Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 100 of 395 FirstFirst ... 50 90 98 99 100 101 102 110 150 200 ... LastLast
Results 1,981 to 2,000 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

  1. #1981 SP
    Admin MonkY's Avatar
    poiuyt: momentan nimeni nu are spatele mai acoperit decat Microsoft si Sony in ceea ce priveste gamingul. Sunt prea multi bani bagati in contracte, devkit-uri, development la producatorii de jocuri... astfel incat sa vina cineva si instant sa le ia caimacul. Daca ne uitam numai la exclusivitati si intelegem clar ca e vorba de niste strangeri de mana peste care nu se poate trece (a se citi contracte pe bani multi). Apple, Google & Co. daca ar veni acum cu ceva mult mai puternic, tot ar avea nevoie de ceva timp pentru a primi acelasi tip de exclusivitati... Un joc bun nu iese peste noapte, si atat Sony cat si Microsoft s-au asigurat ca vor avea jocuri bune "doar pentru ei". Degeaba ai hardware bun daca nu exista software pentru el.

  2. #1982 SP
    Member temugin's Avatar

    Post

    Always online NU, dar nici 100% offline, s-au gandit gigantii de la MS in negura mintii lor ca era prea usor pentru consumator, si daca a-ti vazut interviul lui Major Nelson, link mai jos pt doritori, mi-a atras atentia fraza cu ''viziunea despre viitor'' a sefilor de acolo - adicalea, totul va fi la ei pe servere, sau cloud sau cum vor sa-i spuna, dar pretul la fel - deci producatorii si MS vor castiga net mai mult trecand pe digital doar prin faptul ca nu mai dau bani la retaileri, spre asta tind toti dar ne iau pe ocolite, sau incearca sa o faca. Nenea Nelson a spus-o pe tonul cu care ar fi descoperit leacul pentru o boala incurabila, si pe noi veteranii ne poate scuti de ''chestia cu viitorul'', la pc, console, telefoane, tv si tehnologia in toate formele ei, viitorul devine f rapid trecut si depasit. Sa si bage mintile in cap si sa faca o consola care nu mai da erori, nu se mai incinge, nu mai pica laserul samd, dupa aceea are dreptul sa ne tina noua morala. La fel Sony si restul.





    Forza Motorsport 5 Requires One-Time Internet Connection - IGN

  3. #1983 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Ai ramas in urma cu stirile. S-a renuntat la cloud gaming pentru cei care vor sa stea offline. Vezi Forza 5 care va necesita un download masiv atunci cand bagi jocul pentru prima data in consola. De aia are nevoie de One-Time Connection. De unde vrei sa isi ia informatiile? Sunt curios... Ce erori da Xbox One? Cat de tare se incinge? Ce probleme are cu "laser frate"? Stii deja toate astea? Spune-ne si noua. Aaa, faci cumva referire la Xbox 360? Hmm.. Ce erori da consola aia? Ce probleme are cu "laser frate"? Se incinge phat-ul, la fel cum o face si PS3 phat si ambele isi pornesc reactoarele ca sa mentina temperatura. Aaa, te referi la RROD? Pai au rezolvat problema pe carca lor (vezi cati au schimbat console la garantie).

    Legat de viitor, pentru mine nu suna bine in nici o tabara. Ca este indulcit acum, asta este altceva. O sa scoatem bani ca sa ne pastram acest hobby pana dam faliment sau ne gasim alt hobby. Ne iau usor ca sa nu ne crape inimile. Azi cu "first day dlc", maine cu cine stie ce minunatie.

    Orice industrie care a dat roade, a determinat producatorii sa caute solutii pentru a scoate extra bani. Iar cum cu generatia actuala, consolele au luat amploare... etc.

  4. #1984 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Oricum l-a lucrat bine de tot Nelson troll cat cuprinde.

  5. #1985 SP
    Member temugin's Avatar

    Post

    Nu am ramas in urma, pai s-a renuntat ca si la online sau ? ca sa pricepem toti. Era vorba de ideea in sine si valorile pe care MS vor sa le impuna la toti jucatorii, nu de faptul ca ieri sau acu 5 zile au dat cu ''sutu'' la cloud...Dj mo ma refeream la consolele trecute (pardon, actuale), sau istoria nu conteaza la tine ? Citeste putin mai in spate pe google, despre lansarea 2006 pt ps3 si 360 si problemele lor, e doar un exemplu - adica daca fac acum Xone ok sunt iertati sau ce ? care va sa zica nu mai conteaza ziua de ieri doar ceea de azi ? am spus ce zice statistica lor, adica chiar crezi ca Ps4 care este subtire cat plicul nu va avea overheat sau laserul slab ? de ce l-ar face bun ? interesul este sa iei anual alta consola, zic eu. Altii tineri la rand, mai cu substanta va rog. Poate ne spui si noua daca te pricepi asa de bine la console, de ex Sony la ps3 cand au schimbat coolerele interne la modelele phat si in ce circumstante ? Si sper sa nu fiu offtopic, dar acccept sa fiu tras de maneca doar de catre veterani in gaming. Garantia nu este o scuza pt faptul ca ceva este construit prost, este mai bine decat nimic. Daca eram asa de in urma nu prevedeam concedieri, poc si taticul Mattrick a plecat singur, stim cu totii de ce. Ai spus un lucru ok, ca nu suna bine nimic in ambele tabere, chiar crezi ca MS arunca serverele pt cloud la gunoi ? acolo sunt foarte multi bani investiti, fiti seriosi. Vor gasi ei metode, seriale tv cu Halo etc, dar tot trebuie sa te oblige sa fii online.

  6. #1986 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    S-a renuntat la ideea de always online, de aceea ai si update la consola in prima zi cand o conectezi si la forza 5 acel download. Pentru forza, ce era pe cloud, se downloadeaza local.

    Ti-am scris in postul anterior ca au avut probleme cu 360, pe care apoi le-au remediat tot la 360. Nu este 360 in continuare cu probleme de RROD si au promis ca Xbox One va fi flawless. Sa stii ca aproape orice, la inceput are probleme. Unele la rata mai mica, altele mai ridicata. Pana si la masini se face recall (vezi honda cu civicul 2012).

    Nu renunta nimeni la online, doar ca nu te mai obliga. Si acum este content pe care il accesezi doar daca esti online (Ex. Halo Waypoint), dar nu esti obligat sa il folosesti.

    Nu te trag de maneca si nici veteran nu sunt. Am inceput sa ma joc doar de la generatia actuala de console. Pana la 360 si ps3 nu stiu nimic de nici o consola sau jocuri, in afara de terminator, nes, snes, ps1, ps2, psp, xbox original, pe care le-am detinut.

  7. #1987 SP
    Member temugin's Avatar

    Post

    No problem, vei deveni veteran in timp, le-au remediat insa cum RAMANE cu aia care s-au tepuit cativa ani ? nu toti au fost salvati de garantie. Iar Sony a bagat totul cat mai ieftin pe masura ce trece timpul in console, shame for them. Sincer imi place mansa de la Xone si design la consola, tapana - gen rusesc, ma intereseaza fondul nu forma, degeaba Ps4 arata ozn si future like daca cand stranuti pe ea ii pica saibele...sper sa ma insel. Cel mai mult condamn MS pe parte de exclusive pt 360, l-au abandonat. Domnul Jusuf sau cum ii spune de a iesit pe scena la E3, mai bine nu iesea ca nu a spus mai nimic, 3-4 titluri in 2 ani ??? pai Sony are cel putin 1 la 2-3 luni. Rusinica, cum ramane cu 10 ani life span ? Xone a parut ok la E3 din partea titlurilor, acum e acum - oare ce io fi motivat sa faca acel upgrade ? sa fi sunat cei de la Square - ''alo vedeti ca nu merge Ff 15 la fel ca pe dev kitul pt ps4, renuntati sau ? Si ei au zis - nu, mai bine facem upgrade, cum sa dam din mana 2 jocuri mari si tari de la ps4 - Ff 15 si Kh3 '', zic si eu ipotetic. Acum poate si din cauza la os care ''suge'' ram, etc fac sau nu acel update de hardware, care TREBUIA facut inainte de E3.

  8. #1988 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Nu orice este mic, este si predispus la overheating. Uite apple cu iMac 2012. Cel subtire la extremitati. Este mai rece decat iMac-ul meu "grasan".

    PS - iar faptul ca xbox one, este un gras patrat, nu inseamna ca nu poate avea racire proasta.

  9. #1989 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    A revenit temugin... Faptul că te repeți și te contrazici în majoritatea mesajelor tale nu mă deranjează la fel de tare cu forma mesajului.

    Vezi că ai pe tastatură un buton pe care scrie mare: "Enter". Mai apasă-l din când în când...

    Și "Welcome back!".

    P.S. Mâine postezi interviul lui Don Mattrick în care ne spune să ne păstrăm Xbox 360-ul?

  10. #1990 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Citisem o stire de tip "zvon" cum ca e foarte posibil ca Microsoft sa fi demarat o actiune prin care hardware-ul de pe Xbox One sa fie deja upgradat fata de ce stiam pana acum, pentru a fi cel putin "on par" cu PS4. Ar fi chiar tare sa vedem o cu totul alta configuratie decat ce au anuntat pana acum. Si pachet fara Kinect included

    Da, stiu... li se va spune ca joaca murdar si alte d-astea, but who cares?

  11. #1991 SP
    Member MSlv's Avatar
    n-au cum sa scoata kinect ca exista hardware dedicat in consola si ar fi bani aruncati pe fereastra.

  12. #1992 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Hardware dedicat pentru kinect, in consola? Cum asa?

  13. #1993 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si eu sunt curios ce hardware dedicat are in consola Kinect-ul... Daca nu luam in considerare portul USB 3.0, desigur

  14. #1994 SP
    Member eneea's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Si eu sunt curios ce hardware dedicat are in consola Kinect-ul... Daca nu luam in considerare portul USB 3.0, desigur
    Eu cred, si e doar speculativ, ca ceva de la kinect e si in cutiutza consolei , asa as explica simbioza dintre x1 si kinect2. tot din acelasi lucru nu putem dezactiva kinect si nu putem porni consola fara sa fie kinectul conectat.

    cei la MS nu au putut sa raspunda la intrebari de genul, daca pisica imi rastoarna kinectul si se strica, atunci eu mai pot porni xboxul.

    Chiar daca se trica doar kinectul, atunci va trebui sa-mi cumpar alta consola cu totul? Cred ca la intrebari de genul asta o sa avem raspunsuri doar dupa lansare

  15. #1995 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Kinect se poate opri.

    "Xbox One's Kinect Can Turn Off, Microsoft Says, Noting Privacy Worries"

  16. #1996 SP
    Member MSlv's Avatar
    http://venturebeat.com/2013/06/17/th...y-demos-of-e3/
    3.Microsoft’s new Kinect is a tech marvel that uses 3D depth sensors, microphones, and a high-definition camera to capture your body in motion. The new version for the Xbox One can detect up to six people at the same time instead of just two. The field of view is 60 percent wider, so you don’t have to stand ten feet away anymore. It can distinguish among your fingers, whether you are smiling or frowing, which way your limbs are turned, and even detect your heatbeat based on movements in your face. The system can recognize your voice and it will respond instantly if you say “Xbox on” by turning on the machine from a deep sleep. Kinect can recognize your face and automatically switch to your preferences when you pick up a controller. You can issue voice commands and it will respond instantly if you want to change the channel on your television or answer an incoming Skype call. It’s so good that Microsoft had to reassure people that it would not use Kinect to spy on people and that players have the option to turn it off if they wish. Kinect uses two dedicated silicon chips in the Xbox One to handle all of its processing needs, but it can tap the cloud as well.
    incepusem sa am dubii ca am retinut eu corect dar am gasit intr-un final.

    si inca una:
    While Kinect previously relied on the system’s main processing chips, the new Kinect has its own dedicated silicon. Those custom chips (located in the Xbox One) handle audio processing for better voice recognition and image processing for visuals.
    http://venturebeat.com/2013/05/22/mi...do-video-demo/

  17. #1997 SP
    Member temugin's Avatar

    Post

    Faptul ca ma repet e pentru cei comozi care nu citest posturile old, s-a contrazis singur MS nu eu, cand am specificat ceva si a 2 zi am spus total opus ? Mai lasati berea in frigider si meciurile unde mai mult se bat aia decat joaca, va rog sa cititi tot, cu rabdare si pasiune. Cand am postat ca nu vor fi jocuri la E3, sau la ce te referi ? am spus ipotetic, pe baza prezentarii anterioare, ulterior am citit ca au plusat bani multi pt jocuri, treaba a fost evident in favoarea lor. Da, nu ma asteptam sa renunte la always online si Drm, dar ma bucur ca au facut macar un pas inapoi de la ''viziunea'' lor...dar au ei grija, stati linistiti, isi scot domnii banii intr-un fel sau altul. Si da Xone poate fi patrat si mare cu probleme de overheat, dar este sansa mai mica dpdv personal, atata tot. Nu stau nstop sa citesc cum se razgandeste MS de pe o zi pe alta, apropo de revenire. Unii de aici ar trebui sa stea jos sa ia notite cand postez, adica voua vi se pare ca nea Mattrick sau Nelson se joaca pe consola ? mie nu, pai daca nu se joaca e simplu - nu poti face un lucru bun dedicat gamerilor foarte usor, ca dau ei comenzi la angajati e partea 2. Daca erati atent la interviul lui A. Joe, stateau o multime de gorile gata sa l umfle la orice iesire sau derapaj in timpul filmarii live, adica domne noi avem bani - ''vezi cu cine te pui '!!! '', asa ca nu mai postati cand nu aveti ce posta. Daca o sa se intrebe unii, ''nana'' sau ''ba'', ce legatura are asta cu mine care vrea sa bage un Fifa 14 pe Xone ? daca asta nu stiti, go back home and watch some B movies. Daca despre legaturile lui NSA din America si Ms nu stiti nimic, go back home 2x.

  18. #1998 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Ai dreptate când spui că trebuie să luăm notițe din posturile tale. Fiind certat cu tasta "ENTER", când îți citesc posturile (că tot sper să ai și informații nepostate pe forum, importante și nu doar teorii ale conspirației și smiorcăieli... - scuze dar nu le pot spune altfel) trebuie să iau o foaie și un pix pentru a-ți împărți proza.

    Să-nțeleg din acest post al tău că Major Nelson plătește pe cineva să se joace pe gamertag-ul său? Dacă este așa, ar trebui să-l angajeze pe Ronan sau pe alții de pe forum ca să ai aibă un Gamerscore mai mare!

    P.S. Berea și hocheiul nu sunt preferatele mele!

  19. #1999 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Chiar mi-as dori ca in acest thread sa citesc stiri despre Xbox One de la persoane care sunt interesate de aceasta consola / care si-o doresc !
    In schimb gasesc uneori cate un troll / hater / fanboy Sony. F&*%^& Them !

    On topic : CPU-ul consolei Xbox One are unul din Core-uri (sau mai multe, sorry dar nu retin exact) dedicat Kinectului. De aceea lumea spune ca nu poate fi eliminat din pachet, deoarece este gandit inca din primele faze ale proiectarii sa fie INCLUS in pachetul consolei, ba chiar si mai mult - sa fie non-stop conectat la consola si net. Si Microsoft il va face din ce in ce mai important pentr XBox : SKype, control vocal al TV-ului, comenzi vocale in jocuri, fitness cu control cardio, webcam, etc.

    Si in plus, asa cum am mai spus, au verificat raportul de console vandute cu/fara Kinect si probabil au ajuns la concluzia ca majoritatea cumpara CU, asa ca nu are rost sa faca bundle-uri fara hdd si fara Kinect ! Nu va suparati pe mine, dar este posibil sa am dreptate.

  20. #2000 SP
    Member temugin's Avatar
    Poate fi cel mult jucator de ocazie, aka am si eu salariu 10000 E (cu toate ca poate avea mai mult), ma joc si eu de ochii lumii 5h saptamanal, si da poate plati sau pune un amic sa joace, insa nu in asta consta problema, cate h joaca el pe zi, trebuie sa fii minor pentru a crede ca face bani stand cu nasu pe xbox, mai ai sa ne spui ca fetele din showroom si ele joaca non stop pe 3ds. Toti sunt certati cu ceva sau cineva, chiar si Dzeu cu faptul ca a facut lumea, probabil regreta, revenim la Xone - sunt curios cate upgrade uri va suporta pana sau dupa lansare ? Voi ce spuneti, frati jucatori ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 100 of 395 FirstFirst ... 50 90 98 99 100 101 102 110 150 200 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts