Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 23 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 448

Thread: Campionat FIFA 15 Xbox One

  1. #1 SP
    Member AlexG's Avatar

    Campionat FIFA 15 Xbox One

    Incepem un nou Campionat de Fifa 15 pe Xbox One! Va rugam sa fiti FAIR-PLAY!
    ATENTIE Orice incalcare a regulamentului duce la pierderea meciului fara discutii cu 3-0 sau chiar excluderea din competitie!

    Atentie!! Reglementari privind disputarea si programarea etapelor/meciurilor:

    a) Orice amanare de etapa se va face doar cu acordul ambilor jucatori implicati . Acestia trebuie sa posteze in timp util solicitarea amanarii etapei si sa specifice data exacta a disputarii meciului (NU MAI TARZIU DE 5 ZILE DE LA DATA POSTARII)

    b) Daca unul dintre jucatori nu se va prezenta la meci (nu a putut fi gasit la Gt.ul specificat in inscriere , nu a postat pt. amanare) in perioada stabilita pt. etapa in curs , acesta va pierde prin neprezentare cu scorul de 3-0.

    Neprezentarea la 2 etape consecutive atrage dupa sine penalizarea cu 3 puncte!!
    Neprezentarea la 5 etape cumulate pe intreg Campionatul duce deasemenea penalizarea cu 15 puncte!!

    c) Fiecare etapa se va intinde pe parcursul a 3 sau 4 zile , timp in care fiecare jucator trebuie sa ia legatura cu adversarul , sa-si joace meciul aferent si sa posteze rezultatul pe topicul dedicat.
    Meciurile le puteti juca la orice ora doriti !

    d) Turneul se va juca tur-retur.'
    Cand postati rezultatul sa postati si cate o imagine cu scorul si adversarul sa confirme cine nu confirma nu se ia in considerare rezultatul.

    UPDATE REGULAMENT
    Jucarea meciurilor si postarea rezultatelor

    1. La inceperea fiecarui sezon se va trage la sorti ordinea jucarii meciurilor, in campionat precum si in cupa

    2.
    Aveti OBLIGATIA sa jucati meciurile in termenele pe care le stabilesc. Voi stabili termene de 3-4 zile pt o etapa astfel incat sa nu poate fi invocat timpul ca scuza pt nejucarea meciurilor. Dc intr-un caz exceptional 2 jucatori nu se pun de acord asupra zilei si orei pt disputarea meciurilor, atunci acestea se vor disputa obligatoriu intre 22:00 si 23:00 in ultima zi disponibila.

    4.
    Jucati meciurile in Ultimate Team la friendly seasons, dupa ce va intelegeti in prealabil cu oponentul. Orice problema, situatie, orgoliu, nelamurire se rezolva in particular intre jucatori, dar atentie! cu maxim de respect, nu va apucati sa va balacariti pe forum sau altfel, riscati excluderea.

    5.
    Dupa jucarea fiecarui meci tur-retur din campionat este OBLIGATORIU sa postati rezultatul pe forum conform exemplului:
    Id forum jucator gazda - Id forum jucator oaspete : 2-0
    Id forum jucator oaspete - Id forum jucator gazda : 2-3

    6.
    Rezultatele lasate pe XBL nu vor fi luate in considerare. Trimiteti rezultatele in maxim 30 de minute de la jucarea manselor tur-retur. Nu trimiteti rezultate false si nu jucati cu o alta echipa decat cea stabilita. Nu contati pe partener sa trimita el rezultatele.

    7.
    In fazele eliminatorii departajarea intre 2 jucatori care au incheiat un meci tur-retur cu 2 egaluri sau cu cate o victorie fiecare la aceeasi diferenta de scor se va face dupa regula golului in deplasare, iar daca nu se va putea aplica aceasta regula atunci se va mai juca inca o partida cu tot cu prelungiri daca este nevoie pe teren neutru.

    8.
    Daca un meci se deconecteaza in minutul X la scorul a-b, se incepe un meci nou si se joaca fix (90-X+5) minute. Scorul obtinut pana in acel minut se aduna cu scorul din meciul precedent. Daca unui jucator i se deconecteaza de 2 ori partida pierde cu 3-0 meciul respectiv. De asemenea, daca jucatorul caruia i se intrerupe conexiunea are in acel moment *N jucatori eliminati, atunci el va fi penalizat cu *N goluri. Daca conexiunea se intrerupe din cauza jucatorului aflat in superioritate numerica, atunci jucatorul aflat in inferioritate numerica nu este penalizat.

    9.
    Nu trageti de timp (pase repetate intre fundasi) si nu faceti alte magarii de genul asta sau veti fi eliminati din competitie fara drept de insciere ulterioara.

    10.
    Gazdele au obligatia sa-si contacteze adversarul pt jucarea meciurilor cu cel mult 24 de ore inainte de termenul limita. Telefonul este metoda de contact oficiala (alte metode de contact pot fi folosite doar dc 2 adversari se pun de acord). Dc adversarul nu va raspunde la telefon trimiteti-i un sms in care sa-i precizati ca sunteti din campionat si ca asteptati sa fiti contactati pt a va juca meciurile. Gazdele care cu 24 de ore inainte de termenul limita nu si-au contactat adversarii vor pierde meciurile cu 3-0 si vor primi un punct de penalizare.

    11.
    La 2 meciuri (tur-retur) nejucate in campionat, jucatorul in cauza este exclus. Pentru accederea in fazele superioare ale cupei, este obligatoriu sa aveti toate meciurile jucate pe teren.

    12.
    Orele oficiale de disputare a meciurilor sunt intre 06:00 si 00:00, exceptie facand situatia in care cei 2 jucatori care au de disputat meciuri se inteleg sa joace meciul oricand au disponibilitate.



    Model de inscriere:
    1.Nume:Alex
    2.Gt: AlexGiorgiana

    Cei care nu respecta modelul nu sunt luati in considerare!
    Voi da Startul cand suntem min 8 max 16 inscrisi.
    Se vor pune cate 10k coins la inscriere. Vor fii si alte premii surpriza!
    ________________________________________
    Clasamentul il puteti vedea aici:
    https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
    Attached Images Attached Images fifa-15-xbox-one.jpg

  2. #2 SP
    Member jnku's Avatar
    1. Nume: Iancu
    2. GT: jnku13

  3. #3 SP
    Junior Member Robert_Alex's Avatar
    1. Nume: Robert
    2. GT: MrAlexRobert

  4. #4 SP
    Member AlexG's Avatar
    1.Nume: Alex
    2.Gt: AlexGiorgiana

  5. #5 SP
    Senior Member nina's Avatar
    daca e ut ar trebui sa scrii ut in numele titlului pentru ca nu se stie daca cineva va organiza un campionat normal cum se organizeaza de fel

  6. #6 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    1.Nume:Ionut
    2.GT: nerazzurr10

  7. #7 SP
    Member AlexG's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    daca e ut ar trebui sa scrii ut in numele titlului pentru ca nu se stie daca cineva va organiza un campionat normal cum se organizeaza de fel
    Dece nu il faci u sau dc nu ai facut ?

  8. #8 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Alex vezi ca ai PM

  9. #9 SP
    Senior Member nina's Avatar
    Quote Originally Posted by AlexG View Post
    Dece nu il faci u sau dc nu ai facut ?
    nu ai inteles ideia,nu conteaza cine face un campionat dar e o diferenta uriasa intre un campionat normal si unul ultimate team
    poate exista un campionat ut si unul normal.daca e ut e bine sa specifici asta din start.cand apare sau daca apare cineva sa faca un campionat normal cum isi va denumi topicul? classic? non ut?

  10. #10 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Felicitari pentru initiativa dar din punctul meu de vedere este o prostie sa-l faci UT ,pentru ca nu toata lumea joaca UT (deci din start excluzi o parte din "comunitate" ) ..

  11. #11 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Eu vreau UT fara sa se supere cineva..mi.se pare mai interesant

    ---------- Post added 08-02-2015 at 17:32 ----------

    Sau normal dar echipe de maxim 4 stele...

  12. #12 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Pai este UT campionatul .Bafta

  13. #13 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Vizavi de ce ai zis tu...nu toata lumea joaca Ut ..dar 95 % joaca..tot pe acolo e...

  14. #14 SP
    Senior Member nina's Avatar
    nu era nici o "intepatura"
    daca esti mai precis nu creezi confuzie in primul rand
    nu sunt fan ut,nu as fi aruncat un ochi pe topic ca personal nu ma atrage sa joc cu echipe de 10k vs 1mil+.am citit tot sa aflu ce fel de campionat este.ultima propozitie iti deschide ochii cu cei 10k
    confuzia se creeaza si fiindca campionatele ut nu sunt atat de populare.degeaba ut mode e popular.cand creezi un topic campionat fifa by default te duce cu gandul la echipe normale si nu la ut.peste cativa ani poate va fi invers

  15. #15 SP
    Member AlexG's Avatar
    Se va juca in UT pentru ca vreau sa joace fiecare cu echipa lui nu sa joace toti cu Real Madrid sau Barcelona...voi face un campionat "normal" dupa ce se va termina acesta ...in primul vreau sa vad cat de seriosi sunt toti baietii si dupa aia voi face campionat + cupa ...pana atunci nina te rog sa nu mai comentezi in acest thread daca nu ...multumesc pentru intelegere !

  16. #16 SP
    Junior Member jinaru andrei's Avatar
    Andrei
    GT: U MAD FC

  17. #17 SP
    Junior Member FlorinFi's Avatar
    Nume: Florin
    GT: FlorinFi

  18. #18 SP
    Junior Member cofetaru's Avatar
    nume: cofetaru
    gt: martafoi06

  19. #19 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca va merge OK campionatul, primii 3 castigatori vor primi ceva premii (probabil Premium membership), iar pentru cel de pe locul 1 se va realiza un trofeu/award special si unic (Fifa Master Xbox One). Have fun!

  20. #20 SP
    Member stormhold7's Avatar
    Nume: Alex
    GT: stormhold7


    AlexG: Ar fi bine sa definesti niste reguli clare priviind situatiile in care se pierde conexiunea sau exista lag. Altfel vor fi intotdeauna discutii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 23 1 2 3 11 ... LastLast

Similar Threads

  1. Campionat FIFA 15 Seasons II - X1 By AlexG in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 492 Last Post: 26-04-2015, 12:14
  2. Campionat Fifa 13 By Phander in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 0 Last Post: 05-12-2012, 18:00
  3. Campionat FIFA 11 By selea in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 11 Last Post: 23-12-2010, 21:51
  4. Campionat Fifa 09 PSP By octav in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 26 Last Post: 20-06-2010, 23:23

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts