Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 121 to 126 of 126

Thread: Forza Horizon 3

 1. #121 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Sa-mi spuna plz cineva care-i faza cu jocu asta si de ce este atat de prost !!!

  Cred ca n-am mai regretat o achizitie de ani buni, dar chiar imi pare sincer rau ca am cumparat mizeria asta.

  N-am mai vazut de mult un joc de racing cu loading screens atat de mari. Pe langa asta, grafic nu exceleaza din niciun punct de vedere, nici macar masinile singure nu arata realist. Si aici nu compar neaparat cu Driveclub, care nu este open world, dar consider ca este mult chiar si sub The Crew (poate cu mici exceptii, atunci cand este ceata si apus/rasarit, unde consider ca este cam la egalitate).
  Imi aduc aminte ca in Forza Horizon 2, umplusem toate sloturile disponibile, cu capturi de ecran, ba chiar incepusem sa salvez peste unele mai vechi. Arata senzational la vremea lui. Aici...am facut 1 sau 2 si nici macar nu mi se par reusite.

  Lumea este maricica dar e super goala si daca nu ar fi populata de drivatarele alea, ar fi efectiv goala, iar alea mai mult te incurca (as fi vrut sa am posibilitatea sa le dezactivez).

  Controlul, chiar si pe simulare, e un adevarat dezastru. Prefer oricand controlul din Driveclub, fata de ce a iesit aici.

  Basically, mai mult timp pierzi sa mergi de la o cursa la alta, decat efectiv in cursa. Sa nu mai spun de cerintele aproape imposibile de la Bucket List-uri. Nici nu prea inteleg unde sunt cursele si ce trebuie sa fac pentru a avansa. Aseara cred ca trebuia sa termin un Bucket List pentru asta, dar nu am reusit de niciun fel si nici nu aveam altceva deblocat pe harta.

  Plus de asta, incerc sa fac toata campania in Co-op, dar aseara facusem eu un server si-l invitasem pe tip, dupa care am vazut ca nu am curse disponibile si ne-a luat app 30 de minute sa reusim sa iesim de la mine si sa intram la el (cu tot cu loading screens interminabile) doar ca sa vad ca nu mai am timp sa stau sa fac macar o cursa.

  Vad ca peste tot il lauda ca este genul de joc "pick up and play", oricat timp ai la dispozitie, ai mereu ceva de facut, dar mie mai degraba mi se pare un joc gen Driveclub, de intrat in categoria asta, decat asa ceva.

 2. #122 SP
  Senior Member Danny's Avatar
  Nu stiu cum de nu aveai tu nimic deblocat pe harta... Eu nici nu am terminat toate cursele de lvl 1 din Byron Bay si lvl 4 din Surfer Paradise si deja am terminat ultimul showcase si nici nu aveam festivalul de la Yarra Valley deblocat. E mega enervant cum trebuie sa faci aceasi cursa de 2 ori. O data in Exhibition si dupa in Championship. Bine ca poti sa iti creezi tu cursa dar tot e aiurea.

  Cu sistemul de tuning au dat-o in bara. Aproape la orice masina poti sa faci swap, isi pierde tot farmecul mai ales ca dupa suna toate la fel....

  Eu l-am luat in decembrie pe PC la oferta. Daca vrei, poti sa imi dai add sa jucam campania in Co-op.

 3. #123 SP
  Member Papillon_'s Avatar
  Jocul e senzational dar politica Microsoft e nesimtire curata. Am cumparat Ultimate Edition pe care am dat o gramada de bani(255 de lei la reducere) pentru ca apoi sa realizez ca trebuie sa mai cumpar si expansion pass(130 de lei) ca sa primesc Blizzard Mountain...

  Iar azi vin alta surpiza Porsche Car Pack nu e inclus nici in Ultimate Edition nici in expansion pass. WTF? Cati bani vor sa mai scoata de la jucatori?

 4. #124 SP
  Junior Member Vlad0437's Avatar
  Salut, a mai patit careva sa nu ii mearga achievement-urile? Am gasit toate drumurile, am terminat toate show-urile si toturi la achievements imi apare peste tot 0, doar la timp imi apare ca am jucat nu stiu cate zile.....

 5. #125 SP
  Member Popae36's Avatar  super tare

 6. #126 SP
  Member ingerulol's Avatar
  Superb joc - de unde-l cumparam si noi mai ieftinut ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7

Similar Threads

 1. Forza Horizon 2 By raptorscream in forum Microsoft Xbox One
  Replies: 190 Last Post: 28-07-2016, 21:15
 2. Forza Horizon By sexbobomb91 in forum Microsoft Xbox 360
  Replies: 84 Last Post: 28-08-2013, 22:45

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts