Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 60 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 581 to 600 of 1191

Thread: Clubul Nintendo Switch

  1. #581 SP
    Member dani20's Avatar
    Mie îmi place totuși să am versiunile fizice ale jocurilor... De obicei iau din eShop atunci când prind o promoție substanțială, sau jocurile mai mici. Și probabil aș cumpăra mai multe dacă ar fi disponibile la raft. Așa, când trebuie să comand online, mă mai gândesc, îmi spun că mai întâi să mai termin ce am de jucat etc. Dar când am jocul în mână, rezist mai greu impulsului de a-l cumpăra . De exemplu, la amiibo am cumpărat tot ce a fost disponibil în Carrefour, dar din magazinele online am luat doar o dată sau de două ori. Mi-ar plăcea să intru într-un magazin și să văd atâtea chestii Nintendo încât să nu mă pot hotărî ce să cumpăr . Dar probabil atunci m-ar trimite nevasta să dorm pe preș...

  2. #582 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    @dtancu sincer sa fiu nu sunt de acord cu aproach-ul asta, multe firme se chinuie din rasputeri sa tine versiunile "fizice" - sa ne uitam la servicii precum

    1. virtual console (wii)
    2. Wii shop
    3. wii u miiverse
    4. playstation portable store
    5. psp comics reader
    6. playstation vita - mobile store

    etc...

    Care au dispartut fara urma si odata cu ele si banii pe care i-ai platit pentru jocurile respective (care nu au fost chiar putini).

    Nintendo are obiceiul sa taie servicii foarte abrupt si in proces sa pierzi tot ce ai cumparat, eu unul nu va sfatuiesc sa cumparati jocuri "digigate" exceptie facand cele care sunt lansate exclusiv in acest format.

    Cat despre Switch - ieri am cumparat Doom ... sunt profund dezamagit, e miraculos ce au facut cei de la panic button games - insa jocul este nejucabil, din punctul meu de vedere.

    Si ca idee - se pare ca cei de la Limiter Run Games vor incepe lansarile fizice pentru Switch .. in curand

  3. #583 SP
    Member dtancu's Avatar
    Ca dispar servicii digitale la consolele de generații trecute...I couldn’t care less. Jocurile downloadate rămân, iar eventualitatea sa mai cumpăr vreodată o alta consola care nu se mai fabrica fiindcă mi s-a stricat cea veche e practic nula.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #584 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Well... sunt si eu membru al clubului Switch. Yay. Prime impresii: build quality este bun, nu da impresia de ieftin. Mario Rabbids e fun si am avut ocazia sa testez modul split screen in Pokemon Tekken, loved it.

  5. #585 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Well... sunt si eu membru al clubului Switch. Yay. Prime impresii: build quality este bun, nu da impresia de ieftin. Mario Rabbids e fun si am avut ocazia sa testez modul split screen in Pokemon Tekken, loved it.
    Bun venit în nirvana gamingului
    Cât despre build quality: pe mine mă dezamăgește un pic șina aia de plastic de pe Joy-con care culisează pe metalul de pe ecran sau manetă. Plastic pe metal... ...metal pe plastic... Când le atașez la ecran mereu îmi dă așa o senzație de fragil. În rest n-am ce comenta.

    Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

  6. #586 SP
    Member xenocid's Avatar
    Și eu am fost sceptic privind sistemul de prindere al joycon-urilor. După 7 luni de abuz vad că totuși mecanismul e exact la fel de bun (sau de flimsy) ca în prima zi.

  7. #587 SP
    Member dtancu's Avatar
    Atâta doar ca se curbează. Al meu e deja curbat de la caldura, asta mi se pare o chestie inacceptabila la cineva de talia Nintendo.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #588 SP
    Member dani20's Avatar
    Și mie mi s-a părut destul de sensibil sistemul de prindere, așa că folosesc joy-con-urile doar în rarele ocazii în care consola nu e în dock. În rest, folosesc pro controller-ul.

  9. #589 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Gata, I'm in! Azi mi-a venit si mie bundle-ul cu Rabbids and I'm loving every second of it!
    Mi-am mai luat niste demo-uri, dar e cam saracie la capitolul asta. Voez si Thumper ma intereseaza foarte mult, cred ca vor fi urmatoarele achizitii desi am auzit ca Voez o sa vina si fizic cu support pt controller, nu stiu daca sa mai astept sau nu.
    Cam ce recomandati de pe shop? Ceva usurel si mai ieftin, dar fun.

  10. #590 SP
    Member xenocid's Avatar
    ^resident evil

  11. #591 SP
    Senior Member solecon's Avatar


    Nintendo Direct Mini 1.11.2018

  12. #592 SP
    axl
    Junior Member axl's Avatar
    Robonauts e fun. Stardew Valey la fel (muuulte ore de "pierdut"). Depinde ce gen te intereseaza... E plin eShop-ul de toate genurile acum...

  13. #593 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Vreau să cumpăr jocuri de pe eShop-ul american . Pentru asta trebuie să folosesc prepaid card cu care alimentez contul sau merge direct cu cardul? Si dacă trebuie să alimentez, ați putea să îmi recomandați un site de încredere care trimite coduri prin email? Mai demult foloseam cdkeys dar văd că ei nu au in dolari.

  14. #594 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    amazon.com

  15. #595 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Asa ceva: https://www.amazon.com/Nintendo-eSho...p+digital+code ?
    Am incercat sa-l cumpar dar imi cere sa pun o adresa reala si cea de Romania nu este acceptata.

  16. #596 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    la fel imi cerea sa pun o adresa din UK cand am vrut sa cumpar xbox live la oferta de pe amazon.co.uk . am pus o adresa din uk , am dat buy si am primit codul pe mail . probabil asa e si acolo .

  17. #597 SP
    Junior Member mariusart78's Avatar
    Pui o adresa de SUA, cauta adresa unui hotel de exemplu si gata.

  18. #598 SP
    Member n0madgamer's Avatar
    Ai grija sa fie un cont separat pentru eShop US pentru ca nu poti schimba tara ulterior. Am avut un cod pentru Canada si am ramas cu cativa centi in cont; n-am mai putut schimba contul pe Romania. Am contactat suportul de la Nintendo pentru a face schimbarea manual… Au ceva politica stupida ce din America de Nord. Cu schimbarea de pe Japonia inapoi pe Romania n-am avut probleme.

    PS: Carduri nu functioneaza decat cele din US/Canada.

  19. #599 SP
    Junior Member M0nst3r's Avatar
    Salut!

    Ma bate gandul sa imi achizitionez si eu un Switch in special pentru portabilitate si am rugamintea la voi sa imi spuneti daca:

    1. calitatea materialelor este buna (copii mei au un 2DS si plasticul mi se pare ca este de o calitate buna ca nu scoate nici un zgomot sau ca e unul moale)
    2. detin un ps4 si vreau sa imi spuneti daca sunt jocuri cu gameplay asemanator a celor de pe ps4 (gen shooter 3rd person eg. Destiny 2, rpg-uri gen RiME, etc )
    3. daca exista "serviciul" de party voice asa cum este la psn
    4. cineva spunea aici de zgarieturi in docking.....true or false?
    5. ce recomandari aveti pentru un "noob" in ceea ce primeste aceasta consola si jocurile ei avand in vedere ca am tot fost prin magazinele de profil si nu am vazut un switch raft ca sa pot vedea si eu cum este, sa vad cum este grip-ul in maini, ecranul cat de luminos/clar este, etc

    Multumesc si astept feedback-ul vostru cu mare interes.

    P.S. daca mai aveti recomandari de orice tip legat de acesta consola va rog s aimi spuneti. In caz ca am postat gresit rog un Admin sa mute postul unde trebuie. Merci !

  20. #600 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    1. Da
    2. Oaarecum, chiar daca sunt FPSuri sau RPG-uri, astea tind sa se duca spre family based si fun. Este si exceptia de la aceasta regula dar mai rara.
    3. Nu, e complicat, trebuie sa conectezi prin telefon unde trebuie sa downlodezi un app
    4. Din pacate sunt adevarate, se zgarie daca nu esti atent cand bagi/scoti din dock, de aia e bine sa cumperi protectie la ecran

    5. Daca iti plac exclusivitatile Nintendo care sunt mai fun/family based, go ahead. Daca vrei jocuri serioase...mmhhh don't. Ecranul e destul de luminos si grip-ul e foarte ok, dar recomand un Switch Pro controller neaparat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 60 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast

Similar Threads

  1. Vand Nintendo Entertainment System (NES) Controllers pentru Nintendo Switch By alexutzu_boo in forum Bazar Nintendo: Console & Accesorii
    Replies: 1 Last Post: 27-12-2020, 01:11
  2. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 20:21
  3. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 20:16
  4. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 19:52
  5. Replies: 61 Last Post: 27-11-2016, 19:07

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts