Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 39 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 ... LastLast
Results 701 to 720 of 763

Thread: Clubul Nintendo 3DS

  1. #701 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Prin dock incarca prin cele 2 lamele prezente in stanga si dreapta mufei de incarcare. Dock-ul are 2 cleme care se preseaza peste acele 2 lamele.

    Desfaci consola si masori direct pe placa daca mufa de alimentare conduce curentul pe placa de baza. Multimetrul setat pe DC.

  2. #702 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    This game was seen earlier last month, but the developers have updated their website recently with new screenshots and information.
    80’s Overdrive is a game similar to Out Run and Rad Racer. It’s third-person perspective 2D racing game with 16-bit graphics. Published by Insane Code, it will come to the Nintendo 3DS eShop in Autumn 2016.
    There will be a choice of at least 6 supercars that have upgradeable engines, chassis, and tires. You’ll be able to equip other extras like a police radar and nitro boost too. 8 different track themes are included, but there’s also a track editor that allows you to make your own and share it on Miiverse.
    Career mode will have thirty different races, with side missions that become available by picking up items on the track. Time-attack mode is a race against time to get as much distance as possible.
    Un joc ce NU trebuie ratat!

  3. #703 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Nintendo Humble Bundle

    Here's something you don't see every day.

  4. #704 SP
    Junior Member drix's Avatar
    Cu ocazia humble bundle-ului daca ar fi sa-mi mai activez cateva jocuri pe eShop (momentan n-am decat un Super Mario Land 2 pe VC si restul jocurilor retail), oare merita sa ma chinui inainte si sa-mi transfer contul pe Romania? A incercat cineva, presupun ca e complicat procesul? Sau nu prea merita si vorba aia "if it ain't broke, don't fix it"?

    EDIT: Tocmai am verificat si e cum credeam, preturile sunt mai mari pe store-ul din UK (la fel e si pe Steam). Am testat pe Super Mario Land 2 (VC) pe care-l am: pe UK e 3.59 lire si pe shop-ul din Franta (pentru ca nintendo.ro inca nu exista) e 3.99 euro. Diferenta cand transformi in lei e mica, cam 3 lei, dar pentru jocuri mai scumpe diferenta probabil devine mult mai semnificativa.

  5. #705 SP
    Junior Member G-MaN's Avatar
    Wow, Nintendo humble bundle.dar, primim coduri de eshop de uk? Că acolo am cont eu...

    As lua pentru Shantae.

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

  6. #706 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Nu cred ca e importanta tara, atat timp cat ai contul in zona EUR. Eu am cont de UK si mi-au mers codurile. Sfatul meu e sa incercati si Rythm Thief; e FOARTE bun!

  7. #707 SP
    Member Mousey's Avatar
    Sal all la toată lumea!

    Vreau și eu să fac o incursiune în lumea Nintendo, la 10 ani de la prima „sculă” (GBA). Din ce am citit pe net, New 3DS-ul e pe gustul meu. Acum, pe Altex nu văd multe variante, doar un bundle cu Animal Crossing: Happy Home Designer (care am înțeles că e o adăugire dezamăgitoare la seria Animal Crossing). Prima întrebare ar fi unde pot găsi o varietate mai mare de bundle-uri, sau măcar ceva mișto? În cel mai nefericit caz o să iau varianta fără joc.

    Apoi, încărcătorul se cumpără separat? Care ar fi jocurile must-have ale platformei? Jocuri cu poveste bogată? What's up with the Amiibo thingies? Ce poți să faci cu figurinele în jocuri?

    Help a fellow beginner out? Mulțam!

  8. #708 SP
    Junior Member lordAtticus's Avatar
    Salutare,
    la gamerland.ro gasesti o varietate mai mare de "bundle"-uri. Personal as recomanda insa sa cumperi de pe olx o consola "basic", colegul gatsu are parca cele mai bune preturi si e prezent si pe acest forum. Incarcatoarele se cumpara separat, cel mai ieftin gasesti la talcioc sau aici pe forum de la colegul rero.
    In materie de jocuri nu ai precizat ce stil iti place, mie personal imi place cel mai mult RPG asa ca incep recomandarile:
    RPG: Fire Emblem, Bravely Default si Shin Megami Tensei.
    casual: Professor Layton, Mariokart, seria Pokemon si Zelda.

  9. #709 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Tot de la gatsu recomand si eu, de-acolo mi-am luat consola. Incarcator gasesti atat pe olx cat si "oficial" in Altex (dar mult mai scump). Ca jocuri nu stiu ce sa iti recomand ca si eu sunt noob, dar poti sa-ti iei demo-uri cacalau de pe store-ul lor si sigur gasesti ceva ce-ti place.

  10. #710 SP
    Member Mousey's Avatar
    Merci de răspunsuri. În principiu nu sunt pretențios la jocuri, n-am prea mare experiență cu jrpg-uri, dar sunt dispus să încerc orice.
    Professor Layton suna cunoscut, am să încerc Pokemon, Zelda (am jucat doar Minish Cap pe GBA), Mario (văd că le scot pe banda rulanta), dar și RPG-uri. De Monster Hunter (cred ca asa ii spune) am auzit lucruri bune.

    Bateria cât vă ține? Se poate schimba luminozitatea ecranului ca la gba?

    Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

  11. #711 SP
    Member Leni's Avatar
    Il recomand si eu pe gatsu, baiat de nota 10, preturi mult sub medie. El are si mario la pret foarte bun si are LBX, la un pret aproape de pomana. E un joc superb, mai ales pentru fani Pokemon dar pe care nu-i incanta turn-based battle-ul. Grafica si muzica super, atentie la detalii. Spor la jucat...
    Da se poate schimba luminozitatea, iar bateria tine cam 3-4 ore (3DS simplu)

  12. #712 SP
    Member Mousey's Avatar
    Cool, am să iau legătura cu el atunci. Mulțumesc tuturor pentru informații și lămuriri .

    Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

  13. #713 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by Mousey View Post
    Cool, am să iau legătura cu el atunci. Mulțumesc tuturor pentru informații și lămuriri .

    Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    Succes si distractie placuta. Daca iei si LBX, ceea ce recomand cu incredere, anunta-ma, poate bagam un multiplayer merita jocul ala, e unul dintre cele mai bune jocuri pt 3DS.

  14. #714 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    The year of the RPG continues!


  15. #715 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar











  16. #716 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Nintendo Direct cu o groaza de amiibo si jocuri pentru 3DS


  17. #717 SP
    Junior Member The Monkey 23's Avatar
    Hello, știe cineva de unde aș putea face rost de Pokemon SoulSilver sau HeartGold varianta Pal mai ieftin? (Cunosc limba germană și engleză și am cercetat pe mai multe site-uri și cel mai ok pare Amazon.de, dar speram să am și alte opțiuni).

  18. #718 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Baieti, voi folositi carduri SD pentru 3DS? Vreau sa-mi iau si eu unul de 32 dar am citit pe net ca nu toate merg si s-ar putea sa am erori... foloseste cineva asa ceva? Ma poate ajuta cu niste sugestii?

  19. #719 SP
    Junior Member G-MaN's Avatar
    Eu am de 32 de la sandisk. Merge foarte bine...

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

  20. #720 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Si eu am cardul asta in 3DS si nu am avut probleme.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 39 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Nintendo Switch By BigBibi in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 1190 Last Post: 25-03-2024, 15:28
  2. Clubul Nintendo DS - NDS By MonkY in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 248 Last Post: 04-02-2019, 13:27
  3. Vand Console Nintendo New 3DS si Nintendo New 3DS XL, Sigilate si Folosite By gatsu10 in forum Bazar Nintendo: Console & Accesorii
    Replies: 44 Last Post: 09-08-2017, 14:43
  4. Clubul Nintendo 2DS By rodarkone in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 13 Last Post: 28-04-2017, 11:47
  5. Replies: 38 Last Post: 02-09-2013, 18:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts