Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10
Results 181 to 200 of 200

Thread: Clubul Xbox One S

  1. #181 SP
    Junior Member leroiv72's Avatar
    Da, este luata SH. Chiar ma gandeam ca ar fi ok o formatare, dar imi era teama ca nu cumva sa o blochez sau ceva de genul asta. Deci sa o resetez fara nici o teama...
    Multumesc

  2. #182 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am patru coduri pentru seria Gears insa nu reusesc sub nicio forma sa le instalez. Am tot incercat de pe contul meu de nenumarate ori (cont Ro sau UK, nu mai stiu exact) si primesc aceasta eroare.
    Am dat unul din ele unui amic si lui i-a functionat din prima. Are contul pe USA. Mi-am facut un cont pe US si acum imi apare o eroare cum ca n-ar fi limba potrivita in consola. Amandoi am incercat cu engleza.

    A mai patit cineva chestiuni asemanatoare?
    Attached Images Attached Images problema-xbox.jpg

  3. #183 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    Ai incercat sa dai redeem si pe xbox.com ?

  4. #184 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Nu functioneaza, imi scrie ca nu este unul din acele coduri care se pot activa si de pe PC, ma indeamna sa incerc de pe consola.

  5. #185 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am patit si eu ceva asemanator in trecut si am rezolvat pana la urma intrand pe chat cu un operator de pe xbox.com, testand el codul si activand "ceva" la ei in sistem astfel incat sa-i pot da redeem.

    Incearca. Poate ai noroc.

  6. #186 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Proxy de US.
    Desi e dubios, Gears ar trebui sa mearga fara proxy chiar daca e de x360.

    Insa la RDR, fara proxy nu am reusit. O poti face din aplicatia de mobil (Iphone sau Android) Xbox + tunnelbear (pentru proxy), e mai simplu decat prin router.

  7. #187 SP
    Member cj_quest's Avatar
    Am avut si eu probleme similare pe cont de UK. Am vrut sa dau redeem la un cod in dolari. Singura metoda gasita a fost sa schimb limba si localele din consola pe US, dau redeem la cod, achizitionez ce am de cumparat iar apoi schimb consola ianpoi pe UK. In trecut imi mergea din browser, schimbam locale sau proxy. Insa in ultimul timp nu vrea de nici o culoare. Spor.

  8. #188 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am intrat in contact cu un operator de la xbox.com cu care am discutat foarte mult, in jur de 45min. M-a pus sa adaug tot felul de date la cont, sa atasez un card, doua adrese de facurare si billing. Ei au testat codul si au spus ca este valid. Nu a mers, la fel face.

    Am incercat sa schimb si locatia/limba cu US / UK / RO. La fel. Fac research si incerc si cu proxy sa vad.

    Multumesc pentru mesaje!

  9. #189 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Dap, foloseste cu incredere aplicatia de telefon, cel mai simplu.

    ---------- Post added 05-11-2018 at 17:31 ----------

    Sa te scap de research:

    1. Descarci aplicatia xbox pe telefon.
    2. Descarci tunnelbear sau alta aplicatie de proxy
    3. Pornesti tunnelbear si setezi proxy pe us
    4. Pornesti aplicatia xbox si te loghezi
    5. Dai redeem la cod
    6. Opreste proxy-ul din tunnelbear

  10. #190 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    I Put A Disc Drive Into The Disc-Less Xbox One S All Digital




  11. #191 SP
    Junior Member vladutzzz24's Avatar
    Salut. Am achizitionat un Xbox One S SH, totul este in regula cu consola dar am observat ca unele jocuri mai au lag from time to time (ex GTA V in racing mode cand se randeaza multi pixeli deodata), la Mafia 3 soselele se vad blurry cand merg cu viteza, la altele mai sacadeaza cinematicile. Sunt curios de unde poate fi aceasta problema. Am cautat pe net, am setat consola pe Energy Saving mode si am dat clear la Alternative Wireless Mac Adress, am conectat consola la un monitor si nicio schimbare. Precizez ca shooterele ruleaza bine (majoritatea jocurilor au un loading time destul de mare). Sunt curios daca este o problema de la jocuri sau de la HDD-ul intern al consolei, sau daca ar putea interveni alte componente interne (CPU,GPU etc). Astept raspuns!

  12. #192 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Vladut, jocuri gen GTA V ori Mafia 3, cer resurse, nu gluma. Inclusiv pe un pc potent, Mafia 3 se misca execrabil. Am avut si eu Xbox One S, aproape un an, iar jocurile rulate pe ea, au mers ok-ish. In sensul ca nu am avut probleme de blurring, cum spui tu, insa, in putine cazuri, frame-rate-ul scadea simtitor sub 30, devenind suparator. Mentionez ca nu am jucat GTA V si Mafia 3 pe Xbox One S. Eu am achizitionat-o la oferta pe olx, 700 lei sigilata, iar designul acesteia m-a facut sa ma indragostesc imediat de ea. Am dat-o foarte greu, nu stiu de ce in Romania vinzi extrem de greu o consola si un joc Xbox One, in fine, am cumparat in noiembrie anul trecut, un Xbox One X alb, in memoria lui Xbox One S, care in opinia mea, are cel mai tare design pentru o consola, iar materialele folosite par a fi de calitate, nu un plastic ieftin, ca la ps4.
    Concluzie, daca shooterele iti merg bine, consola e ok, atat poate in GTA V si Mafia 3. Eu as bifa Energy Saving Mode pe off ( nu mai retin exact setarile), fiindca daca activezi acel mod, reduce drastic frecventa APU, iar jocurile ruleaza mai prost. Bafta si daca ai posibilitatea, treci pe consola Xbox One X, vizibil muuuuuuuuuuuuuuult mai puternica.

    ---------- Post added 11-08-2019 at 13:55 ----------

    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Am intrat in contact cu un operator de la xbox.com cu care am discutat foarte mult, in jur de 45min. M-a pus sa adaug tot felul de date la cont, sa atasez un card, doua adrese de facurare si billing. Ei au testat codul si au spus ca este valid. Nu a mers, la fel face.

    Am incercat sa schimb si locatia/limba cu US / UK / RO. La fel. Fac research si incerc si cu proxy sa vad.

    Multumesc pentru mesaje!





    Si eu pateam la fel ca tine. Azi am reusit sa activez cele 4 jocuri Gears Of War astfel :
    - descarcat aplicatia Xbox pe telefonul mobil.
    - descarcat pe telefonul mobil TunnelBear VPN.
    - in aplicatia Xbox mergi la Settings, apoi la Language si setezi astfel : Language (English (United Kingdom)), iar Location bifezi Ireland.
    - restartezi aplicatia Xbox.
    - Folosesti TunnelBear si ii dai ca locatie Ireland.
    - Intri in aplicatia Xbox, mergi la Xbox Store, apoi la Redeem Code.
    - Voila!!!

  13. #193 SP
    Junior Member vladutzzz24's Avatar
    Am rezolvat problema schimband Hdd-ul. Merge ca nou!

  14. #194 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Am si eu o intrebare de nestiutor. Am incercat sa caut informatii inainte de a intreba/deranja pe cineva, dar nu am gasit nimic concret. E o lista pe undeva pe Microsoft Xbox, dar nu am gasit acolo ce caut, am vazut aici pe forum alta lista in care aparea acest joc, dar tot in ceata sunt. Dar sa expun problema si jocul despre care vorbesc.
    Este vorba de Return To castle Wolfenstein. Mai exact - Return To Castle Wolfenstein - Tides Of War, disc pentru xbox live. Este acelasi joc cu care ne-am jucat tineretile pe PC? Si cea mai arzatoare problema - oare merge pe Xbox One S?
    Poate e cineva printre voi care stie si care ma poate ajuta. Multumesc mult.

  15. #195 SP
    Manager paul's Avatar
    In lista oficiala nu e.

  16. #196 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Multumesc pentru raspuns. Deci, daca ar fi compatibil, ar trebui sa apara in filtrul acela printre cele 38 de jocuri, la Orginal Xbox Games. Deci sa nu ma risc sa il iau, caci dipa aia, doar ma voi uita la disc. In schimb vad Jedi Academy pe acolo, la Xbox 360 alte titluri din tinereti, Force Unleashed etc. Si din ce vad, e vorba doar de jocuri digitale, discurile nu vor merge. Eh, era bine si digital, dar...nu am bafta. Pentru disc, trebuie doar consola box originala. Mersi inca o data.

  17. #197 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Din păcate jocul nu e backward compatible, nu se poate juca pe Xbox One. Drepturile de autor și alte chichițe de genul ăsta cauzează multe probleme.

    Și da, alt mare minus e că Xbox One nu are backward real, adică introduci discul și joci (offline). Discul e doar pentru licență, varianta pe care o vei juca e cea digitală, se descarcă automat din Store când introduci discul.

    Singura variantă, e cea pe care o aminteai. Consola originală. Dacă chiar îți dorești foarte tare să-l joci, nu cred să coste mai mult de 150-200 de lei, un Xbox de ocazie.

  18. #198 SP
    Manager paul's Avatar
    Cred ca merge si pe Xbox 360, doar ca nu trebuie lasat sa-si faca update.

  19. #199 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Mi s-a aprins beculetul cu acel disc/joc, l-am gasit pe olx si l-as fi luat pentru comoditate mai mult, canapea etc. Jocul il am pe PC si l-as putea juca oricand, poate chiar cu controllerul de xbox. M-am gandit si la varianta consolei originale, dar am lipsa de spatiu, nu prea as avea unde sa o pun, cel putin deocamdata. Si oarecum si partea de cheltuiala, 100 ron discul, plus transport si cat o mai costa si consola, ajung la o suma de minim 300 lei si nu stiu ce altceva as putea juca pe acea consola ca sa merite deranjul.
    Multumesc pentru raspunsuri si lamuriri.
    Daca as putea sa mai abuzez, sa mai intreb si altceva, eventual sa ma directionati spre un thread lamuritor, sunt nou in ale consolei. Am vazut prin posturi cum baietii se joaca de pe un hard disk extern. 1-Este vorba despre instalarea jocurilor, nu in consola, ci pe un hard extern? Si jucabile de pe el? 2- Sau altfel de metode, jocuri luate de prin alte parti, puse pe hard extern si jucate pe Xbox One? Cred ca raspunsul este prima varianta mai mult ca sigur, dar am zis sa intreb totusi sa fiu lamurit. Multumesc.

  20. #200 SP
    Manager paul's Avatar
    Daca nu reusiti sa instalati un joc de pe disc, am gasit o solutie: inserati discul, cautati jocul in Store si Install, o sa ia varianta digitala cu update la zi.

    Am patit-o cu Call of Duty: Black Ops III si a mers asa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 7883 Last Post: 15-06-2023, 20:45
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts