Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: Probleme activare card USD, cont EA sports, cont pe USA

  1. #1 SP
    Junior Member aud_is's Avatar

    Probleme activare card USD, cont EA sports, cont pe USA

    1. Am facut contul de Xbox One pe USA. Adica in browser, pe calculator, in Paymant & Billing/Adress Book am California/Los Angeles/USA.
    2. Am asociat card de BT, si prin PayPal, am incercat dar nu se poate cumpara, zice ca sunt din Romania.
    3. Stau in Romania, consola folosita in Romania, dar as fi vrut sa am acces la Game Store.

    Am cumparat de pe https://www.g2a.com mai multe coduri. Majoritatea au mers, dar acum, de exemplu un card de 50 USD, nu mai merge activat ! Scrie:

    "Csv Authotization Failed THNbnB3sTEGDRk4P.15.5

    Sorry, an unexpected error har ocurred. The error has been recorded and we will investigate. Please try to redeem your code later."

    Din ce inteleg CSV - ar fi legat de cardul BT cred.

    Mai am si alte coduri care nu mai merg ! Am cumparat acces EA Sports pentru ca am vazut ca au reduceri la jocuri si se pot cumpara si mai ieftin. Cardul cica este GLOBAL. Erroare:
    "XBOS1005
    5d309076-6ab4-43a4-9525-5a446b89e12f"

    Unde sa ma maui uit, ce sa-i mai fac. Deja s-au dus niste banuti aiurea.
    Sunt nou in Xbox, unde sa ma mai uit sau ce sa mai schimb pentru a functiona. Am cumparat si jocuri pe CD si digital, nu as vrea sa pierd nici jocurile digitale daca schimb contul pe alta tara. Cand am cumparat consola, asa am citit, ca pe USA ar fi cel mai avantajos.

    PS: Cam bataie de joc cu treaba asta. Platesti pe bune si parca esti un infractor pentru Microsoft. Parca incerc sa le fur jocurile cu tot felul de setari pe USA, UK sau eu stiu ce alta tara pentru a juca un joc.

    ---------- Post added 21-02-2017 at 19:54 ----------

    Nu mai inteleg nimic ....

    Ma tot dispera situatia asta cu coduri si ce satari tot trebuie sa fac. La risc, pe banii mei, desigur, am mai dat comanda de 10 USD de pe G2A si ... a functionat ! A recunoscut codul si merge !!! Am mai luat 10 USD si .... a functionat din nou !!!! Am reusit sa cumpar jocul din store.

    Ce sa inteleg de aici ? Am pierdut codul de 50 USD si Ea acces si inca vreo 2 coduri de 10 USD care nu au mers ??? Le mai pot folosi cumva, sa mai incerc vreo metoda ?

    G2A si alte magazine de genul cum functioneaza ? Codurile sunt de la magazine din USA sau de la persoane fizice care cine stie prin ce mijloace obtin codurile si le vand. Daca sunt de la persoane fizice, sa inteleg si riscul de a lua teapa destul de mare. Daca iei teapta de 50 USD de la o persoana ... asta e, nu ? Sau cum ?

    Am cumparat si sume mai mici si majoritatea au mers. Am zis, sa iau si sume mai mari, poate merge si nu a fost asa.

  2. #2 SP
    Member KiritoStefan's Avatar
    Eu am patit eroarea ta cand am cumparat un joc de la altex si mia dat un cod gratuit de descarcat si nu a mers decat cu ajutorul programul TunnelBear tara US activat prin pc browser opera .

    La eroarea asta ma refer eu : Sorry, an unexpected error har ocurred. The error has been recorded and we will investigate. Please try to redeem your code later."

  3. #3 SP
    Member ingerulol's Avatar
    Deci - atentie - codurile tale nu se pierd ca nu au fost folosite . Le incerci mai tarziu si poate vor functiona ! Incearca daca nu sa le dai unui alt prieten dispus sa plateasca suma , sau vinde-le cu o valoare decenta . Pe langa asta poti apela la suportul XBOX US care este foarte foarte competent . Daca acel cod nu este folosit ti-l pot activa ei *daca nu e vreo alta problema*. Eu mi-am luat EA Acces pe 1 an de la Amazon cu 17Lire(92lei) si a functionat impecabil (QR code). Am cumparat si LIVE de pe CD Keys si jocuri digitale si nu am avut probleme. Am luat si de pe Kinguin 2 jocuri (unul a mers, unul nu), allkeyshop la fel .
    Dar ... pe disc ... e cel mai bine

  4. #4 SP
    Junior Member aud_is's Avatar
    @ KiritoStefan - multumesc mult de ajutor. Am facut cum ai scris si a mers fara nici o erroare !!! Am sa incerc cu sume mai mici de acum, sa nu mai am probleme

    Pentru EA Access - tot nu a functionat. Am 2 coduri si nu merge nici unul. Am incercat sa fac redeem si din consola si din contul microsoft, am schimbat si USA, la fel scrie "Sorry, an unexpected error har ocurred." Am incercat din TunnelBear si pe UK si pe Spania, tot la fel, nu am reusit, aceeasi erroare.

    Oricum, pentru mine s-a rezolvat o mare problema cu creditul de pe xbox. A mai ramas cu EA Access daca as reusi sa activez sau cumva de unde sa cumpar sigur.

    @ ingerulol - pastrez codurile, dar nu stiu ce sa fac cu ele .
    Daca sunt din Romania cu Xbox cont pe USA, pot sa contactez Xbox USA sa ma ajute ? Nu imi vor vedea IP-ul consolei de Romania.
    Alta problema - nu vad ce, codurile sunt cumparate corect, nu sunt fraude sau eu, stiu ce. Se poate si asa ceva ? Aiurea cu store xbox care nu este pentru Romania si nu vad nici un motiv pentru care nu ar oferi suport si pentru tara noastra. Asta, ma deranjeaza mult la xbox, in fine.

    Ma uit si eu pe Amazon de unde pot cumpara EA Access. Itit trimit un QR code, nu mai este cu cod. QR merge sigur. Mai caut un site de unde sa cumpar sa imi trimita QR code poate merge.

    Am vazut ca site-urile recomandate sunt in mare in lire. La mine daca este in USD, nu este o problema sa cumpar in lire ?
    _________________________
    O intrebare de incepator:
    Daca am contul facut pe USA si schimb contul pe UK, pierd toate jocurile digitale cumparate sau nu mai am acces la ele ?

  5. #5 SP
    Member ingerulol's Avatar
    @aud_is - codurile le mai incerci mai tarziu sau le dai mai departe altora (fa-mi o oferta glumesc)
    M$ stie exact si nu-i intereseaza faptul ca avem adresa de US sau altceva . Nu conteaza ca-ti vede IP-ul - nu faci nici o ilegalitate ! Am vorbit de 20x cu oameni de la M$ din US si mi-au rezolvat in 19 cazuri problemele. Prezentarea este Hello, My name`s Liviu from Romania, and you don`t have suport for XBOX here ! Please help (le mai punctez pe parcursul conversatiei de 2-3x ca suntem o comunitate mare si ca am vrea si noi suport oficial ...))
    Deci
    Daca-ti cumperi ceva de pe UK (amazon sa zicem) vei plati cu lire din card (curs LEU-Lira sau LEU-EUR-LIRA depinde de banca ta). De activat eu pana acum nu am avut probleme.
    Daca-ti cumperi cu $$$ (adica cu banii in cont preincarcati prin coduri preplatite (carduri valorice) accesul iti este permis doar in store-ul de US si doar din consola vei putea cumpara jocurile . Daca de ex. ai 15$ si jocul este 20$, iti va lua cei 15 din contul deja alimentat si 5 de pe cardul atasat contului . Sunt transparenti, afiseaza tot istoricul de cumparare , in general sunt ok .

    Spor

  6. #6 SP
    Senior Member nina's Avatar
    incearca cu un alt cont de us
    power off router,power on ca sa ai alt ip.intri pe xbox.com si creezi un al 2 lea cont de us si dai reddem code pe pc si incerci si pe consola
    cu primul cont de us ai incercat din consola? chestia e sa ai pornit doar pc-ul sau doar consola

  7. #7 SP
    Junior Member aud_is's Avatar
    Jale ....

    Am intrat de pe laptop cu Win 10 cu licenta si cu Store si cu Xbox aplicatie pe el, cu cloud, cu tot.

    Am gasit pe internet ca multa lume are problema asta. Am incercat sa le rezolv cu 2 solutii:
    1. https://www.kapilarya.com/try-again-...app-windows-10
    2. https://answers.microsoft.com/en-us/...0-821b8f3e2b75

    Nimic. Am facut ambele setari, tot nu merge.
    Mi-am consumat tot traficul FREE de VPN... Am facut share pe twitter si am mai primit 1 Gb, am mai facut pe un cont VPN, am mai primit free.

    Cat timp incercam cu Redeem code pentru Xbox, Win 10 cu automatic update-urile lui .... normal ca mi-a mancat tot traficul de VPN iar, si-a facut update la .... ce a mai vrut el, ca e Win 10.

    Am intrat in Xbox, aplicatia oficiala de la Win 10, Redeem si nu merge !
    Am schimbat location, language, tot pe English/USA - nimic.

    Nu mai am nici FREE VPN .....

    Am intrat de pe telefon Android, instalat VPN, dar tot in chrome imi arata cu xbox.com/ro-ro chiar cu VPN. Ciudat .... Pe calculator era cu US. Am incercat si din chrome si din aplicatia din store xbox .... nimic.

    Nu pot sa pricep ...
    Ce tot e asa de greu pentru Microsoft, sa ma tot ascund atat si sa caut ore tot felul de ascunzisuri, cand eu sunt roman !!!! nu sunt EN-USA, am luat calculator cu licenta win 10 din Romania si il folosesc, Xbox obisnuit .... Zau ca sunt redusi la treaba asta ....

    Cred ca o sa-i contactez. Imi e sa nu-mi bocheze contul ca am cumparat cateva jocuri. Sa le zic ca sunt din Ro si ca nu le merge cutia de Xbox... cu Store a lor. Sa intre pe xbox, pe calculator, sa vada, sa verfice etc.

  8. #8 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    pe telefon, da-ti empty cache and history din browser. apoi instaleaza tunnelbear de mobil, sellecteaza tunnel prin US, si introdu manual http://www.xbox.com/en-US/.

    daca itir ecunoaste pe browserul din mobil store-ul din US, si tot nu merge, e o problema fie cu adresele din cont, iar daca in cont ai/ai avut doar o adresa de US, atunci poate fi din cauza cardului/contului de paypal legate la cont.

    nu spun ca alti oameni nu pot intalni probleme, dar ce stiu e: eu am avut diverse adrese in contul de xbox, si carduri de romania, si un cont de paypal facut de mine direct pe US ca tara dar cu un card romanesc atasat. desi am am intalnit ici colo cate o eroare legata de regiune, folosind tunnelbear pe telefon, direct pe situl xbox us, nu am avut niciodata vreo eroare.

  9. #9 SP
    Junior Member aud_is's Avatar
    @ raducucosmin - am curatat history, cache pe telefon, tunelbear, am intrat pe xbox.com/en-US/ - bagat cod .... erroare.

    Am intrat pe calculator, la fel clear history, cache, tunelbear. In Google Chrome am intrat cu Incognito (din ce am inteles ca sa am intimitate sa nu vada de unde as intra sau sa foloseasca cache sau history, cat am inteles), tot nimic.

    Am sters Card BT asociat contului si PayPal. Nu mai am nici un mijloc de plata !

    1. Cred ca am gasit problema !!!
    Am intrat in microsoft - Your Info/Edit Your Bling Info - si apare RO si US ! Eu am bagat doar adresa de US. Cred ca adresa de Ro a luat-o fie de pe cardul BT, fie din PayPal, nu stiu. Pot selecta RO sau US, dar nu pot sterge nici una ! Am incercat sa sterg adresa de Ro si nu merge ! Cred ca daca as scapa de Ro, poate ar merge.

    2. Am facut alt cont xbox.com pentru sotia mea, cu alta adresa de mail. Ma gandeam sa fac pe UK, dar m-am grabit si am setat tot US. Nu am mai bagat nici PayPal, nici card, totul pe US. Cu tunel bear pe US + incognito chrome am bagat cod EA Access si a mers !!!!
    Am bagat contul nou in consola si functioneaza ! Am 2 conturi - al meu si al sotiei. Pe al sotiei este cu Ea Access. Acum, vad ca pot sa instalez jocuri de la Ea !

    Vad ca jocurile sunt comune ? Poate juca oricare utilizator orice joc instalat pe consola ?
    Am facut vreo frauda ceva prin asta, dupa microsoft ?
    Nu era mai bine sa fi setat contul sotiei pe UK ? Asa am vrut initial, dar m-am grabit. Dar ... atunci cum jucam pe aceiasi consola, din acelasi punct fizic unul din UK si unul din USA ?!

    Treaba la mine cred ca e cu Your Info/Edit Your Bling Info - apare RO si US ! Ar trebui sa scap de Ro, dar nu merge. Daca as scoate cumva adresa de mail, cred ca se duc toate jocurile digitale.

  10. #10 SP
    Senior Member nina's Avatar
    eu ti-am recomandat si nici macar un merci
    poti folosi vpn pe tel sau pe pc dar e degeaba daca ai pornita si consola.am avut o perioada cand trebuia sa folosesc vpn ca sa pot cumpara ceva din store si nu mergea daca aveam 2 device-uri pornite pentru ca pe una aveam ip de us si pe una ro
    adresa de ro ti-a luat-o mai mult ca sigur de la paypal.eu am folosit doar card de ro cu adresa unui motel de us si nu mi-a aparut niciodata adresa de ro
    multe erori apar si de la windows 10 care e un mega fail.la inceput nu imi trebuia vpn sa cumpar,apoi a trebuit ca in cele din urma sa nu imi mai mearga decat redeem code si cumpar prepaid code $ si imi incarc contul
    pe net sunt cica fixuri care te ajuta sa poti cumpara din nou fiindca e ceva din win 10.postasem aici pe forum un clip tutorial de pe youtube
    e cica si fix pentru erorile de redeem code Fix: Xbox error when redeeming codes
    de la unii am inteles ca daca nu iti merge trebuie sa il instalezi fresh si sa incerci iar de la altii daca ai probleme(cu redeem sau ca nu iti mai merge nici cu vpn) le vei avea mereu
    usor usor al 2 lea cont de us va deveni xbox home(principal)

  11. #11 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by aud_is View Post
    @ raducucosmin - am curatat history, cache pe telefon, tunelbear, am intrat pe xbox.com/en-US/ - bagat cod .... erroare.

    Am intrat pe calculator, la fel clear history, cache, tunelbear. In Google Chrome am intrat cu Incognito (din ce am inteles ca sa am intimitate sa nu vada de unde as intra sau sa foloseasca cache sau history, cat am inteles), tot nimic.

    Am sters Card BT asociat contului si PayPal. Nu mai am nici un mijloc de plata !

    1. Cred ca am gasit problema !!!
    Am intrat in microsoft - Your Info/Edit Your Bling Info - si apare RO si US ! Eu am bagat doar adresa de US. Cred ca adresa de Ro a luat-o fie de pe cardul BT, fie din PayPal, nu stiu. Pot selecta RO sau US, dar nu pot sterge nici una ! Am incercat sa sterg adresa de Ro si nu merge ! Cred ca daca as scapa de Ro, poate ar merge.

    2. Am facut alt cont xbox.com pentru sotia mea, cu alta adresa de mail. Ma gandeam sa fac pe UK, dar m-am grabit si am setat tot US. Nu am mai bagat nici PayPal, nici card, totul pe US. Cu tunel bear pe US + incognito chrome am bagat cod EA Access si a mers !!!!
    Am bagat contul nou in consola si functioneaza ! Am 2 conturi - al meu si al sotiei. Pe al sotiei este cu Ea Access. Acum, vad ca pot sa instalez jocuri de la Ea !

    Vad ca jocurile sunt comune ? Poate juca oricare utilizator orice joc instalat pe consola ?
    Am facut vreo frauda ceva prin asta, dupa microsoft ?
    Nu era mai bine sa fi setat contul sotiei pe UK ? Asa am vrut initial, dar m-am grabit. Dar ... atunci cum jucam pe aceiasi consola, din acelasi punct fizic unul din UK si unul din USA ?!

    Treaba la mine cred ca e cu Your Info/Edit Your Bling Info - apare RO si US ! Ar trebui sa scap de Ro, dar nu merge. Daca as scoate cumva adresa de mail, cred ca se duc toate jocurile digitale.
    Adresa de billing care se tot ia by default ti-o pot schimba ei daca nu reusesti tu. O chestie similara am patit eu. Aveam vreo 3 adrese, doua de US si una de Ungaria, si din alea de US una era intr-un stat cu taxe si una intr-unul fara. Si indiferent ce setam, si chiar dupa ce am sters aia cu taxe, tot pe aia o considera la achizitii. In fine am vb cu doi de la support. primul nu m-a ajutat dar al doilea da.

    Nu prea ii intereseaza pe ei ca ai adrese din tari diferite. La Xbox ai posibilitatea sa te muti in diverse tari si sa folosesti acelasi cont, folosind date din tara respectiva. Daca ai ambele conturi instalate pe consola, poti folosi jocurile pe oricare din ele, de pe oricare din ele. Doar sa le pastrezi tot timpul, sa nu le dai nimanui, si sa tii minte datele de conectare pentru ambele.

  12. #12 SP
    Junior Member aud_is's Avatar
    Am cumparat de pe g2a 12 luni live xbox. Introdus cod in contul principal si .... nu merge. Something went wrong. Am incercat initial cu Tunel Bear pe Usa, si nu a mers. Am incercat pe Uk, nimic. Fara Tunel, pe ro, nimic. Direct din consola, nu. De pe telefon, nu merge.
    Am incercat pe al doilea cont creat pentru a merge Ea Access. Nu merge nici acolo xbox live.

    Ce sa mai fac ???? Inca un cont. Daca iau cate o luna live xbox imi trebuie 10 conturi ???
    Daca cumpar un joc pe xbox live gold, il pot folosi pe celelalte conturi.

    Nu stiu ce sa mai zic. O nebuneala totala. Astia de la micro sunt in toate mintile cu regulile lor ?
    Asa de aiurea este si pe PlayStation sau Wii ?
    Ma gandesc serios sa las deoparte consola asta. O pierdere de timp si de bani.

    Am ami cumparat jocuri pe cd normal din ro, pentru ca digital, ori iti iei teapa, ori nu merge activat, ori poate ai noroc, ori iti faci cate un cont pentru fiecare joc.

    Pe consola imi da o erroare uneori cum ca magazinul nu a activat codul ? Se poate si asta ?

    Este global xbox live..... enervant tare.

    Revin mai pe seara sa ajung acasa.

    ---------- Post added 11-03-2017 at 06:24 ----------

    Pe consola da erroare, zice:
    "This code is not yet active. Contact the merchant to active this code."

    ---------- Post added 11-03-2017 at 06:29 ----------

    Vad ca mai sunt persoane cu contul pe US cu aceasta problema, dar fara rezolvare ....
    Clubul Xbox One

  13. #13 SP
    Member ingerulol's Avatar
    Toate codurile pe care le-am cumparat au fost din ALTEX si Amazon UK si CD KEys . Contul meu este pe US , si eu nu am avut probleme , iar daca am avut am contactat M$ suport US si au rezolvat repede problema. Iti pot ei activa codul daca e corect .

  14. #14 SP
    Junior Member hptechsupportno's Avatar
    Squeezing Shift-Reset will then reset the printer, clearing the rest of the undesirable record from the printer's memory hp printer tech support number

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Probleme cont PSN By sol1d in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 10 Last Post: 23-11-2013, 17:40

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts