Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: Restrictii Xbox Live / Live Gold ( si Xbox Kinect)

  1. #1 SP
    Junior Member ImakeDragonStew's Avatar

    Question Restrictii Xbox Live / Live Gold ( si Xbox Kinect)

    Salutare,

    Urmeaza sa achizitionez o consola dar inca nu am decis intre PS4 sau XO. Ambele au plusuri si minusuri (sau ce consider eu ca sunt +/-), dar nelamurirea mea e legata de Xbox Live si limitarile in Romania. Acum, sa ma scuzati daca va trebui sa explicati ca pentru micuti, dar nu am avut Xbox 360 (am jucat PC) si nu am idee cum functioneaza Xbox Live in RO. La ce servicii nu o sa am acces, pe langa Netflix / Hulu care nu sunt oferite in RO oricum? Pot avea o experienta "out-of-the-box" cu un XO: sa montez consola > fac un cont, ma abonez la Live Gold si joc online fara batai de cap?

    Daca nu am acces la Store, ce pot face? Citisem undeva niste fragmente despre folosirea unui proxy, dar pentru mine nu e o solutie daca imi scade calitatea conexiunii si costa.

    Cat despre plusuri la Xbox One, pentru mine Kinect este unul si e destul de important (daca exista solutii simple pt. a avea Xbox Live Gold in RO fara proxy aleg Xbox One over PS4 doar datorita Kinect-ului). Asadar, daca aveti experienta cu jocurile Kinect, ce parere aveti? Nu sunt interesat de comenzile in interfata si gesture-control, cat ma intereseaza experienta in jocuri. Cat de distractive sunt jocurile in grup? Cat de des aveti probleme cu acuratetea senzorilor in a detecta miscarile? Exista delay mare intre miscarile corpului si cele ale caracterului din joc? Daca da, depinde de la un titlu la altul?

    Cheers!

  2. #2 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Există servicii care nu vor funcționa în România precum Netflix, Hulu și altele asemănătoare. În schimb acest lucru nu afectează partea de multiplayer și nici pe cea de store (foarte puține titluri nu sunt disponibile worldwide). Este totuși de recomandat să-ți setezi contul pe US sau UK pentru o experiență cât mai completă.

    Cât despre Kinect, îți pot spune doar despre cel pentru Xbox 360. Este distractiv pentru jocurile în grupuri de prieteni, gen cele de dans, și își face treaba și cu programele de fitness. În rest, prea puțină imaginație și suport din partea developerilor de jocuri... Și este păcat, pentru că potențial există în această tehnologie.

  3. #3 SP
    Junior Member ImakeDragonStew's Avatar
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    ...
    Exista vreun dezavantaj in a seta contul pe US sau UK si nu RO?

    Sa inteleg ca orice joc lansat worldwide e disponibil in Store chiar si in regiuni unde nu exista suport Xbox Live? As avea cum sa creez contul fara a detine consola pentru a verifica daca anumite titluri sunt sau nu disponibile?

    Pacat ca PS4 Camera e inferioara si exista si mai putine jocuri, plus ca nu prea pare sa fie orientata catre activitati de grup. Dar Project Morpheus... grea decizie

    Ms!

    L.E: Corectari. Oboseala. Bere.

  4. #4 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Setează contul pe Us/UK, nu exista dezavantaje..
    Cat a fost cursul dolarului la 3.5 aveai numai avantaje... Cat despre jocuri cu restricții pe anumite zone nu știu ce sa zic.. eu am contul pe US și nu au fost probleme.

  5. #5 SP
    Member flamer's Avatar
    Salut. A reusit cineva sa seteze Paypal ca si metoda de plata pe xbox store? Si daca da atunci ati selectat o adresa "fantoma" de facturare?

  6. #6 SP
    Junior Member DIDE's Avatar
    Salut flamer , eu nu am reusit cu paypal , dar in schimb am reusit cu un card de la Credit Europe Bank si folosind adresa valida a unui hotel de pe teritorul US , da-i un search pe forum sunt si alte discutii pe aceasta tema.

  7. #7 SP
    Member flamer's Avatar
    Ms de raspuns

  8. #8 SP
    Junior Member Machete's Avatar
    Hello, a incercat cineva cardurile de live oferite media galaxy pe cont de uk? Sau mai bine raman site uri gen allromedia?

  9. #9 SP
    Member Smara's Avatar
    Salut,
    eu am luat de la ei 12 luni cu 170 lei. Am introdus codul si totul a fost perfect.

  10. #10 SP
    Junior Member Machete's Avatar
    Mulțumesc de răspuns!

  11. #11 SP
    Junior Member virgil.luica's Avatar
    daca te intereseaza si jocurile gen FIFA, NBA etc studiaza si EA ACCES . e 20 lire pe an si ai acces la o gramada de jocuri free. e exclusive XBOX One !

    ---------- Post added 25-08-2015 at 16:15 ----------

    eu am consola pe UK si toate jocurile le-am luat cu redeem code din Canada si nu am avut probleme ! kinectul e superb pt. Skype (e in HD pe Xbox).

  12. #12 SP
    Junior Member Machete's Avatar
    Am văzut, pare ok programul, ma documentez acum sa vad chiar cât de ok e

  13. #13 SP
    Junior Member virgil.luica's Avatar
    e mai mult decat OK eu am vazut dupa ce mi-am comandat FIFA 15 si acum am ramas cu el. dar in aceeasi bani am 16 jocuri si se tot adauga luna de luna.

  14. #14 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Nu sunt chiar 16, dar vor fi mult mai multe din Noiembrie cand vor sa adauge si cele backward compatibile de Xbox360. In plus costa doar 30$/an si ofera 10% la orice joc EA Games nou achizitionat plus trial de 6 ore.

  15. #15 SP
    Junior Member Machete's Avatar
    Titanfall, dragon age etc, e ok oferta

  16. #16 SP
    Junior Member virgil.luica's Avatar
    o alta chestie tare e strem-ul de pe consola pe orice PC cu windows 10 ! cand se uita cineva la TV eu ma pot juca pe laptop in orice camera !

  17. #17 SP
    Junior Member Machete's Avatar
    Am văzut dar nu am încercat, e ok stream ul?

  18. #18 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Semnalul e 1080p la 60fps, dar sincer mai sacadeaza, probabil si in functie de puterea laptopului sau de pozitionarea routerului in casa.

  19. #19 SP
    Junior Member virgil.luica's Avatar
    conteza banda .. pe dlink 850l a/c nu am vazut pana acum nici o sacadare iar pe lan (gigabit) tot la fel ! regret ca routerul meu nu stie vpn sa pot testa dintr-o alta locatie (prieteni sau birou) dar lucrez la asta !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Xbox live gold By Xtm in forum Console Club
    Replies: 2 Last Post: 10-08-2008, 03:09

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts