoretic eu nu vad nicio disperare in asta (oricat de fanboy console as fi eu), ci o strategie diferita. Poate Sony va castiga mai mult din asta, cine stie? Oricum ar fi, Xbox One-ul nu se va vinde niciodata mai bine decat PS 4... generatia asta au pierdut.

  4. #184 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Dunno, dar Xbox One S arata delicios de vandabil in multe exemplare...

  5. #185 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Dar de developerii de jocuri nu vb nimeni?Parerea mea e ca ei sunt in spatele acestei cerere de putere a consolelor.Cum dupa doar 2 ani si jumatate de viata,tu anunti alta consola?!.Unde este toata acea putere din ps4 ,pe care o anuntau cei de la Sony?!!Cum ND scoate U4 cu acea grafica superba si alte jocuri care nu ca nu se apropie ca si grafica, dar mai sunt si pline de bug uri etc.Au devenit lenesi,nu vor sa mai optimizeze,sa stoarca toata "puterea" din consola cum trebuie,ii doare fix in pana.Probabil ca mai multa putere le face munca mai usoara.Ok si tehnologia avanseaza mai repede,dar totusi 2 ani si jumatate.....in loc de PS4 mai bine ii spuneau PS3.5 si la anul aveam o consola cu adevarat next gen.Stiu ca este aria xbox,dar de astia saracii ,ce sa mai zicem...

  6. #186 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    @Monky, daca nu ma insel, am avertizat de dinainte ca imi pun palaria de paie atotstiutoare.. speculatoare? Na mai observam si noi niste lucruri (interconectate).
    Cu.. teraflopii astia (ma amuza teribil cuvantul asta) am vrut doar sa subliniez ca s-ar putea sa se manance destul rahat de marketing de ambele tabere, cand oricum ai lua-o, nu depinde atat de mult de ei, cat de AMD.
    Sau mai degraba, pot sa promita marea si sarea, se pot face comparatii la nesfarsit cand de fapt nu avem produsul, nu a iesit nimic, iar AMD poate "atat" dpdv tehnologic.
    Oricum ai lua-o, un bridge direct nu o sa faca minuni peste un PCIE.. (de la 4 la 6, sau la 5.5, sau invers sau ce-o mai fi) sau poate o sa faca crossfire intre cine stie ce, poate o fi si mai mare treaba si cu APU.. indiferent de cum am lua-o, cifra aia nu o sa fie batuta in cuie, o sa existe inevitabila limitare. Cred ca este doar wishfull thinking.. sau praf in ochi.
    Ei marseaza pe teraflopii astia (da am zis-o din nou), pe "true 4K experience" (un alt lait motiv aparent), pe un produs care se va lansa peste un an jumate?!
    ****ing ****, cate se pot intampla in 1.5 ani.. si ca tot sunt aici, eu imi aduc aminte de un subiect FOARTE interesant si similar, ca si "timeline" este aproximativ la fel
    https://www.reddit.com/r/pcmasterrac..._ps4s_gpu_can/
    Nu e frumos ce fac baietii, dar ii inteleg, am zis si cu alta ocazie, arunca astfel de petarde doar ca sa ia fata.. se creeze hype si de fapt sa ia cumva in buzunar niste clienti, pentru ce va fi la finele lui 2017. Dar na, asta este strategia lor, pentru mine era de-ajuns sa-mi promita "play/library anywhere" de exemplu, cat sa spun, bravo M$, macar asa ca sut in fundu' $ony, daca nu sa ma faca sa cumpar pe generatia asta un XBOX. Pentru altii e nevoie si de astfel de.. picanterii tip hardware. Pana la urma ma gandesc ca odata cu Scorpio/NEO noi astia care ne jucam pe console nu o sa mai avem parte de sintagme ironice de genul "steady 20FPS".
    In alta ordine de idei, sper sa atinga 6 teraflops fara probleme, ba chiar sa-i depaseasca.. ambele console (atat Scorpio, cat si NEO). Vor avea nevoie daca vor un "true 4K experience". Nu stiam de exemplu ca 6 teraflops asta e vreun standard 4K/UHD.. cu atat mai mult "true 4K".. ce-o mai insemna si aia.. (si peste un an jumate).
    Ne telenovelizam pe forumuri prin toata lumea, cand de fapt nu avem nimic.
    Ramane de vazut ce anume poate livra AMD, si cum i se va impune acest "standard" ?! si cum vor fi ei lucrati fin, atat de M$ cat si de $ony pentru ca nu-i asa, fiecare o sa vrea (probabil) sa scoata mai multi.. teraflopi decat celalalt

    E pacat insa, jocurile ar trebui sa conteze, alaturi de optimizare (daca ma mai chinui putin gasesc si niste declaratii pentru PS4 de genul "games will run @ 60FPS in FHD")
    Dar probabil, fiind valul asta nebun cu 4K/UHD, urca si ei pe el (cum pot) si scot produse pe masura, daca nu.. le promit (fiind incurajati si de capabilitatile tehnice ale chip-urilor AMD de noua generatie).

    In sfarsit, ajunge cu poezia, am incercat totusi sa nu intru prea mult in detalii de genul/ordin hardware.. dar nu-i asa, nu suntem noi cei care au inceput o asemenea discutie de fapt, ci "baietii".
    Cat despre "play anywhere", asta am mentionat si eu cu 2 posturi in urma. Daca x-save / co-op este ok, este posibil ca in x-play sa iasa dezastru. Dar pe de alta parte, eu mai rarut cu MP pe console.. asa ca ce stiu eu

    PS/LE: nu sunt fan PC, nu sunt fan $ony, nu sunt fan M$, sunt gamer. Nu vreau sa pornesc discutii inutile PC vs console (in cazul in care s-a inteles altceva, si nu faptul ca "astia" umba cu cioara vopsita, si inainte de lansarea unor produse/console nu mai stiu ce sa promita.. mai putin jocuri). Aproape ca e ciclica treaba..

  7. #187 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Un articol interesant, nu l-am copiat pe tot, e prea stufos.
    Microsoft's mixed messages at E3 aren't pretty for Xbox One owners • Eurogamer.net
    During the video for Project Scorpio, two minutes of puffery dedicated to Microsoft's bright Christmas 2017, there is a man who speaks with his mouth but betrays everything with his eyes. "This doesn't mean we're leaving the Xbox One behind," he says, but the truth is there to see as his eyes flick away from the camera. Microsoft began its E3 conference by revealing the redesigned*Xbox One S*- and then, it still amazes me now, closed the show by telling everyone they'd be fools to buy any kind of Xbox One.

    E3 conferences are about a lot of different things, but for a platform-holder one goal is paramount: make your hardware desirable, at once keeping the owners happy and making the non-owners want to buy it. Microsoft offered up iterative fare like Gears of War 4 (very pretty) and Forza Horizon 3 (which looked amazing), alongside a look at more original hopes like ReCore and Scalebound (not a great showing, though I keep the faith). All of these games are now subject to the Xbox division's bizarre new interpretation of the word 'exclusive,' which now means cross-platform.

    With little fuss, the Xbox division has split its focus over both console and PC. This may be entirely down to Microsoft's wider Windows 10 strategy, but it's also a welcome opportunity to retreat from a head-to-head battle that Redmond is losing. Xbox is moving from being a box into being a brand of PCs-in-boxes that run Windows 10, with regular hardware upgrade cycles.

  8. #188 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Niste hateri si aia...

    /s

  9. #189 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Consola Xbox One S 2TB | ALTEX


    Din 31.08.2016 la pret de 1999 lei.

  10. #190 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Au umflat prețul cu vreo 200 de lei

  11. #191 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vrei sa zici ca au umflat pretul cu vreo 700 de lei, nu ?

    Mi se pare incredibil cum 299$ = 441€

  12. #192 SP
    Junior Member Khaos's Avatar
    299$ este modelul 500GB,asta de 2TB ce vad ca are Altex costa 399$,iar varianta de 1TB 349$ parca.

  13. #193 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Vrei sa zici ca au umflat pretul cu vreo 700 de lei, nu ?

    Mi se pare incredibil cum 299$ = 441€
    La 300€ este vorba despre varianta de 500GB. Asta de 2TB e 400€

  14. #194 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu am inteles cu totu altceva. Ca noul Xbox One S o sa fie doar in varianta de 2TB si va avea pretul de 299$. Daca nu e asa, e o mizerie ordinara.

  15. #195 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De ce anume? Xbox One primul, de 500GB, e 350$ momentan. L-au ieftinit, adaugat 4K video si HDR, iar pana si la 399$ e foarte ok dupa parerea mea pentru 2TB, luand in calcul ca un HDD de 2TB de 2.5" e 100$.

  16. #196 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu ai înțeles Răzvan, chiar in prezentarea lor apărea scris "Up to 2TB". Am postat preturile din UK, dar nu mai stiu unde

    LE: http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1356066

  17. #197 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    In august vine consola de 2tb urmand mai apoi si cele de 1 tb si 500gb

  18. #198 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Imi place sa cred ca nu prea ma bate algebra.. nu ies niste calcule
    In sfarsit, scump domne, scump..

    PS: intamplarea face sa fi vazut pe net un clip (Major Nelson unboxing/IGN) si tin sa zic ca nu mi se pare prea.. "atragatoare". Ce nu imi place este cum se vede acel MARE cerc din zona aerisiri de pe partea de sus. Zici ca e o gaura de burlan de hota.. (de la departare).
    Sper sa nu pastreze mare lucru din ea odata cu Scorpio. Parca tin mortis sa faca patratos totul.. si s-au hotarat ei asa, sa inlocuiasca fantele de aerisire cu niste "gaurele de dus". Altfel, e mai mica, alimentare interna, HDR, 4K upscale? ca tot nu am inteles.. bravo M$!.

  19. #199 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Encman View Post
    Parca tin mortis sa faca patratos totul..
    Pentru ca sistemul lor înseamnă Windows. Si ei nu știu ca ferestrele pot fi si rotunde.

  20. #200 SP
    Member ingerulol's Avatar
    L-au redus la altex la 1799 (pe cel de 2TB) . Pare promitator si suficient de incapator pentru o colectie mare de jocuri Digitale si nu numai .
    Acum intrebare de incepator in alte Xboxurilor . Am ONE de vreo 3 luni , mi-am luat live , am PBR9002 cu toate ca am inregistrat card si nu pot cumpara mai nimic (e inregistrat pe US dar mi-am cumparat $ direct pe site si ma descurc de acolo) .

    Dilema mea este alta : de ce pana mea jocuri care in magazin se gasesc cu 70-80-100 LEI aici pe forum costa 70-80-100 LEI sau pe oleics samd . Mi se pare deranjant - si nu mai suntem comunitate de pasionati ci , fara sa jignesc pe nimeni , comunitate ce sustinem bijnitari (prin regulament) .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 83 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Clubul Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 7883 Last Post: 15-06-2023, 20:45
  3. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts