+ Reply to Thread
Page 30 of 30 FirstFirst ... 20 28 29 30
Results 581 to 592 of 592

Thread: Clubul Nintendo Switch

 1. #581 SP
  Member dani20's Avatar
  Mie îmi place totuși să am versiunile fizice ale jocurilor... De obicei iau din eShop atunci când prind o promoție substanțială, sau jocurile mai mici. Și probabil aș cumpăra mai multe dacă ar fi disponibile la raft. Așa, când trebuie să comand online, mă mai gândesc, îmi spun că mai întâi să mai termin ce am de jucat etc. Dar când am jocul în mână, rezist mai greu impulsului de a-l cumpăra . De exemplu, la amiibo am cumpărat tot ce a fost disponibil în Carrefour, dar din magazinele online am luat doar o dată sau de două ori. Mi-ar plăcea să intru într-un magazin și să văd atâtea chestii Nintendo încât să nu mă pot hotărî ce să cumpăr . Dar probabil atunci m-ar trimite nevasta să dorm pe preș...

 2. #582 SP
  Mad Collector rodarkone's Avatar
  @dtancu sincer sa fiu nu sunt de acord cu aproach-ul asta, multe firme se chinuie din rasputeri sa tine versiunile "fizice" - sa ne uitam la servicii precum

  1. virtual console (wii)
  2. Wii shop
  3. wii u miiverse
  4. playstation portable store
  5. psp comics reader
  6. playstation vita - mobile store

  etc...

  Care au dispartut fara urma si odata cu ele si banii pe care i-ai platit pentru jocurile respective (care nu au fost chiar putini).

  Nintendo are obiceiul sa taie servicii foarte abrupt si in proces sa pierzi tot ce ai cumparat, eu unul nu va sfatuiesc sa cumparati jocuri "digigate" exceptie facand cele care sunt lansate exclusiv in acest format.

  Cat despre Switch - ieri am cumparat Doom ... sunt profund dezamagit, e miraculos ce au facut cei de la panic button games - insa jocul este nejucabil, din punctul meu de vedere.

  Si ca idee - se pare ca cei de la Limiter Run Games vor incepe lansarile fizice pentru Switch .. in curand

 3. #583 SP
  Member dtancu's Avatar
  Ca dispar servicii digitale la consolele de generații trecute...I couldn’t care less. Jocurile downloadate rămân, iar eventualitatea sa mai cumpăr vreodată o alta consola care nu se mai fabrica fiindcă mi s-a stricat cea veche e practic nula.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 4. #584 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Well... sunt si eu membru al clubului Switch. Yay. Prime impresii: build quality este bun, nu da impresia de ieftin. Mario Rabbids e fun si am avut ocazia sa testez modul split screen in Pokemon Tekken, loved it.

 5. #585 SP
  Member Bodolay Botond's Avatar
  Quote Originally Posted by trickz View Post
  Well... sunt si eu membru al clubului Switch. Yay. Prime impresii: build quality este bun, nu da impresia de ieftin. Mario Rabbids e fun si am avut ocazia sa testez modul split screen in Pokemon Tekken, loved it.
  Bun venit în nirvana gamingului
  Cât despre build quality: pe mine mă dezamăgește un pic șina aia de plastic de pe Joy-con care culisează pe metalul de pe ecran sau manetă. Plastic pe metal... ...metal pe plastic... Când le atașez la ecran mereu îmi dă așa o senzație de fragil. În rest n-am ce comenta.

  Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

 6. #586 SP
  Member xenocid's Avatar
  Și eu am fost sceptic privind sistemul de prindere al joycon-urilor. După 7 luni de abuz vad că totuși mecanismul e exact la fel de bun (sau de flimsy) ca în prima zi.

 7. #587 SP
  Member dtancu's Avatar
  Atâta doar ca se curbează. Al meu e deja curbat de la caldura, asta mi se pare o chestie inacceptabila la cineva de talia Nintendo.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 8. #588 SP
  Member dani20's Avatar
  Și mie mi s-a părut destul de sensibil sistemul de prindere, așa că folosesc joy-con-urile doar în rarele ocazii în care consola nu e în dock. În rest, folosesc pro controller-ul.

 9. #589 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Gata, I'm in! Azi mi-a venit si mie bundle-ul cu Rabbids and I'm loving every second of it!
  Mi-am mai luat niste demo-uri, dar e cam saracie la capitolul asta. Voez si Thumper ma intereseaza foarte mult, cred ca vor fi urmatoarele achizitii desi am auzit ca Voez o sa vina si fizic cu support pt controller, nu stiu daca sa mai astept sau nu.
  Cam ce recomandati de pe shop? Ceva usurel si mai ieftin, dar fun.

 10. #590 SP
  Member xenocid's Avatar
  ^resident evil

 11. #591 SP
  Senior Member solecon's Avatar


  Nintendo Direct Mini 1.11.2018

 12. #592 SP
  axl
  Junior Member axl's Avatar
  Robonauts e fun. Stardew Valey la fel (muuulte ore de "pierdut"). Depinde ce gen te intereseaza... E plin eShop-ul de toate genurile acum...

+ Reply to Thread
Page 30 of 30 FirstFirst ... 20 28 29 30

Similar Threads

 1. Replies: 61 Last Post: 27-11-2016, 19:07
 2. Replies: 0 Last Post: 20-10-2016, 18:20
 3. Vand Switch By sorinel94 in forum Hardware PC & Mac
  Replies: 10 Last Post: 04-03-2011, 13:39
 4. Cumpar Universal HDMI Switch By tudyniuz in forum Hardware PC & Mac
  Replies: 3 Last Post: 28-02-2011, 23:52
 5. [VAND]Switch By sorinel94 in forum Diverse
  Replies: 1 Last Post: 16-01-2011, 14:26

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts