Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 101 of 395 FirstFirst ... 51 91 99 100 101 102 103 111 151 201 ... LastLast
Results 2,001 to 2,020 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

  1. #2001 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Sincer, nu am inteles NIMIC din ce ai scris !

    Pe partea de upgrade sa fie fara numar , rezultatul final conteaza..

  2. #2002 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Din partea mea sa suporte cat mai multe. Ai doar de castigat din upgradeuri. Din aceasta cauza nu se lanseaza consola maine, ci la iarna. Au timp sa optimizeze si sa schimbe multe lucruri la ea. Daca era gata, intr-o saptamana o livrau in toate colturile lumii si imediat dupa E3 o cumparai.

  3. #2003 SP
    Member temugin's Avatar

    Post

    Totul ok insa consola prin definitie are o configuratie standard pe partea de hardware, nu e pc sau telefon. MS pot incerca marea cu degetul si la acest capitol...

  4. #2004 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Quote Originally Posted by temugin View Post
    Poate fi cel mult jucator de ocazie, aka am si eu salariu 10000 E (cu toate ca poate avea mai mult), ma joc si eu de ochii lumii 5h saptamanal, si da poate plati sau pune un amic sa joace, insa nu in asta consta problema, cate h joaca el pe zi, trebuie sa fii minor pentru a crede ca face bani stand cu nasu pe xbox, mai ai sa ne spui ca fetele din showroom si ele joaca non stop pe 3ds. Toti sunt certati cu ceva sau cineva, chiar si Dzeu cu faptul ca a facut lumea, probabil regreta, revenim la Xone - sunt curios cate upgrade uri va suporta pana sau dupa lansare ? Voi ce spuneti, frati jucatori ?
    Sa intelegem ca tu esti defapt un satanist care are cont pe CG?

  5. #2005 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    On topic : CPU-ul consolei Xbox One are unul din Core-uri (sau mai multe, sorry dar nu retin exact) dedicat Kinectului.
    Eu nu pot sa cred asa ceva. Pai un core-doua pt. Kinect, un core-doua pentru TV... ce Dzeu, ramane Xbox One dual core sau quad core? Sa fim seriosi... Ca are un OS virtual care mananca dintr-un core, asta e altceva. Dar sa-l ocupe complet, ar fi de-a dreptul o tampenie. Pai dupa calculele actuale, Xbox One folosit 100% pt. gaming si are mari probleme de bandwith... daca-l mai taie si ajunge la 50% deja devine un Xbox 360 cu un alt design si doar un pic mai rapid. Neah, deci nu cred.

  6. #2006 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Un exemplu în care te contrazici singur ne-ai oferit cu ultimele două posturi ale tale. În primul ne-ntrebi ironic dacă avem impresia că Major Nelson se joacă pe consolă, iar în al doilea ne spui că nu contează dacă se joacă 5h sau mai mult pe săptămână, pentru că este doar de ochii lumii.

    Dacă se joacă, ce mai contează? Eu am săptămâni uneori în care nu am 2h consola aprinsă, dar asta nu-nseamnă că nu mă joc pe ea.

    Eu o să-nchei subiectul aici, înainte de a fi și mai off-topic. Am vrut să ai încă un feedback de la mine în privința posturilor tale, deoarece primul și cele de la Dj Mo se pare că nu au avut niciun efect până acum...

  7. #2007 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Scofield91: sper/cred ca nu te referi la mine. Dar asa se intelege daca nu dai Quote la cel caruia i te adresezi (sau nu scrii un nick inainte)... si deja sunt oaia neagra...

  8. #2008 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by temugin View Post
    revenim la Xone - sunt curios cate upgrade uri va suporta pana sau dupa lansare ? Voi ce spuneti, frati jucatori ?
    Upgrade? La consola? Dupa lansare: Zero! Mai ales ca Microsoft nici macar HDD-ul nu te lasa sa-l inlocuiesti. Inainte de lansare: sper ca schimba cate ceva atlfel se cam fac de ras.

  9. #2009 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Scofield91: sper/cred ca nu te referi la mine. Dar asa se intelege daca nu dai Quote la cel caruia i te adresezi (sau nu scrii un nick inainte)... si deja sunt oaia neagra...
    A special black sheep!

    Mă referam la temugin cu ultimele posturi.

  10. #2010 SP
    Member temugin's Avatar
    Np Scofield91, daca urmareai tot interviul lui A. Joe chiar el spune ca M.Nelson nu arata ca un gamer, si de fapt cum arata un gamer ? Problema de fond sper sa o afli cand devii veteran in aria de jocuri, mai pe intelesul tuturor - opus amatorului, ia-o ca pe un sfat. Din asta rezulta ca esti foarte grabit in a citi rapid si da raspunsuri pripite, probabil si in gaming la fel - joci genu de jocuri rapide, scurte, fara mult story sau vorbarie, desi nu am nimic cu gusturile nimanui si clar ma pot insela, e doar o parere, aceea ca se mai leaga lucrurile intre ele. Ca o concluzie ai lovit in tipul cu geaca de piele care ia acel video live, nu te mai grabi sa arunci cu piatra.

  11. #2011 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Îl urmăresc pe Joe de mai multă vreme, iar acel interviu nu mai este de actualitate după ultimele modificări ale lui Microsoft! Nu știu ce-nțelegi tu prin gamer, dar nu cred că avem aceeași definiție.

    Înainte de a comenta despre ce jocuri joc eu ai putea să te uiți pe gamertag-ul meu și ai vedea exact că este exact opusul a ce presupui tu. Dacă eram gamer-ul descris de tine nu aveam atâtea jocuri peste 1000 gamerscore la ele sau complete.

    De asemenea, nu aveam Fallout 3 1550/1550 cu peste 80 de ore de gameplay în el (fără a se lua în calcul câteva zeci de ore pierdute deoarece nu am salvat și am murit ca un fraier) și nu mă apucam de Dark Souls, care după 20 de ore de gameplay nu am parcurs nici un sfert de joc.

    Și culmea este că prefer jocurile cu poveste și nu cele care se bazează foarte mult pe multiplayer. Așa că te rog să mai încerci o dată!

  12. #2012 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    culmea este că prefer jocurile cu poveste și nu cele care se bazează foarte mult pe multiplayer.

    same here !

  13. #2013 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Eu am inteles ca Kinect are un chip special pe placa de baza care se ocupa de el si nu rezerva un core din CPU.

  14. #2014 SP
    Member temugin's Avatar

    Post

    Sorry pt presupusa evaluare, chiar esti un martir daca joci Dark Souls, un joc cu rating mare la prima vedere, are insa anume lipsuri si conceptii care pe mine ma depasesc, de ex nu mi se pare ok sa faca mobii respawn cand dormi la foc, daca mori este o adevarata minune sa mai ajungi la corp + ca adio exp, sa stai 6h sa treci de 2 camere pline cu scheleti sau ce sunt, lovesti cu sabia prin gratii samd, iar la unul din bosi este care pe care nimereste primu, nu mai spun de AI ce te urmareste fara odihna pana pune el mana pe erou tau, asa mi-a relatat un prieten si am zis skip this game. Nu ma uit la gamertag din motive f intemeiate, de ex sunt alte subiecte mult mai stringente pe care le tin sub vizor, de pilda ridicarea unor copii fara mandat si bagati prin autocare etc, dar este topic de Xone deci nu ma abat. All hail Xone !!! Cat timp nu ma obliga la internet si lasa jocurile SH pe piata, consola pare ok. Si apoi am precizat ca ma pot insela, in penultimul post...

  15. #2015 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    DECI (= cea mai mare prostie gramaticala pe care o puteam face astazi este sa incep o propozitie cu o concluzie, dar...) am vazut gameplay-ul pentr GTA V si mi se pare GENIAL. Genial.... sper sa fie facut pentru noua generatie de console pentru ca grafic arata si sper ca in versiunea finala pentru Xbox One sa arata la fel ca in acel film.

    Iarasi sper sa ne lase sa jucam povestea in co-op pe LIVE ! E genul de joc a carui poveste o traiesti cel mai bine cu 1-2 prieteni jucand impreuna in echipa. E genul de joc care daca arata asa cum am vazut, apoi te lasa si sa joci co-operativ pe LIVE va lua GOTY 2013 atat de usor incat ceilalti producatori se vor simti umiliti...

    Da, am vazut ceva interesant si de la EA Games (Ryse) si de la Ubisoft (Watch Dogs) si de la M$ Games (Forza 5 si Quantum ), dar daca Rockstar face Grand Theft Auto 5 sa arate atat de bine si sa te lase sa te joci cu prietenii pe LIVE, atunci si-au realizat scopul si vor vinde la exemplare incat actionarii lor vor fi niste fericiti

  16. #2016 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    GTA 5 nu va fi pentru Xbox One. Sau cel putin n-au anuntat inca.
    Si Ryse nu e facut de EA.

  17. #2017 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Ryse nu are nici o treaba cu EA. Nici macar publisheri nu sunt. Crytek, publisher Microsoft.

  18. #2018 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Ryse / Crytek / EA GAmes pai nu sunt acelasi lucru ? In mare ? E ca si cum ai spune ca Mass Effect nu are legatura cu EA Games fiid facut de Bioware si publicat de EA.... Same all thing, different hat

    On topic, chiar sper ca GTA V sa apara pe One.

  19. #2019 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Pai nu sunt acelasi lucru... Crytek este developer, EA publisher. Drept dovada, Crytek face un joc pentru Xbox One, iar publisher este MS.

    GTA5, eventual o portare, la fel ca si Watch Dogs.

  20. #2020 SP
    Member MSlv's Avatar
    crytek sunt independenti si bioware sunt detinuti de EA

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 101 of 395 FirstFirst ... 51 91 99 100 101 102 103 111 151 201 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts