Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 15 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 201 to 220 of 288

Thread: Ghid de cumpărături - jocuri și DLC-uri pentru Xbox One

  1. #201 SP
    Junior Member UnnyBOlt's Avatar
    Quote Originally Posted by florindragos21 View Post
    "FH2 prezinta Fast&Furios" costa doar 2.5$ doar ca din nou nu pot sa cumpar, mi se spune ca am limitare pe tara (consola e pe US).
    Voi incerca pe UK si revin.
    PS: FH2 F&F poate fi jucat si fara jocul FH2, nu?
    Da, este standalone.

  2. #202 SP
    Member florindragos21's Avatar
    Nu am reusit sa-l cumpar nici pe UK nici pe US...

  3. #203 SP
    Junior Member Secu86's Avatar
    Încercați de pe telefon folosind vyper vpn sau tunnel bear, conectandu-va la regiunea de unde doriți sa achiziționați.

    Trimis de pe al meu SM-N910C folosind Tapatalk

  4. #204 SP
    Member Baracuda's Avatar
    PUR-RiskRejected-CrossRegion
    fzI3TlseWo3VHm2g.0.12
    2016/12/31 - 12:40:37 UTC

    La mine asta apare, folosit VPN Tunelbear, de pe iMac, deci nici vorba de versiune de windows din alta regiune. Am incercat plata direct cu cardul mastercard bcr si plata cu paypal.
    Pana pe 23 decembrie a mers perfect, am cumparat zeci de jocuri asa.

  5. #205 SP
    Junior Member DUSCO's Avatar
    Am gasit aici ceva legat de asta!

    https://answers.microsoft.com/en-us/...7-f24f97165e1a

  6. #206 SP
    Member florindragos21's Avatar
    Am mutat xbox-ul pe UK si a functionat (din ce vad pe US nu ma mai lasa de nicio culoare) atat ca a trebuit sa dau 11 lei (2Pounds) fata de 10 lei (2.5$).
    Voi incerca pe viitor (mai ales daca voi dori sa cumpar ceva mai scump) cu vpn sau tunnel bear intrucat preturile de US sunt mai mici.

    PS: pe cand o versiune de Romania a magazinului?

  7. #207 SP
    Junior Member UnnyBOlt's Avatar
    Quote Originally Posted by DUSCO View Post
    Din linkul acela reiese: "To purchase the app I had to use my PayPal account where Billing address was set to my location in Russia. However, in Microsoft Store the PayPal payment option was set for purchases in the U.S." Ceea ce facem si noi... cont Paypal de Romania, card de Romania, adresa de facturare din Romania si inregistram contul Paypal pe account.microsoft.com pentru utilizare in regiunea in care dorim sa cumparam ("For purchases in" US,UK,etc.). Ei bine, exact asta nu merge la momentul de fata, cel putin pe US pentru mine.

    Iar tu, florindragos21, ai cumparat cu Paypal romanesc sau cu un card romanesc cu adresa de facturare din UK?

  8. #208 SP
    Senior Member nina's Avatar
    nici mie nu imi mai merge si mi-a mers cu vpn pana pe la mijlocul lui decembrie cred
    am cautat despre aceasta eroare si am folosit trobleshooterul care mi-a dat eroare la microsoft store cache may be damaged
    am gasit fix pt aceasta si inca nu l-am incercat
    metoda 1 doar cu WRReset n-a mers.metoda 2 cu practic redenumirea folderului cache al windows store pare mai complicata

    ---------- Post added 02-01-2017 at 00:10 ----------

    sa folosesti WRReset sau sa creezi un folder numit cache si daca ai un cache il redenumesti cache.old nu mi-a mers
    clipul asta e varza

    in schimb asta face ceva si nu stiu eu sa umblu in powershell

  9. #209 SP
    Member Baracuda's Avatar
    Dar eu nu am windows, eu incerc de pe iMac, acolo ce sa fac ?
    Nu cred ca e nici o "problema" , cred ca pur si simplu au introdus noi metode de filtrare pt cei care nu sunt din US.

  10. #210 SP
    Junior Member UnnyBOlt's Avatar
    I-am batut pe idioti cu propriile lor unelte LOL! Am gasit cum se pot achizitiona alternativ gift carduri direct de la Microsoft pentru regiunile: US,UK,CA,FR si DE (o sa ma focusez pe US mai departe) la preturi 1:1 (adica, de exemplu, platesti 10 USD bani reali pentru un Xbox Gift Card de 10 USD). In plus, nu e nevoie de VPN sau de vreun alt truc.

    In primul rand, exista un dezavantaj. In vreme ce pe microsoftstore.com se pot cumpara gift carduri americane cu exact suma dorita (gen 12 USD, 34 USD, 73 USD), locul pe care l-am gasit nu permite decat anumite sume predeterminate. Eu zic ca e mai bine decat nimic sau decat sa platesti mai mult decat valoarea gift cardului pe majoritatea celorlalte site-uri valabile noua. In plus, puteti da comanda de mai multe ori la gift carduri de valori mici a ajunge cat mai aproape de valoarea pe care doriti efectiv sa o consumati (gen pentru 30 USD luati 10 USD de 3 ori sau 15 USD de 2 ori).

    Pentru US si CA puteti alege: 10, 15, 25, 50, 75 sau 100 USD/CAD.
    Pentru UK puteti alege: 10, 15, 25 sau 50 GBP.
    Pentru FR si DE puteti alege: 10, 15, 25, 30, 50 sau 75 EUR.

    Ca sa nu o mai lungesc, site-ul magic este acesta: https://commerce.microsoft.com/gifting

    Doar dati click pe un design, nu conteaza. Apoi alegeti suma dorita, selectati Email, la To: va scrieti numele (nu prea conteaza nici asta), la Recipient Email: va scrieti adresa proprie de email, unde va fi trimis codul (poate sa coincida cu adresa de email pe care o folositi la Paypal lol), la From: scrieti un nume diferit de cel de la To: (iarasi nu prea conteaza), la Message: puteti scrie orice baliverna (chiar ca nu conteza deloc), iar Delivery date-ul il lasati neschimbat (implicit este ziua curenta). Dati click pe Next.

    In final, veti putea alege metoda de plata care va fi folosita dintre cele pe care le aveti inregistrate pe contul Microsoft in partea de sus-dreapta. Mie mi-a mers cu Paypal, asa ca cred ca va merge si direct cu un card. Verificati-va adresa de email din nou de la Recipient email, sa fie corect scrisa si tot ce mai e de facut e sa confirmati comanda.

    Daca folositi Paypal pentru plata, se vor intampla urmatoarele:
    - Primiti un email de la Paypal precum ca ati initiat o plata catre Microsoft, in momentul acesta suma respectiva e rezervata/blocata pe Paypal, insa nu trimisa concret.
    - Dupa vreo 10 minute veti primi un email de la Microsoft care va multumeste ca le-ati dat bani, banii au fost trimis prin Paypal in acest moment
    - In final, dupa inca vreo 2-3 minute veti primi gift cardul pe email-ul care l-ati scris la Recipient email cand a-ti dat comanda, care ar trebui sa fie propriul vostru email (verificati in Spam!!! acolo mi-a ajuns mie pe Gmail, din pacate).

    Si aia e, voila. Va puteti uita la statutul comenzii aici: https://commerce.microsoft.com/gifting#state=history in caz ca apare vreo problema.

    Am revendicat apoi codul fara probleme pe redeem.microsoft.com

  11. #211 SP
    Senior Member nina's Avatar
    cu sume predefinite e peste tot,amazon la fel iti da optiunea de online card ca si alte site-uri
    nu inteleg de ce as cumpara tot de la ms carduri cu bani cand ei au unit store-urile.de la ms daca merge cumpar direct ce am nevoie

    am dat pt 15 $ stau de 5 min la proccesing.timp pierdut fiindca trebuia sa fie cam instant aproape.i-am dat cancel dupa 10 min

  12. #212 SP
    Junior Member UnnyBOlt's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    cu sume predefinite e peste tot,amazon la fel iti da optiunea de online card ca si alte site-uri
    nu inteleg de ce as cumpara tot de la ms carduri cu bani cand ei au unit store-urile.de la ms daca merge cumpar direct ce am nevoie
    Pai.. În primul rand, nu înțeleg ce vrei sa zici cu unit store. Mai apoi, considerând ca nu prea mai merge sa faci cumpărături pe regiunea US (cel puțin pentru mine) pe Xbox nici cu Paypal, nici cu cardul direct, nici sa cumpăr gift carduri în mod obișnuit de pe microsoftstore.com, nici cu VPN, atunci cum mai cumpăr eu chestii de pe Xbox Store vreodată...? Singura mea opțiune rămasă e sa folosesc carduri virtuale (nu ma bag la asta, nici nu am vreo garanție ca merg) sau sa cumpăr gift carduri de pe alte site-uri. Amazon nu accepta Paypal si oricum e tot US only, nici nu știu dacă mai merg carduri non-US cu adresa de facturare din US, multe altele gen Gamestop, Target, Walmart, Best buy, etc. nicio șansă, iar pe Ebay, G2A, Kinguin, Cdkeys, etc. plătești mai mult decât valorează gift cardul.

  13. #213 SP
    Senior Member nina's Avatar
    acum sta pe pending de ceva timp.apare la order history ca pending dar n-am primit nici un email
    nu unit store,am scris au unit store-urile(magazinele).daca nu poti cumpara de pe xbox store,nu poti nici de pe microsoft store,nici de pe comerce.microsoft
    am blocat 15$ aiurea.nu va luati dupa bolt.cumparati de pe alte site-uri care stiti ca puteti

  14. #214 SP
    Junior Member UnnyBOlt's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    acum sta pe pending de ceva timp.apare la order history ca pending dar n-am primit nici un email
    nu unit store,am scris au unit store-urile(magazinele).daca nu poti cumpara de pe xbox store,nu poti nici de pe microsoft store,nici de pe comerce.microsoft
    am blocat 15$ aiurea.nu va luati dupa bolt.cumparati de pe alte site-uri care stiti ca puteti
    Și la mine a rămas în stadiul de processing... dar doar vreo 10-15 minute.
    "daca nu poti cumpara de pe xbox store,nu poti nici de pe microsoft store,nici de pe comerce.microsoft" - extrem de incorect, pentru ca personal am dovedit ca se poate (sper ca nu vrei si screenshot cu emailul pe care l-am primit cu codul). Exista mai multe sisteme de procesare a plăților la MS în funcție de locul în care faci tranzacția. Și dacă nu sunt indiscret, de pe ce site cumpărați gift carduri de Xbox unde plătiți exact valoarea gift cardului 1:1? Singurul care ma gândesc ca ar putea merge ar fi amazon.com, tot asa cu adresa de facturare pe US (Am cumparat ceva în acest fel în trecut), dar momentan nu am bani sa bag pe card, iar Paypal ei nu acceptă.

  15. #215 SP
    Senior Member nina's Avatar
    vad ca dupa 1 ora am fost refunded
    nu recomand sa stati atat timp
    singurul email care mi-a venit scrie ceva ciudat

    Total for this order: $15.00
    Item(s)
    Digital gift card
    Price: $15.00
    Quantity: 1

    The following payment option will be billed for this purchase:
    Credit Card:
    Last four digits:

    Estimated charge date: Thursday, January 26, 2017

    de ce joi 26 ianuarie vor sa ia din bani?

  16. #216 SP
    Junior Member UnnyBOlt's Avatar
    In emailul primit de mine estimated charge date e 8 ianuarie, dar banii deja au fost trimisi la MS prin Paypal. Ori in data respectiva confirma ei banii de partea lor, ori estimeaza total aiurea XD

    Quote Originally Posted by nina View Post
    am dat pt 15 $ stau de 5 min la proccesing.timp pierdut fiindca trebuia sa fie cam instant aproape.i-am dat cancel dupa 10 min
    Mai omule mai, eu am scris în postul meu inițial ca abia după vreo 10 minute a trecut de processing... și asta cu Paypal; ma gândesc ca e posibil sa dureze ceva mai mult dacă e folosit un card direct la plata. Deci, chestia asta NU se intampla "cam instant", ca asa a fost făcut respectivul sistem de plata. Sa știi ca se merită să ai mai multa răbdare.

  17. #217 SP
    Senior Member nina's Avatar
    se poate cumpara direct cu cardul de pe pcgamesupply.com?
    acolo scrie delivery in seconds si vrei 15 $ te costa 15$
    Buy Xbox Live Gold Cards (World Wide) - Online Code Delivery
    eu nu folosesc paypal

    yes merge,a durat mai mult inregistrarea contului decat sa cumpar si sa primesc codul
    si acum sa cumparam rocket league si un dlc la el

  18. #218 SP
    Junior Member UnnyBOlt's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    se poate cumpara direct cu cardul de pe pcgamesupply.com?
    acolo scrie delivery in seconds si vrei 15 $ te costa 15$
    Buy Xbox Live Gold Cards (World Wide) - Online Code Delivery
    eu nu folosesc paypal

    yes merge,a durat mai mult inregistrarea contului decat sa cumpar si sa primesc codul
    si acum sa cumparam rocket league si un dlc la el
    Am vazut siteuri de genu cand am cautat pe google, dar nu prea am avut incredere in ele. Imi pare bine ca n-au fost probleme. Distractie placuta.
    PS. Eu doar sunt multumit mai mult decat orice pentru faptul ca i-am batut pe cei de la MS la propriul lor joc, chiar daca suna prosteste.

  19. #219 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Sincer eu prefer G2a.com. Acolo am posibilitatea de a plati pe un gift card de 100$ doar 86$
    https://www.g2a.com/xbox-live-100-usd-card-us.html

  20. #220 SP
    Junior Member v3v3r0n3's Avatar
    Salutare.
    Aceeasi problema o am si eu. Pe 23 decembrie am facut ultima achizitie prin card Visa atasat contului. De atunci nu mai merge nimic. Contul meu e pe US.
    Am rezolvat acum cu un gift card de la PC Game Supply - Digital Delivery in Seconds fara probleme.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 15 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ghid Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 318 Last Post: 18-03-2018, 10:06
  2. Vand jocuri pentru Xbox One By Alexandru in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 2 Last Post: 13-11-2017, 16:16
  3. Replies: 3 Last Post: 05-11-2014, 10:44
  4. Replies: 3 Last Post: 08-10-2014, 15:22
  5. 4 noi DLC-uri pentru Burnout Paradise By Bobby in forum Console News
    Replies: 11 Last Post: 12-01-2009, 15:16

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts