Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 62 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 1239

Thread: Clubul Wii U

  1. #1161 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    @dani20: ce țeapă ai luat cu Altex?

    Trimis de pe Nexus 5

  2. #1162 SP
    Member dani20's Avatar
    Quote Originally Posted by Bodolay Botond View Post
    @dani20: ce țeapă ai luat cu Altex?
    În general nu prea fac precomenzi, dar, mai demult, când a apărut Mario Kart, am făcut precomandă la Altex și mi-a trimis jocul la mai bine de 2 săptămâni de la apariție. Toți erau sătui de jucat, mulți îl luaseră de la gamerland, iar eu încă mai așteptam. Acum am zis să fac precomandă la TP de la gamerland, dar a apărut mai repede la Altex... Cred că trebuie să mă las de chestia asta și să-mi iau jocurile după ce apar pe la magazine

  3. #1163 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Așa am pățit eu cu Zelda: Skyward Sword, cu golden Motion Control și Orchestra CD. Mi l-au adus mai repede din Budapesta cu autocarul și și mai ieftin.
    Acuma am observat si eu ca s-au mai schimbat lucrurile în bine e la ei.

    Trimis de pe Nexus 5

  4. #1164 SP
    Senior Member cashonly's Avatar

  5. #1165 SP
    Member florent's Avatar
    Are cineva unul din jocurile astea ? Imi trebuie doar sa probez pe o consola , vin eu la tine acasa

    Adventure Time: Explore the Dungeon Because I DON'T KNOW!
    Angry Birds Star Wars
    Assassin's Creed IV Black Flag
    Ben 10 Omniverse 2
    Batman: Arkham Origins
    Call of duty: Ghost
    Just Dance 2014
    LEGO Marvel Super Heroes
    New Super Luigi U
    Pac-Man and the Ghostly Adventures
    Pikmin 3
    Sonic Lost World
    SpongeBob Squarepants: Plankton's Robotic Revenge

  6. #1166 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Mi-am instalat azi din .apk aplicația Miitomo. E făinuț, deși îmi mai trebe câteva zile până să o cunosc mai bine.
    Las aici un link de Digi Storage către aplicație, pentru cine vrea să-l încerce: http://s.go.ro/2nhjf75o

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

  7. #1167 SP
    Member dani20's Avatar
    N-am niciun device cu android, doar iOS și windoze... În Itunes Store România nu este (bineînțeles), iar windoze nu există Deci nicio șansă de Miitomo pentru mine Bine măcar că merge My Nintendo

  8. #1168 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Nasol
    Eu sunt deja acaparat de joc. E absolut superb (nu degeaba a ajuns pe locul 1 în Play Store la categoria jocuri gratuite). Sunt niște mini jocuri în care ai de aruncat Mii-uri ceva absolut superbe.
    E atât de addictive aplicația încât pe Google Plus când dau să văd un comentariu mă aștept să îl aud cu voce tare, exact ca în Miitomo.
    Nintendo a făcut o treabă excelentă. Sigur, mai trebuie finisat un pic și adăugat câteva funcții... Dar astea în timp.

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

    ---------- Post added 05-04-2016 at 08:35 ----------

    Quote Originally Posted by dani20 View Post
    N-am niciun device cu android, doar iOS și windoze... În Itunes Store România nu este (bineînțeles), iar windoze nu există Deci nicio șansă de Miitomo pentru mine Bine măcar că merge My Nintendo
    Nici în Play Store nu apare la căutare, deoarece că nu e disponibil pentru România. De aia nu apare, cred, nici în AppStore. Trebuie instalat din sursă separată.

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

  9. #1169 SP
    Member dani20's Avatar
    Da, iOS și sursă separată... n-o să se întâmple niciodată Asta e, mai aștept... Nu pot să înțeleg chestiile astea cu regiunile; de ce să nu lansezi un soft în engleză peste tot unde nu este localizat în limba țării respective. Dacă pentru conținut media, filme și muzică, mai pot înțelege cât de cât cu drepturile de autor, licențiere locală și alte alea, la jocuri chiar nu știu de ce nu pot să facă asta

  10. #1170 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Da, din păcate asta e trista realitate. Nu putem decât să-i spamăm cu mailuri să-și schimbe această mentalitate/politică aiurea.

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

  11. #1171 SP
    Junior Member mishteuse's Avatar
    nu stiu ce gasesti asa de "addictive" la aplicatia asta, mi se pare la fel de inutila ca google plus [in Romania, unde mai nimeni nu foloseste g+]. minijoculetele cu miidrop sunt putine, scurte, neinteresante, si costa tichete [care se cumpara, ori trebuie sa astepti nu stiu cate zile ca sa primesti cateva gratuit].
    nu neg faptul ca poate fi populara in Japonia, US, poate si unele tari europene, unde nintendo si-a facut o baza de useri solida care primesc suport pentru orice [ma refer la eshop, noul my nintendo, nintendo selects, etc.], dar nu la noi.
    Fiind o aplicatie destinata socializarii, este egala cu zero in restul lumii. Eu am instalat-o de curiozitate si pentru a face acele misiuni, care sper sa ma ajute la un moment dat pentru un discount la un joc, ca altceva nu am ce face.

  12. #1172 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    @mishteuse: dacă ar fi să mă iau după ce e "interesant" în România lui Facebook și Yahoo Mail, nici Nintendo n-ar trebui să folosesc, numai Xbox și PlayStation. Folosesc G+ încă de la apariție și de un an am renunțat la FB, definitiv.
    Păstrez legătura pe G+ cu niște amici din State și UK, gameri, fani Nintendo (și nu numai), cu care vorbim despre Nintendo, jocuri, de la care mai văd poze cu noile achiziții etc.
    Există viață și pe G+, contrar aparentelor.

    Cât despre Miitomo, pentru mine e fun, chiar îmi place! Nu caut oportunități prin ea, nici mocăciuni, pur și simplu o savurez.

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

  13. #1173 SP
    Junior Member mishteuse's Avatar
    Nu ti-am zis eu ce sa folosesti, nici ca miitomo e interesant sau nu [ca miidrop e degeaba, asta e parerea mea. Dai drumul la un mii si cade pe o haina. Intr-adevar, e palpitant]. Am zis ca e inutil. E o aplicatie de socializare, si n-ai cu cine sa socializezi. Nici daca as vrea sa fim prieteni pe miitomo n-am putea daca nu am fi in prealabil prieteni pe fb sau g+. Sau sa ne intalnim in acelasi loc. Bineinteles ca asta se poate schimba, se pot usura modalitatile de aduagare a prietenilor. Dar aplicatia e greoaie, socializarea e greoaie, desi nintendo spune ca e o aplicatie de comunicare, nu se poate compara cu nici o alta platforma de socializare. Ok, e diferita, are alta abordare, dar daca nu era numele lui nintendo la mijloc, nici nu era bagata in seama de cineva.
    In fine, iti doresc sa te bucuri de aplicatie in continuare, imi exprimam si eu parerea despre miitomo.

  14. #1174 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar

    Nu cred! Nu pot să cred! Am trăit s-o văd și pe asta. Păi unde e entuziasmul? Unde e bucuria nemărginită că Nintendo a aplecat urechea la părerile criticilor și a intrat, în sfârșit!, pe platforma mobilă? Că dacă nu o făcea, ar fi fost sortit pierzaniei?!
    Nu ai cu cine socializa, minigame-urile sunt plictisitoare, e greoaie (aplicația), e așa și pe dincolo...
    Păi ABSOLUT TOATĂ platforma mobilă e boring! Nimic nu are durată de viață mai lungă de două stații de tramvai. S-a demonstrat că prostia asta cu "lumea vrea Nintendo pe mobil pentru că lumea are dreptate și viitorul e AppStore și Google Play" e un mare fâs? Quod erat demonstrandum.
    Păi ce vroiați? Miitomo à la Facebook? Check in-uri din cluburi și postări că e dimineață, e frig, e cald, ce mănânc, ce beau, sunt pe WC, sunt la mare?
    Ce mini jocuri vroiați? Rezident Evil sau Tomb Raider? Eventual Zelda: Twilight Princess moca?
    Nu ai cu cine (nu tu, în general vorbind) cu cine socializa...păi cum? Miitomo nu permite logare cu G+ numai cu "marele" Facebook și Twitter. Eu, nimeni în drum, cu Google Plus-ul meu, am o grămadă de amici în Miitomo. Cum e posibil așa ceva?

    Apar deja nemulțumiți și "la ei", la străini: " vai, nu așa mi-am imaginat că o să fie, vai, sunt plictisit, vai...". Sigur, pentru că asta e platforma mobilă: un mare *****. Mai bun și mai elocvent exemplu nici că se putea aduce.
    Sigur, nu-mi imaginez că Nintendo a făcut-o cu intenție. Aplicația e încă la început de drum, se poate îmbunătăți pe parcurs.


    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

  15. #1175 SP
    Junior Member mishteuse's Avatar
    Te agiti cam mult pentru o aplicatie care nu face nimic. Am inteles, tu esti publicul tinta al aplicatiei, foloseste-o cu placere. Eu nu sunt, asa ca mi-am permis sa spun o parere pe forum. Ca nu e aceeasi cu a ta, mi se pare nornal.
    O zi buna

  16. #1176 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Nu mă agit ne expunem doar părerea amândoi, fie că suntem de acord sau nu, așa e firesc și normal, fără să ne supărăm sau să ne atacăm.
    Nu stiu dacă fac parte din publicul țintă al Nintendo, având în vedere că am 40 de ani... Mă bucur doar de produsele lor așa cum sunt.

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

  17. #1177 SP
    Junior Member mishteuse's Avatar
    Si eu ma bucur de produsele lor, si ma astept ca si cele de pe platformele mobile [daca vor urma si altele, si toate indiciile spun ca asa va fi] sa fie de aceeasi calitate. Asa ca le acord credit ca experimenteaza piata cu aceasta aplicatie si cred ca vor reusi sa iasa cu ceva autentic nintendo pe viitor.

  18. #1178 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Salut. Sunt incepator pe Nintendo. Pot face cont pe US sa cumpar de acolo jocurile in format digital? Sau voi de unde cumparati jocurile? Am vazut ca in Romania sunt scumpe rau si am zis ca poate ies mai bine pe digitale. Mersi.

  19. #1179 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Quote Originally Posted by Inuhanyou View Post
    Salut. Sunt incepator pe Nintendo. Pot face cont pe US sa cumpar de acolo jocurile in format digital? Sau voi de unde cumparati jocurile? Am vazut ca in Romania sunt scumpe rau si am zis ca poate ies mai bine pe digitale. Mersi.
    Bun venit în "club"!
    Nu poți lua din US deoarece e altă zonă, presupunând că ai consola luată în Europa. Pur și simplu nu poți accesa eShop-ul din State.
    Setează-te pe UK sau Irlanda, dacă ești cunoscător de limba engleză.

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

  20. #1180 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Da e cumparata din Romania. Pai nu este acelasi eshop pe toata Europa? Citisem ca eshop-ul este accesibil si in Romania. E luat SH si cred ca e setata deja pe uk cred ca preturile sunt in lire. Dar totusi 49 de lire un joc.?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 62 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Wii By muggs in forum Nintendo Wii
    Replies: 562 Last Post: 30-08-2020, 11:10
  2. Vand cateva jocuri pt Nintendo Gamecube, Wii, Wii U si 3DS By snk2 in forum Bazar Nintendo: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 29-11-2018, 12:04
  3. Replies: 26 Last Post: 12-02-2014, 17:15
  4. Replies: 6 Last Post: 26-11-2012, 19:05
  5. Replies: 0 Last Post: 25-06-2011, 16:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts