Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 29

Thread: Animal Crossing: New Leaf 3DS

  1. #1 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar

    Animal Crossing: New Leaf 3DS

    Am deschis acest thread fiind curios câți din România (de pe forum) joacă acest joc superb sigur, știu că mai nimeni...dar na...măcar așa de curios
    L-am descărcat duminică din eShop și pot să vă spun cu mâna pe inimă că e absolut superb. De la grafică via gameplay până la muzică, totul e superb.
    Aici nu, dar în alte țări e un adevărat cult. Pe Google+ sunt comunități pe tema asta, unde fiecare invită la el în oraș pe fiecare, pentru tot felul de schimburi de goodies, unele ”contra cost”, altele moka. Se fac poze în grup (screenshot), diferite mici activități împreună cu amicii...e fascinant să mergi în vizită pe consola cuiva din Texas, de exemplu
    Sigur, sunt și ”infractori”, care îți intră în oraș și-ți fac stricăciuni, îți fură pe acolo...
    Dar face și asta parte din farmecul jocului.

    Pe mine unul m-a prins acest joc, clar. Bine...și la cât am fost ”spamuit” cu capturi de ecran din joc prin LetterBox și să nu fi vrut, tot m-au virusat ăștia (din friend list) cu acest joc.
    Pe care sigur, vi-l recomand din toată inima. Măcar încercați-l
    Cine îl joacă să dea un semn, poate ne tragem o vizită
    Pun și câteva capturi de la mine.
    Attached Images Attached Images hni_0091.jpg hni_0093.jpg hni_0094.jpg hni_0095.jpg hni_0096.jpg hni_0097.jpg

  2. #2 SP
    Member dani20's Avatar
    Eu l-am cumpărat acum vreo două luni; a fost primul joc instalat pe consolă E mișto și te prinde repede. Eu sunt destul de ocupat, dar tot găsesc măcar jumătate de oră pe zi să văd ce s-a mai întâmplat, să mai fac una, alta.

  3. #3 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Super!
    Poate dai și tu un Friend Code, să ne vizităm
    Al meu e în semnătură.

  4. #4 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    il am si eu de aprox. 2 luni il joc mai ales seara inainte sa adorm in timp ce ma uit la TV ca ma relaxeaza

  5. #5 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Mi-am plătit rata la prima casă (înainte eram ”cazat” într-un cort), acum stau într-o casă ceva mai mare
    Și am avut și un prim vizitator, un foarte bun prieten (virtual) taman din statul Texas. Mi-a adus atâtea cadouri, că a trebuit să le depozitez în fața casei, pe jos. În casă nu aveam loc
    Foarte fain jocul. Addictive as hell
    Attached Images Attached Images hni_0004.jpg hni_0005.jpg hni_0007.jpg

  6. #6 SP
    Member Snake's Avatar
    Se poate sa-mi explice si mie cineva ce este atat de interesant la un astfel de joc? Intelegeam daca era pe o arie pentru copiii, dar totusi vad ca discutati aici oameni in toata firea. Sau poate nu mai inteleg eu jocurile in ziua de azi.

  7. #7 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Tipul din Texas, de care pomeneam că mi-a vizitat orașul are o fiică la colegiu :-)
    Știu pe cineva care e tată a cinci copii, mare pasionat de AC.
    Următorii care vor veni sunt un militar US Army, rezident în Japonia și un chitarist într-o trupă alternative rock din UK, ambii trecuți bine de 35 de ani.
    Cel mai tânăr jucător de Animal Crossing din Friend List are 27 de ani :-)
    Majoritatea covârșitoare a jucătorilor de Animal Crossing, strânși în comunități pe Google+ sunt trecuți de 25 de ani, foarte mulți de 30. Foarte multe mame, cu copii, femei în toată firea.
    Eu acuși fac 37 :-)
    Posibil să fie problema la tine :-P

  8. #8 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Eu joc AC:NL ca e un joc casual tip Sims si ma relaxeaza :??
    Am PS3/Vita/WIIu/PC si 3dsXL si joc toate genurile (trebuie sa incep inclusiv colectia MGS dar am altele momentan care trebuie sa le termin).

  9. #9 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Te muți într-un oraș, căruia tu îi dai și numele (eu l-am numit BaiaMare ) și începi noua "viață" într-un cort, după care când ai plătit datoria, primești o casă cu o cameră, apoi una mai mare și tot așa. Totul contra cost, dar prima dată primești casa, apoi plătești când poți.
    Culegi din resursele care îți sunt date: eu am mere, alți au portocale, pere etc, scoici de pe malul mării, pescuiești, prinzi gongi și fluturi, sapi după fosile.
    Toate aste le vinzi, însă poți umple muzeul (gol, inițial) cu material de expoziție.
    Cumperi unelte, te apuci de grădinărit, îți consulți "secretara" să vezi care e starea orașului (doar ești primar!), călătorești în alte orașe, adică prin wifi în consolele altora, pe baza Friend Code-ului consolei 3DS. Astfel se pot face schimburi: ce am eu dau la cine nu are și ăla îmi dă ce n-am eu, te poți distra cu musafirul dându-te cu barca etc.
    Posibilitățile sunt cvazi infinite, abordările multiple.
    Grafica, deși pare pentru copii mici, e extrem de plăcută și haioasă. Cartoonish. Că vorba aia, acuma nu tre să arate totul absolut natural, cu oameni la care să se vadă și ultima venă de pe corp.

    Eu un joc foarte captivant, plăcut, dar și relaxant.
    Cine judecă jocul strict după aspect, se înșeală amarnic.

  10. #10 SP
    Member Snake's Avatar
    Deci este precum multe alte sute sau mii de jocuri de pe Android si iOS pe care le iei for free dar pe care Nintendo cere 30-40 de lire.
    Din screenshot-uri pare a fi un joc in rezolutie 400 x 240. Cred ca am gresit anul. Ma scuzati ca am intervenit! Nu e de mine.

  11. #11 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Faptul că sunt free nu le face automat și mai bune, mai atractive.
    Și nici nu presupune să nu plătesc pentru alt joc doar pentru că pe iOS/ Android sunt gratuite, dar pe care oricum nu le-aș juca și nici nu le-aș termina vreodată.
    Plus că îmi face plăcere să cumpăr de la Nintendo. Îi ajut astfel financiar.

  12. #12 SP
    Member dani20's Avatar
    Eu am o tabletă iPad și o grămadă de jocuri pe ea; unele free, altele nu. Sunt destul de bune, grafica e ok, dar de când mi-am luat 3DS-ul nu prea m-am mai jucat pe iPad, chiar dacă pe 3DS am doar vreo 5 jocuri Se pare că până la urmă e vorba de gameplay și nu de grafică, rezoluție etc.

  13. #13 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by dani20 View Post
    Eu am o tabletă iPad și o grămadă de jocuri pe ea; unele free, altele nu. Sunt destul de bune, grafica e ok, dar de când mi-am luat 3DS-ul nu prea m-am mai jucat pe iPad, chiar dacă pe 3DS am doar vreo 5 jocuri Se pare că până la urmă e vorba de gameplay și nu de grafică, rezoluție etc.
    Eu de cand am luat iPad-ul mi-am vandut PSP-ul care oricum zacea aruncat prin sertar. Cred ca pana la urma este vorba despre gusturi si despre cerintele fiecaruia de la un joc. Desi exista si pe iOS o multime de jocuri d-astea copilaresti trebuie sa recunosc ca nu ma mai atrag de ceva vreme. Prefer sa joc oricand ceva de strategie sau actiune care sa-mi puna creierul sau reflexele la contributie decat sa stau sa ma joc 'de-a mama si de-a tata' in 400 x 240.

  14. #14 SP
    Junior Member DragonLord's Avatar
    ca citeam daca as avea ce face iarna cu el... Snow People - Animal Crossing: New Leaf Guide

  15. #15 SP
    Junior Member mrsonic699's Avatar
    Peste vreo saptamana imi ajunge si mie 3DS-ul editie Zelda cu tot cu Animal Crossing. Animal Crossing: Wild World a fost destul de fain si m-a tinut ocupat cateva sute de ore, dar dupa New Leaf salivez pur si simplu

    ---------- Post added 04-01-2014 at 18:11 ----------

    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Deci este precum multe alte sute sau mii de jocuri de pe Android si iOS pe care le iei for free dar pe care Nintendo cere 30-40 de lire.
    Din screenshot-uri pare a fi un joc in rezolutie 400 x 240. Cred ca am gresit anul. Ma scuzati ca am intervenit! Nu e de mine.
    Ai vazut vreodata un ecran de 3DS cu ochii tai? Ai jucat vreodata un joc din seria Animal Crossing? Se pare ca nu. Oricine care a jucat poate sa iti spuna clar ca nici nu se compara ce doamne mai gasesti pe la App Store cu Animal Crossing, oricat de similar ar putea fi. Este o experienta care nu poti sa o descrii la altii, ca te vor crede ciudat si n-ar intelege nimic. Trebuie sa joci jocul. Daca genul de jocuri respectiv te atrage, o sa iubesi Animal Crossing. Daca nu, o sa zici ca e plictisitor si ca e pentru copilasi.

  16. #16 SP
    Junior Member okidoki89's Avatar
    As vrea sa-mi cumpar si eu jocul asta, dar nu prea stiu de unde.
    Vreau retail iar singurul magazin care vinde e Ventum, dar mi se pare jaf la drumul mare din cauza adaosului care il baga.
    As putea sa-mi comand de pe shopto, dar parca astept prea mult

  17. #17 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    de pe shopto iti vine in max 1 saptamana

  18. #18 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Ia-l de pe eShop atunci. Îți iese undeva la 180 de lei (plus-minus, în funcție de cursul valutar) și după câteva minute îl poți juca.
    Sau...shopto. Nou în România nu prea ai șanse să-l găsești.
    Pe Ventum jocurile nu sunt de vânzare :-P
    Ăia-s niște bișnițari ordinari.

  19. #19 SP
    Junior Member okidoki89's Avatar
    Stiu ca sunt bisnitari infecti.
    Cand a aparut Pokemon XY am vrut sa-mi comand si abia terminase Altex stocul. Pe site la ventum aparea ca il au (200 lei), plasez comanda, a doua zi ma suna si-mi spun ca nu-l mai au pe stoc si cica tre sa astept un pic. Dispare produsul de pe stoc, si peste vreo cateva ore apare pe stoc la 220 de lei....
    Am avut noroc pana la urma ca a 2 a zi au suplimentat la altex stocul.

    Nu tin neaparat sa-l cumpar nou. Dar nu am vazut pe nimeni sa vanda, era unul singur pe forum, care l-a dat...

  20. #20 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    E rar jocul la noi (românul nu se uită la Nintendo, nu are priză jocul etc.). Cred că vine mai repede din UK sau de oriunde din lume, decât să-l găsești la noi, chiar și second hand.
    Eu la Altex n-am văzut să fi fost vreodată pe stoc, de la Ventum nu cumpăr..mai bine aștept să mi-l aducă finuța din Ungaria sau îl iau de pe eShop (cum am și făcut de altfel). Ăștia aduc 2-3 bucăți, că-s bandiți și nu vor să ”investească” aiurea, pun un adaos uriaș...și noapte bună. S-au scos.
    De ce?
    Pirateria și ”lipsa de cerere”. Adică vezi Doamne ar trebui să cumpere toată țara ca să li se merite să aducă jocul ”en-gros”.
    Plus că nici nu aduc la timp.
    am făcut precomandă la Altex la Zelda: A Link Between Worlds. După o săptămână de la lansarea oficială primesc mail, că jocul e disponibil și că pot să-l comand de pe site.
    Adică asta înseamnă la ei ”precomandă”.
    Animal Crossing: New Leaf a apărut în iunie 2012, nu? N-a fost pe stoc la Ventum cu lunile, scria doar ”în curând” până ți s-a acrit.
    În Ungaria jocurile sunt disponibile din prima zi și sunt mai ieftine. Sigur, ungurii nu livrează în România...dar dacă ai posibilitatea...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 17-06-2011, 22:10

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts