Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 15 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 288

Thread: Ghid de cumpărături - jocuri și DLC-uri pentru Xbox One

  1. #1 SP
    Junior Member xbliviu's Avatar

    Post Ghid de cumpărături - jocuri și DLC-uri pentru Xbox One

    Salutare.
    Voi încerca sa realizez un ghid cât mai cuprinzător pentru cei care vor sa cumpere jocuri și altele pentru Xbox One. Va fi un ghid complex, lung și actualizat când este cazul. După cele 5 metode de cumpărare urmează o parte cu Lămuriri - FAQ* (Frequently asked questions) și un glosar de termeni (al cuvintelor din text care au semnul *). Lectură plăcută, căci e ceva de citit:
    1. CD DVD Blu-ray*
      Este metoda clasică, cea mai sigura de a cumpăra jocurile. Probabil cea mai de durata, pană dai comanda și îți vine efectiv DVD-ul acasă sau pană te duci la magazin, de obicei durează ceva timp. Dacă însa ai probleme cu jocul, în general garanția magazinelor mari te ajuta și recuperezi banii ușor. Plus un mare avantaj ar fi posibilitatea de a mai recupera din bani, unele magazine oferind posibilitatea de returnare a banilor după un anumit număr de zile sau jocul poate fi vândut ulterior ca produs second-hand.
      Dezavantajul major este bineînțeles suma de bani cheltuită. Cheltuielile de realizare, ambalare, distribuție și alte cheltuieli de amortizare a investițiilor ridică prețul produselor fizice.
      Produsele se pot cumpăra de la orice magazin fizic care vinde jocuri pentru console. Sau de pe diferite site-uri - price.ro (sau alte comparatoare de prețuri din România, shopmania.ro sau compari.ro ) sau site-urile marilor magazine din România - Altex, Flanco, eMAG.
      Există bineînțeles și posibilitatea de a cumpăra de la marile magazine internaționale, dar trebuie avut în vedere dacă acele produse sunt livrate către România. Prețul ar putea să crească peste prețul de achiziție din țară dacă este luat în considerare și costul transportului. Magazinele recomandate sunt Amazon.com, Amazon.co.uk și alte magazine amazon din Europa a căror limbă eu nu o cunosc, precum și alte site-uri care expediază în România.
    2. Second hand
      Alegerea probabil cea mai ieftină, dacă ai răbdare să cauți. Dar este o alegere și riscantă, asociată tuturor achizițiilor de materiale second-hand. Produsul poate să nu mai poată fi folosit, se poate primi orice altceva sau pot apărea alte probleme. Garanție zero. Avantaj ar fi și posibilitatea de a mai recupera din bani, prin vânzarea ulterioară a produsului.
      Recomand secțiunea de bazar de pe acest forum - consolegames.ro, olx.ro sau okazii.ro.
      O altă alternativă foarte bună și ieftină o reprezintă jocurile Used* din magazinele Amazon.com, Amazon.co.uk sau alte magazine amazon din Europa, precum și bineînțeles ebay.
    3. Magazinul Xbox*
      Metoda cea mai comodă de a cumpăra jocuri și altele de pe Xbox o reprezintă Magazinul Xbox. Utilizatorul trebuie doar să intre în magazinul Xbox*, să aleagă jocul dorit și să-l achiziționeze. Produsul este activat instant și începe downloadarea și instalarea. Pentru jocurile digitale, descărcate prin această metodă nu se acordă returnarea banilor decât pentru motive serioase. Este metoda cea mai sigură.
      Ar trebui să fie metoda cea mai sigură. Dar din moment ce ghidul este scris în limba română, este destinat utilizatorilor din România. Momentan însă serviciul live* nu este disponibil în România, deci pot apărea diferite probleme (care încă nu au apărut și poate nu vor apărea niciodată, nu se știe însă). Dar este o metodă foarte bună de achiziționare de jocuri, care poate chiar deveni metoda preferată a unora.
      Produsele pe care Microsoft le vinde în magazinul Xbox* au diferite prețuri în funcție de țara în care sunt vândute, din cauza taxelor, licențelor, etc. Utilizatorii pot păcăli sistemul și pot cumpăra jocuri și altele din diferite magazine la prețurile cele mai mici.
      Sunt două site-uri care compară prețul jocurilor și DLC-urilor* în funcție de locația magazinului: Xbox Store checker și Digital Games Prices. Prețurile nu sunt întodeauna actualizate, dar xbox-store-cheker oferă posibilitatea de reîncărcare a prețurilor. După ce se alege jocul dorit apare o listă cu prețurile jocurilor în diferite magazine. Se afișează și magazinul care oferă prețul cel mai mic raportat la moneda aleasă. Apoi click pe acel cel mai mic preț duce exact către magazinul din acea țară și la jocul dorit. Se verifică dacă conversia prețului este corectă pe site-ul xe.com.
      Recomand ca următorul pas să fie făcut de pe mobil (deoarece site-urile cu care se lucrează la această metodă sunt optimizate pentru mobil, iar opțiuni de VPN* gratuit pe mobil sunt suficiente, și mai greu de găsit pe desktop). Nu toate magazinele Xbox* cer obligația cumpărătorului să se afle neapărat în acea țară (sau în cazul nostru să folosească VPN*).
      Explicație valabilă pentru sistemul de operare Android pentru mobil și browser-ul Google Chrome (pașii sunt valabili și din alte sisteme de operere, mobile sau desktop, și cu alte aplicații, dar pașii următori sunt cei mai ușori). Se șterge conținutul cache-ului aplicației Google Chrome (instrucțiuni pe internet pentru asta - un pas nu neapărat obligatoriu, se poate folosi ca alternativă modul Incognito din Chrome). Apoi se deschide aplicația și se intră pe unul din cele două site-uri de mai sus și se caută jocul dorit. După ce se alege jocul se caută prețul cel mai mic pentru acesta și țara magazinului Xbox*. Se instalează pe mobil o aplicație care oferă VPN* gratuit. Pentru Android, în magazinul Play se pot downloada aplicațiile VyprVPN sau SuperVPN sau Hola Free și se urmează indicațiile de acolo pentru a schimba țara în țara magazinului cu prețul cel mai mic (recomand VyprVPN care are foarte multe țări disponibile și oferă 500MB gratuit, mai mult decât suficient pentru doar a completa câteva câmpuri). Apoi se revine în Google Chrome, se alege prețul cel mai mic și ar trebui să se deschidă magazinul Xbox* din țara necesară. De acolo utilizatorul se loghează și cumpără jocul cum l-ar cumpăra din orice alt magazin. Chiar dacă limba este dificilă, câmpurile care trebuie completate nu se schimbă. Se poate folosi traducerea din Google Chrome sau orientare după imaginea de mai jos. La adresă este necesar să fie trecută o adresă din acea țară. Cel mai ușor se caută un hotel și se introduce adresa lui. Cardul folosit trebuie să ofere posibilitatea plăților online.
      După efectuarea plății jocul apare în meniul consolei și se poate instala ca oricare alt joc. Regiunea consolei nu contează (preferabil US) și în niciun caz nu trebuie folosit VPN și pentru consolă! În mod normal ar trebui să fie compatibil cu orice alt DLC* cumpărat din alt magazin și cu consola setată pe orice țară. Jocurile Xbox sunt region-free*.
      Pentru fiecare magazin unde este adăugat cardul se percepe o taxă doar la început de 1-4 RON. Pașii trebuiesc repetați pentru fiecare nou magazin, dar doar o dată, la următoarea achiziție cardul și adresa sunt deja introduse. Pentru unele magazine poate fi sărit pasul cu VPN, nu este obligatoriu (ex. Ungaria). Nu există vreo restricție de timp, eu am cumpărat din Japonia și apoi după 3-4 minute din Argentina. Prețurile pot fi chiar și mai scăzute dacă aveți activat abonament Gold* pe contul vostru, iar produsul dorit este la reducere pentru abonații Gold.
      Pentru că sunt convins că această metodă poate fi un pic ambiguă, am să scriu și o variantă foarte scurtă. Se caută jocul dorit pe Xbox Store checker și se actualizează prețurile. După ce apar prețurile actualizate se dă click exact pe acel preț și se deschide pagina magazinului ales și este afișat prețul. Apoi folosind site-ul xe.com se verifică dacă prețul este chiar cel mai mic. Apoi din telefon se deschide aplicația VyprVPN și se conectează la țara cu prețul cel mai mic sau un alt magazin îl vinde mai ieftin (minime șanse). Din Google Chrome, tot din telefon se deschide o nouă fereastră Incognito și se deschide aceeași pagină din Xbox Store checker. După ce se deschide magazinul Store din țara respectivă se cumpără jocul. Apăsați întotdeauna butonul verde și folosiți imaginea de mai sus pentru traducere a câmpurilor. Jocul va apărea din My games and apps din consolă și poate fi descărcat fără probleme.
    4. Key-uri online
      Metodă devenită celebră prin magazinul G2A. Nu neapărat cea mai mai sigură posibilitate, dar una dintre cele mai ieftine cu siguranță. Pentru a avea o minimă garanție la achiziție este recomandată alegerea doar de pe site-uri mari și de la utilizatori cu rating ridicat.
      Recomand magazinul All Key Shop, este un comparator de prețuri pentru key-uri. Se pot cumpăra key-uri, conturi cu jocul deja cumpărat sau chiar jocuri pe suport fizic.
      Am comandat fără probleme de la cdkeys, g2a și kinguin, toate după ce am verificat mai întâi pe allkeyshop. Le recomand pe oricare dintre ele. Toate sunt incluse pe site-ul allkeyshop.
    5. Site-uri care centralizează oferte
      Sunt site-uri unde lumea postează ultimele oferte găsite pe internet, care se încadrează în oricare din celelalte metode.
      - Reddit - Great Xbox Deals și subredditul principal de Xbox;
      - Hot uk deals;
      - Slickdeals;
      - dealnews;
      - Store parser - arată reducerile pentru abonații Gold* și evoluția prețului de la lansare până în prezent.

      Am să adaug eu câte un răspuns la această postare de fiecare dată când apare o ofertă acceptabilă.

    1. Lămuriri
      > Ultima actualizare: 21.04.2016.
      > De ce acest ghid? Pentru a demonstra necesitatea lui, voi recurge la un simplu exemplu. Voi alege un joc oarecare, nu din cele mai noi și voi vedea diferitele prețuri de achiziție prin metodele enumerate.
      Pentru GTA V - exemplu la data de 21.04.16
      1. 187RON - Altex, oferta
      2. 160RON - olx.ro sau 190RON used de pe Amazon.com
      3. ~209RON la magazinul Xbox* din India;
      4. ~127RON pe site-ul allkeyshop.
      Deci prețurile diferă, riscurile diferă. Ghidul încearcă să ajute utilizatorul să aleagă opțiunea cea mai bună.
      > Nu pot fi tras la răspundere dacă greșiți. Nimeni nu vă obligă să folosiți oricare din aceste metode. Dacă aveți probleme răspundeți la acest post și eu sau altcineva priceput va răspunde.
      > Ghidul nu este copiat din altă parte și nu este tradus din altă limbă. L-am realizat pentru a ajuta și alți români și a mă ajuta și pe mine. Tehnic, ghidul este făcut să fie înțeles de toată lumea, dar pot răspunde și la întrebări mult mai avansate.
      > Ghidul este o lucrare în desfășurare - wip*. Încurajez pe oricine are informații relevante să le scrie aici ca răspuns sau să-mi trimită mie PM. De fiecare dată când voi găsi informații noi le voi adăuga în ghid fără a notifica despre modificările aduse. Dacă voi găsi răspunsuri importante la acest post, le voi adăuga în ghid fără a specifica user-ul.
      > Personal recomand ultima metodă, dacă nu se dorește vreun joc anume. Zilnic apar oferte la jocuri, unele chiar foarte bune (se pot vinde jocuri și la 10-15 RON, reduse cu 70-80%). Dacă însă se dorește neapărat un joc anume și nu este la nicio ofertă, atunci recomand o comparare între cele mai mici prețuiri dintre variantele 2 și 3. Pentru abonamentul Gold* sau EA Access* rămâne valabilă recomandarea de a urmări ofertele. Cel puțin pentru EA Access o lună poate ajunge să coste și 2$ și se pot cumpăra mai multe key-uri.
      > Toate metodele necesită răbdare. Prima metodă ar fi ușor de folosit, atunci când cauți un anumit DVD, trebuie doar să dai click pe fiecare link pus acolo și să cauți. Pentru a doua metodă trebuie ceva răbdare, ori până apare jocul la cineva, ori până îl mai are cineva în stoc sau alte probleme care pot apărea. Pentru ultima metodă trebuie cea mai mare răbdare dacă urmărești un joc anume, până apare efectiv la ofertă.
      > Toate link-urile din ghid ar trebui să ducă exact către pagina relevantă. (ex. referința către jocurile de vânzare ale magazinului Altex ar trebui să ducă exact la pagina de jocuri pentru Xbox One a magazinului online Altex).
    2. Glosar de termeni
      > CD DVD Blu-ray - se referă la materialele distribuite efectiv pe suport fizic. Acele jocuri care trebuiesc introduse în Blu-ray player-ul Xbox-ului pentru a rula.
      > Magazinul Xbox - sau în engleză - Xbox Store. Poate fi accesat foarte ușor din meniul consolei, alegând opțiunea Store sau online, după logare, la adresa store.xbox.com. Magazinul este diferit pentru fiecare țară unde este disponibil serviciul live*, în unele magazine unele produse nici nu există, iar prețurile sunt diferite între magazine.
      > Xbox live - Reprezintă tot serviciul de gaming pentru Xbox al celor de la Microsoft. El este responsabil de servere, multiplayer și altele.
      > DLC - Downloadable content sau în traducere conținut descărcabil pentru jocuri. Reprezintă conținut adițional (nivele suplimentare, arme, costume, mașini, etc.) pe care producătorul îl vinde (sau oferă gratuit) pentru anumite jocuri.
      > Gold subscription - Abonament Gold pentru cont. Microsoft oferă un abonament lunar (sau anual) pentru contul de Xbox. Astfel, dacă este achiziționat un abonament Gold, utilizatorul are o serie de beneficii enumerate aici, printre care și câte 4 jocuri gratuite pe lună sau reduceri la jocuri sau opțiunea de multiplayer.
      > EA Access - Este un abonament oferit de EA cu numeroase beneficii prezentate aici. Recomand, astfel nu va mai trebui cumpărat niciodată un joc EA.
      > Used games in Amazon - magazinul Amazon, cel mai mare magazin online din SUA și Europa, oferă posibilitatea și a altor magazine să vândă produse prin intermediul lor (și eMAG a introdus această facilitate). Astfel sunt diferite magazine care vând produse folosite foarte ieftin prin intermediul Amazon (prețurile pot începe chiar și de la 0.01$ + transport).
      > VPN - Virtual Private Network sau în traducere rețea virtuală privată. Pe scurt o astfel de aplicație face posibilă păcălirea calculatorului, indicându-i acestuia locația aleasă prin aplicație. Astfel pagina magazinului Xbox* crede că utilizatorul este cu adevărat în acea țară, iar acesta poate cumpăra produse destinate exclusiv acelui teritoriu.
      > region-free - jocurile consolei Xbox One nu sunt restricționate pentru un anumit teritoriu. Orice joc cumpărat în orice țară este valabil oriunde (teoretic).
      > wip - work in progress sau în traducere lucrare în desfășurare.
      > FAQ - Frequently asked questions sau în traducere Întrebări. Este o parte a ghidului unde vor fi aduse câteva lămuriri care nu și-au găsit locul altundeva.
    Attached Images Attached Images xbox-one-games-ui.jpg

  2. #2 SP
    Junior Member silverlight's Avatar
    excelent, mersi!

  3. #3 SP
    Junior Member xbliviu's Avatar
    Ofertele pentru cei care au abonament Gold (valabile în perioada 19.04-25.04):
    Xbox One:
    Batman: Arkham Knight Season Pass - USD 13.99 (Save 30%)
    Blood Bowl 2 - USD 12.50 (Save 75%)
    Borderlands: The Handsome Collection - USD 24.00 (Save 60%)
    Clusterpuck 99 - USD 6.69 (Save 33%)
    Destiny: The Taken King - Digital Collector's Edition - USD 40.00 (Save 50%)
    Destiny: The Taken King - Legendary Edition - USD 35.99 (Save 40%)
    Divinity: Original Sin - Enhanced Edition - USD 24.00 (Save 60%)
    Farming Simulator 15 - USD 20.00 (Save 60%)
    Infinity Runner - USD 3.50 (Save 50%)
    Never Alone (Kisima Ingitchuna) - USD 3.75 (Save 75%)
    Never Alone Arctic Collection - USD 4.75 (Save 75%)
    Zombie Driver Ultimate Edition - USD 3.75 (Save 75%)
    Xbox 360:
    Destiny: The Taken King - USD 29.99 (Save 25%)
    Destiny: The Taken King - Digital Collector's Edition - USD 39.99 (Save 50%)
    Destiny: The Taken King - Legendary Edition - USD 35.99 (Save 40%)
    Dragon's Dogma: Dark Arisen - USD 9.99 (Save 75%)
    Ducktales: Remastered - USD 4.49 (Save 70%)
    Farming Simulator 15 - USD 13.19 (Save 67%)
    Lego Batman 3 Season Pass - USD 7.49 (Save 50%)
    Lego Jurassic World - USD 29.99 (Drop 25%)
    Lost Planet 2 - USD 4.99 (Save 75%)
    Lost Planet 3 - USD 9.99 (Save 75%)
    Strider - USD 4.49 (Save 70%)
    Zombie Driver HD - USD 2.49 (Save 75%)
    Nu mă tenta nimic din listă, am luat doar Clusterpuck 99 de la magazinul Xbox din Ungaria - $4.9 (~20 RON).
    Alte oferte curente:

    Fifa 2016 - $28.79 (~115 RON) cod digital de la cdkeys.com.
    Dar mai bine recomand un abonament la EA Access, oferă mult mai multe jocuri (de câteva zile și FIFA 16 este printre ele). O lună de abonament ajunge pe allkeyshop și la 2$.
    Quantum Break - USD 24.49 (~98 RON) CONT Xbox (instrucțiuni de instalare în link) de la abcdkey.com. Ca și cod de descărcare cel mai ieftin ar fi tot pe cdkeys.com - $43.19 (~173 RON).

    Alan Wake - $4.75 (~19 RON) cod digital de la gamedealdaily.com. DLC-urile sunt gratuite.

    La produsele de pe cdkeys.com se mai poate adăuga o extra reducere de 5% după un like pe pagina lor de Facebook.

    Valabilă doar pentru unii, este oferta de 1$ pentru o lună de gold, direct din magazinul Xbox de pe consolă. La mine nu apare, poate alții sunt mai norocoși. Valabilă până pe 1 mai (hotukdeals).

    Mad Max - ~95 RON cu livrare din Anglia de la base.com

    Multe reduceri la produse fizice de la un alt magazin din Anglia (livrare 2£) - Batman: Arkham Knight - £14.95 / Battlefield Hardline - £9.99 / Witcher 3 - £19.95 / Far Cry Primal - Special Edition - £24.95 / Mad Max - £14.95 / Trackmania Turbo - £19.95 / Evolve - £5.95 - GameCollection (hotukdeals.com)

  4. #4 SP
    Junior Member xbliviu's Avatar
    Ofertele pentru cei care au abonament Gold (valabile în perioada 26.04-02.05):
    Xbox One:
    Alien: Isolation - USD 12.00 (Save 60%)
    Alien: Isolation - The Collection - USD 16.00 (Save 60%)
    Assassin's Creed Chronicles - Trilogy - USD 17.49 (Save 30%)
    Assassin's Creed IV Black Flag - USD 12.00 (Save 60%)
    Assassin's Creed Syndicate - USD 32.99 (Save 45%)
    Assassin's Creed Unity - USD 15.00 (Save 50%)
    Civil War Table (Pinball FX2) - USD 1.50 (Save 50%)
    Doa5Lr Art + Beauty Set - USD 24.04 (Save 35%)
    Doa5Lr Art + Beauty + Bods - USD 44.69 (Save 40%)
    Doa5Lr Costumes By Tamiki Wakaki Set - USD 17.49 (Save 30%)
    Doa5Lr New Fighters + Debut Costume Set - USD 23.99 (Save 40%)
    Doa5Lr Showstoppers Encore Set - USD 8.39 (Save 30%)
    Hitman Intro Pack - USD 13.49 (Save 10%)
    Hitman The Full Experience - USD 53.99 (Save 10%)
    King's Quest: Season Pass - Chapter 2-5 - USD 22.49 (Save 25%)
    Legendary Starter Pack (Gems of War) - USD 29.99 (Save 40%)
    Madden NFL 16 - USD 19.80 (Save 67%)
    Madden NFL 16 Deluxe: Season Edition - USD 40.00 (Save 50%)
    Madden NFL 16 Super Deluxe: Season Edition - USD 59.99 (Save 40%)
    NBA 2K16 - USD 35.99 (Save 40%)
    NBA 2K16 Michael Jordan Special Edition - USD 40.00 (Save 50%)
    Xbox 360:
    Alien: Isolation - USD 19.99 (Drop 60%)
    Aliens: Colonial Marines - USD 4.99 (Drop 75%)
    Assassin's Creed - USD 7.99 (Save 60%) Backwards Compatible
    Assassin's Creed Brotherhood - USD 7.99 (Save 60%)
    Assassin's Creed II - USD 7.99 (Save 60%) Price History Backwards Compatible
    Assassin's Creed III - USD 9.99 (Save 50%)
    Assassin's Creed IV Black Flag - USD 9.99 (Save 50%)
    Assassin's Creed Liberation HD - USD 4.99 (Save 75%)
    Assassin's Creed Revelations - USD 7.99 (Save 60%)
    Assassin's Creed Rogue - USD 11.99 (Save 60%)
    Civil War Table (Pinball FX2) - USD 1.49 (Save 50%) Crossbuy with Xbox One
    Doa5Lr Costumes By Tamiki Wakaki Set - USD 17.49 (Drop 30%)
    Farming Simulator - USD 7.49 (Save 75%)
    King's Quest: Season Pass - USD 22.49 (Save 25%)
    Madden NFL 16 - USD 19.79 (Save 67%)
    NBA 2K16 - USD 29.99 (Save 50%)
    Payday 2 - USD 13.99 (Save 60%)
    Personal nu m-a interesat nimic. Cine vrea să cumpere ceva să folosească metoda 3 și să caute magazinul cu prețul cel mai mic.

    Alte oferte

    King's Quest - Este gratuit în shop, nu știu pentru cât timp

    Gears of War 4 BETA gratuit pentru cei cu gold. (slickdeals)

    Pro Evolution Soccer 2016 D1 Edition Xbox One - 82 RON - altex

  5. #5 SP
    Junior Member xbliviu's Avatar
    Se pare că este ziua copilului în magazinele spaniole (COL, ARG, MEX, poate și altele) și au apărut niște reduceri foarte bune. Nu știu cât timp mai sunt valabile:

    TOM CLANCY'S RAINBOW SIX SIEGE - 20$ (ARG)
    Destiny: The Taken King - Legendary Edition - 34$ (COL)
    Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2 - 37$ (COL)
    Mad Max - 28$ (COL)
    Grand Theft Auto V - 28$ (COL)
    NBA 2k16 - 34$ (COL)
    Far Cry Primal - 25$ (ARG)
    Unravel - 13$ (COL)
    Call of Duty: Black Ops III - 38$ (COL)
    Battlefield 4 - 10$ (COL)
    EA SPORTS UFC® 2 - 37$ (COL)
    WWE 2K16 - 34$ (COL)
    Battlefield Hardline Standard Edition - 6$ (COL)
    Need for Speed - 19$ (COL)
    (prețurile sunt aproximative și sunt afișate aici în dolari americani)

    Plus

    Alan Wake - 13.6 RON - cdkeys.com

    Se pare că pe lângă Games with gold din luna aceasta a mai apărut un joc gratuit, valabil doar în Japonia - Kalimba. (instrucțiuni în link - reddit)

  6. #6 SP
    Junior Member xbliviu's Avatar
    Noile deals with gold, și sunt o groază. După alegerea jocului dorit, se caută pe xbox store checker magazinul unde este cel mai ieftin și se urmează pașii de la metoda 3.

    Xbox One:

    Game Price % Off
    Battlefield 4 USD 9.90 67%
    Battlefield 4 Dragon's Teeth FREE 100%
    Battlefield Hardline Robbery FREE 100%
    Battlefield Hardline Standard Edition USD 10.00 75%
    Beachbody P90X For Xbox Fitness USD 40.19 33%
    Beyond Eyes USD 7.50 50%
    Blues And Bullets - Bundle 1-2 USD 5.99 25%
    D4: Dark Dreams Don't Die USD 4.95 67%
    Disney Infinity 3.0 Edition USD 9.90 67%
    Forza Horizon 2 Ultimate - 10th Anniversary Edition USD 62.99 30%
    Forza Motorsport 5 Car Pass USD 5.00 75%
    Forza Motorsport 6 Ultimate Edition USD 69.99 30%
    Gears Of War: Ultimate Edition - Day One Version USD 17.99 40%
    Gone Home: Console Edition USD 13.39 33%
    Halo 5: Guardians USD 38.99 35%
    Halo 5: Guardians - Digital Deluxe Edition USD 53.99 40%
    Halo: The Master Chief Collection + Halo 5: Guardians Bundle USD 55.00 50%
    Halo: The Master Chief Collection Digital USD 25.00 50%
    Kinect Sports Rivals USD 9.90 67%
    Letter Quest: Grimm's Journey Remastered USD 7.99 20%
    Lifeless Planet: Premier Edition USD 6.60 67%
    Lovers In A Dangerous Spacetime USD 7.50 50%
    Max: The Curse Of Brotherhood USD 4.95 67%
    N.e.r.o.: Nothing Ever Remains Obscure USD 3.30 67%
    Never Alone Arctic Collection USD 4.75 75%
    Oxenfree USD 13.39 33%
    Pneuma: Breath Of Life USD 6.60 67%
    Powerstar Golf - Full Game Unlock USD 5.00 75%
    Rare Replay USD 17.99 40%
    Rise Of The Tomb Raider USD 32.49 35%
    Rise Of The Tomb Raider Deluxe Edition USD 58.49 35%
    Rock 'n Racing Off Road Dx USD 4.00 50%
    Ryse: Legendary Edition USD 15.00 50%
    Ryse: Son Of Rome Season Pass USD 10.00 50%
    Star Wars Battlefront USD 30.00 50%
    Star Wars Battlefront Deluxe Edition USD 35.00 50%
    Star Wars Battlefront Ultimate Edition USD 77.99 35%
    State Of Decay: Year-One Survival Edition USD 15.00 50%
    Sunset Overdrive Season Pass USD 10.00 50%
    Teslagrad USD 11.24 25%
    The Amazing Spider-Man 2 USD 19.80 67%
    The Deer God USD 7.50 50%
    The Flame In The Flood USD 14.99 25%
    Three Fourths Home: Extended Edition USD 3.34 33%
    Zoo Tycoon & Screamride Fun Pack USD 25.00 50%

    Xbox 360:

    Game Price % Off BC
    A Kingdom For Keflings USD 4.99 17% Yes
    A World Of Keflings USD 4.99 17% Yes
    Alan Wake USD 9.99 50% Yes
    Alan Wake's American Nightmare USD 4.99 17% Yes
    Alien Hominid HD USD 4.99 17% Yes
    Battleblock Theater USD 7.49 17% Yes
    Battlefield 4 Dragon's Teeth FREE 100% No
    Battlefield Hardline Robbery FREE 100% No
    Beyond Eyes USD 7.50 50% No
    Castle Crashers USD 7.49 17% Yes
    Castlestorm USD 4.99 17% Yes
    Fable Trilogy USD 19.79 23% No
    Fez USD 4.99 17% No
    Forza Horizon USD 4.99 29% No
    Forza Horizon Season Pass USD 4.99 29% No
    Forza Horizon Rally Expansion Pack USD 4.99 29% No
    Forza Horizon VIP Membership And Cars Pack USD 2.49 29% No
    Gears Of War USD 4.94 23% Yes
    Gears Of War 2 USD 6.59 23% Yes
    Gears Of War 2: All Fronts Collection USD 4.99 17% Yes
    Gears Of War 3 USD 6.59 23% Yes
    Gears Of War 3 Season Pass USD 9.89 23% Yes
    Gears Of War: Judgment USD 6.59 23% Yes
    Halo 4 USD 9.99 17% No
    Hydro Thunder Hurricane USD 4.94 23% Yes
    Insanely Twisted Shadow Planet USD 4.99 17% No
    Jedi Temple Mission Pack USD 2.29 77% No
    Lego Star Wars III: The Clone Wars USD 4.99 75% No
    Lego Star Wars: The Complete Saga USD 4.99 75% Yes
    Limbo USD 4.99 17% No
    Mass Effect USD 9.99 17% Yes
    Marvel: Ultimate Alliance USD 9.99 75% No
    Marvel: Ultimate Alliance 2 USD 9.99 75% No
    Max: The Curse Of Brotherhood USD 4.94 23% No
    Portal: Still Alive USD 7.49 17% Yes
    Spelunky USD 4.94 23% Yes
    Spider-Man: Dimensions USD 9.89 67% No
    Shadow Complex USD 4.94 23% Yes
    Star Wars Pinball: The Force Awakens Pack USD 3.34 33% No
    Star Wars: The Force Unleashed USD 4.99 75% No
    Star Wars: The Force Unleashed Hoth Mission Pack USD 2.29 77% No
    Star Wars: The Force Unleashed II USD 4.99 75% No
    Star Wars: The Force Unleashed Tatooine Mission Pack USD 2.29 77% No
    State Of Decay USD 9.99 17% No
    Super Meat Boy USD 4.94 17% Yes
    SWTCW: Republic Heroes USD 4.99 75% No
    The Amazing Spider-Man USD 9.99 75% No
    The Amazing Spider-Man 2 USD 14.99 70% No
    The Splatters USD 4.99 17% No
    Toy Soldiers USD 4.99 17% Yes
    Toy Soldiers: Cold War USD 7.49 17% Yes
    Trials HD USD 4.99 17% Yes
    Zoo Tycoon USD 9.99 17% No

    Eu unul am cumpărat LEGO Star Wars: TCS - direct din Xbox Store (Backward compatible) 5$; Beachbody P90X for Xbox Fitness 23$ (Brazilia); Lovers in a Dangerous Spacetime 4$ (Brazilia) și Forza Horizon 2 Ultimate - 10th Anniversary Edition 42$ (Rusia).
    Jocuri sunt mai mult decât suficiente, la prețuri foarte bune datorită sătămânii Microsoft Publisher Sale.

  7. #7 SP
    Member ingerulol's Avatar
    Vreau si eu sa-mi spuneti pe unde ati facut tranzactii si ce credibilitate au site-urile
    abcdkey.com
    cdkeys.com (am cumparat deja de la ei 2 jocuri si codurile au venit repede si fara probleme)
    g2a
    kinguin
    Abonament-Xbox-Live.com - Magazin Xbox Live Gold la Pret Ieftin

    Vreau sa-mi iau 3/6/12 luni live gold (sa vad si eu care costa decent) si EA acces pe o luna (am vazut ca e 3$ / Eur) . Acum intrebarea doi , este ; eu am cont pe US facut la XBOX , si am inteles ca nu functioneaza livegold-ul decat daca-l iei de la un shop de acolo ? stiti ceva ? nu vreau sa arunc banii pe fereastra .

  8. #8 SP
    Junior Member JAFFA's Avatar
    salut.
    eu am luat live gold si AC. Black Flag de pe cdkeys. AM primit codurile in cateva secunde.
    Am luat quantum break de pe abcdkey.com cu paypal, foarte repede. Instalat si activat conform instructiunilor.

  9. #9 SP
    Junior Member xbliviu's Avatar
    Ca magazine Xbox am luat din Ungaria, Rusia, Argentina, Brazilia, Japonia, SUA.
    Pentru keys: cdkeys.com, g2a, kinguin.
    Toate cele enumerate - fără probleme.

    Pentru live recomand allkeyshop - să urmărești când (dacă) scade sub 35E.

  10. #10 SP
    Junior Member xbliviu's Avatar
    Deals with Gold (5/10 - 5/16) via Xbox Store

    Xbox One:

    Preț și reducerea în %
    Albedo: Eyes From Outer Space USD 7.00 50%
    Balls Of Glory Pinball (Pinball FX-2) USD 6.69 33%
    Call Of Duty: Advanced Warfare Digital Pro Edition USD 54.99 45%
    Call Of Duty: Advanced Warfare Gold Edition USD 24.00 60%
    Elite Dangerous Standard Edition USD 18.75 50%
    240 Happy Tickets (Happy Wars) USD 10.00 50%
    500 Happy Tickets (Happy Wars) USD 20.00 50%
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 USD 38.99 35%
    No Time To Explain USD 7.50 50%
    1700 Robux (ROBLOX Add-On) USD 17.99 10%
    Rory Mcilroy Pga Tour USD 16.00 60%
    South Park Pinball (Pinball FX-2) USD 2.50 50%
    Warframe: 2100 Platinum + Dual Rare Mods USD 59.99 40%
    WWE 2K16 USD 35.99 40%
    WWE 2K16 Digital Deluxe Edition USD 36.00 60%

    Xbox 360:

    Preț și reducerea în %
    All-In Pack (GRID 2 DLC) USD 17.49 50% (singurul backward compatible)
    Call Of Duty 2 USD 9.99 50%
    Call Of Duty 3 USD 9.99 50%
    Call Of Duty 4: Modern Warfare USD 9.99 50%
    Call Of Duty Classic USD 9.99 50%
    Call Of Duty: Modern Warfare 2 USD 14.99 50%
    Call Of Duty: Modern Warfare 3 USD 19.99 60%
    The Crew Season Pass USD 12.49 50%

    Slăbuță ofertă, cel puțin comparativ cu săptămâna trecută.


    Alte reduceri:


    Tomb Raider (Digital) - £2.88 - GameDeals (hotukdeals)

    The Master Chief Collection (Xbox One Digital Code) £12.34 - CDKeys (hotukdeals)

    Alan Wake - £1.89 - CDKeys (hotukdeals)

    Un joc chiar reușit - The Wolf Among Us - 5$ - Store Microsoft(dealnews)

    Pentru cine e cu Minecraft - Minecraft Birthday Skin Pack 1-4 Add-On - moka în Magazinul Xbox (slickdeals)

  11. #11 SP
    Junior Member xbliviu's Avatar
    Deals with Gold (5/17 - 5/23) via Xbox Store

    Xbox One:

    Nume Pret Reducere

    Ark: Survival Evolved USD 26.24 25%
    Assassin's Creed Syndicate - Victorian Legends Pack USD 2.99 40%
    Battlefield 4 Final Stand FREE 100%
    Call Of Duty: Black Ops III USD 40.19 33%
    Call Of Duty: Black Ops III Digital Deluxe Edition USD 79.99 20%
    Call Of Duty: Ghosts USD 19.80 67%
    Call Of Duty: Ghosts Digital Hardened Edition USD 50.00 50%
    Clockwork Tales: Of Glass And Ink USD 6.69 33%
    Final Fantasy Type-0 HD USD 30.00 50%
    Forza Motorsport 6 Deluxe Edition USD 59.99 25%
    Just Cause 3 USD 30.00 50%
    Just Cause 3 Xl Edition USD 42.25 50%
    Lara Croft And The Temple Of Osiris USD 5.00 75%
    Lara Croft And The Temple Of Osiris & Season Pass Pack USD 7.25 75%
    Layers Of Fear USD 14.99 25%
    Life Is Strange Complete Season (Episodes 1-5) USD 10.00 50%
    Life Is Strange Season Pass (Episodes 2-5) USD 8.50 50%
    Murdered: Soul Suspect USD 7.50 75%
    Need For Speed USD 19.80 67%
    Pixel Piracy USD 7.50 50%
    Plants Vs. Zombies Garden Warfare 2 USD 30.00 50%
    Sheltered USD 11.99 20%
    Sleeping Dogs Definitive Edition USD 7.50 75%
    The Long Dark USD 13.39 33%
    The Solus Project USD 13.39 33%
    The Witcher 3: Wild Hunt USD 25.00 50%
    The Witcher 3: Wild Hunt - Blood And Wine USD 17.99 10%
    The Witcher 3: Wild Hunt Game + Expansion Pass USD 48.74 35%
    Unravel USD 10.00 50%


    Xbox 360:

    Nume Pret Reducere Backward compatibil


    Burnout Paradise USD 4.94 67%
    Call Of Duty: Black Ops USD 9.99 75%
    Call Of Duty: Black Ops II USD 19.79 67%
    Call Of Duty: Black Ops III - Bundle USD 29.99 40%
    Call Of Duty: Ghosts USD 14.99 75%
    Call Of Duty: World At War USD 9.99 50%
    Crystal Defenders USD 4.99 50%
    Day Attack On Earth USD 7.49 50%
    Deus Ex: Human Revolution USD 3.74 75% Price History Yes
    Dungeon Siege III USD 4.99 75% Price History Yes
    Final Fantasy XIII-2 USD 9.99 50%
    Gyromancer USD 7.49 50%
    Hitman HD Pack USD 6.24 75%
    Hitman: Absolution USD 4.99 75%
    Hitman: Blood Money USD 4.99 75%
    Just Cause 2 USD 3.74 75% Price History Yes
    Kane & Lynch 2 USD 6.24 75% Price History Yes
    Kane And Lynch: Dead Men USD 4.99 75%
    Lara Croft Tomb Raider Anniversary USD 4.99 75%
    Life Is Strange Episode 1 USD 2.49 50%
    Life Is Strange Season Pass (Episodes 2-5) USD 8.49 50%
    Moon Diver USD 7.49 50%
    Murdered: Soul Suspect USD 4.99 75%
    Need For Speed Hot Pursuit USD 5.99 70%
    Quantum Conundrum USD 3.74 75%
    Sleeping Dogs USD 4.99 75%
    Space Invaders Extreme USD 4.99 50%
    Thief USD 7.49 75%
    Tomb Raider USD 4.99 75%
    Tomb Raider Underworld USD 4.99 75%
    Tomb Raider:legend USD 4.99 75%
    Yosumin! Live USD 4.99 50% Price History No

  12. #12 SP
    Junior Member xbliviu's Avatar
    Ca de obicei lista reducerilor din această săptămână pe blogul lui majornelson. Și sunt chiar multe. Iar pe reddit sunt filtrate și cele care sunt backward compatible pe xbox one.

    Eu unul mi-am luat Rocket League, Fruit Ninja Kinect 2 și Kinect Bundle: Beats & Squids. Toate din magazinul Xbox din Ungaria. Erau mai ieftine prin Rusia, dar din păcate am cardul deja blocat pe Rusia și Brazilia (și cu VPN și fără și oricum aș încerca). De fapt și abonamentul EA Access tot din Ungaria (fără VPN) l-am luat, mult mai ieftin decât din SUA. Parcă în Brazilia era doar vreo 60 lei; cu siguranță merită suma asta ca să joci aproape toate jocurile EA un an de zile.

  13. #13 SP
    Junior Member gameskingro's Avatar
    Salut, imi poti spune la ce pret si cum ai cumparat EA Access din Ungaria? Multumesc!

  14. #14 SP
    Junior Member xbliviu's Avatar
    Din Ungaria e cel mai ușor. Din consolă schimbi locația pe Ungaria, te duci la EA Access și cumperi. Vezi cât costă și intrii pe xe.com și faci o conversie de bani. Asta-i tot. O să trebuiască să adaugi un card, așa e procedura pentru fiecare locație nouă și o să ia ~1 RON, dar doar o dată.

  15. #15 SP
    Junior Member gameskingro's Avatar
    Ok, multumesc!

  16. #16 SP
    Junior Member deusmars's Avatar
    salutare! stie cineva ce e cu eroarea asta? am cont xbox setat pe US si pana acum nu am avut nicio probleme sa cumpar jocuri din xbox store cu cardul, dar acum de vreo doua saptamani nu imi mai da voie si imi apare eroarea din poza. ce sa fac, pentru ca e F1 2015 la super oferta si vreau sa il achizitionez. Multumesc anticipat de raspuns.
    Attached Images Attached Images eroare-plata.jpg

  17. #17 SP
    Junior Member deusmars's Avatar
    Sincer, daca stiam ca o sa ajung sa ma rog de Microsoft sa-i cumpar jocurile luam PS4 si gata ca si asa Kinect-ul m-a dezamagit total pana acum si inca sper ca e de vina doar jocul Kinect Sport Rival

  18. #18 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Cumpara credit USD si asa poti sa iti iei ce vrei, ia de pe amazon sau din store de la micro****. Sau platesti cu cardul sau cu paypal de pe telefon cu tunnelbear activat de US si merge.


    Quantum Break 38 USD Quantum Break Xbox One CD Key - cdkeys.com

  19. #19 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by xbliviu View Post
    Din Ungaria e cel mai ușor. Din consolă schimbi locația pe Ungaria, te duci la EA Access și cumperi. Vezi cât costă și intrii pe xe.com și faci o conversie de bani. Asta-i tot. O să trebuiască să adaugi un card, așa e procedura pentru fiecare locație nouă și o să ia ~1 RON, dar doar o dată.
    frate, eu nu reusesc sa cumpar nici din brazilia nici din ungaria. brazilia am incercat folosind vpn, intru si umblu ok pe site-ul in portugheza, accesez ea access, dar cand sa dau la cumparare ma re-directioneaza automat catre pagina din US. nu imi dau seama de ce. am incercat si sa schimb manual in linkul de achizitie en-US cu pt-BR si tot la us ma baga.

    iar cu ungaria am schimbat regiunea in consola, am ajuns la pagina de achizitie in store unde pretul e 5990 ft pe an (intre 85-90 de ron), am bagat doua carduri unul visa si unul mastercard (de la BT), ambele activate si cu limite extinse pentru achizitii pe net, si pe care le folosesc frecvent online si degeaba. imi spune ca nu pot folosi aceasta metoda de plata si sa incerc alta.


  20. #20 SP
    Junior Member deusmars's Avatar
    Am reusit sa iau f1 2015 dupa ce am mutat pe ungaria. Acum sper ca nu o sa am probleme la jocurile luate din US ca am achizionat prea multe. Oricum ar fi e de rahat sa fiu nevoit sa apelez la tot felul de programe, vpn sau alte metode sa iau un joc in mod legal. Astia incurajeaza modatul si pirateria.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 15 1 2 3 11 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ghid Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 318 Last Post: 18-03-2018, 10:06
  2. Vand jocuri pentru Xbox One By Alexandru in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 2 Last Post: 13-11-2017, 16:16
  3. Replies: 3 Last Post: 05-11-2014, 10:44
  4. Replies: 3 Last Post: 08-10-2014, 15:22
  5. 4 noi DLC-uri pentru Burnout Paradise By Bobby in forum Console News
    Replies: 11 Last Post: 12-01-2009, 15:16

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts