Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 251 of 395 FirstFirst ... 151 201 241 249 250 251 252 253 261 301 351 ... LastLast
Results 5,001 to 5,020 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

  1. #5001 SP
    Junior Member sektor's Avatar
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    Am facut update-ul totul e ok, dar tot nu imi apar comenzile de record si screenshot cand dau dubluclick pe homebutton.

    ---------- Post added 08-04-2015 at 15:01 ----------

    Ma poate ajuta careva cu chestia asta?
    Ai incercat sa dai dublu click in timpul jocurilor? Trebuie sa dai destul de repede, oricum.

    Apoi, poti sa te uiti la ce firmware ai? Poate nu si-a facut update cum trebe.

  2. #5002 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Da, in timp ce jucam am incercat, asta imi apare cand dau double tap, insa fara: pres X... pres Y...

    Evident ca daca apas x sau y nu se intampla nimic.

    LE: nu e nimic urgent insa daca toata lumea are aceasta functie: de ce sa nu o am si eu?
    Nu am avut astazi timp sa ma uit atent prin setari dar mai mult ca sigur acolo este buba.

    ---------- Post added 09-04-2015 at 12:22 ----------

    Problema era la setari
    Settings > Preferences > System & APP > Allow brodcast and game capture(trebuie sa fie bifat)

  3. #5003 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Phil Harrison has announced his formal resignation from Microsoft Europe. An industry veteran whose career has spanned over 25 years, Harrison has worked with a wide variety of companies, including Gaikai, Atari, and Sony and overseen development at major game studios such as Guerrilla Games and Evolution Studios.

  4. #5004 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Drum bun! Poate e timpul sa vina ceva sange proaspat

  5. #5005 SP
    Member Snake's Avatar
    Conform Project CARS Using 7th Core of Xbox One’s CPU To Offload Tasks, Game Utilizing AMD’s EQAA � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog se pare ca Microsoft chiar a dat acces developerilor la 7 core-uri din 8. Buna treaba pentru ca pana nu de mult aveau acces la 6 din 8.

  6. #5006 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    O sa dea si la al 8lea si din pacate, tot nu se va ajunge la performanta PS4. Pacat de Xbox One in generatia asta de console, oricat de mult imi place mie, devine deranjant sa tot auzi in toate stirile ca efectiv nu e capabila sa ruleze acelasi lucru ca pe PS4.

  7. #5007 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sa inteleg ca ai frigiderul gol

  8. #5008 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eeee, ar fi culmea acum sa "mi-o iau" si pe partea Xbox One

  9. #5009 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie unul imi place drumul pe care a luat-o Microsoft. Putea sa procedeze ca Nintendo, sa-si bage picioarele si sa spuna "asta e consola, nu va place, nu mai programati pentru ea". Insa au tot optimizat tot ce se putea, vine si DirectX 12... update-urile chiar se fac in functie de cererile gamerilor. Bravos lor! Le mai trebuie doar ceva exclusivitati in plus si gata.

    Faptul ca e mai slaba consola decat PS4 ma lasa rece. Si Wii U e mai slab decat PS4 si are jocuri senzationale. Si PS4 e mai slab decat PC-ul meu de cateva ori, si totusi e o consola superba (de fapt nu consola imi place atat de mult, cat jocurile in sine).

    P.S. Ma distreaza ca razvanrazy pe threadul de PS4 se plange de problemele consolei, iar pe threadul de Xbox One se plange ca e varza fata de PS4. Ma doare capul... nici n-as sti ce sfat sa-i dau, decat sa incerce PC Mustard Race... si o spun fara sa fiu deloc rautacios.

  10. #5010 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai nu are treaba, eu critic ambele console, daca e cazu si le laud cand e cazul.

    Nu am zis ca e varza fata de PS4. Am zis ca, dpdv hardware, este mai slab (si asta se stie oficial) si ca oricat s-ar chinui cu toate "giumbuslucurile" astea, nu vor putea ajunge la egalitate dpdv hardware, cu PS4 si ca ma enerveaza ca deja toate jocurile multiplatform, au rezolutie mai mica, un numar de frame-uri mai mic sau chiar o grafica putin scazuta, fata de versiunea de PS4. Si cu totii anunta asta de parca se lauda...

    E mare lucru ca ei continua sa imbunatateasca X-u pentru gamer-i, cand la inceput parea sa le pese mai mult de cei care-l folosesc pe post de DVR.

    Sper doar sa tina cu dintii de acel DirectX 12, ca atata timp cat il au doar ei (si, normal, PC-ul), vom vedea o crestere a performantelor in jocuri, dar odata ce-l vor share-ui, se va ajunge tot aici.

  11. #5011 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu am un feeling ca nici developerii cateodata nu se agita prea tare. Ca exemplu stau titlurile care merg linistite in 1080p pe ambele console... pe cand altele nu pot decat 720p, 900p si alte alea pe Xbox One. La unele chiar au iesit patch-uri care le-au dus la 1080p... pe cand altii iti garantez eu ca nu se vor agita sa mai scoata vreun patch ca sa foloseasca 7 core-uri in loc de 6. La fel cum sunt sigur ca multi developeri nici n-au testat inca noul Pix (prezentat la GDC 2015), cel care in teste aducea un spor de performanta de 15%. Sau cum au spus developerii lui The Witcher, ca n-au habar daca vor updata pentru DX12 ca sa poata rula in 1080p...

    In final, asta e consola... cu bune si cu rele. Eu chiar ma bucur ca exista acest mic gap intre PS4 si Xbox One... lucrul asta ar trebui sa-i determine sa scoata untul din consola. Daca vor reusi sau nu, asta depinde doar de ei. Insa nu putem sa negam ca nu incearca sa aduca imbunatatiri.

  12. #5012 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Wardell Explains Microsoft’s Silence Regarding Xbox One DX12 Benchmarks � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog - mi se pare un pic exagerat sa spui ca Microsoft nu are habar de impactul DX12, dar in acelasi timp sa spui ca pe un PC normal jocul tau are un boost de 70% trecand de la DX11 la DX12. La urma urmei, Xbox One e tot un PC "normal", nu? Anyway, cred ca la E3 vom afla mai multe...

  13. #5013 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Do you remember the last price cut Microsoft did for the Xbox One? It seems to have been a success, but not in the way Microsoft would have wanted.
    Microsoft as a whole reported $ 1.8 billion in revenue, a drop of 4 percent year on year. Xbox was a major contributor of that loss. The Xbox 360 and Xbox One combined sold a mere 1.6 million units, down from 2 million. It also did not help the company that the console sold at a lower sales price on average.

  14. #5014 SP
    Banned Venom's Avatar
    XBox-ului ii trebuie mai multe exclusivitati. Sa gaseasca nise unde Nintendo si Sony nu performeaza. Dupa parerea mea, diferentele de grafica sunt doar in mintea noastra. Eu de exemplu, la un film, nu sesizez diferenta intre 720 si 1080. Si asta deoarece sunt atent la actiune.

  15. #5015 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Uneori am impresia ca celor de la Microsoft le este frica sa iasa din zona lor de confort si sa investeasca in idei indraznete si jocuri cu adevarat exclusive pt. X1.
    Spun asta deoarece jocurile "exclusive" din ultima vreme sunt exclusive Microsoft in sensul ca au fost lansate si pe Windows si pe Xbox One.

  16. #5016 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Eu nu sunt de acord, eu vreau să nu mai existe nici o exclusivitate iar toate jocurile sa fie cross platform play în MP. Știu că e SF, dar visez și eu

  17. #5017 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Folositi Ea Access? Ma gandeam sa imi iau pentru o perioada, dar nu par cine stie ce jocuri, pe site apar doar cele de mai jos.
    Attached Images Attached Images image.jpg

  18. #5018 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai doar alea sunt in vault. Eu il platesc lunar, desi nu folosesc nimic de acolo. Doar FIFA 14 il mai pornesc pt un meci, odata la 2 luni. Dar la 22 ron pe luna, chiar nu ma deranjeaza. Macar stiu ca am NFS si PvZ acolo, pt cand am chef sa joc asa ceva.

    Sa inteleg ca te-ai dus sa-ti iei Xbox-u ala la promotie ?

  19. #5019 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Bine tu Tudy, welcome to the dark side!!

  20. #5020 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am luat da, sper azi sa apuc si eu sa o folosesc ca tot pe drumuri am fost.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts